Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#6172485 Napisano: 14.03.2016 12:21:26 w Biedronka
bruce napisał(a):

awi napisał(a):

Były jakieś wygrane na forum w loterii Zakupy bez gotówki?

Być może mam mocno zawirusowany komputer, ale od kilku dni odnoszę wrażenie, że na konkursowej stronie nie ma umieszczanych żadnych nowych laureatów, jak to było wcześniej codziennie. emotka Nie umiem znaleźć u nas na forum laureatów z ostatnich dni.

W piątek o ile dobrze pamiętam uzupełnili listę, bo dotychczas była do Sabiny O. w iPadach. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6172421 Napisano: 14.03.2016 10:26:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
umbrella napisał(a):

alita napisał(a):

29renata napisał(a):

defed napisał(a):

Czy ktoś próbował oszacować ile było zgłoszeń do Kuchni z Wedlem?
Interesuje mnie jakie jest prawdopodobieństwo załapania się na Starter Kulinarny E. Wedel emotka

Wczoraj rano było ok. 1600.

Pod wieczór było już 2 tys. 

Ja jak wrzucałam swoje to było 2200

Około 2300 przed północą. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6172133 Napisano: 12.03.2016 21:39:21 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie to, że konkursy promocyjne na hasła są coraz częściej wypierane przez loterie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6171848 Napisano: 11.03.2016 17:25:37 w Wkurza mnie...
haz0r napisał(a):

Akurat do kopert niepodpisanych, wypchanych czy pustych bardzo łatwo dojść... przecież większość osób się podpisuje na kartce z życzeniami - lista gości i skreślać tych podpisanych, a z resztą już się dojdzie na chybił-trafił. Na moim weselu dostałem/liśmy 4 niepodpisane kopertki w tym jedna z bardzo małą (w stosunku do innych) sumą. Gości mieliśmy 90 i doszliśmy w ciągu kilku minut co i od kogo emotka

Tylko po co tak dochodzić kto ile dał? emotka Dla mnie to bez sensu. Wesela nie robi się chyba dla kasy, czy po to, żeby sprawdzić kto ile włożył do koperty. My sami nie patrzyliśmy na to kto jaką kopertę daje. Wyjęliśmy wszystko jak leciało i dopiero sobie policzyliśmy.
A gdyby teraz przyszło mi brać ślub, to nie bawiłabym się w huczne weseliska. Tylko najbliżsi i tyle. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6171557 Napisano: 11.03.2016 11:12:11 w Wkurza mnie...

zaczytana-pola

#6171511 Napisano: 11.03.2016 10:17:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moniazr napisał(a):

kate1980 napisał(a):

elotta napisał(a):

Dragomira30 napisał(a):

ja w portalu medialnym wygrałam kilka powieści, żadnej nie zobaczyłam na oczy. Pisałam zażalenia, dostałam info, że wyślą jeszcze raz. Znowu nic. Doszłam do wniosku, że uczciwością nie grzeszą i dałam sobie spokój z tym portalem

O, to teraz mnie tym zaskoczyłaś. Byłam przekonana, że jednak są porządni, bo mnie przynajmniej udało się uzyskać wygrane książki.

do mnie też zawsze dochodziły

Do mnie książka nie dotarła, ale jak do nich napisałam po kilku miesiącach oczekiwań, to mi ją wysłali. Dostałam też informację, że pierwsza paczka do nich wróciła, bo listonosz nie zastał adresata.

Wydaje mi się, że tam często sponsor wysyła nagrody. Ja wygrałam kilka książek i wszystkie dotarły. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6171510 Napisano: 11.03.2016 10:16:29 w Carrefour konkursy
Wy czekajcie na walizki. Ja poczekam na główną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6171408 Napisano: 10.03.2016 22:39:16 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Widzę,że jak zwykle wywołałam swoim wpisem- tym razem o dzieciach, burzę w tym wątku,za co przepraszam.Ostatnio na pw na e-konkursach przeczytałam,że widocznie jest ze mną coś nie tak, skoro w wieku niespełna 32 lat nie mam męża ani dzieci.Być może to prawda, ale ja już chyba stałam się zbyt wygodna i leniwa i nie wyobrażam sobie wychodzenia do pracy około ósmej rano, powrotów o 18.30 i jeszcze znalezienia czasu dla takiego małego, absorbującego człowieczka, który będzie mnie ponoć kochał najbardziej na świecie.Tak,tak, wiem,że wielu ludzi tak właśnie żyje.A propos słowa "kocham", spytałam kilka dni temu swojego pięcioletniego siostrzeńca, czy w ogóle wie, co to znaczy kogoś kochać.Oświadczył,że właściwie to on nie wie,ale skoro jego tato często mu tak powtarza, to on myśli,że to chyba coś fajnego.Tak sobie myślę,że wielu dorosłych także nadużywa tego sformułowania, nie do końca chyba zdając sobie sprawę z konsekwencji, jakie ono za sobą niesie i w ogóle zachowują się jakby w rzeczywistości nie kochali.Nie neguję jednak innego stylu życia- jeśli ktoś się spełnia jako matka i żona, to ja to szanuję i podziwiam.

Miłość bywa trudna, cudaczku emotka I patrząc z boku możemy mieć wątpliwości co do istnienia miłości między dwojgiem ludzi. Miłość to nie tylko szeptanie, mówienie i krzyczenie słowa: KOCHAM CIĘ! Miłość to też kłótnie, porażki, bezsilność, gniew i wiele innych spraw.
Jeśli zaś chodzi o posiadanie męża i dzieci- rozumiem Cię. Myślę, że posiadanie dzieci na siłę mija się z celem. Bez sensu jest unieszczęśliwiać siebie i tą małą, plączącą się pod nogami istotkę emotka . Jeśli nie masz instynktu macierzyńskiego i potrzeby posiadania dzieci, to po co masz je mieć? Żeby uszczęśliwić rodziców, dziadków, sąsiadów? A może dlatego, że już najwyższy czas i tak wypada? emotka Kolejna sprawa- do posiadania dzieci przydałby się jeszcze odpowiedni materiał na ojca. Może takiego nie znalazłaś. I może kiedyś zmienisz zdanie co do posiadania potomstwa emotka . Ja bez swojego syna nie wyobrażam sobie życia, chociaż nigdy nie piałam z zachwytu nad cudzymi dziećmi. Obce nie są tak fajne jak swoje emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6171355 Napisano: 10.03.2016 20:38:05 w Biedronka
Ostatni Garnier też robiła. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6171257 Napisano: 10.03.2016 16:59:47 w WC - rozmowy o wszystkim
Dziewczyny, dziękuję emotka . Zanotuję modele i porównam z innymi. Słyszałam sporo dobrego Brother, ale dla to firma zupełnie nieznana. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6171252 Napisano: 10.03.2016 16:53:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja byłam około 3500 i nie mam. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6171245 Napisano: 10.03.2016 16:42:12 w WC - rozmowy o wszystkim
Ja z rozpaczy chyba zaraz otworzę okno, bo mojej wino raczej nie pomoże emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6171244 Napisano: 10.03.2016 16:40:38 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Wkurza mnie Biedra - kupiłam tam ziemniaki, bo pan prowadzący jedyny w okolicy przybytek warzywny wylądował w szpitalu już jakiś czas temu. Biedrowe ziemniaki pod skórką miały ohydne czarne plamy (?!) emotka

Tak, te biedronkowe są wyjątkowo okropne. Próbowałam wszystkich( raptem 3 rodzaje) i wszystkie mają plamy. Wkurzyłam się i wysłałam staruszka na targ. Kupił mi wór ziemniaków Irys. Te nie mają plam. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6171210 Napisano: 10.03.2016 15:39:55 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

emotka   Moją akceptację masz w pełni, zdrowy egoizm to jest coś, co rozumiem. Ba! Nadal twierdzę, że KAŻDY ŻYJE PO SWOJEMU, bo po prostu urwał nać, ma do tego święte prawo!
P.S. Po TAKICH wpisach jak wyżej moje uczucia do joan nie tylko nie stygną, ale z czasem rozhajcowują się coraz goręcej emotka

Coś tu się kroi emotka

Wkurza mnie brak ciekawych konkursów. Mam wrażenie, że jest coraz gorzej. Z łezką w oku wspominam te czasy, kiedy człowiek ledwie wyrabiał się z hasłami mając max 3- 4 paragony na jeden konkurs. A każdy dzień bez kuriera/ listonosza był dniem straconym. A teraz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6171185 Napisano: 10.03.2016 15:08:46 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Skonsultowałam to z weterynarzem i wygląda na to, że sprawdzą szkód są... wiewiórki :d Było się przeprowadzać pod las? ^_^

Uspokoiłaś mnie, bo już myślałam, że to dziki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6171182 Napisano: 10.03.2016 15:05:01 w WC - rozmowy o wszystkim
Nie wiem, może się mylę, ale te HP strasznie dużo tuszu zużywają albo tylko moja taka spragniona emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6171178 Napisano: 10.03.2016 15:03:13 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

elotta napisał(a):

Jeszcze niech ktoś napisze o tej szklance wody na starość...

Ooo, to mój ulubiony motyw emotka

zezowaty_kot - ale może kiedyś, w innym życiu, gdy będę zamożna wielce, zaadoptuję ze 3 bullowate i będziemy sobie żyli długo i szczęśliwie emotka

Mam nadzieję, że w tym roku też zrobią taki konek foto z jakąś dosiewką trawy, bo mam psa. Mam psa i całe podwórko skopane, bo pies jak to pies. Kość dostanie, kość pogryzie, kość zakopie. A później nie pamięta gdzie ta kość emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6171171 Napisano: 10.03.2016 14:37:03 w WC - rozmowy o wszystkim
Z innej beczki emotka
Muszę kupić sobie nowe urządzenie wielofunkcyjne- drukarka+ skaner. Stare ma już chyba z 9 lat i odmawia posłuszeństwa. Do tej pory korzystałam z HP F2180.
Co polecacie? Tak, żeby było w miarę ekonomiczne i do codziennego użytku, bez żadnych bajerów. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6170779 Napisano: 09.03.2016 16:54:25 w Carrefour konkursy
Czy były już wyniki z Actimela? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6170671 Napisano: 09.03.2016 12:55:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maria1980 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Mi też podoba się filmik. Jak powitasz iRobot Roomba w domu? Serdecznie emotka

:) Jaką Ty masz piękną stopkę emotka

emotka Tak afirmuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0