Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6154674 Napisano: 03.02.2016 20:54:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kto mial problemy z wyslaniem Belriso? Co pousuwac, zeby przeszlo? Przycisk WYSLIJ mam nieaktywny... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6154595 Napisano: 03.02.2016 17:45:36 w SZUKAM....
ktos wie moze ile jest warty koszyk (torebka)  z konkursu Palmolive? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6154363 Napisano: 03.02.2016 12:13:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tez nie mam maila potwierdzajacego, w spamie tez nie ma, no super Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6154319 Napisano: 03.02.2016 12:06:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ale wtopa na auchanie, normalnie emotka zamulilo mnie z odpowiedzia, nie mowiac o stronce Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6154307 Napisano: 03.02.2016 11:36:57 w WC - rozmowy o wszystkim
kadett33 napisał(a):

jokan napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

jokan napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

parole21 napisał(a):

Możecie mi powiedzieć, który starter najlepiej nadaje się do konkursów? Chodzi o to żeby od razu można było wysyłać sms premium, żeby jak najdłużej trwała ważność konta itp?

Stawiam na NJU - bezterminowa ważność konta to jest coś nie do pogardzenia w sytuacji, gdy fon ma słuzyć do okazjonalnego wysyłania SMSów. emotka

czyli wystarczy starter kupic i on jest bezterminowy ? czy trzeba na poczatku doladowac cos?

A możesz sama emotka przeczytać na stronie operatora? TUTAJ oferta NJU 
W ramach promocji po wieki konto w nju na kartę i środki na nim zgromadzone są ważne bezterminowo już po pierwszym doładowaniu dowolną kwotą. Później wystarczy doładowywać konto raz na pół roku lub bezpłatnie odpowiadać na SMSy utrzymaniowe.
Informacje dodatkowe: Bezterminowa ważność konta zostanie ustawiona w ciągu 15 minut od pierwszego doładowania konta
Każdorazowo po doładowaniu w SMS-ie potwierdzającym zasilenie konta otrzymasz informację o bezterminowej ważności środków
Uwaga: Aby utrzymać konto i środki na nim zgromadzone w przypadku braku kolejnych doładowań należy odpowiadać na bezpłatne SMSy Utrzymaniowe, które nju wysyła jeżeli od ostatniego doładowania upłynęło 6 miesięcy, albo jeżeli upłynęło 3 miesiące od ostatniej odpowiedzi na SMSa Utrzymaniowego. Zasady szczegółowo opisuje regulamin promocji "po wieki" Promocja po wieki łączy się ze wszystkimi usługami dostępnymi w ofercie nju na kartę

tak, moge przeczytac, ale teraz nie mam czasu....dzieki

Ale w NJU chyba trzeba doładować na początku za min 10zł aby można słać smsy premium.
Ja polecam Virgin Mobile po doładowaniu za min.5zł konto ważne rok i po tym doładowaniu można słać smsy premium.

Ja mam Virgin, ale cos mi smignelo, ze zeby wysylam premium to trzeba miec stan konta 6 zł ? Nie wiem dokladnie, bo mam od niedawna. Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6154285 Napisano: 03.02.2016 11:21:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bc14 napisał(a):

to juz chyba koniec wygranych z wczoraj?

no, koniec:( Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6154269 Napisano: 03.02.2016 11:01:14 w WC - rozmowy o wszystkim
tomniewkurza napisał(a):

jokan napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

parole21 napisał(a):

Możecie mi powiedzieć, który starter najlepiej nadaje się do konkursów? Chodzi o to żeby od razu można było wysyłać sms premium, żeby jak najdłużej trwała ważność konta itp?

Stawiam na NJU - bezterminowa ważność konta to jest coś nie do pogardzenia w sytuacji, gdy fon ma słuzyć do okazjonalnego wysyłania SMSów. emotka

czyli wystarczy starter kupic i on jest bezterminowy ? czy trzeba na poczatku doladowac cos?

A możesz sama emotka przeczytać na stronie operatora? TUTAJ oferta NJU 
W ramach promocji po wieki konto w nju na kartę i środki na nim zgromadzone są ważne bezterminowo już po pierwszym doładowaniu dowolną kwotą. Później wystarczy doładowywać konto raz na pół roku lub bezpłatnie odpowiadać na SMSy utrzymaniowe.
Informacje dodatkowe: Bezterminowa ważność konta zostanie ustawiona w ciągu 15 minut od pierwszego doładowania konta
Każdorazowo po doładowaniu w SMS-ie potwierdzającym zasilenie konta otrzymasz informację o bezterminowej ważności środków
Uwaga: Aby utrzymać konto i środki na nim zgromadzone w przypadku braku kolejnych doładowań należy odpowiadać na bezpłatne SMSy Utrzymaniowe, które nju wysyła jeżeli od ostatniego doładowania upłynęło 6 miesięcy, albo jeżeli upłynęło 3 miesiące od ostatniej odpowiedzi na SMSa Utrzymaniowego. Zasady szczegółowo opisuje regulamin promocji "po wieki" Promocja po wieki łączy się ze wszystkimi usługami dostępnymi w ofercie nju na kartę

tak, moge przeczytac, ale teraz nie mam czasu....dzieki Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6154226 Napisano: 03.02.2016 10:22:15 w WC - rozmowy o wszystkim
tomniewkurza napisał(a):

parole21 napisał(a):

czyli wystarczy starter kupic i on jest bezterminowy ? czy trzeba na poczatku doladowac cos? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6154207 Napisano: 03.02.2016 09:59:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

grandprix napisał(a):

Czy w konkursie Auchan trzeba być uczestnikiem ich programu lojalnościowego?

nie

czy te maile lecą w kolejnosci alfabetycznej? czy od razu do wszystkich, wie ktos?

Po kolei i powoli emotka

ok, dzieki, to moze jest szansa, chociaz refleksem to sie nie popisalam wczoraj ;-D Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6154194 Napisano: 03.02.2016 09:51:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
grandprix napisał(a):

Czy w konkursie Auchan trzeba być uczestnikiem ich programu lojalnościowego?

nie

czy te maile lecą w kolejnosci alfabetycznej? czy od razu do wszystkich, wie ktos? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6154185 Napisano: 03.02.2016 09:41:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

jokan

#6154169 Napisano: 03.02.2016 09:16:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kachakacha napisał(a):

Dostał ktoś też już maila z Auchan? Pytam, bo widzę w Informują, ale nikt się nie chwali w MDW

jedna osoba sie pochwalila wlasnie Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6154140 Napisano: 03.02.2016 06:59:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Finezyjna napisał(a):

A czy w konkursie berliso tak jak w zott,paragon można miec z obojetnie jakiego dnia,ale udzial nalezy wziac w danym etapie?

mozna Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6153860 Napisano: 02.02.2016 15:06:50 w BelVita - konkurs śniadaniowy
joasiajulia napisał(a):

A to moje-może ktoś głodny ??

to białe to ser - zgaduję? czy zrobil ci sie juz z tego "almette" pomidorowy ?;-0 Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6153786 Napisano: 02.02.2016 12:52:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
od poczatku roku sie nie moge cos wziac za konkursy:(, brak czasu, weny i jakos mi sie tak nie chce;-) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6153753 Napisano: 02.02.2016 12:29:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malutka456 napisał(a):

Kto obstawia Gliwice, przyznac się? emotka

a to ilosciowo na sklepy podzielili? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6152272 Napisano: 29.01.2016 18:59:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

Heloł... Czy z Jogobelli przychodzi jakieś potwierdzenie???emotka

mi sie wydaje ze nie przychodzi, ale raz tylko gralam wiec moze nie pamietam dokladnieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6152258 Napisano: 29.01.2016 18:45:04 w Wygrane kolonie i obozy
jakby ktoś miał przecieki że znowu będzie ten świetny konkurs, niech daje znać:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6152237 Napisano: 29.01.2016 18:12:20 w Ambasadorinnowacji - Philips
constanza napisał(a):

Mam pytanie do tych, ktorzy dzis licytowali..czy ten system jedna nagroda na minute dziala nadal?
czy teraz odblokowuje sie ten przycisk odbieram nagorde i wygrywa pierwsze kilka osob ktore go wcisna?

ja sie pytalam i potwierdzono mi ze dziala to jak ostatnio, tzn, bez zmian Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6152153 Napisano: 29.01.2016 15:38:06 w Ambasadorinnowacji - Philips
ondine napisał(a):

jokan napisał(a):

a jak wy to licytujecie, trzeba miec szybkiego neta? bo ja w grudnie nie moglam upolowac nawet karty do empiku i stwierdzialm ze bez sensu bede grac dalej skoro potem nic nie moge wylicytowac:(

Nie wiem od czego to zależy, ja mam w miarę spoko net w domu, nigdy na niego nie narzekałam, ale nigdy też nie udało mi się nic wylicytować, więc dziś wzięłam kompa do pracy, gdzie mam 6 razy szybszy net i nawet przycisk "Odbieram nagrodę" mi się nie wyświetlił przy rzeczy, którą chciałam tylko od razu "Ktoś Cię ubiegł..." emotka

czyli mogę całe życie punkty zbierać i nic z tego nie mieć...:( Wyświetl w wątku >>
0 0