Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#6184420 Napisano: 15.04.2016 13:15:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

monkakk napisał(a):Mop Vileda - Topaz do odbioru 40 km w jedną stronę od miejsca gdzie kupiłam emotka

W Regulaminie był zapis: Nagrody dla poszczególnych  laureatów zostaną przesłane do wybranej  przez laureata
placówki organizatora – sklepy Topaz.
Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6184403 Napisano: 15.04.2016 12:27:16 w TESCO konkursy
Pora na kawę dzwoni na wczorajsze nieodebrane. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6184340 Napisano: 15.04.2016 10:43:41 w TESCO konkursy
bethan napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Jak macie opisane kawy na paragonie?

JAC DARK ZIARN 1KG.

Moja: JAC MILD ZIARN 1KG. Mam nadzieję, że przejdzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6184332 Napisano: 15.04.2016 10:28:22 w TESCO konkursy
Jak macie opisane kawy na paragonie? Kupiłam 1 kg Whole Bean Medium Roast, a z paragonu wynika tylko, że Jacobs 1 kg ziarnista emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6184176 Napisano: 14.04.2016 19:19:45 w Biedronka
trampek, napisał(a):

Mam pytanie czy na ten konkurs z kwiatami tomaszewski to można kupić kwiatka w doniczce czy krzew jakiś itp?bo pisze rabatowa a u mnie sa tylko w doniczce kwiatki wiec nie wiem czy sie takie nadaja?

A czy w doniczce nie mogą być rabatowe?emotka Przecież z rabatą Ci w Biedronce nie sprzedadzą. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6183262 Napisano: 12.04.2016 22:27:23 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie codzienne telefony z warszawskiego nr podszywające się pod Eskę lub Pytanie na śniadanie. Chyba agencja od past sprzedała znów bazę numerów. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6183007 Napisano: 12.04.2016 12:34:10 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Niech mnie ktoś przytuli i powie, że wszystko dobrze się skończy, a szczególnie TO najważniejsze. emotka
Bo jak na razie wali się jedno za drugim. emotka Nienawidzę prawa serii.

Po burzy zawsze przychodzi słońce emotka I pamiętaj: Jeśli jest ciężko, to znaczy, że idziesz w dobrą stronę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6182353 Napisano: 10.04.2016 23:23:05 w Biedronka
golocia napisał(a):

mia napisał(a):

Czy są u Was w Biedronkach jakieś rośliny marki Tomaszewski? emotka

Nie wiem, jak teraz, bo już jakiś czas inwentarza doniczkowego tam nie przeglądałam, ale Biedronkę przede wszystkim Tomaszewski zaopatrywał i wszelkie roślinki zielone (z kwitnącymi to już różnie bywało) były właśnie od niego...
Patrzyłaś po nalepkach na doniczkach?

tylko pelargonie albo begonie- nie pamietam dokładnie w 6pakach - ok 9 zł- takie raczej "szału nie ma"- może co druga przeżyje!

mia, u mnie w ogóle nie ma nic od Tomaszewskiego. Są tylko drzewka owocowe Green Garden
golocia, doniczkowych kwiatów nie ma u mnie. Myślałam, że za wcześnie, ale skoro w innych Biedronkach są, to pewnie u mnie nie będzie wcale emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6182345 Napisano: 10.04.2016 22:48:33 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się z tego, że kolejne roślinki do ogrodu zakupione. Mąż chyba mnie z walizkami za drzwi wystawi, ale co tam emotka Ważne, że będzie ładnie, kolorowo i przyjemnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6182344 Napisano: 10.04.2016 22:46:53 w Biedronka
Czy są u Was w Biedronkach jakieś rośliny marki Tomaszewski? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6181546 Napisano: 07.04.2016 23:08:49 w Biedronka
xpac napisał(a):

ziomal102 napisał(a):

Czy jest ktoś kto jeszcze nie dostał dziś karty do Hebe?

a jest tu ktoś kto dostał??!

Tak, dzisiaj ktoś informował o tym, że dostał. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6181446 Napisano: 07.04.2016 18:40:47 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

dziękuję komuś kto dodał niedawno konkurs do bazy:
http://groszek.co...graj-ekspres-do-kawy

człowiek popatrzył że do 7.04 więc spokojnie robię... przepis zrobiony, kawa też... dziś chcę wysłać zgłoszenie i co... konkurs do 2015 roku, a było w konkursie zaznaczone że do 2016 .....

nie popatrzyłem wcześniej... teraz oczywiście konkursu nie ma w bazie bo pewnie już ktoś zajarzył, ale nikt już mi za kawę nie zwróci... ani za czas poświęcony....

Piotruś, trzeba patrzeć na daty na przyszłość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6181172 Napisano: 07.04.2016 10:37:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Od razu wiochmeny. Miastowe nie lepsze emotka

Wiesz, w miastach przeważnie są sklepy sieciowe, franszyzowe albo markety. I nie ma opcji, żeby kasa fiskalna biła jedynie dwie pozycje, czyli art.spoż. oraz art.chem., co później za pomocą magicznej pieczątki przemienia się we wszystko, co zechce właściciel sklepu.

Formularz powinien zawierać pole NIP SKLEPU. I jeśli sklep się powtarza ciągle i ciągle, wrzuca się taki NIP w sieć. Jeśli to market, ok. Jeśli to "U Ewuni" we wsi, gdzie jest 2000 mieszkańców, a sprzedano już 8000 produktów... no cóż, zwykle w konkursach jest zastrzeżenie, że organizator ma prawo usunąć zgłoszenia, co do których powziął podejrzenia, że zostały dokonane bez zachowania zapisów regulaminu.

Taki Aleksandrów na przykład to miasto- 21 tys. mieszkańców emotka , Przemyśl również. W loteriach rzadko pojawiają się hurtowe wygrane mieszkańców wsi. A osiedlowe sklepiki " U Grażynki", czy inne małe ABC albo Groszki niestety nabijają art. spoż., czy art. chem. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6181092 Napisano: 07.04.2016 00:03:29 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Żeby wygrać rower, mam pokazać, jak spędzam czas na rowerze (którego nie posiadam i chcę wygrać). "Uwielbiam" takie bezsensowne konkursy emotka

Marudzisz. Mogę Ci pożyczyć. Do zdjęcia oczywiście emotka . Opłat nie pobieram emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6181091 Napisano: 06.04.2016 23:59:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

aerdna napisał(a):

Napisałam do nich, wysłałam listę. Zaznaczyłam żeby sprawdzili czy wszyscy mają jednakowe nazwisko i czy wszystkie paragony są z tego samego sklepu, bo zwykły Kowalski raczej nie kupuje 6 tys odświeżaczy.
Jednak odpiszą, dam znać emotka

Ok.

PS: Mnie również się wydaje, że to jakieś wiochmeny, co sprzedają art.przem., a paragonów klientom nie wydają. Oczywiście w loteriach żywnościowych sprzedają art.spoż. emotka

Od razu wiochmeny. Miastowe nie lepsze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6180811 Napisano: 06.04.2016 13:30:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
doris1 napisał(a):

Czy ktoś na forum wygrał w Wosebie ITM?emotka

zaczytana-pola Wczoraj pytałam na forum czy konkurs rozwiązany, bo nikt się nie pochwalił, to jedna forumowiczka odpisała mi, ze Jej siostra wygrała i ma aparat już w domu...

Dzięki za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6180788 Napisano: 06.04.2016 13:16:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś na forum wygrał w Wosebie ITM?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6180195 Napisano: 05.04.2016 13:35:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ech, piękny kwiecień, ale nie konkursowo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6180190 Napisano: 05.04.2016 13:25:16 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
tomniewkurza napisał(a):

pionas napisał(a):

2. Podawałeś z "/" czy bez "/" na końcu adresu?
http://www.piszandlove.pl/ był zamieniany na www.piszandlove.pl i sprawdzany, ale właśnie naniosłem poprawkę aby usuwało również www.

Z reguły usuwam wszystkie przeszkadzajki, czyli jestem przekonany, że oczywiście usunąłem łomitkę z końca adresu. To samo zresztą dotyczy przedrostka http:// - prawie nigdy go nie używam. Czasem nawet idę o krok dalej, usuwając przy wyszukiwaniu także www.

Ja też kilkakrotnie miałam ten sam problem. Niby nie wyszukiwało konkursu, a po wklepaniu wszystkiego w formularz wyskakiwał komunikat, że konkurs jest już w bazie. I wcale nie dodany przed kilkoma minutami. Nie wiem z czego to wynikało. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6179659 Napisano: 04.04.2016 12:42:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giulietta napisał(a):

a zgłębiłaś wiedzę przed tym komentarzem? nie... wiec nie wprowadzaj innych w błąd emotka  skąd wiesz kto czyta forum? kto wykorzysta taka fotkę i do czego? pomyśl

Kto i do czego? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0