Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#6170519 Napisano: 08.03.2016 23:56:35 w Wkurza mnie...
@asante napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

batistutek123   emotka   ubezpieczyłam to co najcenniejsze - siebie i dzieci  emotka  o laptopie nie pomyślałam emotka

Wiem że siostra niedawno kupowała laptopa, była podoba sytuacja wylana kawa i miała ubezpieczonego to chyba w cenie zakupu wymieniła sobie na nowego po tej samej cenie- mogła dopłacić. Więc warto kupować rzeczy z ubezpieczeniem. Było to bodajże w takim sklepie media markt w Nowym Sączu jest takowy?

Bardzo śmieszne, ubezpieczenie nie obejmuje zalania kawą emotka  Siostra rozbiła wyświetlacz ubezpieczonego telefonu i oczywiście nie uznali roszczeń, bo to jej wina. Drobnym maczkiem jest duuużo "ale" przy ubezpieczeniu. 

Teraz przy ubezpieczeniach domów/ mieszkań można wykupić OC w życiu prywatnym. Roczny koszt nie jest jakoś specjalnie wygórowany, a przy dzieciach i psie wart rozważenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6169936 Napisano: 08.03.2016 00:26:56 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie brak ciekawych konkursów promocyjnych. Albo loterie, albo słabe nagrody, albo jedna nagroda, o którą warto grać. Kaszana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6169733 Napisano: 07.03.2016 15:54:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

a czy ktoś już z wygranych na forum w Milce dostał telefon? niby zastrzegli sobie, że wysyłka do 6.ego maja, ale licze ze wysla to wczesniej emotka

Cisza. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6169729 Napisano: 07.03.2016 15:51:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xena napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

xena napisał(a):

czy to możliwe żeby do tej pory nie było meili z Zott Monte Biedronka z 4 etapu?? przecież z 5 były już wyniki a z IV co? w spamie tez nie mam emotka

Możliwe emotka Też nie mam.

i nadal czekasz z odesłaniem paragonu czy odesłałaś??

Czekam cierpliwie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6169716 Napisano: 07.03.2016 15:31:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xena napisał(a):

czy to możliwe żeby do tej pory nie było meili z Zott Monte Biedronka z 4 etapu?? przecież z 5 były już wyniki a z IV co? w spamie tez nie mam emotka

Możliwe emotka Też nie mam. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6169433 Napisano: 06.03.2016 18:37:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ita1987 napisał(a):

Żabka - czapki Lech - zadzwoniła jak do większości Pani, poinformowała o wygranej, wzięła adres, ale nic nie wspomniała o wysłaniu skanu paragonu. Mam wysłać czy nie? Będę wdzięczna za odpowiedź. emotka

Nie wysyła się Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6168336 Napisano: 03.03.2016 13:50:07 w Biedronka
Miał czas do 1.03. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6168005 Napisano: 02.03.2016 19:52:38 w Biedronka
czeko napisał(a):

Byly już może wyniki z lodów Koral?

Nie było. Zastanawiam się, czy u nich takie opóźnienie to norma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6167618 Napisano: 02.03.2016 11:28:30 w Konkursowiczki w ciąży
Dziewczyny, tak z ciekawości wskoczyłam w Wasz wątek, żeby zobaczyć jaki wzrost demograficzny nam się szykuje emotka . Gdzie nie spojrzę, tam ciężarne emotka .
agusia147, podziwiam. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6167413 Napisano: 01.03.2016 22:08:25 w Wkurza mnie...
iskierka napisał(a):

Zachwyciły mnie wyniki biedronkowe z konkursem Magnetic gdzie były do wygrania pobyty w hotelu ....Podali Imie i pierwsza literę nazwiska (bez miejscowośći ,bez zwycięzkiego wpisu i tp ) aż chce się ich spytać czy działają na takich samych zasadach jak loteria paragonowa, że wygrywaja znajomi organizatowów.
Gdybym sie wpasowała imieniem w zwycięzców to bym specialanie z siebie idiotę robiła i domagała sie nagrody skoro moje imie tam widnieje emotka  ale dzisiaj już wejśc w te wynniki nie mogę bo bład wyskakuje

Nowy konkurs teraz wrzucili na stronkę. Ktoś informował na e-k, że tego samego dnia słali dodatkowo e-maile. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6167245 Napisano: 01.03.2016 18:09:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

mdepfs napisał(a):

ja wrócę do Milki. Deskorolkowe selfie dla mnie super emotka

Pabianice górą .

Oj tak, górą emotka . I oczywiście gratuluję, bo to chyba koleżanka z forum Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6167121 Napisano: 01.03.2016 14:51:31 w SZUKAM....
marzenier napisał(a):

Nadawca przesyłki "firma Traffic 99" ktoś kojarzy co to może być ?

Belriso. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6167090 Napisano: 01.03.2016 14:18:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
liga100 napisał(a):

logos89 napisał(a):

liga100 napisał(a):

Ja mam pytanie ogolne dotyczace konkursow? W zeszlym roku wygralam bon w konkursie, teraz otrzymałam do tej nagrody PIT 8c. Nie rozumiem dlaczego zostalwystawiony? Wygralam juz wiele razy i nigdy nie otrzymywalam do nagrod PIT 8C. Miał ktos juz taki przypadek? Co w takiej sytuacji?

pierwsze słysze. ja też często wygrywałam bony ale nigdy mi żaden PIT 8C nie przyszedł. Może w konkursie było tak, że to ty płacisz podatek a nie organizator? 

w regulaminie jest napisane ze organizator placi podatek dochodowy od nagrody wiec dlatego tym bardziej jest to dziwne. Probowalam kontaktowac sie z organizator ale niestety nikt nie odpowiada emotka

Nie wiem jaki to konkurs i jakie były zasady, ale np. na doradcasmaku.pl za większość nagród dostaje się PIT 8C. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6166902 Napisano: 01.03.2016 10:20:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A i tak najlepszy jest przepis na jakieś babeczki, pod którym ktoś dodał zdjęcie tego sufletu:
http://wkuchnizwe...y-w-sosie-karmelowym emotka
tu: http://wkuchnizwe.../wedlowskie-babeczki Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6166880 Napisano: 01.03.2016 09:44:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

kalka napisał(a):

Dzisiaj w KORALOVE w Biedronce komisja wybiera prace,  zadanie brzmiało: Napisz krótką Walentynkę.... i mam nadzieję, że te dwa magiczne słowa z regulaminu utkwiły w pamięci  organizatora, że poematy i linki nie zaćmią komisji pamięci. emotka  

Dla jednego krótko to trzy wyrazy, dla innego trzy strony. Krótko to pojęcie bardzo względne emotka

Wiedziałam, że ktoś tak odpowie emotka   
Oczywiście, że dla autor kilkuzwrotkowego poematu będzie udowadniał, że "krótko", to pojęcie względne, bardziej ciekawi mnie stanowisko organizatora emotka    

Wcześniej chyba nagradzali poematy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6166868 Napisano: 01.03.2016 08:56:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

Dzisiaj w KORALOVE w Biedronce komisja wybiera prace,  zadanie brzmiało: Napisz krótką Walentynkę.... i mam nadzieję, że te dwa magiczne słowa z regulaminu utkwiły w pamięci  organizatora, że poematy i linki nie zaćmią komisji pamięci. emotka  

Dla jednego krótko to trzy wyrazy, dla innego trzy strony. Krótko to pojęcie bardzo względne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6166741 Napisano: 29.02.2016 20:48:03 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
Jedzenia nie jest dużo, ale i roboty niewiele emotka Ja na przykład wolę kaczkę, niż kurczaka. I jak mam już jakieś ptaszydło upiec, to wolę kaczkę. A jeśli chodzi o indyka, to kupuję czasami udziec. Marynuję go, a później piekę. Na kanapki idealny, a i a obiad można spokojnie zjeść. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6166738 Napisano: 29.02.2016 20:43:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anetka129 napisał(a):

czy na actimela z c4 na @ przychodzi jakieś podziękowanie?

Nie, nic nie mam. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

zaczytana-pola

#6166733 Napisano: 29.02.2016 20:41:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
chyba zawias mamy w wątku emotka nawet wątek się zbuntował emotka Wyświetl w wątku >>
0 0