Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6863462 Napisano: 06.06.2022 20:12:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

sunny85 napisał(a):

Zdrapuj z Ż.-  jakie sklepy promocyjne obejmuje? Próbowałam z paragonem z Kauflanda i nie chce przejść a w regulaminie nie widzę zapisu w jakich sklepach należy kupić produkty promocyjne.

w regulaminie masz wyjazd konkretnych sklepow

Nawet moj ogólnospożywczy sklep z Długołęki jest na liście:) Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6863460 Napisano: 06.06.2022 20:06:27 w Gratulacje! Dla wygranych!
Jasminum gratulacje:) Wyświetl w wątku >>
1 Jasminum 0

cudaczek121

#6863050 Napisano: 03.06.2022 16:50:02 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje Beata21:) Wyświetl w wątku >>
1 beata21 0

cudaczek121

#6862686 Napisano: 01.06.2022 19:46:14 w Gratulacje! Dla wygranych!
Nswe69 gratulacje! Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0

cudaczek121

#6862434 Napisano: 31.05.2022 20:21:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zlecony dzis przelew na 32 zł z Bo Panel:) Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6862402 Napisano: 31.05.2022 17:00:27 w Paragony na trwające konkursy
Kupie Coca Cola Euro/Groszek Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6862118 Napisano: 29.05.2022 23:12:23 w Oddam za darmo
Kod do Canal plus online na 30 dni
W96C-NAJ2-PP4M-M9CK Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6861724 Napisano: 27.05.2022 00:16:07 w Wkurza mnie...
astronautka napisał(a):

może nie tyle wkurza co powoduje smutek u mnie dzisiejszy dzień. jest wiele fajnych konkursów na Dzień Matki, gdzie można napisać piękne rzeczy, a ja niestety nie mogę, bo jestem dzieckiem DDA, oboje rodzice pili, miałam zrąbane dzieciństwo i zamiast pięknych wspomnień z mamą istny libacki koszmar...ehhh

To może po prostu pisz w tych konkursach prawdę- że w normalnej sytuacji życzyłabym sobie, by moje dzieciństwo wyglądało tak i tak, ale niestety rzeczywistość byla zupełnie inna, bo Twoje wspomnienia są przepełnione strachem, bólem i goryczą, złością na rodziców, bezsilnością i poczuciem beznadziei. Zle wspomnienia to tez jednak wspomnienia. Dziękuję Ci za ten wpis, bo myślałam, że to tylko ja się na tym forum uzewnętrzniam. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6860821 Napisano: 22.05.2022 23:28:30 w co chcielibyście wygrać?
noemi82 napisał(a):

Każda porażka to krok do wygranej, więc marzy mi się główna wygrana w loterii lub konkursie emotka  Chociaż miewam chwile zwątpienia, to wierzę, że najlepsze jeszcze przede mną. Życzę sobie i Wam wszystkim spełnienia konkursowych marzeń, bo przecież ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy... emotka

Ja sobie wymyśliłam, że sukces (konkursowy) jest sumą wszystkich wcześniejszych porażek, więc tak sobie czekam na te 60 tysięcy z Wedla, 50 tysięcy z Leibniz, 10 tysięcy z Żywca i juz przestanę narzekać! Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6860444 Napisano: 20.05.2022 09:10:23 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
20 zł doładowania Plus lub T- mobile wymienię na bon empik, paragony lub mogę taniej sprzedać za gotówkę  Wyświetl w wątku >>
1 alexmusic 0

cudaczek121

#6860408 Napisano: 19.05.2022 20:58:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
25 zł do empiku z panelu Zymetria Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6860364 Napisano: 19.05.2022 16:51:49 w Lotto i inne
0 0

cudaczek121

#6860153 Napisano: 18.05.2022 16:10:49 w co chcielibyście wygrać?
delfinka101 napisał(a):

Trzeba rozważniej dobierać słowa, bo ostatnio napisałam, ze cos dużego i wygrałam 55 calowy telewizor którego nie mam teraz jak powiesić:) Dlatego bardzo proszę o gotówkę, dużo gotówki i samochód. 

Telewizor zawsze możesz spieniezyc:) Gratulacje, tez by mi się przydal, oraz inne sprzęty, do nowego mieszkania, ale coś mnie szczęście konkursowe opuscilo:,( Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6859577 Napisano: 15.05.2022 21:26:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Lech free nawet koszulki nie dal, buu. Ja się tak nie bawię  Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6859501 Napisano: 15.05.2022 10:46:30 w Paragony na trwające konkursy
20 zł doładowania do wyboru T-mobile lub Plus, wymienię na paragony/kody/ kod empik Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6859488 Napisano: 15.05.2022 09:27:46 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Siedzieć nad patykiem loda co świeci w ciemności KaktusShake.Próbować rozczytać kod na wszystkie możliwe sposoby.Nie dość,że nie da się z laptopa wysłać bo nie pokazuje się ten punkcik potwierdź ,że nie jesteś robotem czy jakoś tak.I muszę to robić na komórce.To po pokonaniu tych kłopotów łaskawie informują od 8 do 20 by wygrać to durne 20 zeta.Nie mam dość nie chcę już nad tym się męczyć.Ten lód kosztuje 3,80 zł to jest granda za to jaki to lód no ale chemia droga jest i te naturalne barwniki.

No pod kapslami z piwa też czasem jest trudno odczytać. Spróbuj może kombinacji zero zamiast O, 8/B, 2/Z, I to może jest jednak L lub T. W piątek pięć razy próbowałam odczytać kod spod zawleczki Zywca- faktycznie nie zawsze te litery czy cyfry są takie oczywiste Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6859486 Napisano: 15.05.2022 09:20:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
Doładowanie o wartości 20 zł T- mobile/heyah lub Plus/Simplus. Zamienię na jakieś paragony/kapsle lub bon empik.pw Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6859471 Napisano: 14.05.2022 22:07:04 w Wkurza mnie...
masza napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

masza napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzają mnie psy bezpańsko łażące po wiosce. Moja suczka ma teraz cieczkę i niestety zmuszona byłam użyć gazu pieprzowego przeciwko amantowi, który próbował ją zaatakować. Zdaję sobie sprawę, że mogę swoją Tosię wysterylizować, ale z drugiej strony żaden pies nie powinien przebywać sam poza posesją. Jeśli właściciele nie mają czasu, ochoty czy możliwości wyjść z pieskiem na smyczy, nie powinni mieć zwierzaka.

Niestety zwierzak nic nie winny jest , czuje suczkę to leci . Wysterylizuj - będzie zdrowsza i dłużej żyła .Bezpańskie psy można zgłaszać do schroniska . Jak właściciel odbierze i zapłaci karę to będzie już psa pilnował .

Dokładnie, zwierzak nie jest winny. Skoro to było na wsi, to pies zwyczajnie mógł zrobić podkop pod ogrodzeniem i uciec (nawet u mnie ostatnio była taka sytuacja - przybłąkał się do sąsiada psiak, który, jak się okazało, uciekł, bo znalazł przejście pod płotem. Właściciel, który go szukał, znalazł się, a psiak był mega szczęśliwy, gdy go zobaczył. Oczywiście przed tym błąkał się po wsi). Lepiej wysterylizować suczkę, dzięki czemu będzie się również miało mniej problemów na starość pieska (chodzi głównie o zdrowie). Traktowanie psa gazem pieprzowym, bo suczka niewysterylizowana i się do niej dobierał - mega niefajne. Biedny pies, na którego trafiło…

Nic się temu psu nie stało, za jedyne 19.90 zł w Militaria.pl.kupilam gaz pieprzowy dedykowany dla psów agresywnych. Wczoraj znowu widziałam tego psa, gdy wracałam z pracy i on już uciekał, gdy tylko mnie zobaczył, chociaż nie miałam nawet przy sobie gazu. Poczułam taka supermoc, he,he.

Chyba nie przepadasz za zwierzętami co ? Ja bym Kasiu pokasowała na twoim miejscu te posty bo taką „supermocą” to raczej nie ma się co chwalić . Dla mnie osobiście to żenujàce 

W marcu ubiegłego roku inny pies także bezpańsko latający po wiosce, wręcz kopulował się na mojej nodze i oplotl moja lewa noge w taki sposób, że dosłownie miałam siniak na siniaku i moja lewa noga wyglądała jakbym była ofiara przemocy domowej- byłam wtedy.bez swojej suki, ale tamten pies wyczul ode mnie mojego psa. Innym razem.ten sam pies dokumentnie rozszarpał mi płaszcz, gdy szlam do przystanku, bo mnie rozpoznał, że jestem od Tosi wlascicielka. Wtedy nie używałam żadnej obrony. Nie chcemy naszej suki na razie sterylizować, bo ponoć suki powinny mieć chociaż raz młode. Bardzo kocham wszystkie zwierzęta, pod warunkiem, że nie są wobec mnie agresywne. Nie stosuje gazu ani żadnych form przemocy, dopóki zwierzak nie wejdzie mi w szkode.
  Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6859424 Napisano: 14.05.2022 14:39:13 w Wkurza mnie...
mampytanie napisał(a):

masza napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzają mnie psy bezpańsko łażące po wiosce. Moja suczka ma teraz cieczkę i niestety zmuszona byłam użyć gazu pieprzowego przeciwko amantowi, który próbował ją zaatakować. Zdaję sobie sprawę, że mogę swoją Tosię wysterylizować, ale z drugiej strony żaden pies nie powinien przebywać sam poza posesją. Jeśli właściciele nie mają czasu, ochoty czy możliwości wyjść z pieskiem na smyczy, nie powinni mieć zwierzaka.

Niestety zwierzak nic nie winny jest , czuje suczkę to leci . Wysterylizuj - będzie zdrowsza i dłużej żyła .Bezpańskie psy można zgłaszać do schroniska . Jak właściciel odbierze i zapłaci karę to będzie już psa pilnował .

Dokładnie, zwierzak nie jest winny. Skoro to było na wsi, to pies zwyczajnie mógł zrobić podkop pod ogrodzeniem i uciec (nawet u mnie ostatnio była taka sytuacja - przybłąkał się do sąsiada psiak, który, jak się okazało, uciekł, bo znalazł przejście pod płotem. Właściciel, który go szukał, znalazł się, a psiak był mega szczęśliwy, gdy go zobaczył. Oczywiście przed tym błąkał się po wsi). Lepiej wysterylizować suczkę, dzięki czemu będzie się również miało mniej problemów na starość pieska (chodzi głównie o zdrowie). Traktowanie psa gazem pieprzowym, bo suczka niewysterylizowana i się do niej dobierał - mega niefajne. Biedny pies, na którego trafiło…

Nic się temu psu nie stało, za jedyne 19.90 zł w Militaria.pl.kupilam gaz pieprzowy dedykowany dla psów agresywnych. Wczoraj znowu widziałam tego psa, gdy wracałam z pracy i on już uciekał, gdy tylko mnie zobaczył, chociaż nie miałam nawet przy sobie gazu. Poczułam taka supermoc, he,he. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6858947 Napisano: 12.05.2022 10:52:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Znalazłam przed chwila 2 kapsle Heineken z kodami. Czy szykuje się jakaś ogólnopolska loteria czy to stare kapsle?
.. Wyświetl w wątku >>
0 0