Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
xena
Postów 684
Data rejestracji 03.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hm...no właśnie cos dziwne żeby do 31 obdzwonili 100 osób skoro jeszcze nie zaczęli a może najpierw będzie lista a potem dopiero telefony? Wyświetl w wątku >>
My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej -na miotle! Bo w końcu jesteśmy elastyczne!!!
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no niekoniecznie ja musiałam przesyłać legitymacje córki bo mieli jakieś obiekcje co do jej tożsamości nadmienię że to było dawno i od tego czaasu juz nic nie wygrałam Wyświetl w wątku >>
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie nadzieja nie opuszczała i się doczekałam -nagroda III i IV stopnia!!!! aż podskoczyłam z radości!!!! i dzieciaki też! Wyświetl w wątku >>
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eeee tam -ja cały czas obstaję że meile jeszcze będą w końcu chwaliło sie dopiero 2 czy 3 osoby i to tymi droższymi zestawami, tak???
a szczególnie zastanawiające -że 1 osoba dostała emaila że NIE WYGRAŁA nagrody!! no więc wg mnie wszyscy powinni dostać jakieś info Wyświetl w wątku >>
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja właśnie z ulgą odesłąłam w ub. tygodniu. Można zrezygnować w dowolnym momencie. Dzwonisz, oni zamawiaja kuriera, który przyjeżdża i odbiera paczuszkę. Tak więc 0 kosztów, szybko i wygodnie Wyświetl w wątku >>
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki, jeszcze trochę trzeba wytrzymać Wyświetl w wątku >>
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja na pocz. listopada miałam ankietę poł tel w której wyrażało się zgodę albo i nie na ankiete telefoniczną. Za ankietę było chyba 36 pkt, za połączenie tel -dodatkowe 40 pkt. Na drugi dzień wieczorkiem dzwoniła pani jak akurat kąpałam dzieci z ankietą. Masakra -bite 20 min!! Te nieszczęsne 40 pkt przyznali mi wczoraj oczywiście po interwencji dlaczego nie mam tych pkt naliczonych.
A wczoraj dzwoniłam aby zrezygnować z badania scanerowego. Jak to zainstalowałam i poczytałam w tych folderach o zasadach to normalnie jakiś KOSMOS! Żebym ja za te parę pkt miała ślęczeć godzinami przy zakupach scanując, opisując -ilość, cenę, sklep itd...
ufff...ulżyło mi że to ode mnie zabiorą (sami przysyłaja kuriera po odbiór) Wyświetl w wątku >>
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i racja, ja też tak zrobiłam, bez sensu robic coś czego nie każą przecież gdyby chcieli widzieć te paragony zapewne wyraźnie by to napisali! Wyświetl w wątku >>
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ilonka, Ilonka -nie przesadzaj to ja Ci dziękuję
ale jak miło zobaczyć tutaj swój nick Wyświetl w wątku >>
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie, mam to samo i też się zastanawiam Wyświetl w wątku >>
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też nie dostałam nic do tej pory, za to dzisiaj 201 pkt -usł bankowe Wyświetl w wątku >>
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzwonią, dzwonią Wyświetl w wątku >>
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na e-mail przychodzi nr kuponu Wyświetl w wątku >>
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo to był konkurs dla abonentów Cyfrowego Polsatu! Wyświetl w wątku >>
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a szwagier do którego mieli dzwonić ok. 16 bo wcześniej go nie było nie słyszał telefonu ciekawe czy jeszcze się pofatygują Wyświetl w wątku >>
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak -dzisiaj Wyświetl w wątku >>
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
xena