Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bethan

bethan

#3913767 Napisano: 30.11.2010 10:27:58 w Inne mniejsze markety
bip napisał(a):

czy z Lidlem nadal cisza? emotka myslałem, że może dziś już zaczną obdzwaniać...

Już sprzedają paragony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3912376 Napisano: 29.11.2010 08:05:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
nineczka17 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Czy ktoś wygrał w Dobrych Radach w konkursach:
Malinowy Zdrój, listopadowy i ten z gotowaniem? Wiem, powtarzam się, że zależy mi na uzyskaniu tej wiadomości, bo na tyle nagród nikt się nie chwali emotka a termin składania reklamacji zbliża się nieubłaganie emotka

ja grałam listopadowy i nic nawet nie ma potwierdzenia odczytania @ emotka

U mnie to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3911655 Napisano: 29.11.2010 05:14:54 w Inne mniejsze markety
barcza napisał(a):

LIdl wysłam 2 kody inne na ten sam nr tela w inne dni i tylko mam potwierdzenie z jednego dnia a z drugoiego nie minelo 4 dni .Rejestrowalam przez sronke emotka emotka

Mam to samo! Na Orange nie przyszło potwierdzenie, na Playa przyszło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3910492 Napisano: 29.11.2010 12:16:31 w Paragony
Szukam paragonu z Polomarketu, Ariel. Doładowanie, przelew, książeczka CzuCzu. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3901596 Napisano: 26.11.2010 09:27:56 w Paragony
Szukam paragonu na wino Jacob's Creek. Nie widziałam w regulaminie, że tam paragon potrzebny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3853257 Napisano: 10.11.2010 07:35:46 w TESCO konkursy
79magda napisał(a):

rafal100 napisał(a):

arta napisał(a):

rafal100 napisał(a):

nie rozumiem czemu tak podniecacie tą luksją, która spóźnia się może dwa tygodnie, a nikt się nie interesuje Velvetem z biletami do kina których nie wysyłają już od dwóch miesięcy emotka

Ty za to tylko w okół tego konkursu drążysz ciągle... Mamy dość tej agencji i ponaglania, kombinowania - wiemy, że to i tak nic nie da, bo już próbowaliśmy wiele razy, więc jesteśmy zdani na czekanie.
Oto, dlaczego nie podniecamy się już Velvetem.

hahah, podniecam się podniecam, bo bardzo chcę iść do kina
emotka nie jest to może wartościowa nagroda, ale akurat ucieszyła mnie bardziej niż wiele wartościowszych, które wygrałam.. i nie rozumiałam czemu nikt nie chce ze mną ich ponaglić.. teraz już powiedzmy, że wiem.. chociaż myślę, że czekanie nie jest tu najlepszym rozwiązaniem..

No najwidoczniej nikomu się nie chce wypruwać żył na bilety do kina...
emotka

Dobra, to co z tymi biletami emotka ?
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3845101 Napisano: 08.11.2010 03:29:03 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

bethan napisał(a):

mariwanna napisał(a):

bethan napisał(a):

wsciekly napisał(a):

mahuska napisał(a):

Laptopy - Leclerc
tylko 13 nazwisk

http://www.e-kupo...itle=Leclerc%20Ariel

w chwili obecnej jest już 15 nazwisk (numerowane !)

i info:
Dnia 3.11.2010 zakończył się przedłużony konkurs w trzech sklepach Leclerc, laureaci są jeszcze wybierani:

18. laureat weryfikowany

19. laureat weryfikowany

20. laureat weryfikowany

heh, a wcześniej ktoś pisał, że konkurs był przedłużony do 3 października, tylko była pomyłka w dodatkowym regulaminie...

Ja pisałam. W BOK sklepu była taka informacja i kupony przyjmowali do 3.10, nie 3.11. Jestem tego pewna, bo byłam w sklepie, więc to jakaś ściema jest, tylko nie wiadomo, po której stronie!

w zakładce REGULAMIN jest .. drugi, poprawiony reg., z którego wynika, że w 3 sklepach konk przedłużono do 3.11

być może miało być do 3.10 i ktoś zrobił literówkę, ale trzymają się tej wersji z regulaminu

Wiem o tym! Byłam w sklepie 4.10 i kobieta powiedziała, że mieli przedłużony do 3.10, a ten 3.11 to chyba błąd, bo od Agencji mieli przykaz zbierania do 3.10.
Ale i tak wysłałam wcześniej mailem, jak proponowali w TQG. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3845065 Napisano: 08.11.2010 03:20:51 w Inne mniejsze markety
mariwanna napisał(a):

bethan napisał(a):

wsciekly napisał(a):

mahuska napisał(a):

Laptopy - Leclerc
tylko 13 nazwisk

i info:
Dnia 3.11.2010 zakończył się przedłużony konkurs w trzech sklepach Leclerc, laureaci są jeszcze wybierani:

18. laureat weryfikowany

19. laureat weryfikowany

20. laureat weryfikowany

heh, a wcześniej ktoś pisał, że konkurs był przedłużony do 3 października, tylko była pomyłka w dodatkowym regulaminie...

Ja pisałam. W BOK sklepu była taka informacja i kupony przyjmowali do 3.10, nie 3.11. Jestem tego pewna, bo byłam w sklepie, więc to jakaś ściema jest, tylko nie wiadomo, po której stronie! Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3845040 Napisano: 08.11.2010 03:14:24 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

mahuska napisał(a):

Laptopy - Leclerc
tylko 13 nazwisk

i info:

18. laureat weryfikowany

19. laureat weryfikowany

20. laureat weryfikowany Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3844453 Napisano: 08.11.2010 12:41:23 w TESCO konkursy
kalisto1986 napisał(a):

maa ale nie widzisz tego, że my nie piszemy tego złośliwe, wiesz, że sama jestem osobą, która pierwsza dzwoni do organizatora jeśli jest złamanie regulaminu, ale tutaj ewidentnie tego nie było, a robienie dymów bez przyczyny tylko szkodzi nam wszystkim, to tak jakby pisac do nich, że nie zrozumiałam że w regulaminie bylo zawarte że mam kupić produkt, ale jako konsument mam nadzieje, że o mnie zadbacie i przyznacie mi nagrode emotka

a w zyciu naprawde mam cos robic niz wczytywac sie dokladnie w kazdy regulamin i zastanawiac sie nad jego zapisami
ale właśnie na tym polega granie w konkursach, chcesz grać czytasz ZE ZROZUMIENIEM cały regulamin, a nie wysyłasz smsa i czytasz po wygraniu.

Nie pisałabym tego gdybyś miała racje, ba sama bym dzwoniła wtedy, ale tutaj jak już kilka osób powiedziało ewidentnie wina leży po stronie graczy i powiem to co zawsze mówie organizatorowi
regulamin jest umową prawną, wysyłając smsa wyrażasz zgode na jej zapisy, bez względu, w jakim pkt ten zapis widnieje,. nie obowiązuje tylko to czego tam nie ma bo na to nie wyrażałaś zgody, a na wszystko inne tak

Dokładnie! I bardzo dobrze to napisałaś. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3844334 Napisano: 08.11.2010 12:11:52 w TESCO konkursy
kalisto1986 napisał(a):

maa napisał(a):

malenka89 napisał(a):

maa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

maa napisał(a):

olczakw napisał(a):

kto pisze reka do góry :

olczakw
maa emotka

tak ja na 100%

juz nie chodzi mi o wygrana ale o zasade

nie mozna robic tak ze konstruuje sie w tak beznadziejny sposob regulamin a potem jeszcze nie rozstrzyga sie sporow na korzysc klienta

nie sądzę żeby reklamacja tutaj pomogła, jeśli przeczytało się cały regulamin to było wszystko jasne, niestety mimo źle skonstruowanego regulaminu, jest zapis o dacie sms w dniu zakupu.
Raczej tutaj jest wina nie czytania całego regulaminu, sama nie raz tak robiłam że czytałam tylko te pkt w których zawsze były najważniejsze zapisy emotka

ja jednak stoje na stanowisku ze wszystkie watpliwosci powinny byc rozstrzygane na korzysc osoby, ktora z tego czerpie jakies korzysci. W tym przypadku na korzysc konsumenta.

no tak, ale wysyłając zgłoszenie akceptujesz cały regulamin emotka
często są jakieś kruczki, sama nie raz się na nie naciełam, a teraz mam nauczkę żeby czytać od początku do samego końca emotka

ale wiecie jesli regulamin loterii jest konstruowany tak zeby miec kruczki i spowodowac zeby konsument nie dostal nagrody mimo tego ze ja wygral to cos jest nie tak i uwazam ze takie sytuacje nalezy potepiac a nie pochwalac

ja reklamacje pisze na pewno - uznaja to uznaja nie to nie aczkolwiek uwazam ze trzeba zwalczac takie praktyki

można by przyznać nagrode na rzecz konsumenta w przypadku, gdyby regulamin nie mówił jasno, że w przypadku braku paragonu w dniu wysłania zgłoszenia nagroda przepada, w tym przypadku było takie zastrzeżenie - wyraźnie pisało to.

Jak ja jestem cięta na łamanie regulaminów, tak tutaj jestem pewna że nie było takiego złamania i uważam że jedynie trzeba szukac paragonu pasującego jak nie to niestety nagroda przepada.
Moim zdaniem nie ma co robić zadymy w p&g bo po 1 nie ma ku temu podstaw, po 2 p&g w końcu wkurzy się że uzywamy ich jako karty przetargowej w sytuacjach w które sa jasne. A ta jest jasne,w regulaminie jest to zaznaczone. Niestety nie ma co poruszać nieba i ziemi, bo wina leży po stronie osób które nie czytały całego regulaminu.
Inaczej jest gdyby nie było pkt że traci się prawo do nagrody jeśli zakup będzie wcześniejszy lub pozniejszy niż data zakupu

Ostatecznie nie wzięłam udziału w tym konkursu, ale jak czytałam regulamin, było dla mnie oczywiste, że należy eskę wysłać w dniu zakupu. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3832702 Napisano: 04.11.2010 02:42:46 w TESCO konkursy
maa napisał(a):

czy z wczoraj juz dzownili z ekspresami z tchibo?

Podobno. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3832136 Napisano: 04.11.2010 12:17:35 w Inne mniejsze markety
79magda napisał(a):

wsciekly napisał(a):

toka napisał(a):

bethan napisał(a):

toka napisał(a):

żeby nie było wątpliwosci -ja mówie o 4 sklepach z których nie wybrano laureatów.Nie wiem co z pozostałymi dwoma

A ja o tym samym. Tylko... jakie to miasta? Tego nie wie nikt.

na pewno nie ma laureata z Kielc.Jak ktos zna jeszcze jakies miasto niech dopisuje do listy

bo połowa sklepów nie odesłała kuponów - hasła i dane z kilku mają z maili i drogą listową emotka

Uważasz, że to zabawne? Tylko dziwne, że jak coś bezpośrednio Ciebie dotyczy, to już skala poczucia humoru diametralnie jest różna...

I turla się też słabiej. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3831629 Napisano: 04.11.2010 10:21:49 w Inne mniejsze markety
toka napisał(a):

bethan napisał(a):

toka napisał(a):

żeby nie było wątpliwosci -ja mówie o 4 sklepach z których nie wybrano laureatów.Nie wiem co z pozostałymi dwoma

A ja o tym samym. Tylko... jakie to miasta? Tego nie wie nikt.

nie wiem konkretnie ale tam gdzie był konk przedłuzony-komu przedłuzyli bedzie wiedział

No właśnie u mnie przedłużyli! I jakoś nic nie wiem. Każdy widać inną informację dostaje.
Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3831613 Napisano: 04.11.2010 10:17:40 w TESCO konkursy
malenka89 napisał(a):

bethan napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

malenka89 napisał(a):

ale Cudaczek była w Maroko i sobie chwaliła emotka
więc może poprostu wartość jest zaniżona...

ale czy ona z ich konkursu była?

Nie, tam wartość była ok. 10 tys.

no tak, ja wiem, ale czy to też oni organizowali?

Z tego, co kojarzę, to nie oni. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3831595 Napisano: 04.11.2010 10:11:02 w Inne mniejsze markety
toka napisał(a):

A ja o tym samym. Tylko... jakie to miasta? Tego nie wie nikt. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3831588 Napisano: 04.11.2010 10:09:18 w Inne mniejsze markety
toka napisał(a):

bethan napisał(a):

W czarnej dziurze się rozpłynęły, czy jak emotka ?!
No fantastycznie po prostu emotka

zeby w czarnej dziurze to byłoby wiadomo gdzie szukac a oni nie wiedzą emotka

Czarna dziura jak już wciągnie, to na amen. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3831586 Napisano: 04.11.2010 10:08:09 w TESCO konkursy
czarnygreg napisał(a):

malenka89 napisał(a):

ale Cudaczek była w Maroko i sobie chwaliła emotka
więc może poprostu wartość jest zaniżona...

ale czy ona z ich konkursu była?

Nie, tam wartość była ok. 10 tys. Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3831577 Napisano: 04.11.2010 10:07:10 w TESCO konkursy
toka napisał(a):

joan napisał(a):

Zatem, cóż nam pozostaje: życzyć wygranych wycieczek osobom, które o takich wojażach marzą, a boniki na świąteczne zakupy dla reszty emotka

nie martwcie sie na zapas komfortem wycieczki bo i tak moniau wygra emotka emotka

Nie, ona w takich mało ekskluzywnych nie gra emotka Poza tym tam się nie da wrzucić wydzieranki emotka , a pisać hasełek SAMA nie umie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bethan

#3831564 Napisano: 04.11.2010 10:04:21 w Inne mniejsze markety
W czarnej dziurze się rozpłynęły, czy jak emotka ?!
No fantastycznie po prostu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0