Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jokan

jokan

#7085457 Napisano: 24.03.2023 06:26:08 w WC - rozmowy o wszystkim
emi napisał(a):

jokan napisał(a):

magy2020 napisał(a):

sabart napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Mulinka napisał(a):

Hehe, no tak, racja! Komputer stacjonarny oczywiście emotka Czasami jadę na skróty emotka Jednak jak "na teraz" ani polubień, ani komentarzy, ani udostępnień w większości postów nie widzę i dalej nie wiem gdzie leży problem.

Myślę, że Facebook was z jakiegoś powodu przyblokował. Czy nie widzicie komentarzy w żadnych postach czy tylko w postach firmowych/konkursowych? Może FB uznał, że jesteście zbyt aktywne w takich wątkach i potraktował was jak boty albo spam? Może za dużo razy wklejalyscie gotowy komentarz? Ja na FB staram się wpisywać komentarze "z klawiatury" a nie  "z kopiuj wklej", bo czasami FB ukrywał moje komentarze i organizatorzy ich nie widzieli.

Ja biorę udział mega rzadko, może raz na kilka miesięcy. Kopiowalam z notatnika w telefonie. Ogólnie jestem mało aktywnym użytkownikiem Facebooka.
Jak tak wchodzę z linków konkursów z bazy to pusto wszędzie. Na Almette chociażby pusto prawie w każdym poście.

Mam to samo, jakoś mega często nie biorę udziału w tych  konkursach. Pod każdym postem konkursowym ( netto, aldi itp.) nie mam żadnych komentarzy.

u mnie to samo....o co z tym chodzi? (sprawdziłam właśnie specjalnie Almette)

Trzeba wybrać opcję- WSZYSTKIE KOMENTARZE i wtedy się pokażą.
U mnie tak było , że pod postem było niby 50 komentarzy a widać było kilka albo wcale.

ale ty piszesz o telefonie? Na kommputerze jak wchodze to nie widze zadnych komentarzy ani nie mam Wybierz....Pierwszy przykłąd z brzegu

https://www.faceb...et=a.591870412948698

Weszłam też sprzecjalnie na telefon, to to samo. Napisz pierwszy komentarz....czy tam juz są jakieś komentarze, sprawdzi ktoś? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#7085280 Napisano: 22.03.2023 16:53:38 w WC - rozmowy o wszystkim
magy2020 napisał(a):

sabart napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Mulinka napisał(a):

Hehe, no tak, racja! Komputer stacjonarny oczywiście emotka Czasami jadę na skróty emotka Jednak jak "na teraz" ani polubień, ani komentarzy, ani udostępnień w większości postów nie widzę i dalej nie wiem gdzie leży problem.

Myślę, że Facebook was z jakiegoś powodu przyblokował. Czy nie widzicie komentarzy w żadnych postach czy tylko w postach firmowych/konkursowych? Może FB uznał, że jesteście zbyt aktywne w takich wątkach i potraktował was jak boty albo spam? Może za dużo razy wklejalyscie gotowy komentarz? Ja na FB staram się wpisywać komentarze "z klawiatury" a nie  "z kopiuj wklej", bo czasami FB ukrywał moje komentarze i organizatorzy ich nie widzieli.

Ja biorę udział mega rzadko, może raz na kilka miesięcy. Kopiowalam z notatnika w telefonie. Ogólnie jestem mało aktywnym użytkownikiem Facebooka.
Jak tak wchodzę z linków konkursów z bazy to pusto wszędzie. Na Almette chociażby pusto prawie w każdym poście.

Mam to samo, jakoś mega często nie biorę udziału w tych  konkursach. Pod każdym postem konkursowym ( netto, aldi itp.) nie mam żadnych komentarzy.

u mnie to samo....o co z tym chodzi? (sprawdziłam właśnie specjalnie Almette) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#7084889 Napisano: 20.03.2023 17:06:12 w Paragony na trwające konkursy
STAR zamienię na Milka Aldi Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#7084737 Napisano: 19.03.2023 19:10:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktoś nie dostał potwierdzenia akceptacji paragonu z Kujawskiego? Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#7083812 Napisano: 12.03.2023 17:34:45 w Dyskusje o loteriach
mandarynka16 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ale będzie zamieszanie z tymi zdrapkami z Biedry.
Już czuje kto wygra te główne nagrody nikt kto nie będzie znajomym królika.

beznadziejnie to zrobili

co to za konkurs?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#7083276 Napisano: 08.03.2023 17:36:13 w SZUKAM....
banka-manka napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Gdzie kupię produkty Balcerzak?
Mam u siebie Biedronki, Lidl, Netto, Dino, Polo, Stokrotkę, Żabki, Delikatesy Centrum.

W Żabce były, ale bez promocji. W Stokrotce, Netto i Biedronce nie ma.

Okresami widziałam w Biedronce.
A na stałe ze sklepów nie wymienionych to Kaufland.

Na stałe też w Intermarche są Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#7083214 Napisano: 08.03.2023 12:34:26 w Paragony na trwające konkursy
wymienię star na lays Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#7083070 Napisano: 07.03.2023 16:50:47 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

danudud napisał(a):

Dostał juz ktoś pozytywną  weryfikację  na maila   zwrot 3 ziarna kujawski.

Ja tez nic nie mam, zgłoszenie z 1 dnia promocji

dziś mi przysłali zwrotkę z 2.03
w spamie na interii o 10:26

ja dzisiaj miałam pozytywną weryfikację za 01.03 Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#7083066 Napisano: 07.03.2023 16:32:03 w Paragony na trwające konkursy
star wymienię na lays Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#7083065 Napisano: 07.03.2023 16:29:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
Winiary wczoraj ale mi się powiadomienie nie pokazało, dopiero dzisiaj zauważyłam emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#7082732 Napisano: 06.03.2023 07:04:57 w Paragony na trwające konkursy
zamienię STAR na LAYS Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#7081459 Napisano: 24.02.2023 18:37:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

Czy w loterii Berlinki zbieracie paragony? Moim zdaniem tam wystarczy kod, ale widzę, że ktoś oferuje na zamianę kod Berlinki oraz paragon.
Może ktoś już tam wygrał i wie, czy chcą rzeczywiście paragon, czy samo opakowanie wystarczy.

ja tak napisałam w razie czego emotka - myslę, że paragon nie jest potrzebny aczkolwiek nie sprawdzałam w regulaminie... emotka Wyświetl w wątku >>

jokan

#7081455 Napisano: 24.02.2023 17:47:29 w Paragony na trwające konkursy
Szukam Wedel Carrefour (chcę), mam na wymianę Raffaello (11,99) + kod i paragon na Berlinki (5,79) Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#7080934 Napisano: 22.02.2023 06:34:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

jokan napisał(a):

Czy w formularzu SODEXO zaznaczacie wszystkie zgody?
W mailu jest napisane, że "zaznaczyć wszystkie zgody", ale widzę, że np. ostatnia nie jest obowiązkowa, a czwartego kwadracika też nie mam ochoty zaznaczać emotka emotka

W mailu sobie mogli... Właśnie też się zastanawiam, ale czwarta mnie nie dotyczy, a szósta nie jest obowiązkowa, więc nie zaznaczam.

Odpisali mi, bo pytałem na emailu o to 

Proszę nie zwracać uwagi na tą gwiazdkę. 4 kwadracik musi być zaznaczony.Wszystkie zgody muszą być zaznaczone za wyjątkiem ostatniej która nie jest obowiązkowa. Pozdrawiam,WojtekZespół organizatora konkursu "Swięta z Sodexo"

Potwierdzam, mi też tak odpisali. Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#7080439 Napisano: 19.02.2023 09:33:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w formularzu SODEXO zaznaczacie wszystkie zgody?
W mailu jest napisane, że "zaznaczyć wszystkie zgody", ale widzę, że np. ostatnia nie jest obowiązkowa, a czwartego kwadracika też nie mam ochoty zaznaczać emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

jokan

#7080254 Napisano: 17.02.2023 16:49:09 w moje dzisiejsze wygrane :)
sodexo emotka (mail 16:27) Wyświetl w wątku >>

jokan

#7079053 Napisano: 09.02.2023 14:05:29 w moje dzisiejsze wygrane :)

jokan

#7078409 Napisano: 06.02.2023 12:00:45 w Co można dostać gratis?
SOMAT, szczegóły i kody kreskowe w regulaminie, maksymalny zwrot za produkt 15 zł

https://www.wyprobujzadarmo.pl/#home
Wyświetl w wątku >>
1 karkocka 0

jokan

#7078366 Napisano: 05.02.2023 22:56:26 w SZUKAM....
pikawka napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

pikawka napisał(a):

Słuchajcie jestem po studiach, przez 8 lat pracowałam w banku PKO… od 6 jestem na wychowawczym i jestem mega sfrustrowana siedzeniem w domu. Chcę wrócić do pracy jednak z m ustaliliśmy, ze nastąpi to dopiero za rok, jak najmłodszy będzie mógł iść do przedszkola. Orientujecie się ktoś z Was czy mam jakąś szansę na pracę zdalną, coś co mogłabym robić z domu ;( wiem, że są jakieś strony z ankietami ale chciałabym coś bardziej ambitnego, co podbuduje moje poczucie własnej wartości. Szybko się uczę, jestem obrotna i dobrze zorganizowana. Gdzie szukać? 

A znasz stronę Useme? Tam można się zgłaszać do jednorazowych zleceń i wykonywać je zdalnie. Są z róznych kategorii, np. prace biurowe. Tworzenie baz danych, wirtualni asystenci, pisanie biznesplanów, wystawianie ofert na portale aukcyjne, itp... ta strona weryfikuje zleceniodawców i zawsze pilnuje, aby płacili za zlecenia. Może znajdziesz coś dla siebie.

Ooo nie znam tego  emotka  dziękuję, to jest już jakiś trop dla mnie emotka  

jest też sporo pracy zdalnej z językami obcymi, ale raczej obsługa klienta więc na słuchawkach... Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

jokan

#7078349 Napisano: 05.02.2023 20:52:35 w SZUKAM....
pikawka napisał(a):

Słuchajcie jestem po studiach, przez 8 lat pracowałam w banku PKO… od 6 jestem na wychowawczym i jestem mega sfrustrowana siedzeniem w domu. Chcę wrócić do pracy jednak z m ustaliliśmy, ze nastąpi to dopiero za rok, jak najmłodszy będzie mógł iść do przedszkola. Orientujecie się ktoś z Was czy mam jakąś szansę na pracę zdalną, coś co mogłabym robić z domu ;( wiem, że są jakieś strony z ankietami ale chciałabym coś bardziej ambitnego, co podbuduje moje poczucie własnej wartości. Szybko się uczę, jestem obrotna i dobrze zorganizowana. Gdzie szukać? 

Od pandemii, sporo osób zajęło się rękodziełem i sprzedaje na grupach FB swoje wyroby (ciekawe, naprawdę piękne)...jesli cię ta tematyka interesuje.
Fajne zajęcie w sumie, ale kasa nie taka łatwa, jakby się zdawało.... Wyświetl w wątku >>
0 0