Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#6170725 Napisano: 09.03.2016 14:39:15 w Intermarche
agamaty napisał(a):

violetta napisał(a):

doris1 napisał(a):

defed napisał(a):

Czy oni ochujajeli z tym konkirsem Dove? U mnie najtansze zakupy za minimum 25 zl to 34zl  emotka  a nagroda glowna to torebka, ktora mi sie nie podoba...
Tylko mi nie piszcie, ze mam nie brac udzialu, bo nie potrafie. Nalogowo to robie emotka

Zdecydowanie to jest przegięcie. I celowo są tak ceny zrobione, że jak nie policzysz to wyjdzie pond 30

ale możesz poprosić o zwrot kosztów zakupu chociaż 1 produktu dove z paragonu u Smolara i wtedy konkurs wyjdzie 17zł
 aa tak btw jo po tych cudnych szamponach z linii advance dostałam kiedyś jakiejś wysypkiemotka

o jak dobrze czasem was poczytać, przegapiłam te zwroty za zakupy. Mam szansę teraz wykorzystać emotka

ja tez jeszcze nie wystepowalam o zwrot z dove, a wiadomo czy pula się nie skonczyla? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6170286 Napisano: 08.03.2016 15:47:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

edzia21 napisał(a):

agicho napisał(a):

edzia21 napisał(a):

slonko365 napisał(a):To są już wyniki z Grześków? To czemuż nikt się niczym nie chwali i nie ma nic na stronie?
Edit: dobra, widzę kody, ale serio ktoś je wszystkie przegląda i porównuje ze swoimi 200? emotka

A po przeglądać? Wystarczy Ctrl+F

Owszem wystarczy dla niektorych, którzy wklepali 5 kodów ale jak ktoś wklepał 200 to teraz każdy ma wbijąc emotka ?

Dokładnie, nie pisałam o "hurtowej wysyłce" tylko o normalnej. Codziennie wysyłałam po 5  kodów i sprawdzenie ich za pomocą metody CTRL+F nie zajęło mi dużej niż 15 sek na każdy dzień. Czasami wystarczy wpisać jedynie 2 pierwsze znaki...żeby zobaczyć że "lipa" emotka

A osobom, które wysylaly po 200 proponuje czekac na maila.

Ja łącznie wysłałam 10 ale widząc jak ludzie na stronie Fb chwalą się wysłaną ilością to powinnam skakać do góry,że wygrałam bilety emotka

a jaka iloscia się chwala, jestem ciekawa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6170284 Napisano: 08.03.2016 15:46:52 w Wkurza mnie...
onagra napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

onagra napisał(a):

Mnie wkurzają ludzie na facebooku, którzy ciągle w komentarzach pytają się kiedy wyniki danego konkursu, a wystarczy przeczytać regulamin albo komentarze poniżej. Również irytujące jest jak ktoś piszę "biorę udział, ale i tak wiem, że u Was nic nie wygram" ludzie myślą, że takimi komentarzami coś zyskają - masakra.

emotka
Zaiste, masakra, żenua, dno i pięć metrów mułu emotka

sarkazm to lubię, ale nie mów już niektórzy ludzie naprawdę mają irytujące komentarze

a najlepsza jest osoba która zawsze pisze "napisz czy wygrałam" emotka  w komentarzach - widocznie tak już ma...

wkurza mnie pogodaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6170251 Napisano: 08.03.2016 15:17:40 w SZUKAM....
1q1q1q napisał(a):

Jakie są teraz loterie ogólnopolskie?
paczka-sprzątaczka
coś jeszcze?

w Polomarkecie jest, ale się dzisiaj konczy Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6170187 Napisano: 08.03.2016 14:02:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@asante napisał(a):

A czy ktoś dostał maila z nagrodą z Grześków z innego dnia niż jest lista na stronie? Bo widzę wyniki do 3.03, a chyba powinno być do 7.03?

to może wrzucą za chwilkę ? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6170152 Napisano: 08.03.2016 13:14:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lola.lola napisał(a):

ziomal102 Ty przejadasz takie ilości słodyczy? 200 zgłoszeń Grześków w tydzień? 30 zgłoszeń z Milki ? 
Aż się wierzyć nie chce.. emotka

nie, pewnie tylko odwija sreberka emotka  (bez urazy oczywiście), każdy robi jak chce, powodzenia zyczę Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6170151 Napisano: 08.03.2016 13:12:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

ziomal102 napisał(a):

na 200 grześków zgłoszonych ani jeden bilet nie wpadł - to tak jakby ktoś się zastanawiał czy warto kupować więcej... emotka  

ja zgłosiłam aż 4 emotka  i nie mam zamiaru grać dalej, bo przypomina mi loterię Góralków, a wiadomo co tam się wyczyniało emotka emotka

no tu akurat danych nie podaja, ale można by zaryzykować stwierdzenie, ze ta loteria jest obsadzona....chociaż nagrody z drugiej strony nie urywają....wiec tak do końca nie wiem Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6170146 Napisano: 08.03.2016 13:09:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziomal102 napisał(a):

na 200 grześków zgłoszonych ani jeden bilet nie wpadł - to tak jakby ktoś się zastanawiał czy warto kupować więcej... emotka  

ja zgłosiłam aż 4 emotka  i nie mam zamiaru grać dalej, bo przypomina mi loterię Góralków, a wiadomo co tam się wyczyniało emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6170133 Napisano: 08.03.2016 12:55:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy z Grzeskow przychodzą maile czy trzeba sprawdzać te kody? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6170059 Napisano: 08.03.2016 11:56:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
przecież jak oni nie wysla tych blenderow, to ich tam na FB zasypia pytaniami i zniszcza....ciekawa wlasnie jestem czy to tak na poważnie zrobili tą akcję Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6169647 Napisano: 07.03.2016 13:09:02 w BelVita - konkurs śniadaniowy
jomajd86 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Był ktoś może po te żółte pudła? ;/

ja za jakąś godzinę będę

tez czekam na info, nie będę mza na darmo wysylac emotka , bo się na mnie czkawka odbije albo i gorzej emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6169616 Napisano: 07.03.2016 11:50:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
skowronek napisał(a):

Pawel91 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Pawel91 napisał(a):

Działa wam strona www konkursu grześków 'http://dzieckuodmowisz.pl" ???
U mnie nie otwiera się - jest biała strona.

nie, nie działa 

No to jak komuś udało się dziś dodać kod to o wiele większe szanse niż na codzień emotka

Od wczoraj, po wejściu na stronę www.dzieckuodmowisz.pl,  od razu mi restartuje komputer. I to zarówno z Chrome, jak i z Mozilli.
Czy wiecie może, która agencja reklamowa jest organizatorem konkursu? Chętnie do nich zadzwonię.

mi od początku działa dobrze, wczoraj tez sprawdzałam, Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6169589 Napisano: 07.03.2016 10:59:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
emotka dzisiaj nic, a dodatkowo mi się nic nie chce, a jeszcze GRAAL mnie dobił, bo podobno na głosy jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6169587 Napisano: 07.03.2016 10:57:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

helcia85 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Czy ten Graal to jest na ilość lajków? Dopiero teraz się dokopałam do regulaminu...

Ja przeczytałam wczoraj na forum i faktycznie tak jestemotka porażka, dobrze, że nie wzięłam jeszcze udziału!

Boże po co się produkowałam...

ja tak samo, dobrze że wysłałam tylko 1 zgłoszenie

no wlasnie ja dostałam dzisiaj maila (potwierdzenie) i tam cos napisali o zbiraniu glosow - no porazka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6169523 Napisano: 06.03.2016 23:47:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

jokan napisał(a):

czy w Graalu piszecie tylko dokonczenie zdania?

tak

tez tak zrobilam...bo dopiero znalazlam tam inspiracje (wpisy konkursowe), ale ich i tak sporo tam bylo...ciekawe jak bedzie w nastepnych tygodniach:) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6169478 Napisano: 06.03.2016 21:19:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

Pawel91 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Pawel91 napisał(a):

nie, nie działa 

No to jak komuś udało się dziś dodać kod to o wiele większe szanse niż na codzień emotka

u mnie też nie działa emotka

ja dawalam w pierwszy dzien, a na stronie czytalam dzisiaj ze losowania codziennie - albo cos zle przeczytalam...

jokan, Ty nie czytaj "strony", tylko regulamin emotka  tam wszystko jest dokładnie rozpisane. 

nie chce mi się emotka biorąc pod uwagę me szczęście w losowaniach ha ha...bedzie to będzie, nie to nie, i tak więcej nie mam zamiar wysyłać Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6169470 Napisano: 06.03.2016 20:58:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiesia30 napisał(a):

Pawel91 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Pawel91 napisał(a):

nie, nie działa 

u mnie też nie działa emotka

ja dawalam w pierwszy dzien, a na stronie czytalam dzisiaj ze losowania codziennie - albo cos zle przeczytalam... Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6169451 Napisano: 06.03.2016 20:11:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktos moze wygral juz w nowej loterii Grzeskow? ja rejestrowalam kody w pierwszy dzien i jak widac nic z tego, bo tam losowania sa codziennie? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6168417 Napisano: 03.03.2016 16:04:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
yreks napisał(a):

paczka sprzątaczka zawiodła. Codziennie tyle osób sie chwalilo wiec liczylem że po 1 próbie wpadnie... emotka  

mam to samo emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#6168393 Napisano: 03.03.2016 15:25:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Wpisałam i nic nie wyskakuje- czyli mam konkurencję o takich samych inicjałach emotka

Nie tylko Ty... Mnie prześladuje pewna Mariola K. już od dłuższego czasu...  emotka
PS. Czy Ona jest na naszym forum ??? emotka

gapa ze mnie, nie wiedziałam ze jest możliwość sprawdzenia

to znaczy się, ze i jak mam konkurencje, bo to niestety nie ja wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0