Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#3011247 Napisano: 11.01.2010 11:18:09 w TESCO konkursy
grancias napisał(a):

Oj sorki za pytanie. Ubzduralo mi sie, ze wybor zwyciezcow mial nastapic 04.01, a 11.01 miały być tylko podane wyniki do publicznej wiadomosci emotka

04.01 to z Knorra.

Ciekawe ile osób z forum zgarnie nagrodę w Eko... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3011187 Napisano: 11.01.2010 11:03:31 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

mio napisał(a):

emanuela24 TAK zapalcilam za swoj porod za wszelkie badania bo rodzilam w prywatnym szpitalu, a Tobie nic do tego.
powtarzam nikt nie ma prawa mnie zaczepiac na ulicy po kilkanascie razy i koniec tego sie bede trzymala.
P.S. Rydzyk Rydzyk, a Owsiak nic z tego nie ma tak? emotka
zaczelam temat - koncze go

owszem ma , tak jak inne fundacje wg Polskiego! prawa o ile sie nie myle 10% zbiorek jest fundacje i z tego pokrywane powinny byc wszystkie akcje , koncerty , produkcja gadzetow i wyplaty , ale jak mozna wszedzie przeczytac Owsiak od dluzszego czasu nie bieze wyplaty a pieniadze nawet te 10% wplaca na lokaty dzieki czemu tak rosna ze nie musi tykac nawet kwoty uzbieranej bo moze wziasc na FUNDACJE procent z zysków lokat.
To jest jeden jedyny dzien w roku , ktory juz jest smiem powiedziec polska tradycja , owszem chodzenia po domach nie toleruje bo nawet ejst to zakazane, ale zaczepianie ludzi jak najbardziej, mysle ze nawet jesli ktos nie chce pomagac korona z glowy nie spadnie jak poprostu powie grzecznie nie dziekuje.
Zbieram od lat , baaaardzo dlugo , od 2 lat zbiera rowniez moj syn 3,5 letni, pamietam jak go urodzilam badano mu sluch sprzetem podarowanym na wosp - na ktore sama pomagalam zbierac
Wracajac do tradycji ja bym to ujela tak
tradycja moze i dluzsza jest strzelanie petard w sylwestra , wielu to przeszkadza ale nie ma zakazu bo jest to swego rodzaju tradycja ktorej kazdej sie poddaje moze i glupi przyklad ale to samo jest z orkiestra tym co to sie nie podoba poprostu nie daja choc ciesze sie z tego ogromnie takich osob jest garstka , staruszki z niska emerytura daja ostatnie grosze bo wiedza ze to jest dobro - pomoc
Nie zycze nikomu zeby kiedykolwiek byl zmuszony do tego aby kozystal z tego sprzetu , ale jesli juz by taka sytuacja byla wtedy zycze zeby ten ktos byl dumny z tego ze sam dolozyl do tego jakas czesc siebie, a nie zeby czul tą gorycz ze jest badany sprzetem od tych zebrakow
I tym koncze ten temat bo az mi sie slabo robi jak czytam takie cos pozdrawiam

emotka dobrze to ujęłaś.

W temacie- wkurzają mnie wyniki konkursów. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3011176 Napisano: 11.01.2010 11:00:30 w TESCO konkursy
7. Dnia 11.01.2010 r. o godz. 13:00 na stronach www.tesco.pl opublikowana zostanie lista Zwycięzców, których propozycje zostały nagrodzone przez Jury Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3011172 Napisano: 11.01.2010 10:56:55 w TESCO konkursy
beata82roksana82 napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

grancias napisał(a):

Dostal ktos e-maila z tego konkursu http://www.tesco....ekokonkurs/index.php ?

pewnie znowu beda opoznienia z wynikami...
chcialabym dostac maila emotka

ja też mam taką nadzieję że dostanę @ emotka

tam w regulaminie jest napisane, że dzisiaj mają być na stronie wyświetlone wyniki- o godz. 13.00 Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3010588 Napisano: 10.01.2010 11:08:37 w Wkurza mnie...
mio napisał(a):

każdego dobra wola czy na to da czy nie. wszyscy wokół trąbią żeby dawać dawać dawać i jest dobrze a jak ktoś powie żeby nie dawać to od razu jest złyyy... wkurza mnie WOŚP
P.S> nie jestem moherem emotka

Mnie wkurzył ten ksiądz swoim gadaniem, żeby NIE dawać, jak napisałaś każdego: dobra wola czy da.
Dzisiaj na szczęście nigdzie nie wyłaziłam poza podwórko, ale o 10.00 rano przyszły dwie dziewczynki z podstawówki z puszką, żeby dać pieniądze. Nie wiem dlaczego przychodzą z puszkami do domów. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3010534 Napisano: 10.01.2010 10:46:52 w Wkurza mnie...
smsowicz napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

iwek napisał(a):

krzyszu napisał(a):

Kiedyś jak ja chodziłem i zbierałem kaske to stało dwóch chłopaków i jeden pytał drugiego na co zbierasz? A on odpowiada na buty a ten drugi zbierał na spodnie emotka

No ja dziś tylko chłopaków kwestujących spotkałam, nie wyglądali zachęcająco. emotka Więc miast wrzucić do puszki wysłałam smsa. emotka

A wkurza mnie armagedon za oknem. emotka

sa rozni ludzie ale to nie znaczy ze kazdy wolontariusz musi uzbierac pelna puszke
mnie wkurzalo dzisiaj babsko rodem mocherowy beret wiedzacy wszystko lepiej od innych wyzywajacy wolontariuszy o wielkie jej oburzenie ze zbieramy na terenie kosciola zreszta zaprzyjaznionego od lat tam zbieram brr emotka

Wkurzają mnie mohery. Rydzyk powie, że Owsiak jest zły, to one najchętniej by go ukamienowały. A propos kamieniowania:
http://www.youtub.../watch?v=1dyxOnuIiO8
emotka

Dzisiaj dowiedziałam się, że ksiądz na mszy w kazaniu- NAKAZAŁ, żeby nie dawać kasy na WOŚP, bo tak naprawdę to nie są pieniądze na dzieci z chorobami onkologicznymi, tylko na Woodstock.
Jak to dobrze, że nie chodzę do kościoła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3010489 Napisano: 10.01.2010 10:24:32 w dzis mam urodzinki
apoccalipsa napisał(a):

strona o konkursach mogłaby czasem jakiś konkurs zorganizować emotka np 600 nagród zokazji 6 urodzin emotka emotka emotka

600? Chyba 6 000 emotka emotka emotka

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3008347 Napisano: 09.01.2010 11:25:57 w Popraw sobie humor...
aniajukej napisał(a):

cb656 napisał(a):

UWAGA: trzeba trochę cierpliwości, by się załadowało, ale efekt przechodzi ludzkie pojęcie!
http://www.joemon...0561/Striptiz_boski_ emotka

emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3008307 Napisano: 09.01.2010 10:59:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
iwek napisał(a):

Ilonar2301, nagroda nagrodą ale może wreszczie by coś do nich dotarło na przyszłość. emotka
Taki organizator od pestycydów to się tylko zdziwi i tyle. emotka

Oj, są tacy, po których spłynie i tyle albo jeszcze lepiej, nie zaczai się, że dostał 100 takich samych haseł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3008165 Napisano: 09.01.2010 10:10:05 w STOPIEŃ ZAANGAŻOWANIA
Oj, moje zaangażowanie jest zupełnie całkowicie nieopisywalne, nie wyobrażam sobie dnia, kiedy nie miałabym możliwości zajrzeć na e- konkursy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3008043 Napisano: 09.01.2010 09:37:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
iwek napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

cobra176 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

marmoladella napisał(a):

cobra176 napisał(a):

sss199 napisał(a):

ignam napisał(a):

madzdz napisał(a):

Ja myślę, ze powinniśmy po każdym takim konkursie zasypywać organizatorów mailami jak bardzo się ośmieszyli.. Sytuacja jest śmieszna, ale powoli robi się coraz bardziej niesmaczna.

Proponuję zastrzec sobie hasło Dodaj do ulubionych i kosić kasę z ludzi, którzy je wysyłają na konkursy.

Jeśli już ktoś miałby to zastrzegać to raczej Microsoft

Może dodaj do ulubionych nie jeste zbyt oryginalne, ale jak widać wciąż ma wzięcie. Może raz w jakimś konku się zgadamy i wszyscy wyślemy to cudne hasełko. Organizatorzy coś by wtedy zauważyli emotka

Jeśli to na serio, to się chętnie przyłączę emotka

taaak! szukajmy już jakiegoś konkursu, będzie fajna zabawa emotka

Całkiem serio, ja mogę zaryzykować emotka

Może tu:
https://www.e-kon...rticles-1-56008.html

Ja bym raczej postawiła na którąś z naszych (nomen-omen) ulubionych agencji. emotka

he he he, tych, w których to hasło wygrało?
Pewnie przyznaliby każdemu nagrodę
Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3008008 Napisano: 09.01.2010 09:30:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
cobra176 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

marmoladella napisał(a):

cobra176 napisał(a):

sss199 napisał(a):

ignam napisał(a):

madzdz napisał(a):

Ja myślę, ze powinniśmy po każdym takim konkursie zasypywać organizatorów mailami jak bardzo się ośmieszyli.. Sytuacja jest śmieszna, ale powoli robi się coraz bardziej niesmaczna.

Proponuję zastrzec sobie hasło Dodaj do ulubionych i kosić kasę z ludzi, którzy je wysyłają na konkursy.

Jeśli już ktoś miałby to zastrzegać to raczej Microsoft

Może dodaj do ulubionych nie jeste zbyt oryginalne, ale jak widać wciąż ma wzięcie. Może raz w jakimś konku się zgadamy i wszyscy wyślemy to cudne hasełko. Organizatorzy coś by wtedy zauważyli emotka

Jeśli to na serio, to się chętnie przyłączę emotka

taaak! szukajmy już jakiegoś konkursu, będzie fajna zabawa emotka

Całkiem serio, ja mogę zaryzykować emotka

Może tu:
https://www.e-kon...rticles-1-56008.html Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3005741 Napisano: 08.01.2010 08:20:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
anava napisał(a):

I co z Knorrem?

Czekamy... Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3005424 Napisano: 08.01.2010 06:04:19 w Wkurza mnie...

cudaczek121 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie to,że zanim zdążyłam uzbierać na torbę z zapunktowani.pl, to już się skończyły emotka A i tak mam dopiero 336 punktów tam emotka

ja też mam podobnie, brakowało mi do torby 27 pkt
emotka

No chyba że jeszcze dodadzą do końca promocji,bo np. ostatnio już chyba deski do krojenia i rozgałęziacza nie było,a znowu jest

w ciągu tego tyg.chyba 2 razy zmieniali katalog emotka

Trwają do marca, czy tak?
Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3005367 Napisano: 08.01.2010 05:47:13 w Wkurza mnie...
martu18 napisał(a):

evja napisał(a):

Jestem wkurzona do granic możliwości. Konkurs Oetker. Grałam w ta gre kilka godzin. Według regulaminu osoby które znajdą się na liście rankingowej do 05.01 miały wygrywac. A tu nie. Totalnie nic.

Miał ktoś podobnie?

no tak, tylko, że pewnie miałaś jakiś wynik, który był bliski 1000, czyli teoretycznie grając normalnie - nie do osiągnięcia...
ja miałam jakoś koło 140 - wygrałam ciasteczka...

Ja około 300 punktów- wygrałam coolboxa Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3004796 Napisano: 08.01.2010 02:03:15 w HBO
merynosek napisał(a):

merynosek napisał(a):

xnataliax napisał(a):

jakie macie wyniki w tej grze czysta krew??

113 ale widzę że nie mam szans emotka

A ja dalej mam 101 i nie mogę pobić tego wyniku... przy 90 upada mi 5 butelka...

ja mam już 120 i mam nadzieję że na termos starczy emotka

Spróbuję jeszcze wieczorkiem:)
Fajny ten termosik emotka

219 Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3004684 Napisano: 08.01.2010 01:20:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
iaziaz napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

iaziaz napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

iaziaz napisał(a):

taaga20 napisał(a):

http://www.coccod...CI_KONKURSU,175.html
są już wyniki ... da się zauważyć że jedno dziecko dostanie dwie nagrody ... a raczej ich rodzice emotka

i to mnie wkurza emotka

o jakim mowa?

B.P i K.P. ale inne imiona dziecka

B.P za zdjecie Mateusza to moj syn natomiat pani K.P to nie ja nazywam sie Izabela jak wiekszosc pewnie wie i to zbieg okolicznosci wiec prosze nie pisac takich bzdur emotka

ale ja dlatego napisałam, że są inne imiona dzieci, bo może taaga20 o tym przypadku myślała. Nie denerwuj się.

no ok tylko wyjasniłam ze to przypadek nie znam tej pani z tym samym nazwiskiem,a moj syn ma piekny usmiech emotka

raczej nie inaczej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3004674 Napisano: 08.01.2010 01:18:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
iaziaz napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

iaziaz napisał(a):

taaga20 napisał(a):

są już wyniki ... da się zauważyć że jedno dziecko dostanie dwie nagrody ... a raczej ich rodzice emotka

i to mnie wkurza emotka

o jakim mowa?

B.P i K.P. ale inne imiona dziecka

B.P za zdjecie Mateusza to moj syn natomiat pani K.P to nie ja nazywam sie Izabela jak wiekszosc pewnie wie i to zbieg okolicznosci wiec prosze nie pisac takich bzdur emotka

ale ja dlatego napisałam, że są inne imiona dzieci, bo może taaga20 o tym przypadku myślała. Nie denerwuj się. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3004625 Napisano: 08.01.2010 12:58:35 w Dyskusje o wynikach konkursu
iaziaz napisał(a):

taaga20 napisał(a):

i to mnie wkurza emotka

o jakim mowa?

B.P i K.P. ale inne imiona dziecka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3004435 Napisano: 08.01.2010 12:03:41 w TESCO konkursy
aniunia1900 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

A jak obstawiacie Noworoczne Postanowienie? Tzn, co według Was ma szanse wygrać? Coś krótkiego? Długiego? Hasło, czy może jakiś wierszyk?

Ja napisałam krótkie zdanie - coś na zasadzie tych co obok się pojawiają, myślę podobnie jak inni, że losować będą emotka A w innych konkursach Tesco wygraliście za jakie odpowiedzi, bo mnie się nigdy nie udało wygrac u nich?

Ja marzę o wygranej w EKO emotka pomarzyć dobra rzecz emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0