Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6023483 Napisano: 27.05.2015 13:16:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

no to pięknie

Osoba obsługująca kasę wydaje Kupony oraz opieczętowuje dowody Zakupu promocyjnego, na podstawie których wydano Kupony

po pierwsze: nie dostałam kuponu od kasjerki, musialam sie upomniec od drugiej
po drugie: nic mi tam nie opieczętowano

ja chyba sobie jednak napiszę do tego organizatora!!!!emotka

Ja się wykłóciłam o pieczątkę... ale Pani w BOK w myślach pewnie nieźle mnie zwyzywała od wariatek.. emotka

czyli jak nie mam  ich pieczątki, to mój kupon jest nieważny? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023477 Napisano: 27.05.2015 13:11:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
no to pięknie

Osoba obsługująca kasę wydaje Kupony oraz opieczętowuje dowody Zakupu promocyjnego, na podstawie których wydano Kupony

po pierwsze: nie dostałam kuponu od kasjerki, musialam sie upomniec od drugiej
po drugie: nic mi tam nie opieczętowano

ja chyba sobie jednak napiszę do tego organizatora!!!!emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023475 Napisano: 27.05.2015 13:08:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ondine napisał(a):

jokan napisał(a):

a macie linka do regulaminu z Brico?

http://www.bricom...onkursUrodzinowy.pdf

dzięki! Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023468 Napisano: 27.05.2015 13:00:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a macie linka do regulaminu z Brico? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023415 Napisano: 27.05.2015 12:04:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

mia napisał(a):

Oj, przestańcie z tymi teoriami Brico-spiskowymi... emotka
Może są jakieś incydentalne sytuacje, ale wygranych co roku jest pełno na forum, i tym razem na pewno też tak będzie.
Procedura wygląda/ła (zeszły rok) dokładnie tak: 1) sklep wybiera 20 najlepszych haseł i wysyła do centrali; 2) centrala wybiera z tych haseł 15 laureatów i ustala ich kolejność; 3) centrala przesyła do sklepu nagrody + listę; 4) sklep informuje laureatów.
P.S.
Nie znam nikogo z obsługi sklepów Brico, a w zeszłym roku miałam dwie główne nagrody... emotka

To samo miałam napisać emotka nawet znajomego w sklepie nie mam i też główna w zeszłym roku wpadła!

to gratulacje!!!! to moze jednak jest nadzieja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023412 Napisano: 27.05.2015 12:04:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
is77 napisał(a):

ilus napisał(a):

Odnośnie spekulacji na temat tego, kto wybiera hasła w Bricomarche. Zadzwoniłam właśnie do jednego ze sklepów, bardzo miły Pan szczegółowo wyjaśnił mi całą procedurę. Sklep wybierał, według nich, najlepsze hasła i wysyłał do firmy zewnętrznej w Toruniu. Kto teraz powiadomi, czy Toruń, czy poszczególne sklepy już chyba bez większego znaczenia... Wiem tylko, że Toruń ma im odesłać ostateczną listę zwycięzców i na razie czekają. Fajny konkurs.

No to wiadomo, że wygrane w rękach cioć, wujków i siostrzeńców. Powinna firma zewnętrzna wybierać ze wszystkich zgłoszeń - choć nie można wykluczyć, że wszystkie nie spokrewnione przed wysłaniem zostały porwane i wrzucone do śmietnika. Teraz rozumiem, dlaczego nasze Brico milczy jak zaklęte i nie dzwoni do nikogo z forum ...

to trzeba sprawdzić KTO jest firmą zewnętrzną (czy w reg. coś jest) i zobaczyć (gdzieś może archiwum) jak to było w poprzednich konkursach? I może uświadomić tamtych, żeby sklep wysyłał wszystkie zgłoszenia, a nie tylko rodzinnie? Tylko z kolei Tamci jak mieliby to sprawdzać ? No szkoda, że takie rzeczy się dzieją.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023372 Napisano: 27.05.2015 11:19:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
do kiedy jest ostatni etap Nivea Stress Protect? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023308 Napisano: 27.05.2015 10:01:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
flinta_13 napisał(a):

Jak myślicie kiedt będą  wyniki z nivea z 3 etapU?  
Teraz nie wiem czy brać  udział  w 4 etapie, :-/

w poniedzialek byly z II, wiec chyba jeszcze maja trochę czasu , sama bralam w III etapie udział emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023230 Napisano: 27.05.2015 08:01:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
majeczka555 napisał(a):

Brico milczy? emotka

ja juz nie liczę na Brico -w Brico nic nie ma za frikoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023207 Napisano: 27.05.2015 06:43:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy w naleczowiance Tesco jest wiecej niz 160 znakow mozliwe?
Czy trzeba uzywac polskich czy bez? I czy w przypadku wygranej jest tylko sms, czy moze dzwonia? Dzieki za info!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6022781 Napisano: 26.05.2015 13:25:26 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

jokan napisał(a):

a czy było wczoraj losowanie z Mlekołaków ?

tak było i dziś rano zostały rozesłane maile emotka

ok, czyli pudło:( Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6022777 Napisano: 26.05.2015 13:21:15 w Czy informują/ informowali?
a czy było wczoraj losowanie z Mlekołaków ? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6022775 Napisano: 26.05.2015 13:19:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malutka456 napisał(a):

dzwoniłam do mojego Brico i do 11 czerwca dostana liste nagrodzonych i beda dzwonic emotka  Pani powiedziala, ze organizator wybiera, a oni tylko informuja i wydaja nagrody  emotka  wiec jest jeszcze nadzieja 

oooo, to i może
trzymam kciuki za NAS emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6022768 Napisano: 26.05.2015 13:12:38 w Czy informują/ informowali?
aleks1983 napisał(a):

mmagd napisał(a):

A Nivea II etap ? 

Właśnie też się zastanawiałam...ale nikt się nie chwali to chyba nie

wczoraj na FB kolezanka sie chwalila, wiec chyba maile poszly juz wczoraj Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6022751 Napisano: 26.05.2015 12:44:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bzowapani napisał(a):

wogole sie zdziwilam, bo zrobilam zakupy i Pani kasjerka mi nie wydala bonu tylko gdfzies polazla, wiec zapyta;am druga czy ten konkurs jest do dzisiaj, bo nie dostalam kuponu, to dopiero mi dala...

takze ja obstawiam, ze rodzinka powygrywala te nagrody

no to to juz jest podejrzane
szkoda ze pudlo bylo pozaklejane tymi plakatami, bo nie bylo widac, ile maja zgloszen konkursowych

to zapewne też i zadnych list zwyciezcow nie wieszaja jako oglosznia, czy cos takiego ? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6022744 Napisano: 26.05.2015 12:35:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bzowapani napisał(a):

zkoda, ze nie wiedzialam, bo bym tez nie grala

wogole sie zdziwilam, bo zrobilam zakupy i Pani kasjerka mi nie wydala bonu tylko gdfzies polazla, wiec zapyta;am druga czy ten konkurs jest do dzisiaj, bo nie dostalam kuponu, to dopiero mi dala...

takze ja obstawiam, ze rodzinka powygrywala te nagrody

no to to juz jest podejrzane
szkoda ze pudlo bylo pozaklejane tymi plakatami, bo nie bylo widac, ile maja zgloszen konkursowych Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6022738 Napisano: 26.05.2015 12:26:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=
bzowapani napisał(a):

dzwoniłam z ciekawości do mojego brico i Pan oświadczył, że agencja wybierająca
wygrane zgłoszenia będzie dzwonić, że oni nie mają listy
zwycięzców emotka emotka

szkoda, ze nie wiedzialam, bo bym tez nie grala

takze ja obstawiam, ze rodzinka powygrywala te nagrody Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6022731 Napisano: 26.05.2015 12:16:49 w NA CO CZEKAMY?
zaczytana-pola napisał(a):

Kasztelan do dzisiaj,
Nałęczowianka do jutra.

ale Nałęczowianka trwa do jutra, II etap, nie? I wybierają 28 maja. Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6022327 Napisano: 25.05.2015 17:08:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a czy brico juz obdzwonione? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6021736 Napisano: 24.05.2015 20:57:01 w Intermarche
pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

a czy na ten Pelny wózek mozna tez brac produkty z chemii? np. ręcznik za 34,99 zł? Bo ja tak akurat kupiłam, ale widzę że wy samą spozywke kupujecie emotka

jeśli jest w katalogu PEŁNY WÓZEK to jak najbardziej emotka

dzieki, bo juz zaczynalam watpic Wyświetl w wątku >>
0 0