Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika snowflake

snowflake

#6041789 Napisano: 08.07.2015 14:39:43 w Biedronka
dostałam bon z ostatniego etapu w ten poniedziałek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6041782 Napisano: 08.07.2015 14:28:58 w Kaufland konkursy
violetta napisał(a):

kurier wysłał sms-ki, potwierdzenia wysyłki nie było

nigdy nie dostałam żadnego eska od kuriera z bonami Kaufa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6039319 Napisano: 01.07.2015 21:31:46 w SZUKAM....
trampek napisał(a):

a ja szukam linku do wynikow wizaz adidas antyperspiranty nigdy nie umiem na wizazu odnalesc wynikow ;|

przecież link jest w wątku "Wyniki konkursów"   emotka
http://wizaz.pl/a...ool/biore-udzial.php
Musisz być zalogowana/y - wtedy pojawi Ci się informacja, czy masz dezodoranty, czy tez nie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6038354 Napisano: 29.06.2015 21:22:36 w Rossmann
U mnie nic nie chcą, tylko imię i nazwisko i tytuł konkursu  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6038133 Napisano: 29.06.2015 14:42:42 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

a mnie wkurzaja moje wlosy -sianowate emotka

polećcie jakas dobrą odzywke do wlosow farbowanych, ktora sprawi, ze beda gladkie i wyprostuja sie i zdyscyplinuja troche

Nie do farbowanych ale polecam, te powinny pomóc:
1. Alterra Granat i Aloes - maska do włosów suchych i zniszczonych
2. Kallos Keratin - maska
3. Dove Nourishing Oil Care - Ekspresowa maseczka regenerująca i Odżywka w sprayu bez spłukiwania
4. Delia, Camaleo BB, Płynna keratyna - odżywka bez spłukiwania
5. Garner Fructis Cudowny olejek z olejkiem argonowym, ochrona do 230C

Dobra jest też odżywka Fructis Goodbye Damage ( ale ją lepiej stosować rzadko, bo nadmiar też powoduje sianowatość). Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6037707 Napisano: 27.06.2015 22:15:18 w Biedronka
dzasmina napisał(a):

emotka e tam, prawda, tylko, że ja po przeczytaniu

bzowapani napisał(a):

skanu lub zdjęcia podpisanego przez Laureata oświadczenia

dalszą treść sobie odpuściłamemotka

tak myślałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6037608 Napisano: 27.06.2015 13:21:50 w Biedronka
dzasmina napisał(a):

też tak chciałam zrobić, bo mi tuszu brakło, ale wg regulaminu chcą skan lub zdjęcie podpisanego oświadczenia. jak to wygląda w praktyce, to nie wiem.

Nie prawda  emotka
Cytuję:
"Laureat w terminie 3 dni roboczych od dnia poinformowania go o przyznaniu nagrody zobowiązanyjest do:

1) wysłania na adres e-mail Organizatora office@addicters.com skanu lub zdjęcia całkowicieczytelnego paragonu/faktury VAT potwierdzającego dokonanie zakupu, zgodnie z treścią § 5
ust. 1 pkt.3,

2) skanu lub zdjęcia podpisanego przez Laureata oświadczenia, w którym oświadcza on, że jestosobą pełnoletnią posiadającą pełną zdolność do czynności prawnych oraz że spełnia
warunek wskazany w § 4 ust 4 i w §4 ust. 5 niniejszego Regulaminu. Oświadczenie wskazanew zdaniu poprzednim może również zostać wysłane do Organizatora przez Laureata jako treść
wiadomości e-mail.
W oświadczeniu, o którym mowa powyżej Laureat podaje również daneniezbędne do wydania nagrody, tj. imię, nazwisko oraz adres, na który zostanie wysłana
nagroda. Wzór oświadczenia stanowi Załącznik nr 1 do niniejszego Regulaminu i jest jego
integralną częścią.

3) skanu lub zdjęcia podpisanego przez Laureata oświadczenia, że wyraża on zgodę na podanieprzez Organizatora danych dot. Laureata (imienia, nazwiska oraz miejscowości) w informacji o
Laureatach nagrodzonych w Konkursie, udzielanej zgodnie z postanowieniami w §8 ust. 4
niniejszego Regulaminu. Oświadczenie wskazane w zdaniu poprzednim może również zostaćwysłane do Organizatora przez Laureata jako treść wiadomości e-mail. Wzór oświadczeniastanowi Załącznik nr 2 do niniejszego Regulaminu i jest jego integralną częścią."
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6037300 Napisano: 26.06.2015 15:15:07 w SZUKAM....
mkrzysiek napisał(a):

tak Pesel to teraz nip  emotka

Dzięki emotka
bzowapani napisał(a):

W każdym konkursie piwnym mogą brać udział tylko osoby pełnoletnie, zatem prośba o PESEL to standard emotka

Dzięki, pytałam bo zmyliła mnie "niepiwna" nagroda emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6037273 Napisano: 26.06.2015 14:39:23 w Pomocy!!!!
aurorcia napisał(a):

Co poradzić na mszyce na poziomkach??? Zaznaczam, że biedronek nie ma i wolałabym nie używać chemii, bo owoce już są emotka

możesz też spróbować wodą z czosnkiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6037271 Napisano: 26.06.2015 14:38:51 w SZUKAM....
Mam pytanie do osób, które wygrały leżaki z Łomży. Naprawdę trzeba im podać PESEL? Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6036504 Napisano: 25.06.2015 00:00:59 w SZUKAM....
joan napisał(a):

Dzięki, czylim dwa fajne projekty w plecy emotka

Zrobisz lepsze emotka
Może to przez przeglądarkę? Ja siedzę na Chrome  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6036498 Napisano: 24.06.2015 23:48:28 w SZUKAM....
joan napisał(a):

Działa Wam strona Jacobsa? Bo nie wiem, czy to kwestia mojego kompa, czy strona zawisła - nie mogę zapisać projektu emotka

U mnie działa  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6036496 Napisano: 24.06.2015 23:38:23 w Rossmann
myszania napisał(a):

Na "normalne" produkty Nivea u mnie bez problemu był kod emotka a nawet dwa emotka

Ale wiesz, kupując mała w podobnej cenie można mieć 3 paragony emotka

Zresztą wyobrażam sobie jaka będzie konkurencja i z moim szczęściem do Rossmanna ostatnio, to sobie ten rower zrobię z paragonów z origami emotka

jokan napisał(a):

to mozna je do konkursu brac? a jaki kod powinnam dostac? juz dawno dawno nie gralam na rossnecie odkad zrobili zmiany w konkursach

Na razie wygląda, że tak.
Musisz dostać 2gi paragon ( niefiskalny), na nim jest kod kreskowy z kodem i nazwą konkursu. Przy płaceniu kartą musisz dostać 3 paragony - zwykły, potwierdzenie płatności kartą i ten 3ci niefiskalny konkursowy. Jeśli nie dostaniesz paragonu niefiskalnego, wysyłasz fotkę zwykłego paragonu do BOKu Rossmanna ( nie pamiętam adresu maila ale wiele razy był tu podawany) i oni Ci przysyłają kod mailem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6036481 Napisano: 24.06.2015 22:52:24 w Rossmann
serene napisał(a):

mi też przysłali emotka

bardzo dobrze  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6036464 Napisano: 24.06.2015 22:17:45 w Rossmann
izak1000 napisał(a):

serene napisał(a):

ultrixx napisał(a):

A czy na miniaturkę deo Nivea drukuje się kod? Akurat pasuje mi kupić na wyjazd...

Mi się nie wydrukowalo- ale zaraz wyśle maila:)...może przyślą emotka

przysłali kod bez problemu.....

oby tylko tego nie zmienili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6035350 Napisano: 23.06.2015 00:33:49 w Wkurza mnie...
jorunn2010 napisał(a):

A ja się nie zgodze z twierdzeniem, że kto nie kocha zwierząt, ten nie kocha ludzi. Ja zwierzęta szanuję, nie krzywdze ich i ostro się sprzeciwiam gdy ktoś to robi, wspieram różne akcje typu pomoc dla schronisk, ale nie kocham zwierząt. Podrapię psa sąsiadów za uchem, pogłaszczę kota rodziców, ale nie potrafię w sobie wzbudzić miłości do tych stworzonek. ludzi kocham. Kocham moją rodzinę, przyjaciół. Rozumiem tych, którrzy rozpływają się z miłości do swojego pieska czy kotka, jakoś mnie to nie drażni, ale nie chcę być potępiana za to, że nie kocham zwierzaków.

Według mnie własnie o to chodzi. Nie można nikogo zmusić do miłości, nie ważne o jaki gatunek chodzi. Ale trzeba mieć poukładane w głowie i nie krzywdzić zarówno tych, których się kocha, jak i tych, których się nie kocha a nawet nie lubi. Nie lubię kilku sąsiadek ale nigdy mi nie przyszło do głowy, żeby którąś walnąć siekierą i żywcem zakopać ( to tak a propos ostatnich wydarzeń dotyczących psów). Nie rozumiem skąd w ludziach tyle bezwzględności, brutalności i brak jakiejkolwiek empatii?!

==================================
wkurza mnie "strzelająca" cieciorka w kuchni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6035334 Napisano: 22.06.2015 22:47:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elbowndg napisał(a):

Po jakim czasie od odania wynikow na wizaz przychodza maile ?

Nie ma żadnych maili ani pw z informacją o wygranej  emotka

myszania napisał(a):

Nie porzychodzą emotka
Chyba, że to był test. Wtdy dostajesz wiadomośc na forum najczesciej priv.

Wiadomość albo maila się dostaje tylko i wyłącznie z linkiem do ankiety wynikowej w przypadku testów  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6034715 Napisano: 21.06.2015 16:04:38 w SZUKAM....
dysia napisał(a):

Szukam informacji czy wiadomości od no-replay@fedeex.pl to jakiś spam? Bo dostałam wiadomość typu: 

bzowapani napisał(a):

Szanowny Kliencie, za pośrednictwem FEDEEX PARCEL dnia 20.06.15 została wysłana do Ciebie przesyłka o numerze XXXXXXXX składającej się z: sztuk paczek 1 Kurier nie dostarczył przesyłki na podany przez Ciebie adres, ponieważ nie zastał nikogo na miejscu.
W celu ponownego dostarczenia przesyłki prosimy o potwierdzenie pod poniższym linkiem -
http://fedeex.com.pl/tracking/xxxxxxx Po otrzymaniu PINU nasz kurier skontaktuje się w celu uzgodnienia dokładnego terminu dostawy.

Firma kurierska nazywa się "Fedex", przez jedno "E" emotka maila usuń emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6034564 Napisano: 20.06.2015 20:47:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kamuun napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

kamuun napisał(a):

dostałam powiadomienie, że kurier ma dostarczyć przesyłkę od firmy bertelsmann, ma ktoś pomysł co to, bo mam pustkę w głowie emotka

Może to wirus? ja dostaję codziennie takie powiadomienia .

mam numer paczki i moge sprawdzic ja na stronie dhl, wiec raczej nie.
ale dzieki za odpowiedz emotka

Ale możesz sprawdzić czy sprawdziłaś? Bo to 2 rożne sprawy  emotka
Co im szkodzi dopisać jakiś numer w mailu?!  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

snowflake

#6034140 Napisano: 19.06.2015 14:23:08 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

Ja już mam potwierdzenie odczytania wiadomości, może tym razem sprawdzą wszystkie paragonyemotka

Ja już wczoraj rano miałam i się zdziwiłam emotka chociaż kiedyś już tak miałam a potem przed wysyłką bonów 2gie potwierdzenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0