Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6157280 Napisano: 08.02.2016 14:08:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lolzek napisał(a):

A jak to wygląda z robieniem zakupów za te bony: trzeba nabrać zakupów za całą kwotę bonu, czy wydają z nich resztę?  emotka

(chodzi o Auchan)

z bonów raczej nigdy nie wydają reszty, albo wydać równo z kwota albo ponad to i dopłacić Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6157257 Napisano: 08.02.2016 13:42:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
basku napisał(a):

Kwiatuszek2506 napisał(a):

angie222 napisał(a):

Nie dostałam żadnego maila o przegranej w Auchan, z żadnego dnia, z potwierdzeniami bywało różnie...Powinno coś dojść (zastanawiam się, czy aby nie zmienić maila)?

Teraz też mam ten problem ;/

a czy konkurs nie trwal do wczoraj ??

tak, do wczoraj Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6157222 Napisano: 08.02.2016 13:13:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
buncia88 napisał(a):

luko922 napisał(a):

buncia88 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Dużo z Was dziś wysyła fotki na milkę? :>

Ja wysłałam-pierwszy raz emotka

Ja też pierwszy raz i pewnie ostatni, bo nigdy w takich konkursach nie wygrywam. 

Ja prawdopodobnie też, bo jakoś nie tryskam pomysłami a min głupich strzelać nie potrafię emotka

zastanawialam sie wlasnie jakie sa szanse i czy brac udzial...ale nie wiem....no chyba ze na jakis genialny pomysl wpadne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6157202 Napisano: 08.02.2016 12:48:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

jokan napisał(a):

luko922 napisał(a):

A czy jak wygrałem w piątek, to mogę odebrać w sobotę? Jak oni liczą te 7 dni?

a nie od informacji o wygranej? czyli moznaby do niedzieli odbierac bony

A no tak, głupi jestem emotka

powyzej ktos napisal: "Co do tych 7 dni to była wczoraj dyskusja. To jest 7 dni roboczych od otrzymania informacji o zwycięstwie. Zakladam, że pierwszy to dzień otrzymania maila, wiec wychodzi, że te dzisiejsze wygrane można odebrać do następnego wtorku włącznie."

bo chyba chodzi o dni robocze, bez weekendu Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6157165 Napisano: 08.02.2016 12:17:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

A czy jak wygrałem w piątek, to mogę odebrać w sobotę? Jak oni liczą te 7 dni?

a nie od informacji o wygranej? czyli moznaby do niedzieli odbierac bony Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6157117 Napisano: 08.02.2016 11:48:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

jokan napisał(a):

kadett33 napisał(a):

jokan napisał(a):

napiszecie kiedy te bony mozna odbierac (czy np. sobota czy niedziela wchodzi w gre) ? czy lepiej dzwonic

tak można odbierać we wszystkie dni tygodnia

a co jak nie pamietam ktory auchan klikalam, bo gralam raz tu, a raz gdzie indziej - mam zadzwonic i tu i tu i sie zapytac czy jestem na liscie zwyciezcow?

W każdym sklepie mają listę zwycięzców z całej Polski

ale ja mam problem z tym, w ktorym mam odebrac? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6157106 Napisano: 08.02.2016 11:40:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kadett33 napisał(a):

jokan napisał(a):

napiszecie kiedy te bony mozna odbierac (czy np. sobota czy niedziela wchodzi w gre) ? czy lepiej dzwonic

tak można odbierać we wszystkie dni tygodnia

a co jak nie pamietam ktory auchan klikalam, bo gralam raz tu, a raz gdzie indziej - mam zadzwonic i tu i tu i sie zapytac czy jestem na liscie zwyciezcow? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6157079 Napisano: 08.02.2016 11:13:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asandraa napisał(a):

Auchan informuje zwycięzców wszystkich w tym samym czasie? Czy są różnice 5-10 minutowe, bo nie wiem czy się łudzić.

chyba roznie Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6157071 Napisano: 08.02.2016 11:03:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
napiszecie kiedy te bony mozna odbierac (czy np. sobota czy niedziela wchodzi w gre) ? czy lepiej dzwonic Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6156997 Napisano: 08.02.2016 08:29:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@ambi_9 napisał(a):

Myślicie, że o której dziś bedzie informował Auchan? jak to wygladało tydzień temu? emotka

wygrane chyba miedzy 9 a 10, a całą resztę później... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6156992 Napisano: 08.02.2016 07:30:11 w Biedronka
yolka123 napisał(a):

@asante napisał(a):

Mariolka, mnie widok tych kurczaków z ryżem odstraszył, kupiłam te pierożki i muszę przyznać, że nawet ok. 
yolka123 - są posiedzenia dzienne i tygodniowe  emotka

Jest jeszcze ciekawy myk w regulaminie oprócz laptopa - informować lauretaow będą wyłącznie telefonicznie. Szkoda tylko, że w formularzu nie ma miejsca na nr telefonu... 

I jeszcze zaciekawiło mnie to, że zwycięskie hasła( już doczytałam,że dzienne posiedzenia były) raczej pochodzą wyłącznie z formularzy...Ja akurat wysłałam sms-a emotka

ja nie gralam w konkursie AZJA..., ale z ciekawości kupiłam 1 opakowanie sajgonek w wieprzowiną i muszę powiedzieć, ze zjadliwe....innych rzeczy nie kupowałam...;-) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6156991 Napisano: 08.02.2016 07:26:47 w SZUKAM....
kristof23 napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

szukam wskazówek jak zacząć przygodę z zakupami na aliexpress?  mam konto w ING i mam tylko kartę debetową do tego konta.... nie znam się na tym zupełnie....emotka

teraz wystarczy mieć tylko np. konto bankowe internetowe i robić opłaty przez przelewy24 (podobno pobierają jakąś prowizje za to, ale ta opcja jest bardzo wygodna i ją polecam emotka )

widzialam na FB grupy związane z aliexpresem, tam zapewne wszystko wiedzą - poszukaj Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6156911 Napisano: 07.02.2016 20:06:14 w Carrefour konkursy
luko922 napisał(a):

jokan napisał(a):

na actimela puszczacie sms czy mailem (wiecej znakow mozna bo 300) ?

Ja zamierzam mailem emotka

dzięki - ja też mailem Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6156901 Napisano: 07.02.2016 19:20:22 w Carrefour konkursy
na actimela puszczacie sms czy mailem (wiecej znakow mozna bo 300) ? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6156843 Napisano: 07.02.2016 15:26:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szkoda, ze dzisiaj ostatni raz byl konkurs, ja gralam, ale nie licze na wygrana, bo zawsze ktos szybciej jest....powodzenia! Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6156586 Napisano: 06.02.2016 20:32:25 w GFK
141 punktow, Centrum Multimedialne (i reklama Elseve total Repair 5) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6156177 Napisano: 05.02.2016 19:56:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kunlunija napisał(a):

w konkursie smolar listerine w tesco moja rodzina wysłała 4 sms
wygrane 1/4

musiało być bardzo, bardzo dużo zgłoszeń, skoro przy 1000 nagród udało sie ustrzelic 1, 

jakie są wasze statystyki?

hmm, ja mialam grac, ale odpuscilam
ale czekam na wyniki innych konkursow promo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6155976 Napisano: 05.02.2016 14:07:56 w SZUKAM....
joan napisał(a):

jokan napisał(a):

no wlasnie o tym, ale to może jakas konkurencja wpisala w komentarzach, aby ludzie nie grali he he emotka

https://www.e-konkursy.info/konkurs/wielki-konkurs-walentynkowy-w-tesco1.html#.VrSaJLvSmHs (zobaczcie w komentarzach); osoba nie zarejestrowana na forum ....hmmmm

Tamten komentarz jest bez sensu zupełnie emotka

Jeśli sobie porównasz numery NIP/REGON/KRS obu spółek, nie będą się zgadzać - podejrzewam, że "z o.o." jest w likwidacji, bo przechodzą w "komandytową" emotka Nawet kojarzę, że tę zmianę w którymś regulaminie wytłuścili, ale nie potrafię teraz tego na szybko odnaleźć...

no to dobrze, NIPów nie sprawdzałam.... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6155961 Napisano: 05.02.2016 13:54:15 w SZUKAM....
jokan napisał(a):

joan napisał(a):

jokan napisał(a):ale przy tym konkursie kots napisał komentarz, także chyba trzeba uwazac, nie wiem:

"Spółka, która to organizuje jest w stanie likwidacji, sklepy w komunikatach się odcinają od tego typu konkursów SMS. Nowa Toyota to przynęta, można to włożyć sobie między bajki. "

O którym konkursie mowa? Streamline zawsze było ok i - chyba jako jedyna agencja - mają sensownie rozwiązaną kwestię rezerwy. Ale oczywiście jeśli ktoś uważa, że koncern Colgate-Palmolive współpracuje z nimi przypadkowo, nie musi grać emotka

no wlasnie o tym, ale to może jakas konkurencja wpisala w komentarzach, aby ludzie nie grali he he emotka

https://www.e-konkursy.info/konkurs/wielki-konkurs-walentynkowy-w-tesco1.html#.VrSaJLvSmHs (zobaczcie w komentarzach); osoba nie zarejestrowana na forum ....hmmmm

czy to ta firma? http://www.krs-online.com.pl/streamline-sp-z-o-o-w-likwidacji-krs-265406.html Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6155960 Napisano: 05.02.2016 13:52:54 w SZUKAM....
joan napisał(a):

jokan napisał(a):ale przy tym konkursie kots napisał komentarz, także chyba trzeba uwazac, nie wiem:

"Spółka, która to organizuje jest w stanie likwidacji, sklepy w komunikatach się odcinają od tego typu konkursów SMS. Nowa Toyota to przynęta, można to włożyć sobie między bajki. "

O którym konkursie mowa? Streamline zawsze było ok i - chyba jako jedyna agencja - mają sensownie rozwiązaną kwestię rezerwy. Ale oczywiście jeśli ktoś uważa, że koncern Colgate-Palmolive współpracuje z nimi przypadkowo, nie musi grać emotka

https://www.e-konkursy.info/konkurs/wielki-konkurs-walentynkowy-w-tesco1.html#.VrSaJLvSmHs (zobaczcie w komentarzach); osoba nie zarejestrowana na forum ....hmmmm Wyświetl w wątku >>
0 0