Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika snowflake

snowflake

#6034140 Napisano: 19.06.2015 14:23:08 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

Ja już mam potwierdzenie odczytania wiadomości, może tym razem sprawdzą wszystkie paragonyemotka

Ja już wczoraj rano miałam i się zdziwiłam emotka chociaż kiedyś już tak miałam a potem przed wysyłką bonów 2gie potwierdzenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6033667 Napisano: 18.06.2015 15:39:27 w Kaufland konkursy
jokan napisał(a):

bzowapani napisał(a):

Od kiedy ten nowy konk Kaufland? Od jutra? Nie widzę w tej gazetce emotka

ok, dzieki - ja akurat mam inny adres zameldowania i zamieszkania, dlatego sie pytalam

Ciekawe czy im chodzi o zameldowanie stałe czy można podać też tymczasowe. Jakby nie było, to też zameldowanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6031396 Napisano: 13.06.2015 12:52:05 w Wkurza mnie...
bezaczek7 napisał(a):

że nie chcą (no bo chyba mogą?! czy to zbyt drogie?) ułatwić życia kobietom w ciąży i karmiącym. idę do apteki, kaszel mnie dusi, prawie wymiotuję przez to, a nic nie mogę kupić, wszystko niezalecane, zabronione, niewskazane... a jak po godzinnej męce uśpione dziecko budzę kaszlem, jak płuca sobie wypluwam, a wypluć nie umiem, bo zbyt suchy kaszel, to co? emotka  jakiś syrop dostałam, co tylko w razie konieczności, zaraz po wyjściu z apteki łyknęłam, a po 15 min dostałam takiego ataku, że nie wiedziałam gdzie się schować w sklepie, czy kibla szukać, czy w ogóle wyjść... ponarzekać trzeba.

Na kaszel dobry jest też syrop z buraka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6030745 Napisano: 11.06.2015 22:08:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

snowflake

#6030255 Napisano: 11.06.2015 12:30:43 w SZUKAM....
kubatbg napisał(a):

co dziś wozi DPD ?

koszulki Dove? Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6022796 Napisano: 26.05.2015 13:55:50 w Wkurza mnie...
kubatbg napisał(a):

Ale ludzie maja tzn. "ból dup." po tych wyborach widze.... pożyjemy zobaczymy co z swoich obietnic spełni... ciekawe czego nie rozliczacie Szoguna ze swoich obietnic (bo z tego co ja pamiętam z przed 5 lat to tez była mowa o obniżeniu podatków i innych obiecankach) których ani 1 nie spełnił wiec jak duda chociaz 2 spełni to juz jest lepszy.... bronek obudził sie w ostani tydzien po programie wojewódzkiego chyba sie ocknął ze przydało by sie cos zrobić ...<moim zdaniem żenada> .. ale mniejsza z tym najważniejsze ze te żale, dzień dwa po wyborach ...  ludzie demokracja wygrał nie "wasz" to teraz czas do narzekania i oceniania go bedzie za 5 lat i koniec... po co obrazać kogos kto go wybrał...

a druga osobną sprawa jest obrażanie katolików.... to juz poziom -5, każdy nowoczesny zwolennik P.O, uwaza sie za tolerancyjnego na maxa i wogole...ale wyszydzaja kogoś kto ma krzyż w domu i chodzi do kościoła ... A CO WAS TO OBCHODZI ! niech sobie nawet i 20 razy tam zasóa jak czuje taka potrzeba .... widocznie tolerancja nie jest w równowadze do wszystkich... bo jakby ktoś tak jechał po żydach to juz byłby skonczonym antysetminą i debilem...

Dawno się tak nie uśmiałam emotka
Piszesz o tolerancji i szacunku do innych a o Komorowskim piszesz "Szogun" i "bronek" ( z małej litery) emotka

Czy ja gdziekolwiek napisałam, że jestem zwolenniczką PO? Muszę Cię zaskoczyć ale nie jestem emotka i do Kościoła tez chodzę, o czym również pisałam. Dla mnie wybór między PO a PiS to żaden wybór...z tą różnicą, że Kaczyński, Rydzyk i Macierewicz ( zauważ, że napisałam nazwiska a nie tak, jak Ty słabe przezwiska...) wydają mi się być niebezpieczni. Gdyby w PiSiei w ich bliskim otoczeniu, ich i kilku innych osób nie było, to mój głos poszedłby na Dudę ( patrz...znów nazwisko a nie przezwisko).  emotka

Mnie się wydaje, że to Ty masz ból tylnej części ciała i wszędzie widzisz obrażanie katolików ( nie fanatyków) emotka
kubatbg napisał(a):

ale denerwuje mnie fakt że jak ktoś ma w domu krzyż i chodzi rano na msze to uwazany jest za "wieśniaka "(na bank od rydzyka) i na pewno w głowie średniowiecze.... i to jest  "cool" opcja jechac po katolikach.
ale tak samo ideloogiczni i fanatyczni są niektórzy  żydzi, muzułmanie, prawosławni, buddyści, WSZYSCY ! ale zwrócisz uwage na zachowanie np. kontrowejsynego zyda odrazu masz łatkę antysemity, faszysty ... to jest dziwne...

Pokaż mi gdzie ktokolwiek tak pisał? emotka
Co do reszty tez już pisałam. Fanatyk to fanatyk bez względu na kolor skóry, wyznanie, płeć itp.  emotka

milax88 napisał(a):

Dokładnie. "Ból cenzura" - idealnie oddaje to, co dzieje się po wyborach. I chciałam dodać, że nie każdy kto głosował na Dudę to fanatyk (bo tak wygląda czytając powyższe komentarze). Nie powinno być w kościele agitacji, ale z drugiej strony to nie zdarza się wszędzie. Ja jestem i wierząca, i praktykująca i - wierzcie bądź nie - nigdy nie spotkałam się z namawianiem przez księdza na kogo powinnam głosować. Poza tym ludzie w większości głosowali na Dudę przeciw Bronkowi. Już same afery za PO powinny dać do myślenia. Ja się cieszę z wyników wyborów bo to świadczy o jakiejś zmianie. Cieszę się, że w tym roku będziemy mieli jeszcze szansę wyrazić swoje niezadowolenie i zapoczątkować zmiany.

Pokaz mi gdzie tak napisałam? emotka  A to, że u Ciebie w kościele nie ma agitacji nie znaczy, że nigdzie nie ma. Wybory rok temu...u mnie w Kościele ksiądz przed wyborami chwalił kandydata PiS na Prezydenta miasta  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6022497 Napisano: 25.05.2015 22:31:14 w Wkurza mnie...
stamp napisał(a):

a gdyby tam wisiały plakaty z komorowskim to byłoby ok?

Oczywiście, że nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6022494 Napisano: 25.05.2015 22:25:49 w Wkurza mnie...
Ale niektórzy to tak na  poważnie?  emotka  Dla mnie fanatyzm jest szkodliwy w każdej dziedzinie. Powtórzę fanatyzm - bo on był tematem żartów.
Pokażcie mi matkę, która myje podłogi 5 razy dziennie domestosem, żeby jej dziecko przypadkiem nie natknęło się na jakiegoś zarazka - też mogę sobie z niej pożartować. Koleżanka ( żeby nie było - inteligentna) z czasów szkoły średniej - żyjąca fit - w szkole jadła zawsze tylko ciemny chlebek, kiełki, sałata, jogurt naturalny, marchewki do chrupania itp.. Oprócz tego paliła papierosy - taka sama reakcja z mojej strony emotka  Z koleżanką mamy dar - potrafimy każdego kwiatka załatwić. Znajomi i rodzina się z nas przez to śmieją - nie czujemy się urażone emotka

Idąc tropem, że żartowanie o kimś jest przejawem niedojrzałości i braku szacunku do innych..to co z dowcipami? Przecież blondynki też czują się urażone emotka

Trochę to trąci podwójna moralnością. Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6022454 Napisano: 25.05.2015 21:23:54 w Wkurza mnie...
A mnie nie tyle wkurza, co zadziwia fakt, że można żartować z wszystkich tylko nie z katolików ( inna sprawa, że jest duża różnica między katolikiem a fanatykiem emotka   )  emotka
Ostatnio obiektem wyśmiewania została dziewczyna z urodzinowego konkursu Biedronki. Były teksty, że jak jej nie wstyd, że mogłaby reklamować leki na hemoroidy itp. i wszystko było w porządku. Ale jak się pojawia krzyż wbity w ogródku to nikt nie ma prawa się z tego śmiać...bo to podłe, puste zachowanie emotka
Sama czasami chodzę do Kościoła, czasami nie.

zaczytana-pola napisał(a):

snowflake, czekaj, czekaj. Postara się spełnić swoje obietnice emotka

Postarać to się każdy może  emotka  ale sobie i innym życzę, żeby na staraniach się nie skończyło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6022180 Napisano: 25.05.2015 13:54:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
krem Nivea z Wizażu Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6022095 Napisano: 25.05.2015 12:23:05 w Wkurza mnie...
Ale wiesz, jest jeden warunek - musisz wstawić krzyż do ogródka emotka Jak nie masz ogródka - to do wszystkich okien emotka i codziennie się przed nim emotka
=======
Ps a gdzie wczoraj był Prezes Kaczyński? Pan Brudziński wyjaśnia: "Jarosław Kaczyński był wczoraj na Jasnej Górze - w miejscu świętym dla wszystkich Polaków zawierzył los tej kampanii, prezydentury i ojczyzny naszej Matce." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6022077 Napisano: 25.05.2015 12:07:15 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Garnier Miracle Cream z Ogólnopolskiego Upiększania ( rezerwa) Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6022075 Napisano: 25.05.2015 12:05:47 w Wkurza mnie...
stamp napisał(a):

ucz sie ucz-nauka to do potęgi klucz emotka

Fanatyzm to nie potęga - to choroba emotka

frodo napisał(a):

No, może nawet trzeba będzie zapisać się do kółka różańcowegoemotka

i codziennie rano obowiązkowa msza emotka
=============================
Swoją drogą czekam na spełnienie obietnic...i jestem bardzo ciekawa skąd weźmie te 500 zł na każde dziecko czy podwyżki rent do najniższej krajowej emotka
============================
Żeby nie było, że tylko wybory mnie wkurzają - wkurza mnie dzisiejsza duchota emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6021834 Napisano: 25.05.2015 00:53:09 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie m.in. to, że prawdopodobnie niedługo będę się musiała nauczyć wszystkich modlitw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6019726 Napisano: 19.05.2015 23:25:15 w Wkurza mnie...
rachel napisał(a):

To ze nie moge sie dostac ostatnio ns strone e konkorsow. Na wszystkich urzadzeniach w domu wyskakuje mi blad o informavja ze strons zawiera zbyt duzo przekierowan. I tak ptobuje odpalic strone caly dzien a udaje sie zaledwie raz i to przrz kilkanadcie minut zaledwie. Co jest grane?

Miałam to samo jak próbowałam wejść w regulamin konkursu Kauflanda  emotka

ondine napisał(a):Warto czerpać wiedzę z własnych doświadczeń, a nie zasłyszanych emotka  

Ale o co Ci teraz chodzi? Pisałaś, że pracowałaś w firmie badawczej. Ok. Pisałaś, jakie u Ciebie obowiązywały procedury. Ok. Pisałaś, że we wszystkich firmach konsultant może usunąć nasze dane z bazy, potem pisałaś, że to pewnie zależy od rodzaju działalności i wielkości firmy. Ok, doszłyśmy do porozumienia i obie się zgadzamy, że nie we wszystkich jest taka możliwość.

Idąc Twoim tokiem myślenia ( oczywiście chodzi mi o Twoją powyższą wypowiedź) , żeby się wypowiadać o wszystkich firmach, musiałabyś w każdej z nich pracować. Czy sugerujesz, że Ty pracując a firmie badawczej wiesz wszystko o każdej firmie zajmującej się telemarketingiem ( w tym o tych, o których ja pisałam - zapraszających na pokazy) i masz prawo się o tych firmach wypowiadać, a ja, jako osoba, która w takich firmach nie pracowała i wiedzę o niektórych ma od znajomych, nie mam takiego prawa? emotka  

======================
Wkurza mnie fb i głupota ludzi którzy tak "istnieją" 
Kolejny genialny profil https://www.faceb...85t/1444382965862271
Może niech wprowadzą legalizację topienia takich idiotów ( autorów)? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6019709 Napisano: 19.05.2015 22:38:07 w Wkurza mnie...
bzowapani napisał(a):

A dwa , to że polazłam dziś w miasto w ramach relaksu na zakupy i du.a,bo żadne spodnie nie pasują na moja du.e
Rurki , rurki wszędzie , a jak nie rurki to jakieś super slim emotka  
A jak ktoś nie jest super , a tymbardziej  slim to co emotka
i oo
poszłam po spodnie i koszulki , a kupiłam portfel..

spróbuj w polecanym wcześniej C&A albo F&F w Tesco, tam też maja fajne rzeczy  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6019519 Napisano: 19.05.2015 16:15:16 w Wkurza mnie...
Wystarczy nie zaklinać rzeczywistości  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6019465 Napisano: 19.05.2015 15:02:19 w Wkurza mnie...
ondine napisał(a):

No ja też na początku nie napisałam, że KAŻDY ma możliwość tylko, że ogólnie mają możliwość, powyżej też przytoczyłaś mój fragment, w którym piszę, że zależy od firmy, więc naprawdę nie wiem czyje to czytanie ze zrozumieniem się "kłania" emotka chyba warto trochę wyluzować emotka
Z mojej strony też!

Serio? emotka
Ja widzę, że dopiero na samym końcu wspomniałaś, że to może zależy od rodzaju prowadzonej przez daną firmę działalności emotka

ondine napisał(a):

snowflake napisał(a):

snowflake napisał(a):

ondine napisał(a):

Nie zgodzę się, mają fizyczną możliwość. Też pracowałam na słuchawce emotka . Wystarczy poprosić o wpisanie na listę Robinsona i muszą to zrobić. Już nie raz tu o tym pisałam, poczytajcie, można się wpisać i się skończą natrętne telefony emotka

Popytałam i tez się nie zgodzę. To, że w jednym miejscu jest taka możliwość nie oznacza z automatu, że w każdym innym jest tak samo.

Ja pracowałam w jednej z najbardziej znanych agencji badawczych w Polsce i do ich obowiązków należało umożliwienie wpisania respondentów na listę Robinsonów. Może to zależy od rodzaju działalności (nie wciskaliśmy ludziom kitów w postaci pościeli itd tylko prowadziliśmy badania), albo od wielkości firmy, ale to nie zmienia faktu, że każdy ma fizyczną możliwość wpisania się na listę Robinsonów emotka

Nie wystarczy powiedzieć, żeby nas wpisali bo nie każdy telemarketer musi, nie każdy ma takie obowiązki i nie każdy ma taką możliwość   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6019257 Napisano: 19.05.2015 12:32:53 w Wkurza mnie...
ondine napisał(a):

To, że nie wszędzie jest tak jak piszesz, że telemarketer nie ma fizycznej możliwości wpisania ludzi na listę Robinsonów, a tym samym usunięcia danych z bazy. Zależy od firmy i należy próbować, a nie z góry zakładać, że oni nie mają takiej możliwości, tyle emotka

Kłania się czytanie ze zrozumieniem  emotka  Pisałam o firmach, w których pracują/pracowali moi znajomi, nie o wszystkich, co też wyraźnie zaznaczyłam. To Ty pisałaś, że wszędzie konsultanci mogą usunąć nasze dane:

ondine napisał(a):Nie zgodzę się, mają fizyczną możliwość. Też pracowałam na słuchawce emotka . Wystarczy poprosić o wpisanie na listę Robinsona i muszą to zrobić. Już nie raz tu o tym pisałam, poczytajcie, można się wpisać i się skończą natrętne telefony emotka

Więc się zdecyduj jak w końcu jest  emotka

A co do listy Robinsonów to tez nie jest wszystko takie pewne, telefony zależą m.in. od tego, kto jest właścicielem danej bazy.
Z mojej strony EOT Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6019102 Napisano: 19.05.2015 00:24:23 w Wkurza mnie...
ondine napisał(a):

Ja pracowałam w jednej z najbardziej znanych agencji badawczych w Polsce i do ich obowiązków należało umożliwienie wpisania respondentów na listę Robinsonów. Może to zależy od rodzaju działalności (nie wciskaliśmy ludziom kitów w postaci pościeli itd tylko prowadziliśmy badania), albo od wielkości firmy, ale to nie zmienia faktu, że każdy ma fizyczną możliwość wpisania się na listę Robinsonów emotka

Ale co ma jedno do drugiego? Ja pisałam o firmach zapraszających na pokazy. I o tym, że taki telemarketer mając przed sobą jedynie kartki z wydrukowanymi danymi lub system komputerowy, który wybiera za niego numery nie ma możliwości usunięcia naszych danych z ich bazy. Siedzą, dzwonią, zapraszają i tak przez 8 godzin z przerwami, nie mając dostępu do usuwania danych. Wyświetl w wątku >>
0 0