Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#6191168 Napisano: 02.05.2016 12:43:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ja-sylwia, ale skoro konkurs miał trwać do 17. w dniu dzisiejszym, to upewnij się, czy na pewno to wiadomość od Organizatora. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6191159 Napisano: 02.05.2016 12:30:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ja-sylwia napisał(a):

Brałam dziś udział w konkursie urodzinowym Glamour. Zgłoszenia miały być przyjmowane do godziny 17 a już teraz dostałam wiadomość o wygranej. W regulaminie doczytałam,że trzeba zapłacić 10% podatku jeśli nagroda przekracza 750 zł. Płaszcz,który wygrałam jest wart podobno 900 zł. Czy to normalne żeby wpłacać organizatorowi pieniądze za podatek? Spotkałyście się z czymś takim? Nie wiem co robić..

Tak, ja też z kilku konkursów w gazetach płaciłam 10% podatku przed odebraniem nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6191153 Napisano: 02.05.2016 12:23:59 w NA CO CZEKAMY?
Konkurs "Zawalcz o nagrody" DANIO TESCO- 13.05+ 7dr= 20.05 tel i SMS
"Niech otuli Cię natura" Drogeria Natura- 11.05+ 3dr= 16.05 SMS
TQG Kaufland- 9.05+ 10d= 19.05 SMS
"Męski niezbędnik NIVEA MEN" Drogeria Natura- 10.06- TEL
Jawa 'Kieruj się tradycją!' komisja 06.05. + 7 dr = max. 13.05 SMS
Lindor- 7.05 komisja +3 dr= 11.05
hebe Palmolive- do 11.05 komisja +3 dr= 14.05
Garnier SUPERPHARM- chyba do 9 maja sms Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6191101 Napisano: 02.05.2016 10:43:10 w NA CO CZEKAMY?
Konkurs "Zawalcz o nagrody" DANIO TESCO- 13.05+ 7dr= 20.05 tel i SMS
"Niech otuli Cię natura" Drogeria Natura- 11.05+ 3dr= 16.05 SMS
TQG Kaufland- 9.05+ 10d= 19.05 SMS
"Męski niezbędnik NIVEA MEN" Drogeria Natura- 10.06- TEL

Proszę o uzupełnienie Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6190042 Napisano: 28.04.2016 16:52:49 w Wkurza mnie...
kadett33 napisał(a):

slonko365 napisał(a):

maryam napisał(a):

koala33 napisał(a):

monia24 napisał(a):

slonko365 napisał(a):

Jednym uchem usłyszałam w radiu właśnie, więc może coś nie dosłyszałam, ale podobno od 1 czerwca ma wejść jakaś ustawa, likwidująca anonimowe telefony na kartę, "a kto będzie chciał mieć taki telefon, będzie go musiał zarejestrować" emotka emotka emotka emotka
Błagam, niech mi ktoś powie, że się przesłyszałam emotka

Do końca roku podobno trzeba będzie telefony porejestrować.

Te niezarejestrowane chcą wyłączyć po 01.01.2017, jeszcze tylko nie ustalili, co zrobią ze środkami pozostałymi na koncie.emotka

To żeby terroryści mieli trudniej,chyba dobrze co...

Wszelka inwigilacja i ograniczanie swobód obywatelskich zawsze jest tak tłumaczone. Tylko że terroryści i przestępcy znajdą na to sposób - będą rejestrować telefony na lewe dane/papiery albo posługiwać się skradzionymi/shakowanymi telefonami. A nich sobie szaraczek spróbuje tego czy owego skrytykować w necie przez telefon albo być np. na jakiejś demonstracji, to się już go znajdzie...

Ale startery z innych krajów będą się logować w Polsce,więc zapewne teraz będzie dużo ogłoszeń z starterami na sprzedaż z krajów w których nie jest wymagana rejestracja kart. Więc przestępcą ani terrorystą ta zmiana nic nie zrobi. A od 2017r. w Unii Europejskiej nie będzie się płaciło za roaming więc koszty rozmów będą porównywalne.

Aby coś się zmieniło to by musieli wszystkie startery zagraniczne zablokować, a osoby które chcą używać zagraniczny numer musiały by się udać do salonu byle jakie sieci i pokazać dowód oraz numer telefonu i wtedy by odblokowywali ten numer, lub takie punkt powinie się znaleźć na granicach kraju i lotniskach .

Terroryzm to wersja oficjalna. Pozostaje pytanie- po co tak naprawdę ta "dobra zmiana"? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6189924 Napisano: 28.04.2016 13:11:20 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

maryam napisał(a):

koala33 napisał(a):

monia24 napisał(a):

slonko365 napisał(a):

Jednym uchem usłyszałam w radiu właśnie, więc może coś nie dosłyszałam, ale podobno od 1 czerwca ma wejść jakaś ustawa, likwidująca anonimowe telefony na kartę, "a kto będzie chciał mieć taki telefon, będzie go musiał zarejestrować" emotka emotka emotka emotka
Błagam, niech mi ktoś powie, że się przesłyszałam emotka

Do końca roku podobno trzeba będzie telefony porejestrować.

Te niezarejestrowane chcą wyłączyć po 01.01.2017, jeszcze tylko nie ustalili, co zrobią ze środkami pozostałymi na koncie.emotka

To żeby terroryści mieli trudniej,chyba dobrze co...

Wszelka inwigilacja i ograniczanie swobód obywatelskich zawsze jest tak tłumaczone. Tylko że terroryści i przestępcy znajdą na to sposób - będą rejestrować telefony na lewe dane/papiery albo posługiwać się skradzionymi/shakowanymi telefonami. A nich sobie szaraczek spróbuje tego czy owego skrytykować w necie przez telefon albo być np. na jakiejś demonstracji, to się już go znajdzie...

Kolejna "dobra zmiana". emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6189514 Napisano: 27.04.2016 17:37:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taalvikki napisał(a):

aha. nie wiem też, dlaczego pojawiło się rozgraniczenie, mówiące, że p....b... może powiedzieć dziecko, a dorosły już nie? czyżby dziecko miało specjalne pozwolenie na takie słowa? emotka

Nie napisałam o specjalnym pozwoleniu, a o tak impulsywnej reakcji na niepowodzenie. Małe dziecko najpierw powie/zareaguje, później pomyśli. Dorosły człowiek powinien najpierw pomyśleć, czy coś takiego powinno się w ogólne powiedzieć/ napisać. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6189447 Napisano: 27.04.2016 15:05:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noisy0000 napisał(a):

No oczywiście, najlepiej wszystko uogólnić emotka  MOJE ZDANIE jest takie, że jeśli masz ochotę wziąć udział w konkursie to pokaż swoją facjatę a nie wysyłasz dziecko emotka  Niedawno był konkurs Wedla gdzie rodzice wstawiali zdjęcia swoich dzieci umazanych na buzi czekoladą - skojarzenia budziło to różne - dlatego z całym szacunkiem ale nigdy w życiu nie chciałabym, żeby moi rodzice coś takiego zgłaszali ani sama nigdy nie wpadłabym na pomysł umieszczać zdjęcia swoich dzieci. Ale rozumiem ilonar2301, że według Ciebie nikt nie ma prawa mieć własnego zdania zatem nie będę na ten temat dalej polemizować emotka

Przecież rozmawiamy o dzieciach. Ogólnie o dzieciach i ich braku prawa do wyrażania bądź niewyrażania zgody na coś emotka . Nie będziemy się ograniczać do tego, że dana rzecz jest dobra w sytuacji A, a już w sytuacji B jest zła emotka .
Gdy ktoś napisze, że nie lubi dzieci w konkursach albo, że znów jury wybrało zdjęcia z dziećmi, to OK, niech tak będzie. Ale nazywanie dzieci p.......... b............... to przesada. Rozumiem- gdyby tak impulsywnie zareagowało dziecko, ale dorosły człowiek? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6189443 Napisano: 27.04.2016 15:01:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

nkba napisał(a):

Dzieci się same tam nie pchają tylko pchają je rodzice emotka Więc obrażaj rodziców, a nie dzieci bo niczemu nie zawiniły emotka

Dlaczego ma obrażać rodziców? Jeśli zasady konkursu nie zabraniają zdjęć z dzieciakami, to rodzic może sobie takie zdjęcie dodać. To nie jest konkurs z wódką, piwem, czy papierosami emotka . A o wyborze decyduje ocena jury, a nie sam

Chodziło mi o to, że jak chce pojechać po kimś - to po tych, co te zgłoszenia dodają. Ma prawo wyrazić swoje zdanie, ale kieruje swoją złość na dzieci.

Oczywiście, że ma prawo wyrazić swoje zdanie, ale szlag mnie trafia, gdy obraża się w ten sposób dzieci. Obrażanie rodziców w ten sposób też wkurza. To konkurs z lodami. Podejrzewam, że najwięcej tych lodów zjadają właśnie dzieci. To nie konkurs z alkoholem, papierosami, czy czymś tylko dla dorosłych. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6189428 Napisano: 27.04.2016 14:52:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noisy0000 napisał(a):

Ale mają prawo wyrazić (lub nie) zgodę na umieszczanie ich w internecie, dzieci niestety nie emotka

Zatem wywalmy wszystkie dzieci z filmów, seriali, gazet. Ba! Nawet z reklam. Bo przecież to tylko dzieci.
Niech od dzisiaj pampersy reklamują dorośli emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6189419 Napisano: 27.04.2016 14:44:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

Dzieci się same tam nie pchają tylko pchają je rodzice emotka Więc obrażaj rodziców, a nie dzieci bo niczemu nie zawiniły emotka

Dlaczego ma obrażać rodziców? Jeśli zasady konkursu nie zabraniają zdjęć z dzieciakami, to rodzic może sobie takie zdjęcie dodać. To nie jest konkurs z wódką, piwem, czy papierosami emotka . A o wyborze decyduje ocena jury, a nie sam fakt umieszczenia na zdjęciu pary dzieciaków.

@noisy0000 napisał(a):Ja też nie lubię dzieci w konkursach. To nie są przedmioty żeby je
obfotografowywać i wysyłać na konkurs.. (chyba że chodzi o konkurs gdzie
dzieci są głównym tematem) emotka

Dorosłe osoby to też nie są przedmioty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6189387 Napisano: 27.04.2016 14:21:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziomal102 napisał(a):

Pora na Koral znowu szaleje... O_O ja już nie mogę patrzeć na te pieprzone bachory, które wygrywają beznadziejnymi zgłoszeniami... emotka emotka emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6189372 Napisano: 27.04.2016 14:06:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

Jak wygląda kod na paragonie z Apetiną z Żabki/Freshmarketu? Mam poprawny zakup konkursowy z regulaminowego 1 dnia konkursu, ale paragon taki zwykły... (Piałam do nich parę dni temu, ale nie umiem się doczekać odp.)

Jest drugi paragon drukowany z informacją o konkursie i kodem. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6189252 Napisano: 27.04.2016 11:12:50 w SZUKAM....
xjustx napisał(a):

defed napisał(a):

icotynato napisał(a):

O widzę temat komunijny, też szukam sukienki ale mam pytanie ile dajecie chrześniakowi na komunię?

Sztabkę złota (a raczej "pastylkę") 2gramy + pralinki Lindor + płacę za tort + bezcenna miłość do chrześnicy i moja obecność na przyjęciu emotka

Ja mam zamiar kupić rower za ok 1000 zł. Sama najbardziej cieszyłam się z roweru na komunię i to już u mnie taka trochę tradycja, że chrzestna kupuje rower emotka

Zasłyszane wczoraj na szkolnym korytarzu.
- Tak, w niedziele nas zaprosili. Ale wiesz, wkurzyłam się!
- Dlaczego?
- Bo mała mówi do mnie: "A wiesz ciociu, rodzice już mi kupili nowego laptopa, więc nie wiem co Ty mogłabyś mi teraz kupić.". emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6189243 Napisano: 27.04.2016 11:03:50 w SZUKAM....
Dzięki dziewczyny emotka Akurat byłam w trakcie kupowania doładowań. Kupiłam dwa, kazali zapłacić za 4 emotka . I wszystko padło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6189236 Napisano: 27.04.2016 10:59:10 w SZUKAM....
Czy działa Wam Allegro? emotka Tzn. czy można się zalogować? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6188590 Napisano: 25.04.2016 22:15:36 w TESCO konkursy
edzia21 napisał(a):

Czy posiada ktoś link do nowej gazetki TESCO? emotka

http://www.tesco....stalowa-60-64/40a42f Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6188147 Napisano: 25.04.2016 11:24:34 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że mój ojciec próbuje kreować moje relacje z innymi ludźmiemotka Ciągle się pyta o jakichś moich kolegów-czemu nie mogłabym z nimi "chodzić" i w końcu mieć dziecko emotka Albo narzuca mi,że skoro ja i jego zastępczyni obie jesteśmy singielkami,to może byśmy razem poleciały na wakacje do Mołdawii.Na dodatek powiedział to w jej obecności, co i mnie i ją postawiło zapewne w kłopotliwej sytuacji.Lubię tą dziewczynę, jest w moim wieku,ale wolę znajomych do wyjazdów szukać jednak poza pracą.Ja już nie wiem jak mam z nim rozmawiaćemotka

Jest na to jeden sposób. Wyprowadź się z domu i zmień pracę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6188098 Napisano: 25.04.2016 10:04:02 w Czy informują/ informowali?
Czy w ub. tygodniu informowali z Finisha? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6188073 Napisano: 25.04.2016 08:49:15 w GFK
Reni napisał(a):

tak też zrobiłam, dzięki emotka

U mnie dzisiaj jest ankieta końcowa. Wyświetl w wątku >>
0 0