Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aga67
Postów 866
Data rejestracji 10.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Potrzebny skan, bo gdzieś się zawieruszył, a to jakaś rezerwa chyba bo konkurs był w lutym Propozycje z cena na PW proszę,otrzymałam info o wygranym zestawie . Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w 2006 r.-sms wysłany tak dla zabawy, bo kupiłam akurat nowy telefon.Tak naprawdę przygodę z konkursami zaczęłam trzy lata temu i dobrze się bawię Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dotyczyło Gillette. Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2)Ostateczny termin nadsyłania zgłoszeń – 15 maja 2012 roku; decydująca jest data stempla pocztowego. Zgłoszenia nadesłanie po terminie nie biorą udziału w Konkursie
-czyli stempel musi być z 30.04 2012 czy może być po tym terminie ale ma dojść do 15.05?
Może ktoś mnie oświeci, bo mam odkurzacz i paragon a jakoś przegapiłam terminy i jutro raczej nie dam rady wysłać. Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A odnośnie ilości postów, to zauważyłam,że jak się przez dłuższy czas nie piszę, to ich ilość gdzieś znika przynajmniej z mojego konta i nie wiem, czym to wytłumaczyć. Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak ,zycie jest szczególnie smutne, jak się jest tak bardzo na serio.Pozdrawiam i więcej luzu życzę Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież nikogo o nic nie oskarżam Hasło się mi podoba i nie ma większego znaczenia jak je wybrano.Miałam przyjemność wygrać główną od Tchibo w tej agencji w ubiegłym roku.Mechanizm był identyczny.Dopytywałam się jak wybierano z finałowej czternastki i uzyskałam odp.że wszystkie hasła są świetne w związku z tym wybór nastąpił przez losowanie.Sądzę,że tym razem było analogicznie. To tyle w kwestii wyjaśnienia.
A propos- dlaczego nie mogę wysłać do Ciebie priv?
Nie spamuję, więc mnie to zastanawia.
Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale nie znaczy to,że inne były gorsze.Wiadomo, niektórzy maja trochę więcej farta Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może ktoś wie, co to? Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(wpis w mdw) aż mnie ścisnęło z zazdrości ,że ja zaopatrzona w E na długo a tylko zestawy !Co Ty tam wypisujesz ? Gratki i pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Super:) Gratuluję i samych miłych chwil z Maluszkiem
Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też piłka
Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakie to niesamowite historie pisze życie... Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuje Agusia.Jesteśmy szczęsliwi,że wyszedł z tego cało.Mam nadzieje,ze wieczorem będzie razem z mężem w domu. poinstruowany przez strażaków głosno dopominał się tomografu głowy gdy lekarz stwierdził,że nie ma takiej potrzeby.Badanie wyszło OK.Ma troche stłuczoną ręke i guza na głowie.Zakręt z którego wyleciał jest słynny z wypadków, dodatkowo na asfalcie leżała wywleczona z pola mokra glina i padał deszcz.Policja ukarała go mandatem 500zł- tu uwaga : za zaangażowanie służb.No chyba od tego są, jesli coś się wydarza!Jeździł tą drogą nie raz, ale ciągle jesteśmy w szoku patrząc na miejscowość, datę i godzinę całego zdarzenia Wyświetl w wątku >>
aga67
Postów 866
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zanim pojechał, cała rodzina zebrała się w moim domu i przy szarlotce gadaliśmy o życiu i wspominalismy dziadka.Też pomyslałam tak jak Ty, Katrin. Syn miał pojechać wcześniej, jak mu radzilismy, bo lało i slisko, ale wstapił jeszcze do dziewczyny zanim wyjechał.Na miejscu wypadku pomogła mu rodzina taty, z którą w zasadzie mamy sporadyczny kontakt.Rano mąż jedzie z lawetą po wrak auta,a syn nie wiem, czy pojedzie do tego Rzeszowa, czy da sobie spokój-od stycznia podjął tam drugi kierunek studiów, bo jeden mu za mało
Mam dom wariatów, e-konki to mój sposób na stres Wyświetl w wątku >>