Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
panryjek
Postów 20
Data rejestracji 02.04.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
panryjek
Postów 20
Punkty karne 0
Konkursy dodane
panryjek
Postów 20
Punkty karne 0
Konkursy dodane
panryjek
Postów 20
Punkty karne 0
Konkursy dodane
panryjek
Postów 20
Punkty karne 0
Konkursy dodane
panryjek
Postów 20
Punkty karne 0
Konkursy dodane
panryjek
Postów 20
Punkty karne 0
Konkursy dodane
panryjek
Postów 20
Punkty karne 0
Konkursy dodane
panryjek
Postów 20
Punkty karne 0
Konkursy dodane
panryjek
Postów 20
Punkty karne 0
Konkursy dodane
panryjek
Postów 20
Punkty karne 0
Konkursy dodane
panryjek
Postów 20
Punkty karne 0
Konkursy dodane
panryjek
Postów 20
Punkty karne 0
Konkursy dodane
panryjek
Postów 20
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pytam bo dawno tu nie zaglądałem. A w regulaminach konkursowych nic już na ten temat nie ma. Wyświetl w wątku >>
panryjek
Postów 20
Punkty karne 0
Konkursy dodane
panryjek
Postów 20
Punkty karne 0
Konkursy dodane
panryjek
Postów 20
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A może ktoś odważny zadzwoni i zapyta, jeżeli grzecznie to może odpowie mu kobita ? Wyświetl w wątku >>
panryjek
Postów 20
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Panie Administratorze. Dwója z matematyki, a zwłaszcza z działu zwanego STATYSTYKĄ. Tylko w dużej masie wyniki są wiarygodne. Im mniej będzie wpisów w tych działach tym mniej wiarygodne będą w nich informacje. Ograniczanie dostępu wpłynie zdecydowanie na wiarygodność tych stron. Wprowadzone właśnie ograniczenia są zwykłą dziecinadą, nie przybędzie od nich informacji o ciekawych konkursach. Niech pan nie traktuje konkursowiczów jak dzieci. Oczywiście może Pan zabrać zabawki i przegonić nas na inne podwórko ....... Wyświetl w wątku >>
panryjek
Postów 20
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem autorem tekstu dla ADIDASA, o którym dyskutujecie obecnie na forum. Nie mam absolutnie nic wspólnego z państwem Urbaniak zwycięzcami w konkursie banku Santander. Jestem zdumiony tupetem pana Urbaniak z jakim wykorzystał mój tekst, zastrzegając na końcu swojego plagiatu prawa autorskie które należą do mnie, a w zasadzie do firma Adidas, która jest obecnie właścicielem tych praw. Do waszej wiadomości: Jestem po burzliwej rozmowie z agencją która nagrodziła Państwa Urbaniak. Nie rozmawiałem jeszcze z firmą ADIDAS ( o całej sprawie dowiedziałem się dopiero w piątek z wpisu Nocti na tutejszym forum ).
Myślę, że ta sprawa jest naszą wspólną sprawą i chętnie skorzystam z waszych podpowiedzi. Oczywiście poinformuję Was o przebiegu rozmowy z firmą organizującą konkurs Adidasa.
Ponieważ od wielu lat czytam wszystkie wasze wpisy chciałbym skorzystać z tej jedynej i nie do końca szczęśliwej okazji by podziękować za liczne pochlebne recenzje.
Wyświetl w wątku >>
panryjek
Postów 20
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>