Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6829438 Napisano: 09.12.2021 12:44:47 w Avanti
Wy się tak produkujecie, jak naprawdę nikt na świecie! Gdybybym miliony monet na koncie miała, wszystkich tu tysiącami bym obdarowała!Każdy z Was zasługuje na nagrodę i nikomu nie zamierzam wchodzić w szkodę! Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6829407 Napisano: 09.12.2021 11:50:51 w Paragony na trwające konkursy
Kupie paragony na Loterie dobrze się prezentujaca, Winiary majonez Biedronka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6829180 Napisano: 08.12.2021 15:23:13 w Avanti
domika napisał(a):

radosna napisał(a):

monisss napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

Ciekawe czy dziś ruszy? emotka

Lidziu jak czytasz - prosimy .. emotka  hehe a tak serio myślę ,że dziś dadzą emotka   

A mnie ciekawi, czy jak dostajecie informację o wygranej, to ... dziękujecie w mejlu Avanti?Z reguły wysyłamy pocztą oświadczenia i paragony. Ja jednak często wysyłam podziękowania.I w nich oczywiście chwalę Avanti za konkurs, za nagrody i za ciekawość tematu konkursowego.
Biorąc pod uwagę nagrody w wysokości 20 zł i 50 zł, nagroda 500 zł wydaje sie być znakomita.
Avanti myśli o naszych konkursowych apetytach emotka  Zatem chwalmy i dziękujmy za pieniężne
nagrody, bo one w naszej sytuacji są najlepsze i niezbędne jak powietrze. 

Ja zawsze dziękuje za wyróżnienie w konkursie emotka

Ja zawsze piszę: Bardzo dziękuję za nagrodzenie mnie w loterii czy konkursie. Tylko takie jedno zdanie bez żadnych dalszych kwestii. No i poniżej Przesyłam swoje dane teleadresowe w celu wysyłki nagrody. Aha no i czasem proszę, czy jeśli to możliwe, prosiłabym o info czy mój paragon ok. Jak już odpiszą, że tak, to dziękuję za wiadomość zwrotną i pozdrawiam. (Szkoda, ze ostatnio nie mam za co dziękować agencjom, ha ha ha) Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6828749 Napisano: 07.12.2021 12:58:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
19 zl w gierce Monetki na lotto.pl za złotówkę  Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6828453 Napisano: 06.12.2021 13:13:39 w Gratulacje! Dla wygranych!
Pikawka i Sabina11- moje gratulacje:) Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6828283 Napisano: 05.12.2021 22:13:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Szkoda, ze pociąg Tyskiego nie jechał z Wrocławia. Chętnie bym Was poznała, chociaż niektórych już znam:) Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6828188 Napisano: 05.12.2021 12:23:35 w Wkurza mnie...
dzidziapiernik napisał(a):

agakrecona napisał(a):

A może nie warto czasami się chwalić? Jak już będę pewna wygranej, to napiszę na forum, bo byłam niedowiarkiem ze można wygrać coś większego, a tak dam nadzieję innym.

No, ja też, ja też! emotka Jak już mi Lotto przeleje pieniążki za trafioną szóstkę na konto, to też napiszę, bo póki co, ten niedźwiedź jeszcze w lesie... emotka W temacie: wkurza mnie, że jeszcze nie trafiłem tej szóstki. emotka emotka emotka emotka emotka

Ja natomiast w odstępie kilku dni trafiłam dwie trójki za 3 złote- to prawie jak szostka, ha,ha 1800000 rozwiązałoby wiele moich problemów,ale niestety nie wszystkie:( Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

cudaczek121

#6828186 Napisano: 05.12.2021 12:19:21 w Wkurza mnie...
agakrecona napisał(a):

Wkurza mnie moja przyjaciółka🤔🤔Pochwaliłam się wygraną i tak jak do mnie dzwoniła parę razy dziennie , to od pięciu dni cisza, Hm, a tak naprawdę może pospieszyłam się z radością, bo jeszcze muszą zweryfikować paragon czy wszystko się zgadza. ❤️Serce mnie boli, bardzo mi zależy żeby dalej przy mnie była, dużo mi pomogła po śmierci mojego męża. 💕A może nie warto czasami się chwalić? Jak już będę pewna wygranej, to napiszę na forum, bo byłam niedowiarkiem ze można wygrać coś większego, a tak dam nadzieję innym. 😘

Wkurzają mnie tacy ludzie pokroju Twojej przyjaciółki. Przecież sama ma zapewne 2 ręce, 2 nogi, a przede wszystkim myślącą Głowę, to chyba sama też może coś wymyslec na konkurs lub wysłać zgłoszenie na loterie? Każdy, kto choć raz zagra, daje sobie szansę na wygraną:) Chyba że ona ma do Ciebie żal o coś innego, a Ty myślisz, że o tę wygraną chodzi? Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6828164 Napisano: 05.12.2021 10:33:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wczoraj 50 zl Szybkie 600, 24 zl lotto, 8 zl kaskada Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6828105 Napisano: 04.12.2021 22:20:10 w Żegnamy zmarłych
androm napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

agakrecona napisał(a):

Mia zdrówka ❤️. Co za dzień, nienawidzę pogrzebów, a do tego Białystok od rana przywitał nas śniegiem, to oznaczało lodowisko przez kilka godz, zanim wyjadą solarki. 🤔Hm, mój strach w oczach od rana, ale przecież obiecałam całej grupie, że odbiorę osobiście wiązankę i dostarczę, a nie mogłam was zawieść. Niestety, bylam tylko w Domu Pogrzebowym, złożyłam kondolencję rodzinie od całej grupy.Wyprowadzenie z Domu Pogrzebowego opóźniło się o pół godz, Ksiądz sie spóźnił  podejrzewam, że to przez pogodę 🤔Zrobiłam zdjęcie wiązanki i jedne z Domu Pogrzebowego, tylko wydaję mi się że to rodzina musiałby wyrazić zgodę na pokazanie zdjęcia Urny na grupie.     Pozdrawiam Agnieszka 

Zdjęcie wiązanki jak dla mnie w zupełności wystarczy. Przecież wierzymy Ci, że tam byłaś i chwała Ci za to. Moi rodzice z kolei wczoraj pożegnali swojego Kolegę ginekologa lat 62.Zdecydowanie za wcześnie odszedł, Jego mama jeszcze żyje, ech:( Smutne to wszystko

też covid?

Nie, od 10 lat chorował na nowotwór. Jego młodsza córka na dodatek przebywa w Stanach i nie dała rady być na pogrzebie, ale odczytany został wzruszający list przez nią napisany. Nawet nie umiem sobie tego wyobrazić stracić  Rodzica czy inna bliską osobę i nie  móc uczestniczyć w Jej ostatniej drodze:( Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6828099 Napisano: 04.12.2021 22:10:44 w Żegnamy zmarłych
agakrecona napisał(a):

Mia zdrówka ❤️. Co za dzień, nienawidzę pogrzebów, a do tego Białystok od rana przywitał nas śniegiem, to oznaczało lodowisko przez kilka godz, zanim wyjadą solarki. 🤔Hm, mój strach w oczach od rana, ale przecież obiecałam całej grupie, że odbiorę osobiście wiązankę i dostarczę, a nie mogłam was zawieść. Niestety, bylam tylko w Domu Pogrzebowym, złożyłam kondolencję rodzinie od całej grupy.Wyprowadzenie z Domu Pogrzebowego opóźniło się o pół godz, Ksiądz sie spóźnił  podejrzewam, że to przez pogodę 🤔Zrobiłam zdjęcie wiązanki i jedne z Domu Pogrzebowego, tylko wydaję mi się że to rodzina musiałby wyrazić zgodę na pokazanie zdjęcia Urny na grupie.     Pozdrawiam Agnieszka 

Zdjęcie wiązanki jak dla mnie w zupełności wystarczy. Przecież wierzymy Ci, że tam byłaś i chwała Ci za to. Moi rodzice z kolei wczoraj pożegnali swojego Kolegę ginekologa lat 62.Zdecydowanie za wcześnie odszedł, Jego mama jeszcze żyje, ech:( Smutne to wszystko Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6828044 Napisano: 04.12.2021 17:19:35 w WC - rozmowy o wszystkim
Patrzylam i np roczna prenumerata Świata wiedzy kosztuje 76 zl, więc jeszcze spora nadwyżka zostaje.Osoba,która w wieku 30 lat kupuje sobie jajko niespodziankę i zbiera figurki Mario Bros, to raczej potrzebuje do pomocy osoby trzeciej, która by mu pomogła zamówić coś online lub podjechała z nim do sklepu albo tak jak pisała wyżej zielonaszpilka moznaby  kupić tez jakis zestaw Lego z Mario Bros Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6828041 Napisano: 04.12.2021 17:05:01 w WC - rozmowy o wszystkim
glena napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

bruce napisał(a):

Mia:(...)Teraz przez weekend możecie się zastanawiać nad prezentem/ami (tylko już może w innym wątku)(...)

Raz jeszcze serdeczne podziękowania dla Was, Dziewczyny!! emotka emotka Co do prezentu - może wiecie, co by Go zainteresowało i było Mu przydatne? Siostry raczej nie wypada wypytywać w takim trudnym czasie (choć najprawdopodobniej to Ona teraz przejmie opiekę i być może czegoś konkretnego potrzebuje dla Brata), lecz może ktoś z Bliskich Znajomych Delvitto mógłby podpowiedzieć? Może Syn czymś się interesował, coś bardzo lubił, o czymś marzył? A może coś ze sprzętu RTV lub telefonii (oczywiście w granicach tej uzbieranej kwoty)?  - to zawsze się przydaje, szczególnie młodym ludziom.

Może by mu sprezentować kartę podarunkowa do sklepu typu Media markt, jeśli potrzebowalby coś z elektroniki. Albo jeśli woli kupic sobie np. nowa kurtkę czy jakiś element sportowy, to kartę do Decathlon/Intersport.A jeśli woli ksiazki/gry to kartę do Empiku:)

Delvitto pisała, że Adrian czyta Świat Wiedzy (albo jakieś podobne czasopismo?) - można by mu kupić prenumeratę może? Z tymi kartami prezentowymi, to trzeby by się pewnie dowiedzieć czy miałby gdzie z nich skorzystać lub czy ewentualnie umiałby to zrobić online

No to z tą prenumeratą faktycznie dobry pomysł no i nie wiem, może coś związanego z gołębiami i tramwajami- jakieś albumy czy książki tematyczne. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6828027 Napisano: 04.12.2021 15:59:31 w Żegnamy zmarłych
nanajka81 napisał(a):

Mia i Agnieszka - jesteście wspaniałe!

Wspaniali to my jesteśmy Wszyscy, bo gdyby Mia nie wiedziala, ze na konkursową Rodzinę zawsze można liczyć, to by nawet nie zainicjowała pomysłu tej szybkiej akcji, a Agnieszka nie miałaby czego dopilnowac na Cmentarzu:) Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6828026 Napisano: 04.12.2021 15:53:16 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

Mia:(...)Teraz przez weekend możecie się zastanawiać nad prezentem/ami (tylko już może w innym wątku)(...)

Raz jeszcze serdeczne podziękowania dla Was, Dziewczyny!! emotka emotka
Co do prezentu - może wiecie, co by Go zainteresowało i było Mu przydatne? Siostry raczej nie wypada wypytywać w takim trudnym czasie (choć najprawdopodobniej to Ona teraz przejmie opiekę i być może czegoś konkretnego potrzebuje dla Brata), lecz może ktoś z Bliskich Znajomych Delvitto mógłby podpowiedzieć? Może Syn czymś się interesował, coś bardzo lubił, o czymś marzył? A może coś ze sprzętu RTV lub telefonii (oczywiście w granicach tej uzbieranej kwoty)?  - to zawsze się przydaje, szczególnie młodym ludziom.

Może by mu sprezentować kartę podarunkowa do sklepu typu Media markt, jeśli potrzebowalby coś z elektroniki. Albo jeśli woli kupic sobie np. nowa kurtkę czy jakiś element sportowy, to kartę do Decathlon/Intersport.A jeśli woli ksiazki/gry to kartę do Empiku:) Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6828018 Napisano: 04.12.2021 14:49:23 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Kod rabatowy do home & you o wartości 100 zl przy zakupie za minimum 200 zl wazny tylko do jutra, oddam za jakiś paragon na konkurs lub loterie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6828016 Napisano: 04.12.2021 14:28:11 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że wczoraj robiłam test na koronawirusa i dzis rano przyszedł wynik - na szczęście nie mam korony! Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6827873 Napisano: 03.12.2021 18:58:13 w Żegnamy zmarłych
agakrecona napisał(a):

Kochani emotka obiecuję Wam wszystkim, że jutro odbiorę i dostarczę wiązankę do Domu Pogrzebowego.Pozdrawiam
Agnieszka

Dziękujemy, ze zgodziłaś się poświęcić swój prywatny czas w sobotę, aby zapiąć wszystko na ostatni guzik:) Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6827665 Napisano: 02.12.2021 23:03:34 w Żegnamy zmarłych
No to w zasadzie jesteśmy dogadani:) Pomysł  z prezentem dla Adriana świetny! Wiecie co Wam powiem- jesteście megafajni:) Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6827636 Napisano: 02.12.2021 21:19:24 w Żegnamy zmarłych
Wieniec ok, ale czy ten napis, to aby nie za dlugi? Czy oni to ogarna i napiszą w całości? Jesli tak, to w porzadku:) Mia,bardzo fajnie, że się zajęłaś ta zbiorka!:Agnieszko, nie wiem jaki masz nick,ale to milo, ze znalazłaś czas, by w sobotę wszystkiego dopilnowac:) Podziękowania specjalne też dla wszystkich Darczyńców- po raz kolejny to Forum pokazało jedność w obliczu tragedii! Wyświetl w wątku >>