Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Kup, schrup i leć. Lorenz Aldi

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6086394 Napisano: 03.10.2015 21:07:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mam pytanie o Laciate, tam jak się wygra to wysylaja losowo 1 sztukę np. talerzyk lub filizankę? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6085852 Napisano: 02.10.2015 14:36:46 w Ambasadorinnowacji - Philips
defed napisał(a):

a mnie zaraz szlag trafi, za każdym razem, gdy naciskałam na niebieski guzik - to miałam guzik, a nie kartę

miałam tak z 6 razy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6085825 Napisano: 02.10.2015 14:21:01 w Ambasadorinnowacji - Philips
bez sensu, w momencie kiedy mogę kliknąć mam w banerku "musisz odswiezac stronę" a robie to caly czas, ale jak już po czasie to znowu pudlo Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6085817 Napisano: 02.10.2015 14:19:01 w Ambasadorinnowacji - Philips
zdolnabestia napisał(a):

Ewi1000 napisał(a):

Dlaczego nie mogę zamówić Karty do Empiku ? 

Odświeżaj stronę, musisz trafić, jak będzie granatowy przycisk i trafić jako pierwsza w danej minucie. Jest jedna karta na minutę.

same pudla, zaluje ze się w to wciagnelamemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6085765 Napisano: 02.10.2015 13:33:31 w Wkurza mnie...
polarniczka napisał(a):

awi napisał(a):

ondine napisał(a):

mmagd napisał(a):

awi napisał(a):

polarniczka napisał(a):

wkurza mnie, że jak wracam do domu po pracy najchętniej położyłabym się spać...brak mi energii i chęci do czegokolwiek 

Ja też tak mam od dawna, to stres emotka

To nie stres tylko hormony. Zróbcie sobie wyniki tarczycowe i będzie wszystko jasne. 
A w temacie wkurza mnie MOC Nagród. Czekam na te 50  jak na co najmniej nowe Ferarri. Odświeżam, zaglądam a i tak klapa...

Stres, hormony, a ja obstawiam po prostu jesienną stagnację emotka Ile osób teraz się skarży na lenistwo, brak energii, sama zwlec się z łóżka nie mogę co rano i nic mi się nie chce, najchętniej spałabym do 12 emotka

U mnie hormony w porządku, praca stresująca, wszyscy sfrustrowani... Często śni mi się praca, mam tak od prawie roku. Najlepiej byłoby ją zmienić. Chciałabym gdzieś daleko wyjechać i nigdy tu nie wrócić...

ja tez się zastanawiam czy nie rzucić wszystkiego i gdzieś nie wyjechac....mąż na kopalni pracuje i nie wiadomo co dalej będzie, mnie już praca wykańcza psychicznie, dzieci nie ma więc co nas tu trzyma....

jedz poki dzieci nie ma...potem to będzie b.trudno...sama bym wyjechala, ale trudno jak dzieci już w szkołach ulokowane i inne problemy sa tez....

wkurza mnie cos, ale nie wiem co...;-) - chyba chciałabym już 16 i weekend Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6084894 Napisano: 01.10.2015 10:58:53 w Dziś cieszę się z.....
dydys napisał(a):

martunik3 napisał(a):

Dziś mąż sprzedał znaomym kilkanaście paczek tego fujostwa pod nazwą Czitos   emotka  Będzie na kolejne paragony   emotka

Mi trochę tego zalega, ale w weekend jadę do rodziny to się pozbędę emotka  Staram się upychać gdzie się da. Wczoraj dałam chłopcom z podstawówki, którzy przy kasie liczyli drobniaki na jakieś słodycze, bardzo się zdziwili i ucieszyli. Kilka dni temu jakiś pan, zdaje się będący na permanentnym kacu poprosił o coś do picia. dałam mu Tropicanę i spytałam: może jeszcze chrupki do tego?  emotka

chciałabym widzieć ich miny...zwłaszcza pana na kacuemotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6084822 Napisano: 01.10.2015 09:07:38 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

pioge7 napisał(a):działa wam wp.pl?

Nie  emotka

nie emotka

są prześwity, chyba z tym robią emotka

mi już dziala Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6084814 Napisano: 01.10.2015 08:55:25 w SZUKAM....
zaczytana-pola napisał(a):

pioge7 napisał(a):

działa wam wp.pl?

Nie emotka

nieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6084345 Napisano: 30.09.2015 15:31:37 w Wkurza mnie...

jokan

#6084344 Napisano: 30.09.2015 15:30:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nadal nic w loteriach, a watek miał to odczarować i co emotka  i wielkie g.....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6084343 Napisano: 30.09.2015 15:29:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lena5_1985 napisał(a):

A widzieliście wyniki 1 etapu loterii L'Oreal? Kolejna loteria opanowana przez powtarzające się osoby... http://podrozdoswiatagwiazd.pl/Zwyciezcy

widzieliśmy i dlatego nie gramy, niech się wypchają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6084201 Napisano: 30.09.2015 13:01:38 w Wkurza mnie...
misiamisiam napisał(a):

wyniki loreal emotka chyba oni nie myślą, że im jelenie będą kasę nabijać emotka

to tak jak z prince-poloemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6084158 Napisano: 30.09.2015 12:18:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pioge7 napisał(a):

becia1973 napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

Masakra. Totalne dnoooo nad dnemm. Konkursy mnie nie lubią :'(

u mnie to samo, ITM też mnie olało, a takie ładne zdjecie im wysłałam emotka

też mnie zdziwiło ITM , nie moja wina że taką mam okolicę a nie inną emotka

u mnie tez nic
w ITM nie grałam bo wlasnie tu pewnie wygrywaly przepiękne widoczki, a u mnie kiszka wiec bez sensu by było brac udział..... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6084066 Napisano: 30.09.2015 10:51:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lubiekisiel napisał(a):

Wysyłał ktoś zgłoszenie do Tesco Włoski seans z dobrym smakiem? Po wysłaniu formularza mieliście jakieś podziękowanie albo coś? Bo mi po prostu wróciło na stronę zgłoszenia z moimi wypełnionymi danymi i zdaniem. Nie wiem czy poszło czy wysyłać jeszcze raz emotka

wysylalam, przyszlo na maila potwierdzenie i trzeba było kliknąć w link potwierdzajacy Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6083605 Napisano: 29.09.2015 15:16:11 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

lola.lola napisał(a):

benasia napisał(a):

To ja dla relaksu zjem Prince Polo - wysłałam 4 zgłoszenia, nie wygrałam i więcej nie mam zamiaru wysyłac   emotka

nie ma sensu, tam Stasiek drukuje sobie paragony w swoim małym sklepiczku w Przemyślu emotka

no porazka z ta loteriaemotka , ja już nie gram bo nie ma sensu

jakby nawet było, ze 1 nagroda na 1 gospodarstwo to i tak slupy by znaleźli jakies Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6083602 Napisano: 29.09.2015 15:15:12 w Wkurza mnie...
lola.lola napisał(a):

benasia napisał(a):

To ja dla relaksu zjem Prince Polo - wysłałam 4 zgłoszenia, nie wygrałam i więcej nie mam zamiaru wysyłac   emotka

nie ma sensu, tam Stasiek drukuje sobie paragony w swoim małym sklepiczku w Przemyślu emotka

no porazka z ta loteriaemotka , ja już nie gram bo nie ma sensu Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6083597 Napisano: 29.09.2015 15:13:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koper napisał(a):

taalvikki napisał(a):

(...)
przypuszczam, że gdybym na taki zawinięty paragon coś wygrała, to czułabym się nieco nieswojo. ale oczywiście, co kto lubi..

Ja mam taki odruch, że jak idę do sklepu na zakupy, to rozglądam się, czy w jakimś koszyku, stojącym z brzegu, nie ma paragonu, jak jest, to wybieram właśnie ten koszyk. 
W czasie robienia zakupów wyjmuję ten paragon z koszyka i sprawdzam czy jest na nim coś konkursowego, jak jest to go sobie biorę, jak nie, to wyrzucam do śmietnika.

Jeszcze nigdy nie czułam się nieswojo wygrywając coś na znaleziony paragon, może dlatego, że nigdy nie był "taki zawinięty", nie wiem  emotka

ha ha, ja robię tak samoemotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6083190 Napisano: 28.09.2015 22:28:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lusienka napisał(a):

polarniczka napisał(a):

aurorcia napisał(a):

taalvikki napisał(a):

przeraża mnie, że ludzie zbierają czyjeś paragony i jeszcze na farcie chcą na nie grać i kombinować... tak trudno samemu zrobić zakupy zgodne z regulaminem? a zgodne z regulaminem jest wydanie 20 złotych.

Znaleziony nie kradzionyemotka  Ja zawsze zerkam czy aby się nie przyda, a moje 5 letni synek gdy zobaczy paragon to od razu pyta czy mi się nie przyda, a przy kasie czeka na wydanie paragonu jak rasowy konkursowicz!emotka

ja raz znalazłam masło ekstra pasłęcki w koszyku na zakupy...no co wzięłam sobie emotka

A ja dziś kupowałam w Biedronce karmę dla psa...przychodzę do domu,patrzę a do opakowania przykleił sie paragonik...z pasta colgate emotka mam nadzieję że przyniesie mi szczęścieemotka

A ja tez uwazam ze to nie grzech zagrac na znaleziony paragon, tak wygralam 2 nagrody No i co z tego, moj fart....Jest tyle  promocyjnych, ze nie da rady zagrac we wszystkich, ale jak znajde jakis paragon dobry, to gram, bo dlaczego by nie ? Nie rozumiem co w tym przerazajacego. Tym bardziej, ze na wszystkie inne mam swoje paragony! Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6082810 Napisano: 28.09.2015 14:33:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
żeby każdy robil losowania tak jak osttanio smolar na samochody z biedronki....widzieliście? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6082794 Napisano: 28.09.2015 14:20:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
migi napisał(a):

HOLLY napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

jokan napisał(a):

rutka napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Czyżbym wykrakała ? W Niebieskim Misiu widzę Aleksandrów ŁÓdzki? emotka

tak dobrze widzisz, oni hurtem chyba na wszytsko kupują....ciekawe czy zjedli już zapad goralkow emotka

i wysmarowali się Loreal Men Expert

Wierzycie w to, że oni uczciwie produkty konkursowe KUPUJĄ? Nie widzę logiki w kupowaniu hurtowych ilości np. Prince Polo, gdzie do wygrania są mało wartościowe nagrody. Ciekawi mnie jeszcze ten zbieg okoliczności, że mają tak niesamowite szczęście w loteriach organizowanych głównie przez IQ Marketing a nie widać ich na listach zwycięzców np. w Mocy Nagród gdzie jest większe prawdopodobieństwo wygranej.

może chodzi o konkursy, w których można kupić produkt promocyjny "gdziekolwiek" emotka

tak czy inaczej to musza trochę kasy inwestować, no nie powiecie, ze dla fotelika.....
pewnie później sprzedają na placu te batoniki:) Wyświetl w wątku >>
0 0