Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6024700 Napisano: 29.05.2015 13:15:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
udało się na Pedigree, ale się cieszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6024692 Napisano: 29.05.2015 13:03:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ondine napisał(a):

Ja też napisałam reklamację do Brico, na razie nie otrzymałam odpowiedzi. Jestem ciekawa jak to teraz rozwiążą...

a o co pisaliscie? moze i ja napisze, ze nie wydano mi kuponu i nic nie opieczetowano? i ze mam podejrzenia, ze konkurs jest nieuczciwy? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6024673 Napisano: 29.05.2015 12:38:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kubatbg napisał(a):

A co z konkursem, który był w salonach Fiata 27-28 marzec-do wygrania FIAT 500X Czy był już rozwiązany?

coś wiadomo ??

chyba dzisiaj widzialam w topie WYNIKI Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6024611 Napisano: 29.05.2015 11:39:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aguagu napisał(a):

jokan napisał(a):

ale jaja z tym BRICO, mam nadzieje, ze chytra baba bedzie miala nauczkęemotka

czy ktos wysylal zgloszenie do Pedigree? Jesli by mnie wylosowali, to kiedy dostane maila ? (he he, łudzę się) - wczoraj pusciłam jedno zgłoszenie na loterię

Wysyłają mejle o 13:00. U mnie każdy był następnego dnia. emotka

dzieki
mam nadzieje, ze sie uda, bo nam sie wlasnie smycz rozciagana zepsulaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6024598 Napisano: 29.05.2015 11:30:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

olunka napisał(a):

No i chyba po Malmie już...

Taki słoneczny dzień, a Ty to czarno widzisz emotka

a co to za konk? wszysycy tu piszą o Malmie i activii, a ja nie wiem o co chodzi Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6024593 Napisano: 29.05.2015 11:25:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ale jaja z tym BRICO, mam nadzieje, ze chytra baba bedzie miala nauczkęemotka

czy ktos wysylal zgloszenie do Pedigree? Jesli by mnie wylosowali, to kiedy dostane maila ? (he he, łudzę się) - wczoraj pusciłam jedno zgłoszenie na loterię Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6024158 Napisano: 28.05.2015 15:10:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama2006 napisał(a):

dysia napisał(a):

mama2006 napisał(a):

a brico nadal milczy?

w bricomarche w ktorym brałam udział wisi lista zwycięzców już w sklepie:) może w waszych jest tak samo i warto przejść się albo przedzwonić

dziś dzwoniłam do mojego brico. Pani powiedziała, ze konkurs nie jest jeszcze rozstrzygnięty, że wszystkie zgłoszenia odesłano do Poznania i że będą dzwonić do laureatów.Dziwne, że co sklep, to inaczej.

a po co isc, skoro mieli sie kontaktowac? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023940 Napisano: 28.05.2015 11:18:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bzowapani napisał(a):

Perełek w Nivei jest wiecej.Np.pani która napisała źe spaceruje po parku i pije herbate emotka czy jest odpowiedz godna roweru?emotka

pozbawilas(es)  mnie wszelkich nadziei emotka - ale raczej nie -mnie sie rozniez by nie chcialo

pewnie losuja jakis wycinek odpowiedzi i z nich wybieraja Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023937 Napisano: 28.05.2015 11:13:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taszek napisał(a):

taszek napisał(a):

stamp napisał(a):

Perełek w Nivei jest wiecej.Np.pani która napisała źe spaceruje po parku i pije herbate emotka czy jest odpowiedz godna roweru?emotka

Na pewno chodziło jej o coś mocniejszego, ale ubrała ładnie w herbatę, żeby nikt się nie czepiał emotka

Albo moze pije ta herbate w jakis wyjatkowy sposob, choc o tym nie napisałaemotka w kazdym razie brawa dla juryemotka

a moze to Jury opilo sie herbatki...takiej mocniejszej...przed posiedzeniem ? emotka i stad taki dziwny wybor..... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023915 Napisano: 28.05.2015 10:46:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

W nivea mozna 3 zgłoszenia wyslac na wszystkie etapy i nie trzeba miec paragonu z określonego etapu. Mozna zagrac paragonem z 1 dni w ostatnim dniu ,a wybierają ze wszystkich zgłoszeń

Dokładnie, aż przeczytałam teraz kolejny raz regulamin i na pewno nie trzeba mieć paragonu z danego etapu, a zgłoszenia można nawet 2 w jednym dniu wysłać, bo tak zrobiłam i przyjęło emotka

to ja inaczej zrozumialam, sorki za zamieszanie, ja gralam w I i III etapie, zastanawiam sie czy grac w IV, bo jest jeszcze czas.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023908 Napisano: 28.05.2015 10:32:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bloblebla2 napisał(a):

moze w danym dniu lepszych odpowiedzi nie bylo???Odpowiedzi wybierają codziennie

to ile dziennie tych odpowiedzi wybieraja? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023904 Napisano: 28.05.2015 10:22:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bzowapani napisał(a):

Najlepszym sposobem na stres jest to kiedy wracam do domu i widzę moją ukochaną kobietę, to wystarczy, by zniknęły wszystkie troski.

Pytanie: czy jest sens sie wysilać w IV edycji konkursu? Nie przegladalam dokladnie wszystkich zwyciezkich wypowiedzi...

Dlatego ja wysłałam, ale hasełko bez fajerwerków, bo to raczej losowanko jestemotka

A wszystkie zgłoszenia biorą udział czy tylko te co daliśmy w konkretnym etapie?

Teoretycznie wszystkie ale kto ich tam wie...xD

skoro konkurs jest podzielony na etapy to raczej nie wszystkie

nie, bo trzeba miec paragon z data z okreslonego etapu
w kazdym etapie mozna zagrac 1 raz z jedngo konta Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023902 Napisano: 28.05.2015 10:18:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
flinta_13 napisał(a):

Czyli nivea olewa sprawe, po co sie starac skoro wygra osoba z największą  iloscia zgłoszeń z kont klonow:-/
Napisac byle co  i wygrac zaszczytny rower  to jest żenujące... Stracilam wiare na jaka kolwiek wygrana!! :'(

A mi sie wlasnie wydawalo, ze rzetelnie czytaja i wybieraja, mialam takie wrazenie przy pierwszym etapie, bo czytalam odpowiedzi. W II etapie tez nawet spoko, no ale ta jedna odpowiedz mnie po prostu powalila, nie wiem czy inne podobne "kwiatki" sa, ale tu wyraznie cos nie teges..... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023862 Napisano: 28.05.2015 09:22:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a ja przegladnelam wypowiedzi z II etapu Nivea Stress i ta np. jest po prostu powalajaca, na miano zwyciezcy rowera emotka

Najlepszym sposobem na stres jest to kiedy wracam do domu i widzę moją ukochaną kobietę, to wystarczy, by zniknęły wszystkie troski.

Pytanie: czy jest sens sie wysilać w IV edycji konkursu? Nie przegladalam dokladnie wszystkich zwyciezkich wypowiedzi... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023859 Napisano: 28.05.2015 09:20:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nouvelle napisał(a):

Dlaczego w konkursie Loreal jest np. 70 nazwisk zamiast 200 na dzień? Czy coś przeoczyłam...

beda uzupelniac.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023836 Napisano: 28.05.2015 08:17:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A mi sie wydaje, ze w Podlaskim naprawde trzeba miec szczescie, tym bardziej ze ich podpowiedzi nie sa rewelacyjne. Ja sie na ten konkurs na spiesze i nie bede grac, no ale musieli cos zrobic, bo lato idzie, a kto latem je pasztetyemotka (jesli w ogole). Zyczę powodzenia! Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023726 Napisano: 27.05.2015 21:02:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
majeczka555 napisał(a):

To jak z tym Brico w końcu? emotka

dzisiaj była niezla dyskusja na ten temat... generalnie wynika z tego, ze maja dzwonic do 10 czerwca/ lub 10 czerwca, aczkolwiek to zalezy od sklepu, bo sie okazuje, ze w niektorych juz niektorzy sa poinformowalni i odebrali nagrody Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023706 Napisano: 27.05.2015 20:09:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jasminum napisał(a):

adamadam napisał(a):

oj to ja przy moich paru multimuti mam małe szanse

Popatrz na to tak: w lotto pewnie gra połowa Polaków, z czego połowa weźmie udział w loterii (jest nagłaśniana to tak może być). Nagród 300 a zagra 9 mln ludzi emotka Ja już chyba nie liczę, mój kalkulator tylko coś przebąkuję: ja jeszcze liczę Tomasz

dlatego ja sobie dałam z tym spokój, wydaje się, że nagród duzo bo 300, ale zdajmy sobie sprawę ile osób grało.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023550 Napisano: 27.05.2015 14:12:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bzowapani napisał(a):

bzowapani napisał(a):

bzowapani napisał(a):

bzowapani napisał(a):

jokan napisał(a):

no to pięknie

Osoba obsługująca kasę wydaje Kupony oraz opieczętowuje dowody Zakupu promocyjnego, na podstawie których wydano Kupony

po pierwsze: nie dostałam kuponu od kasjerki, musialam sie upomniec od drugiej
po drugie: nic mi tam nie opieczętowano

ja chyba sobie jednak napiszę do tego organizatora!!!!emotka

Ja się wykłóciłam o pieczątkę... ale Pani w BOK w myślach pewnie nieźle mnie zwyzywała od wariatek.. emotka

czyli jak nie mam  ich pieczątki, to mój kupon jest nieważny?

Regulamin wspominał, że kupon musi mieć pieczątkę. Stąd moja determinacja, żeby ją zdobyć. Ale wiesz jak oni traktują ten regulamin....
Kto to wie...

W moim sklepie kupony leżały przy kasie razem z jednorazówkami i każdy brał sobie ile chciał. To dopiero numeremotka

a paragony wybierali z kosza na smieci przed sklepem? emotka
Przciez do kazdego kuponu musi byc paragon, co, ten sam by pisali numer na kazdym kuponie? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6023495 Napisano: 27.05.2015 13:25:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jarko44 napisał(a):

Pieczątki na paragonach Brico  oznaczały tylko, że do danego paragonu wydano juz kupon.

dzięki,

dobra, trzeba się skupić na nalęczowiance, a nie pierdołami się zajmować emotka , ja już olewam Bricoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0