Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6127591 Napisano: 09.12.2015 09:22:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy dzisiaj wozi cos DPD? mam smsa....a nic nie kojarzę Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6127445 Napisano: 08.12.2015 21:31:17 w Dyskusje o wynikach konkursu
iamjul napisał(a):

witajcie, skąd wiadomo czy ktoś wygrał w kalendarzu adwentowym z varty?

a nie przychodzi mail na drugi dzien? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6127021 Napisano: 08.12.2015 14:29:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
dobrze by bylo cos wygrac tak do konca roku, prawda?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6126133 Napisano: 07.12.2015 09:19:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosiek_212 napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

kalendarz Winiary po zgłoszeniu dostajecie potwierdzenie na @ bo mi nic nie przyszłoemotka

tak

a oni informują na bieżąco? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6125810 Napisano: 05.12.2015 23:52:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

jokan napisał(a):

harnas napisał(a):

jokan napisał(a):

mam pytanie o żywiec tesco, tak nieszczesliwie policzylam (chyba byl rabat), ze wzielam 2 zgrzewki i wyszlo co 9,50 cos za zgrzewke, a wiec nie obejmuje 20 zł minimum. Jak myslicie, czy moge podjechac do sklepu, wycofac z paragonu te wody i dobrac 2-3 butelki i dadza mi nowy paragon? Czy lepiej sie w to nie bawic i wziac nowe,?

nawet jak dobierzesz dwie wody, to paragon będzie nieważny, dzwoniłem do agencji i obowiązują wyłącznie wyszczególnione ZGRZEWKI w regulaminie, bez bodaj smakowych i nie ma możliwości dobierania pojedynczymi butelkami.

to cos czuję, że dużo osób może polec na tym konkursie.....miałam otwarty regulamin ale nie wczytywałam się, muszę zajrzeć!

Jest dokładnie wyszczególnione, każda konkretna zgrzewka opisana w regulaminie emotka

to ja wiem ze jest, czytalam regulamin, ale oczywiscie zrobilam to "po swojemu" ;-0 Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6125766 Napisano: 05.12.2015 22:45:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

harnas napisał(a):

jokan napisał(a):

mam pytanie o żywiec tesco, tak nieszczesliwie policzylam (chyba byl rabat), ze wzielam 2 zgrzewki i wyszlo co 9,50 cos za zgrzewke, a wiec nie obejmuje 20 zł minimum. Jak myslicie, czy moge podjechac do sklepu, wycofac z paragonu te wody i dobrac 2-3 butelki i dadza mi nowy paragon? Czy lepiej sie w to nie bawic i wziac nowe,?

nawet jak dobierzesz dwie wody, to paragon będzie nieważny, dzwoniłem do agencji i obowiązują wyłącznie wyszczególnione ZGRZEWKI w regulaminie, bez bodaj smakowych i nie ma możliwości dobierania pojedynczymi butelkami.

to cos czuję, że dużo osób może polec na tym konkursie.....miałam otwarty regulamin ale nie wczytywałam się, muszę zajrzeć!

czyli trzeba wziąć np. 2 zgrezwki niegazowanej 6 x 1,5 L + dobrac cos z listy

a nie wiecie ile wychodzi 8 x 1,5 niegazowana? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6125765 Napisano: 05.12.2015 22:43:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

jokan napisał(a):

to cos czuję, że dużo osób może polec na tym konkursie.....miałam otwarty regulamin ale nie wczytywałam się, muszę zajrzeć! Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6125728 Napisano: 05.12.2015 21:52:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

jokan napisał(a):

jeśli chodzi o Tesco to tylko w dniu zakupu /magnolia Park/ -dzisiaj tego doświadczyłamemotka

to tesco kolo wrocławia, pewnie zasady te same...szkoda, ze od razu tego nie zrobiłam.....no trudno.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6125708 Napisano: 05.12.2015 21:12:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alusia29 napisał(a):

Paragonu nie da się wycofać ani zmienić. Możesz jedynie zrobić zwrot (o ile się zgodzą), wrócą ci kasę a ty zrobisz zakupy jeszcze raz takie jak trzeba.

to o tym myslalam, ale pewnie nie przyjma tej wody.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6125703 Napisano: 05.12.2015 21:02:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mam pytanie o żywiec tesco, tak nieszczesliwie policzylam (chyba byl rabat), ze wzielam 2 zgrzewki i wyszlo co 9,50 cos za zgrzewke, a wiec nie obejmuje 20 zł minimum. Jak myslicie, czy moge podjechac do sklepu, wycofac z paragonu te wody i dobrac 2-3 butelki i dadza mi nowy paragon? Czy lepiej sie w to nie bawic i wziac nowe,? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6125296 Napisano: 04.12.2015 19:51:55 w Gratulacje! Dla wygranych!
gratuluję autka:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6124507 Napisano: 03.12.2015 20:47:14 w SZUKAM....
tereniagno napisał(a):

lola.lola napisał(a):

gosiulka28 napisał(a):

szukam dobrego człowieka, który nauczy mnie jak korzystac z kreatora i jak się wstawia kolor, bo ja tez chce kubek z Jacobsa, a nie umiem tego robic, chyba jestem starej datyemotka

Powiększ na maxa np bombkę

Co zrobić trzeba, żeby wygrać z Jacobs kubki i kawę. Zrobiłam kilka i nie mogę nic ugrac.Nie wiem na jakiej zasadzie, może ma ktoś patent?emotka

na ten konkurs nie ma niestety patentu, mozna zrobic 100 kubkow i nic nie wygrac, a mozna tez i wygrac tylko 1 zgloszeniem - to jedna wielka niewiadoma, dlatego ja odpuscilamemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6124155 Napisano: 03.12.2015 12:16:01 w GFK
kupowanie baterii, +54 pkt Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6124121 Napisano: 03.12.2015 11:46:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
violka88 napisał(a):

jest mi bardzo smutno, bo nagrody mnie omijają,,,,emotka emotka
nic nie wygrywam emotka a ja tak bardzo sie staramemotka

nieraz jest tak, ze im bardziej sie starasz i liczysz na cos, tym wieksze nic dostajesz
takze wyluzuj emotka , a nagrody zaczna splywać same:)

a w temacie: u mnie pustka, a jeszcze mialam wziac udzial w tym konkursie Nestle ktory sie wczoraj skonczyl...ale nie spojrzalam na date i tez bedzie wielkie nic Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6123647 Napisano: 02.12.2015 15:53:03 w SZUKAM....
nariam napisał(a):

szukam informacji, co jest z tym konkursem Nivea w drogerii Natura że ,przychodzi zwrotka -błędna treśc sms-a

cos z prefixem zle jest, chyba podana byla natura a ma byc nivea, ale nie wiem dokladnie Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

#6123290 Napisano: 01.12.2015 23:45:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

jokan

#6123063 Napisano: 01.12.2015 15:36:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

elotta napisał(a):

defed napisał(a):

elotta napisał(a):

Trochę smucę, bo przed rozpoczęciem etapu wiedziałam, że mam do wysłania AŻ 8 kodów i liczyłam nawet na więcej niż jedną filiżankę emotka  bardzo mi się podobają, ale chyba nie ma co się łudzić.

Mnie interesują tylko łaciate kubki, ale wygrałam też inne elementy zastawy (nie wiem jeszcze w jakich ilościach) i będę się ich pozbywać, także jak tylko kurier dowiezie co moje, będę się ogłaszać emotka

10 tysięcy? - wczoraj co najmniej 50 tysięcy emotka   Dam sobie głowę obciąć,że 24h temu liczba zgłoszeń była 5 cyfrowa emotka

Bo zaraz zostaniesz bez głowy emotka  w niedziele już przekroczyło 100 tysięcy emotka

Sama mi odpadła  emotka  Wygrać filiżankę w 8 etapie to będzie wyczyn godny wpisu do CV 

ha ha, ja w pierwszym etapie na filizanke nie wygralam, a teraz wyslalam 3 zgloszenia, ale tez nie liczę na cud....
a tez mi sie podobaja, i chcialam miec chociaz 1:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6122929 Napisano: 01.12.2015 12:25:54 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
paczka Pedigree z programu Wiem jak Karmić Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6122818 Napisano: 01.12.2015 09:49:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xxmarzaxx napisał(a):

katrin1 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

jokan napisał(a):

gdzie mozna kupic mąkę szymanowaska na aktualny konkurs? i czy trzeba miec osobne paragony?

w tesco po 2,30 a w realu po 1,40-autentycznie taka róznica w cenie

emotka u mnie po 2,70, ale znalazłam ją tylko w małych lokalnych sklepach

Piotr i  Paweł 2,29zł

dzieki, to w takim razie to tesco zajrze, bo nie mam innych sklepów u siebie... Wyświetl w wątku >>
0 0