Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
snowflake
Postów 586
Data rejestracji 24.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
snowflake
Postów 586
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
sobie ktoś zabrał Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 586
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
yyyyyy...kto chce to sam sobie weźmie kod
to poczekaj aż w Twojej drogerii dowiozą serię dla mężczyzn. Jeżeli nie - napisz do rossneta - opisując sytuację i podając swój niewykorzystany kod Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 586
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Nie pytaj mnie, nie ja Ci będę sprawdzać paragon. Ale szczerze wątpię, żeby osobie wydającej nagrodę chciało się sprawdzać co ile kosztuje w sklepie i dedukować, czy na pewno kupiłaś 2 sztuki skoro pisze, że 1
I od razu mówię, nie pisze tego bo jesteś moją konkurencją - nie biorę udziału w tym konkursie Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 586
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
no właśnie, na paragonie jest napisane 1 x,więc jeśli trzeba 2 szt to nie przejdzie wg mnie. Chyba, że Ci z tyłu napiszą, że to były 2 szt, plus pieczątka sklepu. Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 586
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
snowflake
Postów 586
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
u mnie tak samo I bardzo dobrze, że tak robią
Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 586
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
snowflake
Postów 586
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
snowflake
Postów 586
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
snowflake
Postów 586
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
snowflake
Postów 586
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
snowflake
Postów 586
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ja sie lepiej wypowiadać nie będę tak mnie wkur... ten konkurs, że szok Brawo za konsekwencję i zmiany w regulaminie Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 586
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Ja się zastanawiam czy na S się kończą te ich wybrane. Bo miałam jedno na W I ja też
tez wydaje mi sie, ze jedno imie jest moje, ale maila nie dostalam
ja też widzę swoje ,no ale może ktos ma tak samo zrytą łepetynke jak ja i wpadła na to pierwszy
Tyle osób widzi swoje imiona, a nikt się nie chwali wygraną, może jednak nie rozsyłali jeszcze maili?
Rozsyłali wyslalam maila bo widzialam imie swojego smoka(bylo takie ze myslalam iz nikt inny na nie nie wpadl) no ale okazalo sie, ze wyslali ju zi wszyscy sa powiadomieni i wygrywal ten kto pierwszy zglosil swoje imie [/quote
MOJE IMIE NA LISCIE, A maila brak
czyli pewnie nikomu maili nie wysłali
bo swoje imię też widzę a maila oczywiście brak Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 586
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
hmm...duży taki błekitno - szary...myślałam, że będzie ładniejszy Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 586
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
snowflake
Postów 586
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ufff...myślałam, że tylko ja nie dostałam Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 586
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
9j9kx4en4fflfjln Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 586
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Szanowni Państwo,
pragniemy poinformować, iż nagrody z konkursu Corny z przyczyn logistycznych zostaną wysłane do naszych drogerii w późniejszym terminie i będzie można odbierać je w dniach 8.09.-22.09.2010r.
Za utrudnienia i zaistniałą zmianę bardzo przepraszamy!
Jednocześnie gorąco zachęcamy do odwiedzania naszego portalu jak i udziału w innych atrakcyjnych akcjach organizowanych na rossnet.pl.
Z pozdrowieniami,
Redakcja Rossnet.pl
Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 586
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
z twixa i chupa chupa trzeba wysłać tylko 1 paragon? Wyświetl w wątku >>