Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bethan

bethan

#3720868 Napisano: 24.09.2010 06:40:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

czarnygreg - ale ten pierwszy cytat to przecież Tedzia emotka Się nie liczy emotka Co do drugiego - niestety, ale podobne wnioski nasuwają się same, a czy są prawdziwe... to wie tylko żiri. Takie działania uczestnika konkursu to strzał samobójczy w aspekcie społecznościowym. Brakuje jeszcze tylko po butelce brandy dla każdego członka komisji emotka

Zapewniam Was, że to, co napisałam to prawda. A to, co napisała Tedzia, to też prawda.
@Czarnygreg - główny zarzut mam do organizatorów, którzy chyba zachwyceni lotnością umysłu i niesztampową pracą, dostają małpiego rozumu i zapominają, czym jest hasło. To co, może też zaczniemy pracować kredkami i nożyczkami?
Zresztą powiem Wam, że napisałam do Graspa, co o tym sądzę ja i wiele jeszcze osób z naszego forum. Reklamacja też idzie.
Cwaniactwo jest dobre, ale czasem można się przeliczyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3720849 Napisano: 24.09.2010 06:31:33 w Carrefour konkursy
kadjas123 napisał(a):

Informowali juz zwycięzce głównej nagrody z Velvetu czy tylko same bilety?

Informowali, a jakże emotka Było pare postów wcześniej. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3720534 Napisano: 23.09.2010 08:35:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
ilonar2301 napisał(a):

bethan napisał(a):

joan napisał(a):

bethan napisał(a):

tedance napisał(a):

Hm, a kto zarzucił wętkę na główną nagrodę w konkursie Velvetu w Carrefour? Śmiało, śmiało, bo chcemy toast wznieść i pogratulować skuteczności w zamydlaniu oczu organizatorom bohomazami. A może kolejny plagiacik był, co moniau? emotka emotka emotka

Dla mnie to jakieś chore, żeby przyznawać nagrody w konkursach na hasło komuś, kto wysyła prace plastyczne. Organizatorzy też zgłupieli?!
Przecież w konkursie Pasaż Tesco, Seata też zgarnęła nie za hasło, ale za sklejone autko. Można podziwiać w siedzibie Organizatora, jak ktoś nie wierzy.

Tja, w owianym kurzem konku Campus, który kwalifikuje się do grupy Nigdy-Więcej, również przyznano tajemnicze nagrody plastyczne. A w tym konku trzeba było jedynie odesłać paragon (niby losowali nagrody). Niektórzy organizatorzy zamiast profesjonalizmu prezentują jedynie serce o konsystencji ślimaka i głowę pustą, jak jego muszelka emotka Co nie przeszkadza im w życiu prywatnym wymagać rzetelności oraz uczciwości od przedstawicieli innych profesji emotka

bethan - nie wiedziałam, a to ciekawe... Dobrze, że na ten konek kupiłam doładowanie tela emotka Tylko szkoda było mojej drogi do marketu...

No niestety. Dla mnie to niepojęte, że tam, gdzie oczekują hasła, nagradzają mazgaje i mrugające lampki.

E, tam. Nie znacie się, toż to takie hasło było, tyle, że bez słów emotka emotka

emotka emotka

Ale to Ci się nie spodoba: pokój marzeń z Tesco też zwinęła emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3720484 Napisano: 23.09.2010 08:21:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

bethan napisał(a):

tedance napisał(a):

Hm, a kto zarzucił wętkę na główną nagrodę w konkursie Velvetu w Carrefour? Śmiało, śmiało, bo chcemy toast wznieść i pogratulować skuteczności w zamydlaniu oczu organizatorom bohomazami. A może kolejny plagiacik był, co moniau? emotka emotka emotka

Dla mnie to jakieś chore, żeby przyznawać nagrody w konkursach na hasło komuś, kto wysyła prace plastyczne. Organizatorzy też zgłupieli?!
Przecież w konkursie Pasaż Tesco, Seata też zgarnęła nie za hasło, ale za sklejone autko. Można podziwiać w siedzibie Organizatora, jak ktoś nie wierzy.

Tja, w owianym kurzem konku Campus, który kwalifikuje się do grupy Nigdy-Więcej, również przyznano tajemnicze nagrody plastyczne. A w tym konku trzeba było jedynie odesłać paragon (niby losowali nagrody). Niektórzy organizatorzy zamiast profesjonalizmu prezentują jedynie serce o konsystencji ślimaka i głowę pustą, jak jego muszelka emotka Co nie przeszkadza im w życiu prywatnym wymagać rzetelności oraz uczciwości od przedstawicieli innych profesji emotka

bethan - nie wiedziałam, a to ciekawe... Dobrze, że na ten konek kupiłam doładowanie tela emotka Tylko szkoda było mojej drogi do marketu...

No niestety. Dla mnie to niepojęte, że tam, gdzie oczekują hasła, nagradzają mazgaje i mrugające lampki. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3720400 Napisano: 23.09.2010 07:51:29 w Dyskusje o wynikach konkursu
tedance napisał(a):

Przecież w konkursie Pasaż Tesco, Seata też zgarnęła nie za hasło, ale za sklejone autko. Można podziwiać w siedzibie Organizatora, jak ktoś nie wierzy. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3718667 Napisano: 23.09.2010 09:05:18 w Carrefour konkursy
rafal100 napisał(a):

bethan napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

joan napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

a czy ktos wie moze czy z velvetu mozna wyslac skan paragonu? bo oryginal wyslalam na inny konkurs emotka

Punkt 8.4 - oryginał lub kopię, więc wydrukuj i gotowe emotka

dziekuje slicznie emotka

Ale i tak wysyła się mailem, więc w zasadzie bez różnicy emotka

jak to meilem przecież jest napisane w meilu, żeby wysłać na adres Grasp Wita Stwosza tralalala??

Tak, przeczytałam pocztą i uznałam, że elektroniczną. Faktycznie normalnie, listem. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3718658 Napisano: 23.09.2010 09:03:27 w Carrefour konkursy
Upss, jednak pocztą, sorki. ¬le przeczytałam maila emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3718645 Napisano: 23.09.2010 09:00:41 w Carrefour konkursy
alaalex40 napisał(a):

joan napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

a czy ktos wie moze czy z velvetu mozna wyslac skan paragonu? bo oryginal wyslalam na inny konkurs emotka

Punkt 8.4 - oryginał lub kopię, więc wydrukuj i gotowe emotka

dziekuje slicznie emotka

Ale i tak wysyła się mailem, więc w zasadzie bez różnicy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3716933 Napisano: 22.09.2010 01:41:33 w Carrefour konkursy
kadjas123 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

właśnie ponoć lecą maila z VELVETU... ja nie mam także na mnie pewnie czeka główna wygrana emotka

też nie mam @ ,więc obie czekamy na głowną emotka

Główna już przyznana - nie ja, nie ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3711427 Napisano: 20.09.2010 09:50:57 w Carrefour konkursy
radosna napisał(a):

office@graspgroup.eu

Możecie pisać, może dostaniecie ciekawszą informację o Velvecie emotka

Nie odpisują! Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3711421 Napisano: 20.09.2010 09:48:33 w Carrefour konkursy
Wiadomo, co z konkiem poetyckim Disneya? Może ktoś od nas już wygrał? Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3711416 Napisano: 20.09.2010 09:47:10 w Carrefour konkursy
malenka89 napisał(a):

aaa głupoty gadają... emotka

I to takie, że aż żenujące emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3710649 Napisano: 19.09.2010 07:56:49 w Inne mniejsze markety
cudaczek121 napisał(a):

wojtekgra napisał(a):

toudikot napisał(a):

isiulka napisał(a):

ewka656 napisał(a):

ja grałam w Tychach w leclerc w Ariela ;o)
A coo?

chcialam wiedzieć gdzie jest Urna ale już namierzyłam:)

w Tychach grzecznie stoi na ladzie punktu obsługi klienta, niestety w Katowicach została zabrana w czwartek, bo zabrakło kuponów emotka emotka emotka Dziś chciałam je wrzucić i musiałam oddać pani... ciekawe czy kiedykolwiek trafią do właściwej urny emotka

a właśnie chciałem jechać do katowickiego leclerca, ale jak nie ma urny, to po co mam wywalać kase na ariel emotka , prościej byłoby wysłać sms-em, np. leclerc.katowice.nr paragonu. dokończenie i po sprawie. Do tych urnowych wyborów to nie mam ani zaufania, ani szczęścia emotka

Byłam dziś we wrocławskim leclercu i hostessy mi powiedziały,że konk z laptopem został przeniesiony na wtorek,a o tym drugim co do wygrania zakupy za 1500 zł,to nic nie wiedzą emotka Ale się wkur.... emotka

Ciekawe, że przeniesiony, bo w tamtym tygodniu faktycznie nie mieli materiałów, zadzwoniłam do TQG i kazali hasło przesłać mailem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3708313 Napisano: 18.09.2010 01:33:50 w TESCO konkursy
mmaddamm napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

bethan napisał(a):

berenika2005 napisał(a):

o kurcze, to już sie nie moge doczekac jutra-mam nadzieje ze umieszcza ta liste bo jutro sobota wiec telefonicznie to sie niczego nie dowiemy. kurde ale ja chce ten pokój!!!! emotka

Chyba dzisiaj nic z tego.

Lekka ściema, żeby dać im spokój to chyba była emotka

Dzwoniłam w czwartek do Disneya, ale do głowy nie przyszłoby mi wypytywać czy wygrałam...
Pan powiedział, że lista będzie na początku przyszłego tygodnia, więc w weekend napewno jej nie będzie.

Pewnie nie spojrzeli na kalendarz, kiedy pisali, że wyniki opublikują najpóźniej do 19.09. Też nie sądzę, by w weekend je umieszczali. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3708091 Napisano: 18.09.2010 11:32:03 w TESCO konkursy
berenika2005 napisał(a):

o kurcze, to już sie nie moge doczekac jutra-mam nadzieje ze umieszcza ta liste bo jutro sobota wiec telefonicznie to sie niczego nie dowiemy. kurde ale ja chce ten pokój!!!! emotka

Chyba dzisiaj nic z tego. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3706748 Napisano: 17.09.2010 05:30:03 w TESCO konkursy
mundek2004 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Ja też wyników nigdzie nie widzę...a jaki tel. do tej agencji, może ktoś podać,proszę.

spoko odpowiem i tu, lista już jest, jutro będzie na stronie, dziś w ciągu dnia gość z Disneya był miły i sprawdzał dzwoniącym czy są na liście emotka

O super, dzięki za info. I gratuluję! Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3706630 Napisano: 17.09.2010 04:37:36 w TESCO konkursy
silvia8 napisał(a):

berenika2005 napisał(a):

ja też nie moge sie doczekac rozwiązania Disneya. tak bym chciała ten pokój dla mojego malucha emotka

dzwoniłam do agencji Disney, są już podobno wyniku konkursu emotka
mój synek nic nie wygrał, a tak się napracował...

Powiadomili już zwycięzców? Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3706100 Napisano: 17.09.2010 12:36:52 w Wkurza mnie...
marzena2210 napisał(a):

wkurza mnie to ze dzisiaj na egzaminie jechal rowerzysta i ominelam go i nie zdalam emotka

Bo system egzaminowania w Polsce jest w ogóle debilny. I chociaż zdałam za pierwszym razem, to dalej tak uważam. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3705789 Napisano: 17.09.2010 10:55:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
radosna napisał(a):

bethan napisał(a):

radosna napisał(a):

tereniagno napisał(a):

radosna napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Patrzę sobie właśnie na wyniki Ajaxa z Reala emotka

A ja bym tak chciała sobie popatrzeć na wyniki Velvetu z Carrefoura emotka

Ani Velvetu,ani Always emotka

Wiem, że konkurs Velvetu z Tesco, w którym były do wygrania 3 vouchery po 5000 zł był rozwiązany w poniedziałek tzn. dzwoniono do laureatów (nie do mnie, ale znajoma osoba spoza forum wygrała). Przepraszali za opóźnienie wybierania laureatów z powodu urlopu itp. Tak więc pewnie wyniki Velvetu z Carrefoura możemy się pewnie spodziewać bliżej Bożego Narodzenia emotka emotka emotka

Jeszcze pytanie, czy BN tego roku emotka

Ale mnie podkusiłaś emotka
Właśnie wysłałam takiego mejla emotka
Szanowni Państwo!
Bardzo proszę, aby konkurs Velvetu w Carreforuze był rozwiązany do Bożego Narodzenia bieżącego roku. Skoro laureaci nie będą mogli pójść do kina latem, to niech sobie pójdą w czasie miłych
Świąt Bożego Narodzenia.

Haha, dobre emotka Ale się uśmiałam, a dziecko patrzy na mnie jak na głupią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3705775 Napisano: 17.09.2010 10:49:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
radosna napisał(a):

tereniagno napisał(a):

radosna napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Patrzę sobie właśnie na wyniki Ajaxa z Reala emotka

A ja bym tak chciała sobie popatrzeć na wyniki Velvetu z Carrefoura emotka

Ani Velvetu,ani Always emotka

Wiem, że konkurs Velvetu z Tesco, w którym były do wygrania 3 vouchery po 5000 zł był rozwiązany w poniedziałek tzn. dzwoniono do laureatów (nie do mnie, ale znajoma osoba spoza forum wygrała). Przepraszali za opóźnienie wybierania laureatów z powodu urlopu itp. Tak więc pewnie wyniki Velvetu z Carrefoura możemy się pewnie spodziewać bliżej Bożego Narodzenia emotka emotka emotka

Jeszcze pytanie, czy BN tego roku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0