Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#6159183 Napisano: 11.02.2016 23:16:08 w Wkurza mnie...
A najlepsze w tym wszystkim jest to, że teraz jak człowiek zdecyduje się na drugie dziecko, to zaraz usłyszy: Co, na pińcet poleciałaś? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6158983 Napisano: 11.02.2016 16:23:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie, słali e-maile z poprzednich etapów. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6158928 Napisano: 11.02.2016 14:24:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan, wyznaj swojemu. Może Cię odpowiednio nagrodzi emotka

edit. konkursów na wyznania nie widziałam, ale jak zobaczę, to dam znać. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6158923 Napisano: 11.02.2016 14:10:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

mia napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Nieładnie teraz się wyrażę, ale lepiej gów*em wygrać, niż gów*o wygrać emotka .

No to muszę jednak stwierdzić, że to jest mocno kontrowersyjnie zdanie... emotka
I może jestem głupia (pewnie jestem), ale polemizowałabym z nim. Jednak na pewno już nie dzisiaj. Dobranoc. emotka

Uzupełnię swój wpis, bo chciałabym być dobrze zrozumiana:
1) Absolutnie nie chodziło mi o to nieszczęsne "g...". Używam słów znacznie brzydszych i w mowie i w piśmie czasami, niestety. Równie dobrze mogłoby być " cenzuram", a sens zdania (o który mi chodziło) zostaje ten sam.
Dla mnie ten sens jest np. zaprzeczeniem słynnej już stopki Joan.
2) Nie czepiam się zdjęć - akurat do zdjęcia Ilony nic nie mam, natomiast mam do niektórych innych, ale to już osobny temat.
3) Mierzi mnie to, że na forum póki nie wiadomo czyja to praca sypią się hejty, a jak się okaże, że to praca znanej i uznanej forumowiczki, zaczynają się lajki i peany.
4) W mojej wypowiedzi nie dopatrywać się proszę jakichś animozji - Ilonę lubię, ale to nie znaczy, że nie mogę się z nią w jakimś aspekcie nie zgodzić.
5) Granie "graniem nie dla idei", to demagogia.
6) Rozmyślnie nie używam emotek, niech sobie każdy dostawi jakie chce.
7) W danym konkursie udziału nie brałam, przynajmniej jak na razie.

Amen.
EOT.

Ja mam w nosie to, czy ktoś skrytykuje moje zdjęcie, czy je pochwali emotka . Chociaż coś miłego czasami miło usłyszeć emotka . Pozwoliłam sobie jednak napisać to, co mi na wątrobie leży. Wiem, że moje zdjęcie nie jest żadnym dziełem sztuki fotograficznej i wiem, że pozytywne komentarze napisane zostały przez grzeczność. Coś tam dodałam w programie graficznym, coś tam zmieniłam. Zupełnie po mugolsku, bo nie znam się na tym emotka . Chciałam tylko uświadomić niektórym, że nie to ładne, co ładne, ale to, co się komu podoba emotka .
A stopka Joan- piękna. Czasami po cichu myślę, że może by się tak do niej nieco dostosować. Ale po co? Po co mam się wysilać i nic z tego nie mieć, skoro mogę się nie wysilać i coś z tego mieć. Taka już jestem emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6158842 Napisano: 11.02.2016 11:20:44 w Połączenia nieodebrane
50439408* emotka . Ktoś kojarzy? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6158841 Napisano: 11.02.2016 11:17:59 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Jakaś niekorzystna zmiana w wyszukiwarce. Wcześniej wpisywałam np. nr tel 999 999 999 i wyskakiwały mi konkretne wyniki wyszukiwania. A teraz pokazuje mi się np. 830 wyników, ale żaden nie pasuje do nr 999 999 999. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6158825 Napisano: 11.02.2016 10:45:15 w NA CO CZEKAMY?
Kate87. Nie o ten konkurs tu chodzi. O wcześniejszy. A Toyota jeszcze aktualna.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6158811 Napisano: 11.02.2016 10:20:14 w NA CO CZEKAMY?
katrin1 napisał(a):

Diagnosis - do 14.02
Kaufland bony - max do 22.02
Biedronka Colgate - komisja 17.02+ 3 dni robocze-22.02
Zott
4Move - do 19.02
Konspol
Magnetic - max do 26.02
Magazyn Wesele Konkurs SMS - do 25.02
ITM Czysta radość wygrywania - komisja 17.02+ 3 dni robocze-22.02
Belriso- 3 etap

Kaufland Columbit Aygo- 08.02+7 dr= 17.02
Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6158742 Napisano: 11.02.2016 00:28:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yolka123, nasz forumowy luko owszem, niczego sobie emotka . Ale mnie to chyba z kimś pomyliłaś emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6158715 Napisano: 10.02.2016 23:37:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Nie mam. A co, wujek czeka? emotka

Ktoś czekający zawsze się znajdzie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6158713 Napisano: 10.02.2016 23:35:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

(...) I byłabym obłudna, gdybym napisała, że gram dla idei. Nie, nie gram dla idei. Gram dla nagród.

A jak ktoś tego nie rozumie, powinien podarować wujkowi Andrzejowi na urodziny szminkę Diora za 200 zeta w przekonaniu, że "to jest najlepsze, co mogę Ci dać, reszta jest g*wnem". I potem proszę napisać na forum, czy wujek był zachwycony prezentem emotka

Masz jakiś konek ze szminkami Diora? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6158704 Napisano: 10.02.2016 23:22:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia, może źle mnie zrozumiałaś. A może ja niedokładnie się wyraziłam. Fakt, to słowo na "G" brzydko brzmi w ustach kobiety, ale czasami inaczej nie da się opisać czegoś w sposób dosadny. Wyjaśnię to tak: wolę napisać coś naprawdę fajnego, coś co mi się podoba. Ale kiedy wysyłam takie zgłoszenie raz, później drugi i trzeci i ono nic nie wygrywa, a później wysyłam zwykłą rymowankę: - uję rymuję i ta rymowanka zgarnia dobrą nagrodę, to do jakiego dochodzę wniosku? Do takiego, że nie zawsze trzeba się starać. A jeśli inwestuję w konkurs jakieś konkretne pieniądze, to nie po to, żeby wysłać to, co mi się podoba, ale po to, żeby wygrać emotka . Jeśli kogoś moje słownictwo uraziło, obraziło, czy cokolwiek takiego, to z góry przepraszam. Nie taki był mój zamiar emotka . I byłabym obłudna, gdybym napisała, że gram dla idei. Nie, nie gram dla idei. Gram dla nagród. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6158664 Napisano: 10.02.2016 22:02:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziomal102, nie masz mnie za co przepraszać. Nie czuję się urażona. Gdybym miała obrażać się za każdy wpis na forum, który mi nie odpowiada, to już dawno by mnie tu nie było. Kilka lat spędzonych wśród konkursowiczów robi swoje. Konkurs Milki nie jest konkursem dla profesjonalistów i być może tym kieruje się jury. Nie wiem. Wiem natomiast, że w organizowanych przez siebie konkursach wybierają takie, a nie inne prace. I czasami ręce opadają, gdy czyta się na forum, że wygrało to, czy tamto, skoro tego oczekuje jury. Nieładnie teraz się wyrażę, ale lepiej gów*em wygrać, niż gów*o wygrać emotka . Ale żeby nie było- nie uważam, że gów*o nagrodzili. Nagrodzili zwykłe zdjęcia. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6158623 Napisano: 10.02.2016 19:52:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja sobie raz z ciekawości nałożyłam maskę na twarz. Jakąś taką kolagenową z drobinkami złota, czy innymi diamentami.
Jak mnie napięło, to czułam się jak Dolly Parton w przyciasnym gorsecie. Lepiej nie nakładaj Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6158617 Napisano: 10.02.2016 19:44:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Rani7, emotka
Ale nie przesadzajmy. Nie jest świetne. Jest zwykłe, pod gust jury. Świetne mogłoby być:

joan napisał(a)
E-e, przebierzemy się za lale z burleski, weźmiemy lustrzankę z
obiektywem szerokokątnym, pójdziemy na środek jeziora, przypniemy
lustrzankę do drona i ruszymy w tango emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6158608 Napisano: 10.02.2016 19:39:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
normafia, masz. Widziałam w niedawnym konku foto emotka
kubutek, dziękuję emotka
joan, się postarzałam nieco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6158582 Napisano: 10.02.2016 19:13:33 w Biedronka
kosztelka napisał(a):

Czy mając paragon z pierwszego etapu Zott można brać udział w obecnym etapie?

Nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6158571 Napisano: 10.02.2016 18:58:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PatrycjaRT, fakt. Prasować nie lubię . Ale z przedostatnim się nie zgodzę. To nie pościel, tylko materiał .
Wracając jednak do sedna. Skoro wiadomo, że ten organizator oczekuje takich zdjęć( był konkurs foto ostatnio i widać było co ich interesuje), to po jakiego grzyba wysyłać cuda- wianki, skoro wiadomo z góry, że raczej nie wygrają?
To tak jakbyś wiedziała, że organizator X lubi częstochowskie rymy, a uparcie słałabyś górnolotną prozę.

kajeczka, dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

zaczytana-pola

#6158557 Napisano: 10.02.2016 18:34:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jedno z tych beznadziejnych zdjęć należy do mnie. Mogłabym wejść na czubek drzewa, skoczyć na bungee, czy zanurkować w basenie. Wszystko z ciastkiem oczywiście. Tylko po co? Dla własnej satysfakcji z tego, że mam fajne foto? Dzisiaj w konkursach nie o to chodzi. Liczy się to, czego oczekuje jury/ organizator, a nie to, co my chcielibyśmy( Wy chcielibyście) oglądać. Wyświetl w wątku >>
0 0