Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#3035123 Napisano: 20.01.2010 08:31:38 w Wkurza mnie...
sambolera napisał(a):

anus napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie PLUS. 17 stycznia doładowałam konto 50 PLN, kasę doliczyli, ważności nie przedłużyli. Teraz jestem odcięta od świata, ponieważ zablokowali mi połączenia wychodzące emotka emotka emotka niech tylko dopadnę drugi telefon, żeby tam zadzwonić...

mnie też wkurza Plus - miałam na koncie 6,50 zł i konto ważne do któregos tam lutego, a nie chciał mi wysłać smsa premium za 2,44 zł emotka

ja miałam tak z Orange

Orange też mnie wkurzał, ale na szczęście nie mam już z nim nic wspólnego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3035046 Napisano: 20.01.2010 08:01:47 w Rossmann
WYNIKI konkursów będą:
Farouk 26.01 godzina 12.00
Jak pachnie miłość 25.01 godzina 12.00
Język miłości 27.01 godzina 12.00
Kamill 02.02 godz. 12.00
Rexona, Clear 02.02 godz. 12.00
Maybelline 20.02 godz. 24.00 Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3034981 Napisano: 20.01.2010 07:07:35 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie PLUS. 17 stycznia doładowałam konto 50 PLN, kasę doliczyli, ważności nie przedłużyli. Teraz jestem odcięta od świata, ponieważ zablokowali mi połączenia wychodzące emotka emotka emotka niech tylko dopadnę drugi telefon, żeby tam zadzwonić... Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3034587 Napisano: 19.01.2010 11:25:29 w TESCO konkursy
marta25 napisał(a):

czy ktoś się orientuje do którego można wysyłać noworoczne postanowienia w tesco?? na stronie wychodzi że do 20.01...a w regulaminie że do 6.02 chyba że czytać nie umiem??

tak jak w regulaminie, do 6.02. ale niech nie zdziwi Cię, jeśli będzie można wysyłać je do 6.03.- taka natura TESCO, że potrafi przedłużyć konkursik ot- o miesiąc. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3034160 Napisano: 19.01.2010 09:27:43 w Rossmann
Czy można sprawdzić w konkursach rossnetu, czy wysyłało się już zgłoszenie do danego konkursu, czy też nie?
Nie pamiętam, czy wysyłałam na język miłości, czy też nie wysyłałam. Wszystko mi się miesza z tym zapachem miłości emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3034031 Napisano: 19.01.2010 09:06:03 w Wkurza mnie...
lui napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

monia24 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

inka113 napisał(a):

justys807 napisał(a):

inka113 napisał(a):

justys807 napisał(a):

inka113 napisał(a):

justys807 napisał(a):

wkurza mnie to, że niektórzy grają tylko po to, żeby wygraną za chwilę sprzedać na allegro...:(

a co w tym wkurzającego, że ktos tak na zycie zarabia...

może to, że inni grają dlatego bo zależy im na nagrodzie, a nie wygrają bo wygra ktoś inny komu nie zależy na nagrodzie tylko na tym, żeby szybko ją sprzedać... emotka

sprzedają bo bardziej zależy im na tym żeby mieć za co żyć! a może dla kogoś ważniejsze niż wysmarować się luksusowym balsamem jest to żeby mleko dziecku kupić? wiesz ile tu jest ludzi dla których konkursy to źródło utrzymania takie samo jak każda inna praca...

hmm... też mam dziecko ale mimo wszystko nie gram na kilka kont, czy na całą rodzinę żeby tylko zgarnąć jak najwięcej nagród i je potem sprzedać... tylko normalnie ciężko pracuję... ok skoro to ich źródło utrzymania jak twierdzisz to z czego żyją jak nie wygrywają???

wygrywają i to czasem sporo! jak pobedziesz tu dłużej to może sama się przekonasz... fajnie że masz normalną 'uczciwą' pracę ale jak moze wiesz nie każdy ma to szczęście! to się bezrobocie nazywa i w dzisiejszych czasach jest dość popularne, niestety. poza tym każdy wybiera sobie sposób utrzymania sam i nie nam kogos krytykować za to! grają-> wygrywają-> nikomu nie robią tym krzywdy! nie widzę problemu... graj, inwestuj, wymyslaj bo kreatywność jest w cenie! i nie krytykuj nikogo patrząc na człowieka przez pryzmat własnych potrzeb czy doświadczeń. emotka

zgadzam się z Tobą w 100% emotka
dodałabym tylko tyle że co niektórzy mogliby prace rozpocząć ale... nie ma z kim dziecka zostawić (nie we wszystkich miastach są żłobki czy ogólnie dostępne przedszkola - u nas przynajmniej połowa chętnych dzieci sie do nich nie dostaje - jest prywatne ale 2 razy droższe ) babcie nie zawsze maja tyle zdrowia
a jak ktoś ma iść do pracy za 1200 - i 700 dać opiekunce to kiepski biznes, kiepski zarobek +dziecko zostawione z obcą kobietą - każdy orze jak może - byleby były efekty i najważniejsze że nikt nikogo nie okrada - nikt nikomu tu krzywdy nie robi emotka

dokładnie, ja mam dwójkę dzieci i sprzedaż wygranych to dla mnie wielka pomoc. Bywa i tak, że wygram rzecz, którą chciałabym sobie zostawić, ale wiem że muszę ją sprzedać bo pieniążki bardzo potrzebne a super nowoczesną suszarką siebie i dzieci nie wyżywię emotka
Poza tym jak ktoś gra na 5 kont - tak jak pisała koleżanka - to poświęca 5 x więcej czasu, więc wygrana jest bardziej realna i bardziej się należy - bo jakby wypracowana była.
Uważam, że nie ma co oceniać - lepiej ten czas poświęcić na konkursy.

mnie tam sprzedawanie nagród na allegro, ani granie z kilku kont nie wkurza. Denerwuje mnie raczej oszukiwanie, kopiowanie nie swoich tekstów, zdjęć itd, żeby tylko zgarnąć nagrodę. To już jest chore, są osoby które spamują dziennie po 5 razy aby wygrać książkę za 30zł . Przesada.

popieram! i cenię wszystkich potrafiących wygrywac za kreatywnośc emotka

wkurzają mnie tylko ci którzy popełniają nawet o tym nie wiedząc przestepstwo z KK oraz ustawy o prawie autorskim - uzywajc bez zezwolenia prac w ktroe wlożyl ktos serce i poświęcil czas na ich zrobienie

A mnie wkurza to, że czasem ludzie piszą o komentarzach konkursowych, że praca jest plagiatem, chociaż nim nie jest. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3033993 Napisano: 19.01.2010 08:59:02 w Wkurza mnie...
cobra176 napisał(a):

Już że tak powiem tradycyjnie wkurza mnie streetcom.
Jako jedna z nielicznych zapewne nie mam Karmi, ani nawet ankiety na temat tegoż pifka. Nawet nie wiecie, jak mnie wkurza, gdy widzę w MDW ja tem mam, ja też itp. itd. (oczywiście nie wy mnie wkurzacie, tylko ta sytuacja, ku woli jasności).
Dlaczego emotka Leo!!! Why!!! emotka

Mnie też to wkurza. Nigdy tam nic nie miałam emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3033368 Napisano: 19.01.2010 05:55:45 w TESCO konkursy
amaretta1 napisał(a):

Od 21 stycznia nowy konkurs - tym razem 10 wycieczek do Maroka i bony - 50 x 200 zł emotka

Nowy konkurs? Hmmm... nie mogę znaleźć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3032437 Napisano: 19.01.2010 01:34:45 w TESCO konkursy
dorcia77 napisał(a):

kupon to tylko mała karteczka z informacja o konkursie, kasjerki powinny dawac je tym co zrobili zakupy za min 25 zł
ja dostałam bo sie spytałam, a Pani przedemna nie.

Hmmm... ja też nie mam, ale sms- a wysłałam. Wygrać nie wygram, ale zapytać warto emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3032350 Napisano: 19.01.2010 01:18:23 w TESCO konkursy
basiasiwek28 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Zasadnicze pytanie dotyczące tego konkursu, gdzie do wygrania jest 10 000 zł. W regulaminie napisane jest, że trzeba zachować jakiś kupon... O co chodzi?

...10 000 JEST DO WYGRANIA DLA TYCH CO PŁAC¡ KART¡ TESCO... dla pozostałych tylko 5000

Rozumiem, ale w regulaminie jest napisane:
2. Każdy Uczestnik Konkursu, który dokonał zakupu za minimum 25 zł brutto i odebrał kupon promocyjny może przesłać swoje zgłoszenie uczestnictwa w Konkursie za pomocą wiadomości SMS w następujący sposób(...)

więc zastanawiam się czy chodzi o jakiś specjalny kupon, czy też o paragon. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3032327 Napisano: 19.01.2010 01:13:26 w Połączenia nieodebrane
60286269*
czy ktoś orientuje się co to mogło być?
5 minut temu Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3032300 Napisano: 19.01.2010 01:07:25 w Rossmann
adamaszek napisał(a):

niuniu napisał(a):

adamaszek napisał(a):

No to już rozgryzłem co trzeba pisać, żeby z dużym prawdopodobieństwem wygrać na Rossnecie!!! emotka emotka emotka

po prostu miałeś farta bo my o takie głupoty nie graliśmy emotka emotka emotka emotka

Wygrałem czwarty raz z rzędu pisząc w tym samym stylu. Oceniaj czy ty grasz o głupoty czy nie. Chyba nie tylko o BMW czy bony na 1000000000000000 zł grywasz?

adamaszek pochwal się coś nawymyślał, że aż 4 razy Ci się udało emotka emotka może i nam zacznie się udawać emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3031727 Napisano: 19.01.2010 10:46:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
arta napisał(a):

cudaczek napisał(a):

arta napisał(a):

cudaczek napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

inka113 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Zauważyłam właśnie wyniki konkursu organizowanego przez dlaLejdis.pl:
Rozwiązany konkurs: Matki Polki lęki, jęki i Potwory

Wygrały TYLKO panie z podwójnymi nazwiskami. Ciekawe, czy to zbieg okoliczności.

oni tam według jakiegoś dziwnego klucza zawsze wybierają... już sobie odpusciłam te konki.

ja wygrałam tam, więc gram, ale zastanawiają mnie te wyniki

A nie zastanawia Was, że te nazwiska w większości są jakieś udziwnione? Żadna lista zwycięzców na żadnym innym portalu tak dziko nie wygląda. Już ktoś kiedyś na forum zwracał na to uwagę... niby zdarzyło mi się tam wygrać jakąś pierdołę, więc teoretycznie jest to możliwe, ale faktycznie wygląda, jakby dużą część nazwisk wymyślali emotka tylko kreatywny u nich ma nadto wybujałą wyobraźnię emotka emotka

oni nie mają taki struktur emotka to jest dziecko portalu dlastudenta.pl i tworzą go wolontariusze, czyli studenci, którzy za bilet do kina raz, na dwa miesiące, piszą teksty i organizują konkursy.

No to jasna sprawa: na imprezkach w akademiku wymyślają takie odjechane imiona i nazwiska emotka emotka emotka

albo robią konkurs z konkursu: nagroda dla tego, kto wymyśli najfajniejsze emotka

emotka emotka emotka nieźle

Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3031261 Napisano: 19.01.2010 08:38:27 w Dyskusje o wynikach konkursu
inka113 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wygrały TYLKO panie z podwójnymi nazwiskami. Ciekawe, czy to zbieg okoliczności.

oni tam według jakiegoś dziwnego klucza zawsze wybierają... już sobie odpusciłam te konki.

ja wygrałam tam, więc gram, ale zastanawiają mnie te wyniki

lolo napisał(a):

cz do kogoś jeszcze nie dotarła nagroda z Mlekołaków?

niestety mlekołaków nadal brak i brak odpowiedzi na @, którą do nich napisałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3031245 Napisano: 19.01.2010 08:34:28 w Dyskusje o wynikach konkursu

Wygrały TYLKO panie z podwójnymi nazwiskami. Ciekawe, czy to zbieg okoliczności. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3030938 Napisano: 18.01.2010 10:40:57 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

asiam napisał(a):

kinga1 napisał(a):

asiam napisał(a):

A do tego jeszcze nie mogę się zalogować na poczcie na onecie.Może ktoś kto ma tam skrzynkę @ sprawdzić czy też ma problem z logowaniem?

mam także ten problem

Aż mi lepiej,że nie jestem osamotniona z moim problemem. emotka

godzina 19:09 - logowanie bez problemu emotka

Pytanie: czy pamiętacie, by w polu login wpisać cały adres mailowy, nie tylko człon przed małpą? Może tu pies pogrzebany?

O nie, nie, ja wpisywałam dobrze i za przeproszeniem g**no.
Zmieniłam hasło i już jest OK. Coś im się jednym słowem zepsuło emotka Wkurzyłam się. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3029171 Napisano: 18.01.2010 02:42:10 w TESCO konkursy
Zasadnicze pytanie dotyczące tego konkursu, gdzie do wygrania jest 10 000 zł. W regulaminie napisane jest, że trzeba zachować jakiś kupon... O co chodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3028413 Napisano: 18.01.2010 11:16:49 w Rossmann
magdziak84 napisał(a):

mrilka napisał(a):

atyde napisał(a):

mrilka napisał(a):

4 kody odebrane bez problemu emotka

masz te 4 kody z jednego konta czy kilku??

4 kody z 4 kont - na każdego członka rodzinki emotka

ja tak samo emotka

A czy te panie przesympatyczne wydają jednej osobie po kilka prezentów na raz? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3028359 Napisano: 18.01.2010 11:00:27 w Rossmann
Mam i ja( z Otwocka).
Co dokładnie zawierają te prezenciki, bo nigdzie nie mogę tego znaleźć?

Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3028346 Napisano: 18.01.2010 10:57:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
szunia napisał(a):

nagrody wysyłają pocztą, listem zwykłym
ale mimo to udało im się trafić w moje ręce, a nie pocztowej Gieni emotka

Dobrze, że u mnie nie ma Gieni, tylko Jadźka emotka emotka
Bo z dlaLejdis tylko pocztą przychodzą Wyświetl w wątku >>
0 0