Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#6211425 Napisano: 10.06.2016 11:22:44 w Czy informują/ informowali?
Czy BigMilk z Biedronki już poinformowany? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6211239 Napisano: 09.06.2016 23:01:26 w Wkurza mnie...
ondine napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

Wkurza mnie linienie moich sierściuchów. I to, że ja też zaczęłam linieć- przy dlugich włosach, w każdym myciu, garść zostaje w ręce emotka

Też mnie to wkurza. emotka Czarna bluza+ kot albo pies to szara bluza. emotka

Mój pies tak nie linieje, ale babci kot... tragedia. Na kotach się nie znam, ale słyszałam, że gubią sierść jak tęsknią, to prawda? Bo akurat babcia wyjechała i całe mieszkanie ma usłane sierścią... I też mnie to wkurza...

Mój nie ma za kim tęsknić, bo ma mnie zawsze przy ogonie emotka . Czasami mam wrażenie, że traktuje mnie jak drugą matkę, bo wszędzie za mną chodzi. Gdzie się nie odwrócę, tam kot. Wydaje mi się, że zmienia intensywnie sierść na lato. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6211209 Napisano: 09.06.2016 22:13:04 w Wkurza mnie...
ludzka_istota napisał(a):

Wkurza mnie linienie moich sierściuchów. I to, że ja też zaczęłam linieć- przy dlugich włosach, w każdym myciu, garść zostaje w ręce emotka

Też mnie to wkurza. emotka Czarna bluza+ kot albo pies to szara bluza. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6211064 Napisano: 09.06.2016 16:49:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy zdarzyło Wam się nie mieć kodu w dużej paczce Lay's Strong? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6211061 Napisano: 09.06.2016 16:47:25 w Kaufland konkursy
asiunia260 napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

asiunia260 napisał(a):

Dostał już ktoś bony z ostatniego konkursu "Troszczymy się..."? Chyba do dzisiaj mieli czas na wysyłkę  emotka

a nie do 10?

wg regulaminu:
17. Nagrody będą wysłane do laureatów za pośrednictwem przesyłek pocztowych lub kurierskichw terminie do 09.06.2016r

ale będą wysłane, czyli od jutra powinny zacząć dochodzić emotka  jakoś zapamiętałam, że do 9 mają już być a nie dopiero zostać nadane

Chyba zawsze jest to ostatni dzień wysyłki i jutro powinny dotrzeć. Taką mam nadzieję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6210908 Napisano: 09.06.2016 13:24:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

szindy napisał(a):

Tak z ciekawości: kto się pochwali ile starterów konkursowych posiada?emotka

A ja mam JEDEN nr  :) ale myślę nad drugim tylko z powodu ciszy ze strony smolara..

Smolar niekoniecznie na to zwraca uwagę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6210422 Napisano: 08.06.2016 17:37:22 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

No nie przesadzajcie. Tydzień temu byłam u lekarza, zażartowałam czy wzrosła liczba pań w ciąży w związku z 500+. I co? Ano taka sama liczba jak w latach ubiegłych, zresztą na wsi też jakoś nie widzę aby przybyła liczba ciężarnych. Mamy we wsi 4 rodziny (jak wy to mówicie patalogiczne) i jakoś żadna z nich nie myśli o "robieniu dzieci" dla tych 500 zł. A w ogóle to ciekawe czy każdy z Was ma bliski kontakt z "rodzinami patologicznymi", że wypowiada się w tym temacie??? Rodzice z innych krajów od dawna mają 150 euro na dziecko i nikt im tego nie wypomina. Też w tym roku urodziłam cudowną córcie i czuje się przez takie komentarze jak jakiś darmozjad emotka

Ala, przecież nikt nie napisał, że tylko w patologicznych rodzinach rodzą się dzieci. Myślę, że zbyt osobiście to odebrałaś. Wg mnie program 500+ to rozwiązanie, które wcale nie przyniesie oczekiwanych przez rząd rezultatów. Ale dobrze, że dzieje się cokolwiek w tym temacie. Mogliby tylko nie dzielić dzieci na biedniejsze/ bogatsze/ pierwsze/ kolejne. Ja sama mieszkam na wsi. Mieszkałam na wsi i na wsi chcę mieszkać do końca życia. Nie widzę teraz żadnego wzrostu liczby kobiet w ciąży. I tu naprawdę nie chodzi o to, że każdy, kto dostanie 500 zł na dziecko jest jak to nazwałaś "darmozjadem". Są jednak skrajne sytuacje- jak wszędzie. Rodzice piją, balangują. Matki rodzą dzieci dla zasiłków itp. Ale nie można tu wrzucać ludzi do jednego wora. Odpowiadając na pytanie, czy mam kontakt z takimi rodzinami. Owszem- znam dwie takie rodziny. I żal mi tylko tych dzieci, które patrzą na wiecznie pijaną matkę i pijanego ojca. Napisałam tak, jak napisałam dlatego, że wkurzyło mnie takie określenie, że "na wioskach" jest tak i tak. W miastach wcale nie jest lepiej w tym temacie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6210302 Napisano: 08.06.2016 15:58:48 w Wkurza mnie...
nkba napisał(a):

nkba napisał(a):

nkba napisał(a):

To niestety było do przewidzenia emotka na wioskach w pobliżu mojego miasta to która może to w ciążę zachodzi emotka

A myślisz, że w miastach jest inaczej? Najwięcej patologii w miastach mieszka. Tam ludzie są bardziej anonimowi. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6210168 Napisano: 08.06.2016 14:42:32 w Informują
@ z Apetina Żabka. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6209461 Napisano: 07.06.2016 14:56:24 w Carrefour konkursy
Przyznać się kto ma mój rower! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6209394 Napisano: 07.06.2016 14:03:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

A śmialiście się, jak Wam o tym pisałam emotka

Ciekawe, czy wygra też jakiś emigrant z Holandii, niejaki Hooy van Wdoopen emotka

To podejrzane, że wiedziałaś. Przyznaj się, że w Avanti zdalnie zarabiasz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6208416 Napisano: 06.06.2016 12:53:24 w Połączenia nieodebrane
darog napisał(a):

228884402

Automat Eski albo innego SPAMu. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6207963 Napisano: 05.06.2016 13:35:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dorcia napisał(a):

W tym konkursie  w razie wygrnaje trzeba wyrazić zgodę na odprowadzenie podatku- dobrze rozumiem,że to zwycięzcy sami mają to zrobić?
http://www.e-konk...he.html#.V1QNYfl_tZY

Przecież z tego zapisu w Regulaminie jasno wynika, że nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6207402 Napisano: 03.06.2016 18:07:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy "Niezbędnik..." cały już obdzwonili? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6207392 Napisano: 03.06.2016 17:55:35 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

bruce żyjemy w takich czasach, że nie zawsze jest możliwość zaopiekowania się dzieckiem tak, jakbyśmy tego chcieli emotka . Rodzice pracują, czasem od 6, czy 7 rano, czasem na zmiany. Odstawiają dziecko do szkoły- świetlica- lekcje- świetlica. Takie życie emotka . Nic nie zwalnia ich jednak z nauczenia dziecka odpowiedzialności i ostrożności. Ja czasami patrząc na obce dzieci zastanawiam się nad tym, czy nie jestem taką nadopiekuńczą matką- wariatką. 6- i 7- latki chodzą same do szkoły, jeżdżą do szkoły rowerami. Nie wyobrażam sobie, żeby mój dzieciak szedł sam do szkoły emotka .

tak zbaczając z tematu. nieco. choć wiem, że zaraz spadną na mnie gromy. ale wkurza mnie niezmiernie, że rodzicami zostają ludzie, którzy się do tego nie nadają z różnych powodów. ot, choćby takich, że wiedzęą że nie będą mieli czasu ani dla siebie ani dla dziecka, nie będą mieli pieniędzy, nic, ale dziecko MIEĆ będą, bo przecież mieć trzeba, albo znalazło się je w kapuście. to nie "takie  życie", bo owo "takie życie" nie zmusza nas do płodzenia dzieci. same chęci "posiadania dziecka" to niestety nie wszystko.. nie wyobrażam sobie, że nie mając środków do życia i możliwości wychowywania dziecka choćby przez pierwsze kilka lat bez "odstawiania" ich gdziekolwiek, decyduję się na posiadanie dziecka... jakie to bowiem rodzicielstwo, gdy więcej czasu spędza się w pracy niż z dzieckiem? i jakie to partnerstwo, gdy małżonkowie zmieniają się rolami i mijają w przejsciu, bo jedno wraca z pracy,a  drugie właśnie wychodzi? tragedia. już wolę nie mieć dziecka, niż narażać je na brak opieki i wychowania z mojej strony. 

teraz czekam na bicie, ale i tak zdania nie zmienię, mimo tego, że już wiele osób przekonywało mnie, że nie mam racji, bo przecież każdy dziecko chce mieć, a pieniądze to nie wszystko. otóż: posiadanie dziecka to też nie wszystko, bo z dzieckiem TRZEBA spędzać czas. nie mam czasu = nie mam dzieci.

Gdyby każdy myślał w tych kategoriach, to dzieci nie byłoby w ogóle. Myślę, że czasami sama sobie przeczysz, bo raz twierdzisz, że dzieci nie są pępkiem świata, a raz piszesz, że trzeba im się poświęci w 100%. Nie oszukujmy się, ale niewiele osób może pozwolić sobie na pracę w domu albo na 4 godziny dziennie, żeby dziecko zawieźć do szkoły na 8:00 i odebrać o 12: 30. I później z tym dzieckiem non stop siedzieć. Taki life. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6207364 Napisano: 03.06.2016 17:22:26 w Czy informują/ informowali?
mysz-s napisał(a):

Nestle informowalo już za tamten tydzień o bonach do Decathlon ?

Tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6206622 Napisano: 03.06.2016 09:16:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

mam nadzieję że przynajmniej z tego konkursu będą dziś wyniki:) https://mila.podziekujmamie.pl/

Nie nastawiaj się za bardzo. Do dzisiaj wybór+ 3 dni robocze na info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6206619 Napisano: 03.06.2016 09:13:35 w Wkurza mnie...
bruce żyjemy w takich czasach, że nie zawsze jest możliwość zaopiekowania się dzieckiem tak, jakbyśmy tego chcieli emotka . Rodzice pracują, czasem od 6, czy 7 rano, czasem na zmiany. Odstawiają dziecko do szkoły- świetlica- lekcje- świetlica. Takie życie emotka . Nic nie zwalnia ich jednak z nauczenia dziecka odpowiedzialności i ostrożności. Ja czasami patrząc na obce dzieci zastanawiam się nad tym, czy nie jestem taką nadopiekuńczą matką- wariatką. 6- i 7- latki chodzą same do szkoły, jeżdżą do szkoły rowerami. Nie wyobrażam sobie, żeby mój dzieciak szedł sam do szkoły emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6206522 Napisano: 02.06.2016 23:06:51 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

edzia21- "Chyba" mnie jakby mało interesuje, chodzi mi o konkrety.

To potraktuj to jako pewniaka, a jak dostanę kolejne sms`a/`y z 3 etapu to dam Ci osobiście znać  emotka

Trzeci etap już poinformowany. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#6205185 Napisano: 01.06.2016 12:37:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
1Hiacynta1 napisał(a):

Czy Hackett Hamilton ma skłonność do informowania na raty? Chodzi mi o konkurs Dove w Tesco. Ja rozumiem że ludzie nie chcą się chwalić na forum, ale bez jajc, tam było 111 nagród. Statystycznie powinna do MDW wpisać się więcej niż jedna osoba, choćby chwaląc się zestawem.

U nich to chyba norma, że nagród na forum mało. Wyświetl w wątku >>
0 0