Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
yetko
Postów 109
Data rejestracji 06.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie to samo + kosmetyki Nivea dla męża Wyświetl w wątku >>
yetko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yetko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teraz muszę przekładać wyjazd i nocleg
Gdyby nie to, że zaliczka wpłacona to pewnie bym nie pojechała!
Masakra ... jakby nie mogli tym do Gdańska na końcu biletów wysyłać (a oni dostali najwcześniej)
Wkurzyłam się na maksa! Wyświetl w wątku >>
yetko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam nadzieję, że dzisiaj dotrą, bo u mnie w sobotę kurierzy raczej nie będą jeździć, a w poniedziałek będzie już za późno, bo rano chcieliśmy jechać. Mam zamówione noclegi i wpłaconą zaliczkę, więc jak dziś nie przyjdą te bilety, to się bardzo wkurze Wyświetl w wątku >>
yetko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie jesteś sama, ja czuję się dokładnie tak samo i też mnie to wkurza. A rozstanie - tak samo jak u Ciebie córka wyrywała mi się z ręki i pobiegła do dzieci. Zobaczymy co będzie jutro...
Z zupełnie innej beczki: wkurza mnie, że bilety z Warki jeszcze nie doszły. Wyświetl w wątku >>
yetko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też tak liczyłam na wygraną, bo tyle zestawów było, a tu nic Wyświetl w wątku >>
yetko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też miałam ten problem. Trudno dostać butki do przedszkola na 3-latka. Ale wkońcu jakieś znalazłam. Co do Befado - Na początku byłam zadowolona z tej firmy ale kupiłam kilka miesięcy temu córeczce papcie tej firmy i strasznie pocą jej się w nich nóżki (ale nie mają żadnych dziurek). Wolę buciki firmy Kornecki. Wyświetl w wątku >>
yetko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yetko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yetko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yetko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja miałam dzisiaj trzy do wyboru: Wrocław, Poznań i Gdańsk Wyświetl w wątku >>
yetko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oferty na PW Wyświetl w wątku >>
yetko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przyszła też mini piłka plażowa Wyświetl w wątku >>
yetko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spróbujcie uzupełnić dane w swoim profilu jeszcze raz. Ja tak zrobiłam i teraz można wysyłać Wyświetl w wątku >>
yetko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak ale to są wyjątki, przypadki, gdzie ktoś kogoś zaniedbał, ktoś ponosi winę za to przecież, a tam głoduje masa niewinnych kobiet i DZIECI, a bogaci tego świata mają to gdzieś (tak jak pewna osoba powyżej) bo przecież oni mają swoje sprawy ważniejsze - prawda. Tyle ludzie wydają na PRZYJEMNOŚCI i PIERDUŁY, a tam nie mogą spokojnie przespać nocy z głodu, chorób i strachu przed jutrem Wyświetl w wątku >>
yetko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak możesz pisać co kogo obchodzi Afryka? I jak możesz porównywać Afrykę z Polską, w której tyle jedzenia się marnuje i wyrzuca? Tutaj może i masz ubóstwo, ale zawsze masz jakieś socjalne zapomogi itp., a tam ludzie umierają z GŁODU!!! Postaw się na miejscu tamtych ludzi. Sama nie mam pracy, a mąż dopiero co znalazł pracę więc na pieniądzach nie śpimy ale nie narzekam bo mamy za co żyć. Boli mnie krzywda innych i taka obojętność wobec niej
Wyświetl w wątku >>
yetko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no tak wiem o tym, tylko, że ojciec sąsiada jest ... strażakiem
jak w przyszłym tygodniu jeszcze mi będą kopcić to pójdę do nich i pogadam sobie z nimi trochę inaczej. Bo ile w końcu można wytrzymać... Wyświetl w wątku >>
yetko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yetko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie uważam że te karmy to coś złego. Niejeden człowiek je gorsze rzeczy czy to z wyboru, czy też z braku innej możliwości! Choć moje dwa bernusie mają gotowane makarony, kasze, marcheweczki, mięsko, to naprzemiennie dostają suchą karmę tych lub innych marek. I tak lepsze te karmy niż to, co niektórzy na wsi im dają. Poza tym myślę, że karmy te nie są takie najgorsze, gdyż moja ciocia przygarnęła jakiś czas temu, zabłąkanego kundelka, który miał sierść w okropnym stanie, a teraz ma lśniącą sierść i jest bardzo żywotnym, wesołym psem, więc chyba te karmy mu nie szkodzą prawda? Wyświetl w wątku >>
yetko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam to samo Wyświetl w wątku >>