Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
trojan
Postów 931
Data rejestracji 04.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
ale nigdzie nie pisze ze nalezy zakupić w carrefourze moze kupić obojętnie w jakim sklepie Wyświetl w wątku >>
trojan
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
pewnie to inpost Wyświetl w wątku >>
trojan
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
no to sobie wydrukuj, po tem wypełnij metodą tradycyjną i to zeskanuj Wyświetl w wątku >>
trojan
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
bo nie odebrałeś telefonu od nich ? Wyświetl w wątku >>
trojan
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
tak to ten Wyświetl w wątku >>
trojan
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
tak konkurs był wczesniej w ofercie, teraz regulamin jest tylko na stronie agencji. Wyświetl w wątku >>
trojan
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
nr który jest podany chyba należy do agencji globmedia więc najlepiej zadzwonić albo napisać do agencji. Wyświetl w wątku >>
trojan
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
ja także długo nie otrzymywałem wygranej zmywarki zadzwoniłem do agencji smolar i na kolejny dzien miałem odbiór, a mail wysłany tydzień wczesniej bez odpowiedzi. Wyświetl w wątku >>
trojan
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
do dzisiaj mieli wybrać hasła, a poinformować do 24 lipca. Wyświetl w wątku >>
trojan
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
odpowiedz nalezy wysłać mailem, ale pytania nie pamietam. Wyświetl w wątku >>
trojan
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
z jakiego konkursu? Wyświetl w wątku >>
trojan
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
6 lipca w temacie paragony min jedna osoba szukała paragon więc napewno z algidy Wyświetl w wątku >>
trojan
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
ee w piątek dawali z jednego konkursu wyniki więc mają czas także na wyniki. Wyświetl w wątku >>
trojan
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
biletami chyba ludzie się chwalili Wyświetl w wątku >>
trojan
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
tak wszytskie są z hali z Poznania ale mozna zrealizować w kazdym Makro. A jak nie beda chcieli to zadzwon do faceta z wizytówki który otrzymałaś razem z bonami. Wyświetl w wątku >>
trojan
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
a po co mają mówić? jak moze być za kilka dni ten sam konkurs ale w innej sieci. I każdy będzie wiedział to będzie trudniej wygrać. Wyświetl w wątku >>
trojan
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
moja propozycja nadal aktualna Wyświetl w wątku >>
trojan
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Ja zadzwoniłem do agencji Smolar i na kolejny dzien miałem odbiór, a tak przez 2 miechy zero wiadomosci co ze zmywarką, lecz otrzymałem otwartą zmywarke i z rur poleciała woda i tak up.... ze mam wątpliwości co do nowości, a gdy byłem ostatniego dnia konkursu po produkty to zmywarka była oryginalnie zapakowana. Wyświetl w wątku >>
trojan
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
chyba konkurs ery Wyświetl w wątku >>
trojan
Postów 931
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
dzisiaj tez dzwonili Wyświetl w wątku >>