Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zaczytana-pola
Postów 11325
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie, nie mogę rozpoznać. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z ankiety na Vichy Consult. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie mam szczęścia w losowaniach, zgadzam się- nie sprawiedliwe. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Losowanie? Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mam włosów Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może faktycznie powinnam napisać CO, a nie KTO. Łapiesz mnie za słówka. I znów się wkurzyłam, po raz kolejny. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeżeli ktoś pisze: ciekawe z jakiej stronki zdjęcie skopiowałaś na ekonkach widziałem że sprawnie Ci wychodzi wyszukiwanie stron ze zdjęciami do kopiowania
Stąd wiem, ze to osoba z e- konków, a że nie jestem na 100 % pewna kto to, więc nie podaję jak tego oczekiwałeś konkretnego nicku, żeby nie zniżać się do poziomu tej osoby, jak sugerowałeś.
Poza tym wkurza mnie to, że ktoś zarzuca mi plagiat, skoro zdjęcie nim nie jest. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też tak myślę, a ktoś zamieścił w wynikach link to wyników internetowej księgi zabaw, więc to też nie te. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wyniki mają być 11.01. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja na przykład nie mam żadnych ale, napisałam tylko które teksty mi się podobają. W tym konkursie nawet nie brałam udziału Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poziom faktycznie nie jest jakiś wysoki, ale pierwszy tekst jest fajny, drugi też może być, za to trzeci nie bardzo przypadł mi do gustu. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli oskarżasz kogoś konkretnego, napisz to jawnym tekstem, bo pisząc w ten sposób, zrównujesz się poziomem z osobą przez siebie krytykowaną.
Dodam, że nie jestem pewna kim jest ta osoba, ale domyślam się, że to osoba, której napisałam prosto z mostu, że jest plagiatorem i ta osoba przyznała mi rację... Miałam odwagę zrobić to i to zrobiłam. A jeśli ktoś bezpodstawnie oskarża mnie, że ja kopiuję cudze zdjęcia to według mnie nie jest w porządku.
Ten top jest po to, żeby napisać co nas wkurza, więc nie wiem dlaczego pod kolejnym moim postem masz do mnie jakieś dziwne ALE. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cb656 chyba lubisz się mnie czepiać. Napisałam tylko co mnie wkurza. Nie twierdzę, że każdy ma taki OBOWI¡ZEK, ale jeśli pisze mi pod zdjęciem komentarz odnoszący się bezpośrednio do mojej osoby i e-konkursów to może powinien mieć tę odwagę, żeby mi prosto w oczy coś napisać, a nie ukrywa się pod innym nickiem. Jeśli nie ma odwagi to niech da spokój. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11325