Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika snowflake

snowflake

#6018799 Napisano: 18.05.2015 14:10:32 w Wkurza mnie...
ondine napisał(a):

Nie zgodzę się, mają fizyczną możliwość. Też pracowałam na słuchawce emotka . Wystarczy poprosić o wpisanie na listę Robinsona i muszą to zrobić. Już nie raz tu o tym pisałam, poczytajcie, można się wpisać i się skończą natrętne telefony emotka

Popytałam i tez się nie zgodzę. To, że w jednym miejscu jest taka możliwość nie oznacza z automatu, że w każdym innym jest tak samo. Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6018333 Napisano: 17.05.2015 14:00:37 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że pisałam tu wczoraj i do dziś tego posta nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6018251 Napisano: 16.05.2015 22:54:57 w Wkurza mnie...
Ale to i tak nic nie da i konsultanci nie usuną Was z bazy danych. Po prostu nie mają takiej fizycznej możliwości. Mam kilkoro znajomych pracujących na tzw. słuchawce i albo dostają dane w postaci wydruku na kartkach A4 ( wersja prymitywna) albo dzwonią przez system komputerowy ( w nim mogą jedynie pisać komentarze i ustawiać późniejsza godzinę dzwonienia). Choćby taki konsultant zaznaczył, że ktoś chce być usunięty z bazy to i tak nikt wyżej tego nie zrobi i przy kolejnym pokazie w danym mieście dostaną czystą bazę i dalej będą dzwonić do tych samych osób. Konsultanci też nie wiedzą skąd maja nasze numery.

Ja albo zawsze mówię, że nie jestem zainteresowana i się rozłączam albo, że rodziców nie ma w domu ( tylko w tym przypadku mogą dzwonić później) . Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6017421 Napisano: 14.05.2015 21:07:02 w Wkurza mnie...
Zgadzam się z Wami, że większość tych firm to oszuści. Trzeba do nich jeszcze dodać tych, co oferują maszynki do golenia, bieliznę i biżuterię. Wczoraj dzwonili, że bieliznę wygrałam emotka

A co do pokazów to przyznaje, byłam na kilku...i nie wiedziałam, czy się śmiać, czy płakać. Z pokazów Philipiaka byłam zadowolona...tzn z prezentu ( wtedy to był zestaw kosmetyków, szampon, balsam i krem do rąk - balsam, szampon - 200ml, krem - 100ml) bo pranie mózgu było tam na wysokim poziomie emotka
Z Zeptera mam 3 garnki ( dostałam, nie kupiłam - bo jednak ich cena jest dla mnie za wysoka) i jak dla mnie one są cudowne. Obecnie maja ok 10 lat i wyglądają jak nowe, szybciej się w nich gotuje niż w zwykłych, dużo łatwiej czyści. Z moim talentem kiedyś zapomniałam o gotujących sie ziemniakach, niepokój wzbudził we mnie zapach frytek w domu. Zanim się zorientowałam, że to z mojej kuchni, ziemniaków prawie nie było - w zamian była czarna gruba warstwa na spodzie garnka emotka Pierwsza moja myśl "no to po garnku..." ale wystarczyło na chwilę zalać samą wodą i wszystko szybko, ładnie zeszło. Dla porównania inny garnek moczyłam prawie 2 tygodnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6016931 Napisano: 13.05.2015 21:59:34 w Rossmann

snowflake

#6016732 Napisano: 13.05.2015 13:57:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

joan napisał(a):
Dokumentem wiążącym jest regulamin.
Normą jest, że firma A posiada fanpejdż prowadzony przez firmę B, a
konkurs organizuje firma C. Nie komunikują się ze sobą i każda plecie po
swojemu.

Wiem, że regulamin jest najważniejszy. Tylko, że w nim też nigdzie nie jest jednoznacznie napisane, że paragon ma mieć datę wcześniejszą niż zgłoszenie

ilus napisał(a):Naprawdę? emotka  to by było fajnie!
A podpowie ktoś, gdzie i co można najtaniej kupić na L'Oreal?

Tak, na forum konkursowym wizażu jedna z dziewczyn pisała do nich i taką dostała odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6016682 Napisano: 13.05.2015 12:23:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aerdna napisał(a):

ilus napisał(a):

elotta napisał(a):

Wygrałam nagrodę dnia w konkursie Loreal, ale... nie mam paragonu emotka myślicie, że skoro mam 48 godzin na wysłanie danych to mogę jeszcze coś kupić i wysłać paragon z datą dzisiejszą lub jutrzejszą? emotka

Mam to samo emotka  nie przeczytałam, że trzeba coś kupić, inaczej bym tak nie zagrała. Wysłałam 1 zgłoszenie. Więc dołączam się do pytania emotka  Przy okazji masz może linka do regulaminu tego konkursu? U mnie nie chce otworzyć strony konkursowej, nie wiem czemu, próbowałam już w dwóch przeglądarkach.

Regulamin: http://poczujsiej..._cannes%20_final.pdf
Najpierw zakup, potem zgłoszenie.

L'oreal na fb twierdzi coś innego emotka Paragon ponoć musi być jedynie z okresu obowiązywania konkursu, nie sprzed zgłoszenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6016413 Napisano: 12.05.2015 20:31:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeśli chodzi o uzasadnienie to osoby zajmujące się tą akcja bardzo szybko czytają i długo pracują, jednego maila o zakwalifikowaniu się do testu dostałam ok 2 minuty po uzupełnieniu formularza, wypełnianego po godzinie 21 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6015207 Napisano: 09.05.2015 13:33:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ankasss napisał(a):

to chyba stara lista w II etapie było 1000 produktów AToderm

żadna stara lista

trampek napisał(a):
Mam pytanko bo załapalam sie do testow bioderma wyslalam wczoraj @ z danymi ale
widze, ze jest juz lsita laureatow i mnie nie ma tez tak macie czy to
moze jakas inna lista?

To całkiem inne konkursy...
1. lista laureatów jest z konkursu 15 lat biodermy
2. Maila masz chyba z testowania kremów Atoderm, kilka osób o tym pisało w MDW Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6010401 Napisano: 28.04.2015 14:45:54 w Rossmann
humanista napisał(a):

jakie jest haslo z nowej krzyżówki ze skarbu - widziałem tylko, że są piłki do wygrania

kto napisze, jakiej treści ma być sms?

na poprzedniej stronie jest wszystko napisane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6009956 Napisano: 27.04.2015 15:30:09 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie ludzka głupota ( żeby nie napisać bardziej dosadnie...)  emotka

Jak możecie to zgłaszajcie https://www.facebook.com/psypotwory Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6004888 Napisano: 14.04.2015 14:06:31 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

wkurzają mnie telemarketerzy z operatorów komórkowych. To, ze mówią, że rozmowa potrwa 2-3 minutki, a trwa 11, to jedno... ale skąd oni biorą te "atrakcyjne" ceny oferowanych telefonów??? tu mówią, że cena rynkowa telefonu to 400-600 zł, a faktycznie 210-260. I "mam jedyną szansę na zdobycie telefonu za 1 zł, a jest on wart o wiele więcej"

zapewne od przełożonych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6002531 Napisano: 09.04.2015 14:47:22 w Rossmann
dariadymek napisał(a):

Zapytałam tylko o wasze zdanie na temat metody wybierania. Domyślam się, że każdy się stara. Tak jak już wyżej napisałam zdania na temat wybierania są odmienne a ja chciałam tylko poznać wasze. Czytam moją wypowiedź po raz kolejny i zastanawiam się gdzie jest zawarta prośba o to aby podać mi przepis na wygraną emotka  

W tym wątku też każda z nas ma inne zdanie na ten temat emotka Tak, jak pisała mia - jak wygrywasz tzn., że wybierają najlepsze prace a jak nie wygrywasz tzn., że losują i dlatego nie docenili Twojego genialnego zgłoszenia  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6000482 Napisano: 03.04.2015 14:31:41 w Rossmann
Wystarczyło przeczytać poprzednią stronę, tam pada chyba 3 razy pytanie o Sanex i maile od nich emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#5996584 Napisano: 25.03.2015 14:20:14 w Rossmann
rogaliczek napisał(a):

Czy ktoś wie kiedy bedą do odbioru kosmetyki Nivea z konka Sesja foto?

Jak wyślą maila, że są do odbioru emotka

aerdna napisał(a):NOWE KONKURSY
Wsio emotka

słabooooo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#5990052 Napisano: 10.03.2015 19:24:39 w Rossmann
Niektórym pewnie podpadnę ale już wolałam, jak mieli opóźnione wyniki

...z moimi danymi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#5989151 Napisano: 08.03.2015 15:36:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia34 napisał(a):

erychta00 napisał(a): http://www.e-konk...-v.html#.VPwveSz-bLs
Czy udało wam się wypełnić formularz? Ja wypełniałam dwa razy i ciągle przenosiło mnie do pustego formularza ;/

mam to samo:(

dziś wizaż wariuje Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#5988605 Napisano: 06.03.2015 12:08:27 w Wkurza mnie...
Mnie też się najbardziej podoba murarz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#5988345 Napisano: 05.03.2015 19:13:12 w Rossmann
po co ja w ogóle sprawdzałam wyniki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#5988080 Napisano: 05.03.2015 12:52:49 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

chciwość to najczarniejszy scenariusz, a istnieją też tacy co się bezinteresownie dzielą swoimi wygranymi lub najnormalniej w świecie wciągają w zabawę całą rodzinę (jeśli nie ma zapisu o limicie na gospodarstwo) emotka

Czasami też ta rodzina nie istnieje lub nie wiedzą, że wzięli udział w konkursie Już nie mówię o wygrywających chomiczkach emotka

Albo jesteś niepoprawną optymistką albo masz za krótki staż na forum

--------------------
Wkurza mnie wyrównanie za wodę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0