Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#6162811 Napisano: 20.02.2016 00:22:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Uważam, że troszkę racji w tym, co napisał as1 jest. Niby zwykły Kowalski, sratatata, a byłaby jazda na całego, gdyby okazało się faktycznie, że w Colgate samochody trafiły do osób, które napisały: Dbam o piękny uśmiech, bo lubię mieć piękny uśmiech. emotka
Każdy ma szansę na wygraną, ale nie każdy może wygrać. I gdyby to była afera o podejrzane wyniki, podejrzenia co do ustawienia konkursu itp., to rozumiem. Ale po co czepiać się tego, że ktoś wygrał w ogóle. Przy takim podejściu Uczestników konkursu, niedługo zostaną nam same loterie, bo Organizator nie będzie chciał pieprzyć się z dziesiątkami skarg i zażaleń emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6162796 Napisano: 19.02.2016 23:44:01 w Biedronka
Podobno nie odpisują. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6162790 Napisano: 19.02.2016 23:24:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

Już zmienili podejście, już nie ma pompowanych lal

Ja w galerii żadnych pompowanych lal nie widzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6162481 Napisano: 19.02.2016 14:22:10 w Biedronka
Podadzą wyniki w marcu, więc mniej więcej będzie wiadomo o co chodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6162333 Napisano: 19.02.2016 11:46:45 w Biedronka
norweska20 napisał(a):

małpy włączają sekretarkę..za pierwszym razem odłożyli słuchawkę , za drugim już tylko sekretarka 

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6162323 Napisano: 19.02.2016 11:41:06 w Biedronka
Streamline Sp. z o.o.  
Agencja reklamowa
Adres: Emilii Plater 53, 00-113 Warszawa
Telefon:22 528 67 20

Powiedzą, że poinformowane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6162309 Napisano: 19.02.2016 11:33:21 w Biedronka
joan napisał(a):

defed napisał(a):

U mnie 0/14 (a wczoraj w itm 0/5). Moja motywacja osiagnela depresje. Juz nawet plakac nie mam sily.

0/20 emotka

Też emotka . Nie wygrać w takim gronie to zaszczyt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6162067 Napisano: 18.02.2016 22:32:44 w Dziś cieszę się z.....
sylzab2294 napisał(a):

joan napisał(a):

defed napisał(a):

4 pelne lata bez fajek: ja i malzonek emotka az by sie chcialo z tej okazji zajarac szluga emotka
To uczucie wolnosci od uzaleznienia jest bezcenne. Nie zrozumie, kto sam nie byl wiezniem nalogu.
Pachnace wlosy, ubranie i mieszkanie, brak zoltych paluchow i zauwazalna poprawa finansow oraz zdecydowanie mniejszy kac po zakrapianej imprezie ale bez nikotyny - to mnie cieszy emotka

Gratulacje!!!!!

Wczoraj byłam na koncercie w klubie - szok, gdy sobie przypomniałam, że w młodości po każdej imprezie śmierdziałam papierosami i dosłownie brzydziłam się położyć do łóżka (a nie zawsze mogłam się od razu wykąpać, bo godziny powrotów bywały różne, mieszkałam zaś z rodzicami).

Nigdy nie zapaliłam ani fajeczki, a co weekend śmierdziałam nikotyną totalnie, ze skórą włącznie, zaś oczy piekły mnie w sposób, którego nie da się nawet opisać. Teraz to już cywilizacja - wczoraj kto chciał, wyszedł na papieroska poza klub. A pamiętam, jak pisano, że wprowadzenie zakazu palenia spowoduje upadek restauracji, pubów, klubów, barów i przybytków wszelakich. Nic takiego nie odnotowałam; szkoda, że dawniej tak nie było!

bo dawniej papieros był cool emotka  A jako że wpisuje się już świadomie w erę dinozaurów, cieszę się że mnie ten problem nie dotyczy emotka

A ja cieszę się razem z Wami, bo mój mąż rzucił palenie po 10 latach życia z tym nałogiem. Nie pali już 7 lat. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6161652 Napisano: 18.02.2016 11:00:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z czasem człowiek przestaje się dziwić dlaczego agencje tak nie trawią konkursowiczów emotka .
Zapewne każdy uważa, że jego zdjęcie było najlepsze. Każdy chciałby wygrać, ale nagroda jest tylko jedna. Może niektóre pomysły są oklepane, może mają nadmiar podobnych zdjęć do tych wysyłanych przez Was. A co im się podoba? ziomal102 po co do nich pisać? Przecież widzisz co wybierają, bo galeria nagrodzonych jest widoczna. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6161541 Napisano: 17.02.2016 22:20:49 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

no cóż, niektóre panie wraz z dzieckiem rodzą także własny mózg. tyle, że tym drugim szybko przestają się opiekować. 

Nie obraź się, ale kto wie, jak będzie z Tobą. Być może też rodząc dziecko urodzisz własny mózg. I co wtedy? emotka

Wkurza mnie pogoda. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6161436 Napisano: 17.02.2016 19:33:51 w TESCO konkursy
Wiadomo, Regulamin najważniejszy, ale samą fotką nie ma się co sugerować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6161431 Napisano: 17.02.2016 19:29:16 w TESCO konkursy
edzia21 napisał(a):

kerocna napisał(a):

Czy do produktów promocyjnych w niebieskim misiu zaliczają się kaszki do picia?

tak, nawet są na zdjęciu emotka  

Zdjęciem nie ma się co sugerować. Niedawno Albedo robiło konek Palette w Kauflandzie, a na zdjęciu była też Schauma emotka

Konkurs dotyczy wybranych produktów marki NESTLE w postaci kaszek i kleików Nestle, mlek modyfikowanych Nestle Junior, Nestle mlecznych deserków i Jogolino oraz Miśkoptów Nestle, nabywanych w sklepach sieci TESCO. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6161389 Napisano: 17.02.2016 18:28:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wg regulaminu nie można mieć dwóch takich samych nagród. Można mieć jedną I i jedną II stopnia, więc zapewne źle podali wyniki. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6161275 Napisano: 17.02.2016 15:13:18 w Biedronka
defed napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

defed napisał(a):

Coś dużo osób (wy)grało w 2etapie Zott bez paragonu/-ów.
I teraz ja-naiwna, będę czekać na rezerwę  emotka  Nosz kurde blaszka  emotka

To sobie poczekasz, bo rezerwy nie ma. emotka

Na jedno wychodzi. Akurat.

Ech, wkurzające się konkursy bez rezerwy, bo sporo nagród po prostu przepada, a paragony idą na makulaturę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6161272 Napisano: 17.02.2016 15:07:52 w Biedronka
defed napisał(a):

Coś dużo osób (wy)grało w 2etapie Zott bez paragonu/-ów.
I teraz ja-naiwna, będę czekać na rezerwę  emotka  Nosz kurde blaszka  emotka

To sobie poczekasz, bo rezerwy nie ma. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6161230 Napisano: 17.02.2016 14:24:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bamfarfe22 napisał(a):

witekziem napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

mam pytanie do zwycięzców konkursu https://ciachnijselfie.pl z milki, o której otrzymaliście maila z informacją o wygranej?

w tym tygodniu wcześnie maile wysyłają - tak przypuszczam, bo wyniki z dnia poprzedniego  na stronie są wczesnym popołudniem, w ubiegłym tygodniu mail przyszedł  ok. 17.30

witekziem a co pojawia się pierwsze mail czy imię na stronie w zwyciezcach? 

e-mail Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6161056 Napisano: 16.02.2016 23:51:43 w Wkurza mnie...
constanza napisał(a):

Wkurzaja mnie tysiące facebookowych ekspertów w sprawie Ewy Tylman. Wiadomo tylko, ze jutro zamkną czesc miasta ale na fejsie  oczywiscie kazdy wie, ze: szukaja zwłok w kamienicy, szukaja żywej w piwnicy, ze dzis zabezpieczyli cialo i rano chca bez świadków je wyłowić, ze robia kolejna wizje, itp, itd. Nagle wszyscy maja doswiadczenie z pracy w policji. Masakra.

generalnie nie chce wywoływać dyskusji o tym, ze w Polsce codziennie ginie mnostwo osob i nikt ich tak nie szuka. Nie nasza sprawa kim byla ta dziewczyna. Zreszta chyba kazdy bliski w momencie takiej tragedii użyłby znajomosci, kasy by zrobic szum wokol sprawy. Ale wkurza mnie po prostu takie wymądrzanie sie ludzi jak nie maja o czyms pojecia . Jak to sie mowi czasami - milczenie jest złotem. 

Nie wiem, czy to wymądrzanie się. To dość elektryzująca sprawa, która budzi spore emocje, bo wszystko tu jest niejasne. Ja mam tylko nadzieję, że rodzina wreszcie dowie się, co tak naprawdę się stało, bo trzeba mieć ogromną siłę, żeby się z tym wszystkim zmierzyć. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6160957 Napisano: 16.02.2016 20:26:53 w Biedronka
carissma napisał(a):

Czy tylko ja mam takie odczucie,  że z tymi formularzami Kiora w konkursie Disney trochę przesadza? Numer pesel, nr dowodów osobistych itp. Jeśli już ktoś poruszał temat to przepraszam emotka

Ogólnie przesadzają chyba ze wszystkim Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6160930 Napisano: 16.02.2016 19:17:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

yreks napisał(a):

a dlaczego paragony z biedronki musza być z danego etapu? Z tego co wiem wystarczy że będą z datą wcześniejszą niż data wygrania nagrody

Jest taki zapis w Regulaminie, że należy dokonać zakupu w trakcie danej rundy.

ale to chodzi o konkurs "Szczęśliwa 10 -Zott" a nie  Berliso...

Nie napisałam niczego innego, yreks też o nic innego nie pytał. W Biedronce jest Szczęśliwa 10., a Belriso jest ogólne. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6160924 Napisano: 16.02.2016 19:03:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yreks napisał(a):

a dlaczego paragony z biedronki musza być z danego etapu? Z tego co wiem wystarczy że będą z datą wcześniejszą niż data wygrania nagrody

Jest taki zapis w Regulaminie, że należy dokonać zakupu w trakcie danej rundy. Wyświetl w wątku >>
0 0