Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aniajukej
Postów 234
Data rejestracji 05.04.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wcześniej sporadyczne zgłoszenia zaowocowały gadżetami z RMF FM w konku 1...2...3...Rmf patrzy, 100 zł w loterii Tofflairs, biografią Beaty Kozidrak w Radio Złote Przeboje, zestawem gier planszowych też w Złotych, voucherem do Douglasa z Kinder Bueno, kartonami Heinekena i flaszeczką Jägermeistera z kieliszkami.
Nagrody za 10 tys. w Zetce, choć nie wszystkie wygrałam dla siebie, to jednak przypomniały mi stare dobre konkursowe czasy i powrócił ten dreszczyk
W 2022 wygram samochód i 100 kg książek. Takie plany Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
aniajukej
Postów 234
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aniajukej
Postów 234
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szybka transakcja w miłej atmosferze. Dziękuję i polecam. Wyświetl w wątku >>
aniajukej
Postów 234
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aniajukej
Postów 234
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://frugal.pl...ektryczna-hulajnoga/
Oraz damski rower elektryczny MBM Pulse D17 26"
https://www.media...d-7b26-bafang-czarny
Ceny do uzgodnienia na priv. Wyświetl w wątku >>
aniajukej
Postów 234
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aniajukej
Postów 234
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aniajukej
Postów 234
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wpłatę zrobię dzisiaj później, bo nie ogarniam dnia dzisiejszego.
Tak trochę wyskoczyłam znienacka, bo trochę mnie tu nie było, ale do dyskusji to ja zawsze chętna.
Delvitto żegnaj i do zobaczenia. Daj jakoś znać czy po tamtej stronie są konki Wyświetl w wątku >>
aniajukej
Postów 234
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję za zaufanie, miły kontakt i szybką transakcję Wyświetl w wątku >>
aniajukej
Postów 234
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję za cierpliwość, zaufanie i bogatą wymianę Wyświetl w wątku >>
aniajukej
Postów 234
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
aniajukej
Postów 234
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aniajukej
Postów 234
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pan: A jest możliwa zamiana na kolekcje archiwum x?
Ja: Nie, dziękuję. Nie cierpię tego serialu.
Pan: To ranczo!
Ja: Nie, dziękuję. Nie interesuje mnie wymiana.
Pan: A morze coś na Blu Rey?
Ja: (brak odpowiedzi)
Pan: Brzydule?
Pan: Czas honoru?
Pan: Titanic na Blu Rey?
Jak napisać wyraźniej, że nie interesuje mnie wymiana? Wyświetl w wątku >>
aniajukej
Postów 234
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję za miłą transakcję, sympatyczny kontakt i zaufanie Polecam forumowiczkę Wyświetl w wątku >>
aniajukej
Postów 234
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aniajukej
Postów 234
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo Ci współczuję, naprawdę - bardzo. Gdy przeczytałam Twojego posta, łzy stanęły mi w oczach i przypomniałam sobie dzień 11 lipca 2007 r. Dzień, w którym odszedł mój Tata. Moja córka nie miała wtedy nawet roku.
Dzisiaj, po 12 latach, mogę śmiało powiedzieć, że to był najgorszy dzień mojego życia.
Nie chcę Ci pisać, że ból minie, bo to nieprawda. Zawsze będzie w Twoim sercu ta zadra, ale z czasem nauczysz się z nią żyć i nie będzie tak mocno Cię uwierać.
Życzę Tobie i Twojej rodzinie dużo siły. Czeka Was trudny okres. Pielęgnuj potem wspomnienia i pamięć po Tacie. To najpiękniejsze co możesz zrobić dla Niego i siebie.
(*) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
aniajukej
Postów 234
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nic nie odpowiedziałam i się rozłączyli. Nie zadzwonili ponownie.
A potem się obudziłam Co te konkursy robią z człowieka, że już nawet spokojnie spać nie może... Wyświetl w wątku >>
aniajukej
Postów 234
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odpisz im, że Fantasia jak się pomyliła to i tak fotele dała... Wyświetl w wątku >>
aniajukej
Postów 234
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.rmf24...a-paczke,nId,2944712 Wyświetl w wątku >>
aniajukej
Postów 234
Punkty karne 0
Konkursy dodane