Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
snowflake
Postów 567
Data rejestracji 24.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
snowflake
Postów 567
Punkty karne 0
Konkursy dodane
snowflake
Postów 567
Punkty karne 0
Konkursy dodane
snowflake
Postów 567
Punkty karne 0
Konkursy dodane
snowflake
Postów 567
Punkty karne 0
Konkursy dodane
snowflake
Postów 567
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Piszesz o tolerancji i szacunku do innych a o Komorowskim piszesz "Szogun" i "bronek" ( z małej litery)
Czy ja gdziekolwiek napisałam, że jestem zwolenniczką PO? Muszę Cię zaskoczyć ale nie jestem i do Kościoła tez chodzę, o czym również pisałam. Dla mnie wybór między PO a PiS to żaden wybór...z tą różnicą, że Kaczyński, Rydzyk i Macierewicz ( zauważ, że napisałam nazwiska a nie tak, jak Ty słabe przezwiska...) wydają mi się być niebezpieczni. Gdyby w PiSiei w ich bliskim otoczeniu, ich i kilku innych osób nie było, to mój głos poszedłby na Dudę ( patrz...znów nazwisko a nie przezwisko).
Mnie się wydaje, że to Ty masz ból tylnej części ciała i wszędzie widzisz obrażanie katolików ( nie fanatyków)
Pokaż mi gdzie ktokolwiek tak pisał?
Co do reszty tez już pisałam. Fanatyk to fanatyk bez względu na kolor skóry, wyznanie, płeć itp.
Pokaz mi gdzie tak napisałam? A to, że u Ciebie w kościele nie ma agitacji nie znaczy, że nigdzie nie ma. Wybory rok temu...u mnie w Kościele ksiądz przed wyborami chwalił kandydata PiS na Prezydenta miasta Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 567
Punkty karne 0
Konkursy dodane
snowflake
Postów 567
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pokażcie mi matkę, która myje podłogi 5 razy dziennie domestosem, żeby jej dziecko przypadkiem nie natknęło się na jakiegoś zarazka - też mogę sobie z niej pożartować. Koleżanka ( żeby nie było - inteligentna) z czasów szkoły średniej - żyjąca fit - w szkole jadła zawsze tylko ciemny chlebek, kiełki, sałata, jogurt naturalny, marchewki do chrupania itp.. Oprócz tego paliła papierosy - taka sama reakcja z mojej strony Z koleżanką mamy dar - potrafimy każdego kwiatka załatwić. Znajomi i rodzina się z nas przez to śmieją - nie czujemy się urażone
Idąc tropem, że żartowanie o kimś jest przejawem niedojrzałości i braku szacunku do innych..to co z dowcipami? Przecież blondynki też czują się urażone
Trochę to trąci podwójna moralnością. Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 567
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ostatnio obiektem wyśmiewania została dziewczyna z urodzinowego konkursu Biedronki. Były teksty, że jak jej nie wstyd, że mogłaby reklamować leki na hemoroidy itp. i wszystko było w porządku. Ale jak się pojawia krzyż wbity w ogródku to nikt nie ma prawa się z tego śmiać...bo to podłe, puste zachowanie
Sama czasami chodzę do Kościoła, czasami nie.
Postarać to się każdy może ale sobie i innym życzę, żeby na staraniach się nie skończyło Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 567
Punkty karne 0
Konkursy dodane
snowflake
Postów 567
Punkty karne 0
Konkursy dodane
=======
Ps a gdzie wczoraj był Prezes Kaczyński? Pan Brudziński wyjaśnia: "Jarosław Kaczyński był wczoraj na Jasnej Górze - w miejscu świętym dla wszystkich Polaków zawierzył los tej kampanii, prezydentury i ojczyzny naszej Matce." Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 567
Punkty karne 0
Konkursy dodane
snowflake
Postów 567
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i codziennie rano obowiązkowa msza
=============================
Swoją drogą czekam na spełnienie obietnic...i jestem bardzo ciekawa skąd weźmie te 500 zł na każde dziecko czy podwyżki rent do najniższej krajowej
============================
Żeby nie było, że tylko wybory mnie wkurzają - wkurza mnie dzisiejsza duchota Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 567
Punkty karne 0
Konkursy dodane
snowflake
Postów 567
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam to samo jak próbowałam wejść w regulamin konkursu Kauflanda
Ale o co Ci teraz chodzi? Pisałaś, że pracowałaś w firmie badawczej. Ok. Pisałaś, jakie u Ciebie obowiązywały procedury. Ok. Pisałaś, że we wszystkich firmach konsultant może usunąć nasze dane z bazy, potem pisałaś, że to pewnie zależy od rodzaju działalności i wielkości firmy. Ok, doszłyśmy do porozumienia i obie się zgadzamy, że nie we wszystkich jest taka możliwość.
Idąc Twoim tokiem myślenia ( oczywiście chodzi mi o Twoją powyższą wypowiedź) , żeby się wypowiadać o wszystkich firmach, musiałabyś w każdej z nich pracować. Czy sugerujesz, że Ty pracując a firmie badawczej wiesz wszystko o każdej firmie zajmującej się telemarketingiem ( w tym o tych, o których ja pisałam - zapraszających na pokazy) i masz prawo się o tych firmach wypowiadać, a ja, jako osoba, która w takich firmach nie pracowała i wiedzę o niektórych ma od znajomych, nie mam takiego prawa?
======================
Wkurza mnie fb i głupota ludzi którzy tak "istnieją"
Kolejny genialny profil https://www.faceb...85t/1444382965862271
Może niech wprowadzą legalizację topienia takich idiotów ( autorów)? Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 567
Punkty karne 0
Konkursy dodane
snowflake
Postów 567
Punkty karne 0
Konkursy dodane
snowflake
Postów 567
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja widzę, że dopiero na samym końcu wspomniałaś, że to może zależy od rodzaju prowadzonej przez daną firmę działalności
Nie wystarczy powiedzieć, żeby nas wpisali bo nie każdy telemarketer musi, nie każdy ma takie obowiązki i nie każdy ma taką możliwość Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 567
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Więc się zdecyduj jak w końcu jest
A co do listy Robinsonów to tez nie jest wszystko takie pewne, telefony zależą m.in. od tego, kto jest właścicielem danej bazy.
Z mojej strony EOT Wyświetl w wątku >>
snowflake
Postów 567
Punkty karne 0
Konkursy dodane