Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#3711521 Napisano: 20.09.2010 10:26:47 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

april211 napisał(a):

kinga1 napisał(a):

wkurza mnie,że nigdzie,absolutnie nigdzie nie mogę znaleść promocyjnych herbat z Sagi emotka

TYCH Z MISIAMI U MNIE W CALYM MIESCIE NIE MA PATOLOGIA.....

ja kupowałam w realu

W Toruniu też ich pełno w Realu.Za to papieru MOLA ani ani..

u mnie w tesco sa za ok 5,50 paczka

Sagi widziałam w TESCO, Molę kupowałam u siebie, w zwykłym sklepie z chemią i kosmetykami emotka

ja natoiast bylam w 2 tesco (Wroclaw) i nie bylo - takze zalezy od miasta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#3711520 Napisano: 20.09.2010 10:25:57 w Wkurza mnie...
keiti78zg napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

april211 napisał(a):

kinga1 napisał(a):

wkurza mnie,że nigdzie,absolutnie nigdzie nie mogę znaleść promocyjnych herbat z Sagi emotka

TYCH Z MISIAMI U MNIE W CALYM MIESCIE NIE MA PATOLOGIA.....

ja kupowałam w realu

W Toruniu też ich pełno w Realu.Za to papieru MOLA ani ani..

u mnie w tesco sa za ok 5,50 paczka

ja sie wczoraj tez naszukałam SAGI, w ostatnim sklepie (do ktorego mialam zajsc) znalazlam

mam nadzieje, ze chociaz na tego miska sie zalapię;-) - bede czekac popijajac herbatke emotka , bo troche jej jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#3711484 Napisano: 20.09.2010 10:13:37 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

wkurza mnie, ze dzwoniac do intermarcha nie moge sie dowiedziec o wyniki - tylko jedynie Pani Kierownik (wszystkowiedzaca) wie, ale akurat pojechala do banku (ciekawe co ona tyle czasu tam robi emotka emotka emotka )

no tak moge sie wkurzac...wyniki mialy byc dopiero dzisiaj o 16 emotka

dalabym sobie łeb obciąć, że wczoraj byl 20 ech.... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#3711467 Napisano: 20.09.2010 10:06:05 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, ze dzwoniac do intermarcha nie moge sie dowiedziec o wyniki - tylko jedynie Pani Kierownik (wszystkowiedzaca) wie, ale akurat pojechala do banku (ciekawe co ona tyle czasu tam robi emotka emotka emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#3707539 Napisano: 18.09.2010 06:29:21 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, ze mam totalnego lenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#3707253 Napisano: 17.09.2010 08:40:30 w Inne mniejsze markety
A ja mam pytanie o konkursy w Intermarchu. Czy oni dzwonia do laureatow w dniu oglaszania wyników czy tylko wywieszaja informacje o wygranych na sklepie, i samemu trzeba sie zgłosić?

regulaimnu nie dorwalam, a baba w sklepie nie umiala odpowiedziec emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#3703889 Napisano: 16.09.2010 01:53:21 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
2 koszulki GREEN (koszulke meska XL zamienię na doładowanie ---> PW) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#3701622 Napisano: 15.09.2010 01:50:00 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
płyn do soczewek z FB Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#3700896 Napisano: 15.09.2010 08:15:38 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

kalka napisał(a):

kelly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyłam się sama na siebie,że zagrałam w konku Almy-Air Wick we wrocławskiej Renomie i mi ipod przepadnie,bo zagrałam bez paragonu emotka

coz tak to jest jak gra sie bez paragoniku emotka

A mnie wkurzają ludzie, którzy grają bez paragonu. Rozumiem, jeśli ktoś ma paragony i wygra o jedną nagrodę więcej, tzw.nadprogramową, ale żeby grać wogóle bez paragonu!?
Ostatnio ktoś wygrał samochód w Tesco w Częstochowie z Air Wicka, a grał na beszczela bez paragonu! Inni ludzie kupują, grają uczciwie, a i tak wygrywa cwaniak, który nie spełnił warunków regulaminu emotka To nie jest ok emotka

a mnie coraz mniej wkurza granie bez paragonu,
się zastanawiam czy się nie przerzucić, kiedyś kupowałam produkty i o tym zeby paragonu nie mieć mowy nie było,potem jak sklep był daleko to kupowałam paragon w trakcie konkursu i dopiero grałam(wyszłam na tym...szkoda gadać)
a teraz sobie myślę ze lepiej czasem zapłacić za paragon niż się do sklepu ciągnąć,
sama chętnie odstąpię paragon jak mam,
wkurzają mnie natomiast osoby które nie napiszą normalnie:zagrałam ,potrzebuję paragonu, proszę...
tylko wstawiają teksty emotka ies zeżarł,
kiedyś mnie wkurzyła osoba która napisała b. niegrzecznie, typu: potrzebuję, wybiorę najlepsza ofertę, wiadomo ze wybierze jak najtaniej ale trochę grzeczności nie zawadzi,
ale sie rozpisałam!

pewnie to sie lepiej oplaca -granie bez paragonu - ale jest nie fair w stosunku do osob z paragonem

ale kto sie tym przejmuje
emotka emotka - dzisiaj kazdy ciagnie z swoja strone

wkurzaja mnie konkursy z losowaniem, bo ciezko tam cokolwiek wygrac:( Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#3700255 Napisano: 14.09.2010 07:46:54 w Popraw sobie humor...
annaszura napisał(a):

PEREŁKI z wypracowań szkolnych:

1. A do kotletów byla salata, którą mamusia przyprawila potem.

2. Wojski przyłożył ucho do ziemi i usłyszał tupot niedzwiedzich kopyt.

3. Robak, ratujac Tadeusza, strzelil do niedźwiedzia, który nie wiedzial, że jest jego ojcem.

4. Rycerze urzadzali teleturnieje.

5. Było ich tysiace, a nawet setki.

6. Pan Dulski byl sterylizowany przez żonę.

7. Tatarzy jeździli konno i pieszo.

8. Boryna byl teściem żony syna Antka Hanki.

9. Ludwik XIV byl samolubem. Twierdzil, że Francja to ja.

10. W odróżnieniu od innych zwierząt, ptaki mają nakrapiane jaja.

11. Biesiadowali przy suto zastawionych stolcach.

12. Po jednej stronie rynku naszego miasteczka stoi kosciól, po drugiej stronie ratusz, a dookola wybudowano same nowe domy publiczne.

13. Meteorolodzy wychodzą trzy razy dziennie oglądać swoje narzady.

14. Rodzicami Żeromskiego byli Józef i Wincenty Żeromscy.

15. Anielka mimo zakazu ojca kolegowala sie z Magdą i świniami.

16. Kangur ma łeb do góry, dwie krótkie przednie kończyny, dwie tylne długie, a w worku ma brzuch na małego i długi ogon.

17. Jej córeczka Ania uśmiechnęła sie pod wąsem.

18. Straszne byly te krzyżackie mordy.

19. Bandyci wpadli do sklepu i wymordowali samoobsługę.

20. Kiedy Adam Mickiewicz zawiódl sie na kobiecie, wziął sie za Pana Tadeusza.

21. Przedstawicielem materializmu był Demokryt z Abwehry.

22. Górnik poglaskal konia po glowie i cicho zarżał.

23. Faraona nosili w lektyce, a poddani padali mu na twarz.

24. Srodkiem platniczym w Rosji sa wróble.

25. Królik posiada głowę, uszy i linienie.

26. Strażacy śpią w kalesonach i mają tam dzwonki alarmowe.

27. Wiedział, że w okularach jest mu do twarzy, dlatego nosil je zawsze w kieszeni.

28. Niektórzy Murzyni chodzą poubierani w nago.

29. Admirałowie są ubrani w marynarki wojenne.

30. Szlachta w 'Panu Tadeuszu' byla bardzo gościnna, bo jak przyjechal Pan Tadeusz na koniu, to o nic sie go nie pytano, tylko dano mu siana.

31. Królik jest tak oddany swym małym, ze wyrywa sobie klaki siersci z brzucha, zeby wyscielic im gniazdo.
Który ojciec rodziny zdobyłby sie na to?

32. Jest nas dziewięcioro rodzeństwa, a oprócz tego tatuś pracuje dorywczo jako monter.

33. Ręka tego czlowieka byla zimna, jak ręka węża.

34. Służący doił krowe nad stawem, a w wodzie wyglądało to odwrotnie.

35. Makbet mial wyrzuty po mordzie.

prawie sikam z niektórych emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#3700055 Napisano: 14.09.2010 06:26:15 w Popraw sobie humor...

jokan

#3700039 Napisano: 14.09.2010 06:19:32 w Wkurza mnie...
potwierdzałam 2 razy szampon Loreal i nie ma mnie na liście

no super emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#3699184 Napisano: 14.09.2010 11:49:45 w Wkurza mnie...
mamaania napisał(a):

ati88 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

buskowianka napisał(a):

mnie wkurza że kończą mi się juz słoiki,do których wkładam suszone grzyby.A zapał mojego męża do grzybobrania nie słabnie,wręcz przeciwnie emotka

w sobote 4 wiadra mama przywiozła i dzis znow na grzybach.. cały dom w grzynach jak nie suszone to mrozone to marynowane i codziennie na obiad:D

emotka a mnie wkurza, ze nikt nie chce chodzic na grzyby a ja je tak uwielbiam emotka

o..to ja chetnie pójde z toba bo u mnie w laskach pusto..maslaki tylko po łakach sie nabijaja ze mnie

u mnie też nie ma grzybów emotka co mnie wlasnie wkurza Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#3699054 Napisano: 14.09.2010 11:03:11 w Rossmann
niqsia napisał(a):

nie napalajcie się na wyniki 'księżniczki' - sesję foto (czy co tam było do wygrania) wygra jakaś przekarmiona 'księżniczka', która na fotce siedzi na dywanie, fotka rozmyta, w tle kaloryfer i w kadr weszła babcia emotka

niestety i takie foty były w galerii i ludziska pisali na PW zagłosuj. zależy mi

emotka

co się dziwisz
każdy by chciał coś wygrać;-)
Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#3699048 Napisano: 14.09.2010 11:02:15 w Rossmann
kalka napisał(a):

No to czekamy, może dzisiaj się pojawią emotka

ja tam juz nie liczę na wygraną Księżniczkę
emotka - bylo duzo ladnych zdjec (dzewczynki np. poprzebierane w ksiezniczki), a ja dalam zwykle, bo nie mialam innego Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#3699016 Napisano: 14.09.2010 10:49:16 w Rossmann
joan napisał(a):

niqsia napisał(a):

matko!!! że też takie foty niektórzy mają sumienie wysyłać... emotka

Żenła większość nadesłanych zdjęć, ale to już tradycja w tego typu konkach emotka

Podczas urlopu otwieram mój kochany n.p.m. (numer lipcowy albo sierpniowy), patrzę, jakiś konk fotograficzny był. Miejsce pierwsze = cudo, miejsce drugie = cudo, miejsce trzecie = gniot, jakich mało, 90% społeczeństwa ma lepszej jakości fotki na n-k! Pomijając już banalną treść tej miernej foty, czyli widoczek na Babią Górę. Więc sobie myślę, o co kaman? emotka Po chwili wszystko jasne emotka miejsce trzecie wybierali tylko i wyłącznie internauci emotka

Morał: jeśli już brać udział w czymś takim, to na luzie, bo szkoda pigmentu we włosach...

no dokładnie
tak samo jak konkursy na lajki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#3699002 Napisano: 14.09.2010 10:45:45 w Rossmann
melissa napisał(a):

aleks25 napisał(a):

natie napisał(a):

niqsia napisał(a):

grusia - zdarza się z takimi oszustami...
co do konka - starałam się liczyć głosy. naliczyłam ze 150, ale przyjęłam, że ze 100 jest uczciwych.
na dodatek staram się wysyłać fajne fotki - na temat, wykadrowane, trochę obrobione graficznie...
zdaje się, że za duzo ostatnio na rossnecie wygrałam i się skończyło...

liczba głosów mogłaby być widoczna - przynajmniej można by wyeliminować klikaczy oszustów...

to prawda.. a tak nie wiadomo nawet czy ktos mial jeszcze w ogole glosy. kazdy moze podac tytul fotki i twierdzic ze zglosowal emotka kurde wydawalo mi sie ze mam fajna fotke a tu taka lipa.. na razie nie bede nic kupowala na konkursy rossnet emotka

też mi się wydawało, że miałam mnóstwo głosów, ale widać, że oszustów nie brakuje
emotka

Przecież mogłaś mieć nawet 10 000 głosów i nie wygrać - skoro ostatecznie i tak wybierała KOMISJA (54 zdjęcia ze 100 z najwyższą ilością głosów)- poczytaj regulamin.

no dokładnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#3699000 Napisano: 14.09.2010 10:45:13 w Rossmann
aleks25 napisał(a):

natie napisał(a):

niqsia napisał(a):

grusia - zdarza się z takimi oszustami...
co do konka - starałam się liczyć głosy. naliczyłam ze 150, ale przyjęłam, że ze 100 jest uczciwych.
na dodatek staram się wysyłać fajne fotki - na temat, wykadrowane, trochę obrobione graficznie...
zdaje się, że za duzo ostatnio na rossnecie wygrałam i się skończyło...

liczba głosów mogłaby być widoczna - przynajmniej można by wyeliminować klikaczy oszustów...

to prawda.. a tak nie wiadomo nawet czy ktos mial jeszcze w ogole glosy. kazdy moze podac tytul fotki i twierdzic ze zglosowal emotka kurde wydawalo mi sie ze mam fajna fotke a tu taka lipa.. na razie nie bede nic kupowala na konkursy rossnet emotka

też mi się wydawało, że miałam mnóstwo głosów, ale widać, że oszustów nie brakuje
emotka

w zasadzie nie do konca to wiadomo emotka , nie mozna tak oskarzac moim zdaniem

faktycznie mieli duzy wybor i te wybrane zdjecia sa fajne - pewnie stad opoznienie mieli, bo nie wiedzieli co wybrac Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#3698994 Napisano: 14.09.2010 10:43:12 w Rossmann
rifle77 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

ja ostatnio na 4 konkursy z ze zdjeciami nicnie wygrałam:/ na 3 opisówe tez nic nie wpadło na rosnecie.....:/

U mnie to samo. Ogólnie porażka na rossnecie emotka

eee, to ja chyba juz na nic nie licze

a tak chcialam domek Misia
emotka

no zobaczymy; jakas tam iskierka nadziei jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#3698957 Napisano: 14.09.2010 10:31:03 w Rossmann
natie napisał(a):

niqsia napisał(a):

grusia - do redakcji nie pisałam...
ale chyba skrobnę... nie wierzę, że przy ponad 100 głosach nie załapałam się na głupi ręcznik...

ale oni aż z 90 najwyżej ocenionych fotek wybierali..

no to mieli spory wybór
Wyświetl w wątku >>
0 0