Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6122791 Napisano: 01.12.2015 09:06:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gdzie mozna kupic mąkę szymanowaska na aktualny konkurs? i czy trzeba miec osobne paragony? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6122718 Napisano: 30.11.2015 23:50:00 w Oddam za darmo
LAT2130607193751
LAT2131105418767
oddaję Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6122640 Napisano: 30.11.2015 21:34:00 w SZUKAM....
ace napisał(a):

yolka123 napisał(a):

kachakacha napisał(a):

ace napisał(a):

co wozi kurier PP? Nie Whiskas i nie Activia....

Tez masz gabaryt XXL? Pytam, bo dostałam powiadomienie o wysyłce i obstawiam pufę z tymbarka. Moze to?

Ja dostałam dziś kurierem PP(przesyłka XXL  48h do 30 kg) ... rękawicę Lubella. Ma rozmiar M emotka

Nie moja przesyłka była maleńka. Dezodorant rexony

ja tez na to czekam i wydaje mi sie, ze to karma z Wiem jak karmic, bo na nic innego nie czekam , paczki sie dziisiaj nie doczekalam, byc moze jutro.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6122204 Napisano: 30.11.2015 15:47:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kiedy przesylaja maila ze sprzataczki, jesli zgloszenie wczoraj bylo? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6121815 Napisano: 29.11.2015 22:43:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elotta napisał(a):

jokan napisał(a):

elotta napisał(a):

Co się wyprawia na tym Łaciatym?  emotka  z 50 tysięcy zgłoszeń jest na ostatni etap już? Byłam niedawno na stronie, a teraz patrzę i jest o wiele więcej jeszcze  emotka
Zapewne moich życzeń nawet nikt nie przeczyta, a na filiżankach mi zależy emotka

do jutra mozna dodawac, tak?

TaK emotka

ufff, bo kodziki leża i się proszą:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6121810 Napisano: 29.11.2015 22:38:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elotta napisał(a):

Co się wyprawia na tym Łaciatym?  emotka  z 50 tysięcy zgłoszeń jest na ostatni etap już? Byłam niedawno na stronie, a teraz patrzę i jest o wiele więcej jeszcze  emotka
Zapewne moich życzeń nawet nikt nie przeczyta, a na filiżankach mi zależy emotka

do jutra mozna dodawac, tak? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6121533 Napisano: 28.11.2015 23:43:28 w Wkurza mnie...
wkurza mnie to, ze nie ma zadnych ankiet z gfk, a malo mi juz brakuje do wagi kuchennej, ktora jest mi potrzebna...i zapewne bedzie tak, ze jak kupie, to ankiety zaczną wysylac.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6121463 Napisano: 28.11.2015 20:37:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zwierzyniec napisał(a):

awi napisał(a):

bandit napisał(a):

Zero. Nie piję mleka UHT, to trucizna emotka
Ale życzę wielu wygranych emotka

Kupiłam 1 mleko i wygrałam 1 kubek. Więcej nie kupowałam - nikt w domu mleka nie chciał wypić, poszło do WC. Nie mam sąsiadów,którym mogłabym oddać mleko i poprosić o zwrot pustego opakowania, na świecie ludzie umierają z głodu - wolę nie wygrać, żywności nie marnuję.

ja ostatnio puscilam 2 zgloszenia, 1 wygralo, czyli i tak niezle, ale szkoda i tak, bo chcialam wygrac 2 miseczki

teraz gram o filizanki, chcialabym dwie i puszcze 6-7 kodow, bo akurat mnam Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6121384 Napisano: 28.11.2015 17:14:39 w SZUKAM....
olunka napisał(a):

rkvi napisał(a):

Co mogli wczoraj wysłać pocztexem z Warszawy? Gabaryt XXL. Czyżby Pedigree Pall?

też mam takiego smsa, całkiem możliwe

tez tak mysle, bo tylko na to aktualnie czekam Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6120906 Napisano: 27.11.2015 15:26:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pekaes86 napisał(a):

rettib napisał(a):

Czy ktoś tak jak ja nie wygrał zupełnie NIC u leniwca?:(

Pewnie, że nie jesteś sama! emotka emotka

ja dwa razy probowalam, ale nic i dalam spokoj:, no ale sobie chociaz komorke podładowalam, bo i tak potrzebowalam Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6120886 Napisano: 27.11.2015 15:06:55 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

erychta00 napisał(a):

No kurde! Przed chwilą był u mnie kurier po paczkę bo podobno zleciłam zwrot albo coś takiego! Kazałam mu sprawdzić w bazie i powiedział, że tylko moje dane tam ma nic więcej. Dzwonie do DPD, czekałam na połączenie 10 minut  bo ileś tam klawiszy musiałam ponaciskać(!), facet sprawdził chyba w trzech bazach i nigdzie czegoś takiego nie ma..... U kuriera w bazie jedno w firmie drugie.... Ale ja się pytam, jak, kto i po co?! 
Po za tym dodaje tego posta drugi raz bo wcześniej mi zniknął emotka

http://wroclaw.wy...awianin_stracil.html

emotka dobrze wiedzieć Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6120867 Napisano: 27.11.2015 14:48:36 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

joan napisał(a):

Wkurza mnie ziejący z każdej fejsbuczowej paszczy Dzień Pierdzielniętego Klienta, czyli Black Friday emotka

Żeby to tylko na FB... emotka Tam mogę nie zaglądać, ale pocztę odbieram i na okrągło od dwóch dni już mi się sypie spam ze wszystkich możliwych sklepów. Co za nazwa w ogóle - super na czasie w świetle ostatnich wyczynów ISIS. emotka
A dodatkowo wkurzają mnie nowi idioci z nowego rządu i ich nowe, coraz to ciekawsze pomysły.
Żeby była jasność - stary rząd nie był absolutnie emotka obiektem mojej adoracji, ale teoretycznie nowe powinno być lepsze...

powariowali z tym Black Friday, tez mam spam wszedzie gdzie tylko mozliwe...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6120861 Napisano: 27.11.2015 14:45:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
paczka sprzątaczka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6120602 Napisano: 27.11.2015 10:39:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zastanawialam sie czy te kubki wygraja emotka , ale widac ze w jury ma poczucie humoru emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6120476 Napisano: 26.11.2015 22:38:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
krzysieq napisał(a):

magnus napisał(a):

giulietta napisał(a):

burza1964 napisał(a):

giulietta napisał(a):

migi napisał(a):

Wygrane imię dla leniwca - Leniwiec.

Kurde, że na to nie wpadłam emotka

bardzo dobre emotka chyba jakieś takie najbardziej trafne, kto wie czy nie najlepsze emotka  jak to mówią http://demotywato...iemniej-pod-latarnia   szkoda tylko osób, które naprawdę się starały

Właściwie to regulaminowe przecież, mogło być dowolne, jednakże nie mogło powtarzać się z dotychczas zgłoszonymi. Tylko po co konkurs urządzać, skoro może LENIWIEC najlepszy?

wygrały już takie hasła na jakieś baseny czy zjeżdżalnie wodne w miastach, gdzieś tu jest na forum info i dlatego szkoda świetnych haseł, bo dużo takich było emotka  

Ale LENIWIEC wygrał doładowanie 20-tegoemotka

Przeciez to wygrało imię: Leniwiec wspaniałomyślny ...

ha ha, dobre
dobrze, ze juz sobie dalam spokoj z tym konkursem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6120013 Napisano: 26.11.2015 13:02:58 w Wkurza mnie...
Domino123 napisał(a):

brak kubka Jacobs emotka

bardziej mnie irytuje niz wkurza, ze nie umiem zrobic ladnego projektu jacobsa mimo checi Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

#6119754 Napisano: 25.11.2015 22:49:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
erychta00 napisał(a):

stefania7 napisał(a):

erychta00 napisał(a):

rejestrowałam się w sobotę, wczoraj dostałam maila z informacją o przyjęciu mnie do grona ambasadorów

Niekoniecznie o przyjęciu. W meilu było napisane aby wypełnić dane jak najszybciej ponieważ liczba miejsc jest ograniczona. Taką wiadomość dostał każdy kogo znam. 

racja, napisałam z pamięci

teraz sprawdziłam i mail zaczyna się tak:
Gratulacje!
Wybraliśmy Cię do roli Ambasadora programu Wiem Jak Karmić. Wystarczy, że jeszcze uzupełnisz swoje dane, na które mamy wysłać przesyłkę. Pamiętaj, by zrobić to jak najszybciej, gdyż pula miejsc dla Ambasadorów jest ograniczona.
Zaloguj się do panelu Ambasadora i wpisz w formularzu dane adresowe.
Gdy tylko to zrobisz, my wyślemy do Ciebie i Twojego pupila paczkę z produktami, które wystarczą na ok. 2 tygodnie żywienia. Życzymy Wam radości z testowania. Mamy nadzieję, że zechcesz aktywnie uczestniczyć w programie, dzieląc się opinią o testowanych produktach oraz upowszechniając wiedzę o właściwym karmieniu psów i kotów.
Oto, co możesz zyskać:

I bądź człowieku mądry emotka  albo gratulujemy albo ograniczamy miejsca emotka  

kto pierwszy ten lepszy z tych, co wybrali ? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6119742 Napisano: 25.11.2015 22:23:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

rettib napisał(a):

trampek. napisał(a):

mam pytanie jak oni informuja  ztego whiskasa co sa paczki do wygrania ankiete sie wypełnia?? na drugi dzien czy jakos tygodniowo bo wypenilam 2 dni temu i nie wiem czego sie spodziewac:)?

Podbijam, bo też czekam na maila - chodzi chyba o "Wiem Jak Karmić". Dlugo się czeka?

a rozwiazywalas test po zalogowaniu?

bo ja przed chwila rozwuiazywalam i mam taki komunikat:

Dziękujemy za rozwiązanie quizu.
Wiemy, że Twoja wiedza jest wystarczająca, aby zostać Ambasadorem programu Wiem Jak Karmić. Oczekuj na maila potwierdzającego przyjęcie Cię do grupy Ambasadorów naszego programu. Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6119741 Napisano: 25.11.2015 22:22:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rettib napisał(a):

trampek. napisał(a):

mam pytanie jak oni informuja  ztego whiskasa co sa paczki do wygrania ankiete sie wypełnia?? na drugi dzien czy jakos tygodniowo bo wypenilam 2 dni temu i nie wiem czego sie spodziewac:)?

Podbijam, bo też czekam na maila - chodzi chyba o "Wiem Jak Karmić". Dlugo się czeka?

a rozwiazywalas test po zalogowaniu? Wyświetl w wątku >>
0 0