Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#2965960 Napisano: 26.12.2009 08:55:54 w Allegro.pl - bez linków
Monika11 napisał(a):

Mam pytanko licytowałam aukcję na allegro i moja była najwyższa. Jednak dzisiaj panienka odwołała przed czasem .Czy mogła jeżeli ktoś licytował? Licytowałam dzieciaczkom gry teraz młodszy płacze

Ja miałam lepiej, licytowałam suknię, bardzo fajna, dość oryginalna. Koleś odwołał aukcję na kilka minut przed jej zakończeniem, cena minimalna była przekroczona, ja prowadziłam, ale widać, jemu nie pasowało. Zgłosiłam do adminów( czy jak im tam) Allegro. I coś tam wtedy zrobili, ale nie pamiętam co dokładnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2965950 Napisano: 26.12.2009 08:53:25 w Wkurza mnie...
gocha26 napisał(a):

poldek napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

zuzkaa napisał(a):

iaziaz napisał(a):

katmich napisał(a):

wkurza mnie że nie wygrałam ani jednego zestawu men expert loreala emotka emotka

ja tez emotka

Mnie również to wkurza jak i to, że nie udało mi się wygrać na dobrychprogramach emotka emotka

emotka mnie też to wkurza emotka

i to jeszcze jak! emotka emotka emotka emotka

no, ja też men experta nie trafiłam emotka

Możecie podziękować osobom, które wygrały po kilka zestawów... Ja też niestety nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2965938 Napisano: 26.12.2009 08:49:40 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie konkurs Polskiego Radia, już się co prawda skończył, ale jednak... WKURZA MNIE!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2963177 Napisano: 24.12.2009 09:03:23 w Popraw sobie humor...

zaczytana-pola

#2963076 Napisano: 24.12.2009 03:22:05 w Wkurza mnie...
marmoladella napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

marmoladella napisał(a):

marmoladella napisał(a):

Może nie wkurzam się, ale trochę niecierpliwię, bo już powinny być wyniki z tego konkursu: http://www.allepr.../konkurs_swieta.aspx
Chociaż jeśli w czwartek zaczęli czytać mój list, to możliwe, że nie skończyli do dziś, bo był długi emotka
Ostatecznie wolę opóźnienie wyników, niż trefny wybór nagrodzonych jak w przypadku konka z iPodami emotka

Nie wygrałam emotka Smutno mi. Który to już raz emotka A przecież ćwiczę wciąż swoją wiarę w wygrywanie z Potęgą podświadomości w dłoniach!

emotka emotka emotka ja też nie wygrałam, ale się nie wściekam, najwidoczniej byli lepsi... Co ja w ogóle piszę! To było LOSOWANIE!!!

Czekam aż opublikują te nagrodzone. Jak będą to ciekawe listy, to ok, nie wściekam się. Ale swoją drogą... Dlaczego nie opublikowali od razu? Co to za problem? Czyżby poprawa błędów fleksyjnych, frazeologicznych i językowych wciąż trwała? emotka
Tego już za nas automat w Wordzie nie zrobi.

Ja mam już teraz komunikat: Sorry, page not found emotka

Będą w ogóle zamieszczone zwycięskie odpowiedzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2963072 Napisano: 24.12.2009 03:19:28 w Wkurza mnie...
zuzkaa napisał(a):

iaziaz napisał(a):

katmich napisał(a):

wkurza mnie że nie wygrałam ani jednego zestawu men expert loreala emotka emotka

ja tez emotka

Mnie również to wkurza jak i to, że nie udało mi się wygrać na dobrychprogramach emotka emotka

emotka mnie też to wkurza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2961278 Napisano: 23.12.2009 12:09:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
cudaczek121 napisał(a):

lavenda7 napisał(a):

a zdarza się tak że o nagrode trzeba się upomnieć ?

oj,tak,niestety emotka

czasem człowiek się upomina, obiecują, że przyślą, a i tak guzik... Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2960624 Napisano: 22.12.2009 11:20:55 w TESCO konkursy
jarko44 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Mam NADZIEJÊ, że ten nieszczęsny EKOkonkurs z Tesco już na dobre się zakończył. Może tym razem szczęście się do mnie uśmiechnie... Tak, tak, wierzę w cuda emotka emotka [/quote
podobno przedłużyli do Wielkanocy emotka

emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2960605 Napisano: 22.12.2009 11:12:43 w TESCO konkursy
Mam NADZIEJÊ, że ten nieszczęsny EKOkonkurs z Tesco już na dobre się zakończył. Może tym razem szczęście się do mnie uśmiechnie... Tak, tak, wierzę w cuda emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2960543 Napisano: 22.12.2009 10:46:59 w Wkurza mnie...
marmoladella napisał(a):

marmoladella napisał(a):

Może nie wkurzam się, ale trochę niecierpliwię, bo już powinny być wyniki z tego konkursu: http://www.allepr.../konkurs_swieta.aspx
Chociaż jeśli w czwartek zaczęli czytać mój list, to możliwe, że nie skończyli do dziś, bo był długi emotka
Ostatecznie wolę opóźnienie wyników, niż trefny wybór nagrodzonych jak w przypadku konka z iPodami emotka

Nie wygrałam emotka Smutno mi. Który to już raz emotka A przecież ćwiczę wciąż swoją wiarę w wygrywanie z Potęgą podświadomości w dłoniach!

emotka emotka emotka ja też nie wygrałam, ale się nie wściekam, najwidoczniej byli lepsi... Co ja w ogóle piszę! To było LOSOWANIE!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2959249 Napisano: 22.12.2009 02:06:31 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie to, że nic mi się nie chce! Nie chce mi się sprzątać, a jak już biorę się za sprzątanie, to robię więcej bałaganu, niż przed sprzątaniem.
Wkurza mnie, że nie mogę za cho**** wygrać tam gdzie chcę, a jak już wygrywam, to nie to, co chcę!
Wkurza mnie Lindt, Kasia i Tchibo! I Polskie Radio też!
Wkurza mnie to, że ktoś non stop spamuje mi skrzynkę informacjami o nowym forum konkursowym- nie jedna osoba! Jak będę chciała, to się zapiszę, jak nie, to nie, WKURZA MNIE TO! Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2958791 Napisano: 22.12.2009 11:19:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
grusia napisał(a):

http://www.se.pl/...a-nagrod_123510.html

widzieliscie te wyniki ? Mam wrazenie ze wiele konkursow jest organizowanych przez ludzi delikatnie mowiac niemadrych.

Nie po raz pierwszy i nie po raz ostatni, tak samo jak to, że wygrywają plagiaty, a Organizatorzy, nie mądrzy- to delikatnie ujęte... nagradzają takie prace i nic sobie z tego nie robią. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2957390 Napisano: 21.12.2009 06:11:26 w Wkurza mnie...
snupy3 napisał(a):

wkurza mnie Tchibo,ciekawe co tchiba zrobić żeby wpis dodało emotka

Trzeba napisać zaraz po północy, żeby widać było Twój wpis, ale żeby wygrać, za nic w świecie nie odpowiem- sama próbuję i wygrać nie mogę. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2956665 Napisano: 21.12.2009 01:16:21 w Wkurza mnie...
mio napisał(a):

wkurzają mnie naczynia w zlewie leża tam od rana i jeszcze sie nie umyły!
bezczelnosc emotka

emotka emotka mnie też wkurzają Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2956643 Napisano: 21.12.2009 01:08:34 w Wkurza mnie...
Widzieliście pierwsze miejsce na Knorze? Prawie 55 000 głosów, a wczoraj było na pierwszym miejscu chyba około 8 000... Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2955460 Napisano: 20.12.2009 09:45:02 w GFK
grzegorz543 napisał(a):

witam dostaliscie moze ostatnio jakies ankiety do wypelnienia

tak, w tym tygodniu, średnio 1- 3 na miesiąc. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2955424 Napisano: 20.12.2009 09:25:25 w GFK
Czy ktoś dostał ankietę na zlecenie firmy Target Dziecko? Chyba bez punktów, ale mają być losowane jakieś baseny, czy coś dla dzieci. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

zaczytana-pola

#2954736 Napisano: 20.12.2009 03:48:15 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie to, że dostałam karniaka za pisanie nie na teram w wątku teraz, a ludzie, którzy piszą nie na temat w wątku wyniki już nie! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#2951996 Napisano: 18.12.2009 04:23:12 w Wkurza mnie...
truskaweczka123 napisał(a):

wkurza mnie, ze na 60lat tchibo nie moge wygrac emotka emotka
i w ogole, ze biore tam udzial prawie codziennie a jeszcze nigdy nie widzialam , zeby dodana byla moja wypowiedz emotka emotka
czemu oni mnie tam ignoruja?? emotka

i kolo tez mnie wkurza!! bo tak sie staralam emotka

Nie jest dodana, bo dodają tylko te pierwsze, wpisane po północy! Też mnie wkurza Tchibo. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0