Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#3004406 Napisano: 08.01.2010 11:51:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
ja przegapiłam ten konkurs Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3004317 Napisano: 08.01.2010 11:21:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
lekkoatletka napisał(a):

o które 'te same' dzieci wam chodzi? emotka

właśnie, nie mogę rozpoznać. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3004296 Napisano: 08.01.2010 11:17:38 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
aniajukej napisał(a):

Vichy próbki w kosmetyczce emotka
Ma ktoś jakiś pomysł skąd to?

Z ankiety na Vichy Consult. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3004273 Napisano: 08.01.2010 11:12:47 w TESCO konkursy
ulmich napisał(a):

Macie rację , tam gdzie jest wiele propozycji tam nie wygrywa ten kto lepszy tylko wybierają zwycięzców poprzez losowanie .
To jednak niesprawidliwe !

ja nie mam szczęścia w losowaniach, zgadzam się- nie sprawiedliwe. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3004211 Napisano: 08.01.2010 10:57:57 w TESCO konkursy
wawiona napisał(a):

inka113 napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

A jak obstawiacie Noworoczne Postanowienie? Tzn, co według Was ma szanse wygrać? Coś krótkiego? Długiego? Hasło, czy może jakiś wierszyk?

ja obstawiam że tam będzie tyle zgłoszeń że nawet nie będą tego oceniac...emotka takie moje zdanie emotka

a który to konkurs?

http://postanowienie-3.tesco.pl/

Losowanie? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3004142 Napisano: 08.01.2010 10:40:56 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

emotka może faktycznie powinnam napisać CO, a nie KTO. Łapiesz mnie za słówka. I znów się wkurzyłam, po raz kolejny.

...jaka bieda emotka Skoro wkurzasz się po złapaniu za słówka, to pomyśl tylko, jak wkurzałabyś się po próbie złapania za co innego emotka ....na przykład za włosy emotka

nie mam włosów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3004108 Napisano: 08.01.2010 10:31:35 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

jeżeli ktoś pisze: ciekawe z jakiej stronki zdjęcie skopiowałaś na ekonkach widziałem że sprawnie Ci wychodzi wyszukiwanie stron ze zdjęciami do kopiowania
Stąd wiem, ze to osoba z e- konków, a że nie jestem na 100 % pewna kto to, więc nie podaję jak tego oczekiwałeś konkretnego nicku, żeby nie zniżać się do poziomu tej osoby, jak sugerowałeś.
Poza tym wkurza mnie to, że ktoś zarzuca mi plagiat, skoro zdjęcie nim nie jest.

emotka
Trzeba tak było napisac od początku. TA informacja przynajmniej częściowo jest konkretna i nie bazuje tylko na domysłach, jak Twoj pierwszy wpis, który był bardzo ogólnikowy. Teraz wszyscy wiedzą, co (bo nie: kto) Cię wkurza. To ogromna różnica. mam nadzieję, że mnie rozumiesz?

emotka może faktycznie powinnam napisać CO, a nie KTO. Łapiesz mnie za słówka. I znów się wkurzyłam, po raz kolejny. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3004089 Napisano: 08.01.2010 10:27:54 w TESCO konkursy
A jak obstawiacie Noworoczne Postanowienie? Tzn, co według Was ma szanse wygrać? Coś krótkiego? Długiego? Hasło, czy może jakiś wierszyk? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3004049 Napisano: 08.01.2010 10:18:12 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Jeśli oskarżasz kogoś konkretnego, napisz to jawnym tekstem, bo pisząc w ten sposób, zrównujesz się poziomem z osobą przez siebie krytykowaną.
Dodam, że nie jestem pewna kim jest ta osoba, ale domyślam się, że to osoba, której napisałam prosto z mostu, że jest plagiatorem i ta osoba przyznała mi rację... Miałam odwagę zrobić to i to zrobiłam. A jeśli ktoś bezpodstawnie oskarża mnie, że ja kopiuję cudze zdjęcia to według mnie nie jest w porządku.
Ten top jest po to, żeby napisać co nas wkurza, więc nie wiem dlaczego pod kolejnym moim postem masz do mnie jakieś dziwne ALE.

Wyjaśniam: moje ale już w zasadzie opisałas sama w powyższym wpisie - nie wiesz, ale tylko sie domyślasz. W tym sensie jest to wobec mnie śmieszne i niepoważne, bo albo wiesz na pewno i podajesz fakty, albo tylko się domyślasz (a może błędnie i nie masz racji?) i bijesz pianę. Jak sama zauważyłaś - ten top jest po to, by wyrażać swoją dezaprobatę dla zjawisk i osób. Ja nie tyle jestem wkurzony Twoim zachowaniem, co zwracam uwagę na pewne niedopatrzenie, istotne z mojego punktu widzenia. Nic nie poradzę na to, że Ci moja opinia nie pasuje i kłuje w oczy. Jest to moja osobista, bardzo subiektywna opinia, wyrażam swoje przekonania, ale nikogo nie zmuszam do ich przyjęcia za własne.

jeżeli ktoś pisze: ciekawe z jakiej stronki zdjęcie skopiowałaś na ekonkach widziałem że sprawnie Ci wychodzi wyszukiwanie stron ze zdjęciami do kopiowania
Stąd wiem, ze to osoba z e- konków, a że nie jestem na 100 % pewna kto to, więc nie podaję jak tego oczekiwałeś konkretnego nicku, żeby nie zniżać się do poziomu tej osoby, jak sugerowałeś.
Poza tym wkurza mnie to, że ktoś zarzuca mi plagiat, skoro zdjęcie nim nie jest. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3003690 Napisano: 08.01.2010 09:03:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
nineczka17 napisał(a):

anava napisał(a):

yuliya25 napisał(a):

yuliya25 napisał(a):

anava napisał(a):

Coccodrillo:
http://www.coccod...CI_KONKURSU,175.html

pisze, że laureaci

Tyle osób by wygrało emotka emotka emotka emotka emotka emotka widzę swoją niunię tam, ale to chyba uczestnicy a nie laureaci

Właśnie w regulaminie przeczytałam, że wygrywa 100 zdjęć, więc to nie wyniki emotka

mi też się wydaje, że jest cos nie tak by wszyscy byli w zakładce LAUREACI

to sa wszystkie zdjecia nadesłane do konkursu wg kolejnosci nadesłania emotka

Też tak myślę, a ktoś zamieścił w wynikach link to wyników internetowej księgi zabaw, więc to też nie te. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3003639 Napisano: 08.01.2010 08:49:49 w TESCO konkursy
malenka89 napisał(a):

tatek22 napisał(a):

z eko konkursu juz informowali?

jeszcze nie.

wyniki mają być 11.01. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3003609 Napisano: 08.01.2010 08:41:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
grancias napisał(a):

Prawda jest taka, ze choćby pisał to sam Mickiewicz, czy Szymborska, nasi forumowi poeci i tak mieli by jakieś ale emotka Standard emotka

Ja na przykład nie mam żadnych ale, napisałam tylko które teksty mi się podobają. W tym konkursie nawet nie brałam udziału emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3003534 Napisano: 08.01.2010 08:12:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
irrus napisał(a):

makaronowyklen napisał(a):

http://www.komput...k.pl/Epoka_Lodowcowa
co sądzicie o wynikach?
Mi się wydaje, że mieli tych odpowiedzi tak dużo, że przeczytali wszystko, potem dostali niezłego mętliku w głowie. I zaczęli losować emotka

Niekoniecznie. Może po prostu poziom był taki, jaki był i właśnie te teksty wysunęły się na czołówkę. Mnie jakoś specjalnie do gustu nie przypadły, ale dostrzegam pewną wyższość nad moimi propozycjami i wyciągam wnioski z tej porażki na przyszłość emotka

Poziom faktycznie nie jest jakiś wysoki, ale pierwszy tekst jest fajny, drugi też może być, za to trzeci nie bardzo przypadł mi do gustu. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3003497 Napisano: 08.01.2010 07:57:50 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

cb656 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie fakt, osoba z e- konkursów nie ma odwagi pod komentarzem do zdjęcia przedstawić się swoim nickiem z forum, a ma czelność oskarżać mnie o skopiowanie cudzego zdjęcia.

Nikt nie ma obowiązku posługiwania się w każdym miejscu tym samym nickiem, to jakieś pomylenie pojęć. Jeśli oskarżasz kogoś konkretnego, napisz to jawnym tekstem, bo pisząc w ten sposób, zrównujesz się poziomem z osobą przez siebie krytykowaną. emotka Ja na przykład na potrzeby różnych miejsc w sieci posługuję się różnymi nazwami i nie widzę w tym niczego złego, jest pełna dowolność.

cb656 chyba lubisz się mnie czepiać. Napisałam tylko co mnie wkurza. Nie twierdzę, że każdy ma taki OBOWI¡ZEK, ale jeśli pisze mi pod zdjęciem komentarz odnoszący się bezpośrednio do mojej osoby i e-konkursów to może powinien mieć tę odwagę, żeby mi prosto w oczy coś napisać, a nie ukrywa się pod innym nickiem. Jeśli nie ma odwagi to niech da spokój.

Jeśli oskarżasz kogoś konkretnego, napisz to jawnym tekstem, bo pisząc w ten sposób, zrównujesz się poziomem z osobą przez siebie krytykowaną.
Dodam, że nie jestem pewna kim jest ta osoba, ale domyślam się, że to osoba, której napisałam prosto z mostu, że jest plagiatorem i ta osoba przyznała mi rację... Miałam odwagę zrobić to i to zrobiłam. A jeśli ktoś bezpodstawnie oskarża mnie, że ja kopiuję cudze zdjęcia to według mnie nie jest w porządku.
Ten top jest po to, żeby napisać co nas wkurza, więc nie wiem dlaczego pod kolejnym moim postem masz do mnie jakieś dziwne ALE. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3003428 Napisano: 08.01.2010 07:30:04 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie fakt, osoba z e- konkursów nie ma odwagi pod komentarzem do zdjęcia przedstawić się swoim nickiem z forum, a ma czelność oskarżać mnie o skopiowanie cudzego zdjęcia.

Nikt nie ma obowiązku posługiwania się w każdym miejscu tym samym nickiem, to jakieś pomylenie pojęć. Jeśli oskarżasz kogoś konkretnego, napisz to jawnym tekstem, bo pisząc w ten sposób, zrównujesz się poziomem z osobą przez siebie krytykowaną. emotka Ja na przykład na potrzeby różnych miejsc w sieci posługuję się różnymi nazwami i nie widzę w tym niczego złego, jest pełna dowolność.

cb656 chyba lubisz się mnie czepiać. Napisałam tylko co mnie wkurza. Nie twierdzę, że każdy ma taki OBOWI¡ZEK, ale jeśli pisze mi pod zdjęciem komentarz odnoszący się bezpośrednio do mojej osoby i e-konkursów to może powinien mieć tę odwagę, żeby mi prosto w oczy coś napisać, a nie ukrywa się pod innym nickiem. Jeśli nie ma odwagi to niech da spokój. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3003223 Napisano: 07.01.2010 11:07:12 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie fakt, osoba z e- konkursów nie ma odwagi pod komentarzem do zdjęcia przedstawić się swoim nickiem z forum, a ma czelność oskarżać mnie o skopiowanie cudzego zdjęcia. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3001570 Napisano: 07.01.2010 01:31:52 w GFK
u mnie mama dostała tą ankietę i 26 punktów, ja nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3001152 Napisano: 07.01.2010 11:50:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ten rok zaczął się kiepsko. Oj kiepsko, mam nadzieję, że później będzie lepiej... Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3001078 Napisano: 07.01.2010 11:35:17 w Dyskusje o wynikach konkursu
jolcia12 napisał(a):

grusia napisał(a):

Weekend przyjemności z Dove - padlam.

primo1988 napisał(a):

No co nie mogli dać wygranej jednemu z członków rodziny,bo by się pozabijali. A tak dali wszystkim i wszyscy są zadowoleni hehe Śmieszne są takie wyniki konkursów to fakt.

widzę duzo nazwisk rodzin osób z forum emotka i gratuluję emotka kto gra ten wygrywa

emotka całe rodziny wygrały, ja na szczęście nie brałam udziału emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3000949 Napisano: 07.01.2010 11:07:18 w Rossmann
kitusbajdus napisał(a):

ja zauważyłam, że im mądrzej piszę tym częściej przegrywam emotka emotka
mądrzej nie znaczy lepiej emotka emotka

Oj, coś w tym jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0