Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6152136 Napisano: 29.01.2016 15:14:20 w Ambasadorinnowacji - Philips
milax88 napisał(a):

jokan napisał(a):

a jak wy to licytujecie, trzeba miec szybkiego neta? bo ja w grudnie nie moglam upolowac nawet karty do empiku i stwierdzialm ze bez sensu bede grac dalej skoro potem nic nie moge wylicytowac:(

Mnie od jakiegoś marca/kwietnia 2014 roku dopiero dziś udało się pierwszy raz wylicytować. Dziś była dodatkowa licytacja, bo w grudniu ktoś oszukiwał poprzez blokowanie strony, i zastosowano inny sposób licytowania. Podejrzewam, że tylko dzięki temu mi się udało emotka

tak wiem, to ja chyba wczesniej licytowalam, a grudzien juz odpuscilam sobie...zreszta juz nie mialam odznak Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6152131 Napisano: 29.01.2016 15:02:52 w Ambasadorinnowacji - Philips
a jak wy to licytujecie, trzeba miec szybkiego neta? bo ja w grudnie nie moglam upolowac nawet karty do empiku i stwierdzialm ze bez sensu bede grac dalej skoro potem nic nie moge wylicytowac:( Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6151952 Napisano: 29.01.2016 12:05:01 w SZUKAM....
defed napisał(a):

Szukam pomysłów jak spędzić aktywnie tegoroczne ferie z rodzinką?
Uwaga - pytanie podchwytliwe emotka

to ja chyba wiem o co chodzi, też się nad tym głowię ha ha Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6151517 Napisano: 28.01.2016 13:48:25 w Pomocy!!!!
@michałek13 napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

Na jakie przepisy mogę się powołać (jeśli w ogóle mogę) w sprawie nieodebrania przesyłki pobraniowej?
W skrócie sprzedałam towar na OLX - paczka za pobraniem, osoba po wysłaniu się rozmyśla, nie chce odebrać paczki. Jakimi zapisami mogę 'postraszyć' osobę, żeby zwróciła mi koszty wysyłki lub jednak odebrała paczkę (bojąc się konsekwencji)?
Czy jeśli ona po prostu nie odbierze awiza, to dopiero po 14 dniach paczka do mnie wróci?
Jak zrobić, żeby odesłali ją do mnie wcześniej?

Nie będę się wymądrzała, ale też już nauczyłam się jak mieć twardą cenzura, jak ma się miękkie serce. Ja często wystawiam na allegro ubranka po dzieciach. Wystawiłam koszulę po synu, odezwała się laska, że chętnie kupi, ale ona biedna samotna matka, każdy grosz ogląda zanim wyda, a koszula wizytowa, to ona chciałaby na roczek i skoro nie mogę zejść z ceny (pominę, że to było chyba 16-18 zł) to bardzo prosi o wysyłkę zwykłym listem, najtańszym to chociaż tak zaoszczędzi. Szkoda mi się zrobiło matki i dziecka. PO CZYM po tygodniu pisze do mnie, że mam jej kasę zwrócić, bo ta koszula nie doszła ! No i co ja zero potwierdzenia, bo przesyłka nie rejestrowana a ona cóż mogła nie dostać. Uważam, że dostała a ja nie byłam pierwszą osobą, od której w ten sposób wyłudziła towar i potem kasę. Teraz wysyłam dopiero po otrzymaniu kasy i mi nie zależy, że komuś się mega spieszy i opcje rejestrowane.

to zapewne powyludzala i powuludza jeszcze troche kasy tym sposobem, a zasada jest prosta:
1. nie wysylac listem nierejestrowanym
2. nie wysylac za pobraniem

Naprawde trzeba uwazac, ja mialam taka sytuacje ze wyslalam buty-rolki a gosc mi napisal, ze sa to dwa lewe emotka i zazadal zwrotu, az do sklepu pisalam, bo sprzedawalam z jakiegos konkursu. Nie pamietam jak to sie skonczylo, ale teraz ogladam wszystko dokladnie zanim sprzedam i wysle. Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6151230 Napisano: 27.01.2016 21:55:14 w dzis mam urodzinki
defed napisał(a):

yolka123 napisał(a):

Serdeczne życzenia urodzinowe dla forumowego SUPERNUMERAKA, czyli defedemotka

emotka emotka

no to wszystkiego, napijmy się emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6151155 Napisano: 27.01.2016 20:28:03 w dzis mam urodzinki
echemotka , stara już jestem Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

jokan

#6150790 Napisano: 27.01.2016 11:56:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy skarb wyslal juz wszystkie esmski?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6150362 Napisano: 26.01.2016 12:36:19 w Wkurza mnie...
mdepfs napisał(a):

moje lenistwo. tyle konkursów do ogarnięcia, a wena roztopiła się chyba razem z śniegiem ... emotka  'any ideas' jak sie zmobilizować? 

buu mam to samo Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6149755 Napisano: 25.01.2016 11:46:55 w Zdjęcia naszych wygranych
alaalicja napisał(a):

Abonament śniadaniowy Belvita emotka  1 etap

to na sniadanie tyle ciastek?
a co jest w tym czarnym podełeczku ? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6148833 Napisano: 22.01.2016 09:40:47 w skojarzenia
koszary - ćwiczenia Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6148258 Napisano: 20.01.2016 21:49:31 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

@asante napisał(a):

dolly napisał(a):

@asante napisał(a):

Do szału doprowadzają mnie papierosy! Sąsiedzi zrobili sobie palarnię w mieszkaniu, bo na zewnątrz zimno, to kto by chodził palić na balkon. Efekt - w mieszkaniu mam smród z papierochów, którego nienawidzę i na który jestem uczulona, włazi wszelkimi możliwymi dziurkami, glównei otworami wentylacyjnymi, chodzę spać ze smrodem, budzę się ze smrodem, śluzówki w nosie opuchnięte, nic nie daje palenie świeczek, kadzidełek, a wietrzenie tylko wyciąga większy smród z wentylacji. Mam ochotę tym ludziom wsadzić rozżarzonego papierocha w d...ę!

Asanta, a probowalas z nimi porozmawiać?  Ja mam identyczna sytuacje, wentylacja wali ze hej.
Poszlam, porozmawialam i pala tak, ze nie czuc u mnie.
Jezeli nie da sie ugodowa, to pamietaj, ze to Ty mieszkasz na gorze emotka
No i mikrowentylacje musisz miec u siebie, wtedy masz ciag i nie powinno tak byc czuc u Ciebie

Długo by opowiadać o moich sąsiadach, ale oni są "nierozmawialni" emotka  Ja nie do końca wiem, czy to sąsiad z dołu, bo na to by wskazywały prawa fizyki, ale palarnia jest u góry. Wietrzenie właśnie potęguje smród, jakby wyciągała dym z komina, podobnie mikrowentylacja. Ale nie ma tego złego, od dawna chcę się wyprowadzić, a takie cegiełki kiedyś dadzą mi siłę napędową.      

To ja bym raz dwa kominiarza wzywala, czy Ci komina nie zatkali emotka

ja mam podobna sytuacja, nie wiem od kogo to leci, ale sprawdzalismy ciąg ze świeczką i wszystko jest ok, nieraz w kiblu smierdzi jakbym ja palila:(, masakra - jakby ktos mial jakies pomysly to priv Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6146644 Napisano: 18.01.2016 09:44:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilosto3995 napisał(a):

A z mąki szymanowskiej ktoś wygrał ? U mnie na 36 zgłoszeń same pudła ;/

ja tez sie o to pytalam na forum to ktos odpisal ze widzial jak 1 czy 2 osoby sie chwalily....no ale to loteria ogolnopolska, a nagrod wcale nie tak duzo.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6146558 Napisano: 17.01.2016 22:03:39 w Wkurza mnie...
luko922 napisał(a):

jokan napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

luko922 napisał(a):

Brak sensownych konkursów promocyjnych. Jak nie jakieś piankowe miecze, to jakieś kubki do wygrania. No bez jaaaj. 

od 21 stycznia w Polo "Polomarket - Twój styl, twoje miasto" emotka

nagród, że ho ho:), ja nic ne wygrałam jak było 100 ha ha, wiec chyba nie mam najmniejszych szans;-)

Nuuuuuuuuuuda, poza tym tak jak mówi jokan - nie dla mnie konkursy z pięcioma nagrodami emotka  

no ale wiessz...czasem mozna sie zdziwić:) - nigdy nie wiadomo co się komu spodoba, ja kiedys wygralam glowna u smolara i bylam w wielkim szoku;-) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6146552 Napisano: 17.01.2016 21:55:13 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

luko922 napisał(a):

Brak sensownych konkursów promocyjnych. Jak nie jakieś piankowe miecze, to jakieś kubki do wygrania. No bez jaaaj. 

od 21 stycznia w Polo "Polomarket - Twój styl, twoje miasto" emotka

nagród, że ho ho:), ja nic ne wygrałam jak było 100 ha ha, wiec chyba nie mam najmniejszych szans;-) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6146529 Napisano: 17.01.2016 20:52:21 w Wkurza mnie...
luko922 napisał(a):

popieram....moze od lutego coś ruszy.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6146377 Napisano: 17.01.2016 11:10:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elmo napisał(a):

jokan napisał(a):

Pytanie odnosnie Belvity - w potwierdzeniu zgloszenia mam, ze musze wyslac paragon w ciagu 3 dni....a po co im skoro nie wiem czy wygralam?

I raczej nie wygrasz jeśli nie okażesz dowodu zakupu emotka

ha ha, dzieki:), czyli muszę brac sie do roboty i skan przeslac Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6146367 Napisano: 17.01.2016 10:20:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytanie odnosnie Belvity - w potwierdzeniu zgloszenia mam, ze musze wyslac paragon w ciagu 3 dni....a po co im skoro nie wiem czy wygralam? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6145745 Napisano: 15.01.2016 14:04:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szczupak napisał(a):

Jeszcze ślą polo? Czy już po?

albo po albo na obiad poszli emotka ,  moja nadzieja juz umarla emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6145635 Napisano: 15.01.2016 12:45:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaskaderka1 napisał(a):

Z jakich dni teraz idą ?

chyba trudno okreslicemotka Wyświetl w wątku >>
0 0