Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zaczytana-pola
Postów 11325
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgadzam się w 100 % z tym, że znajdzie się ktoś, kto wypala takie teksty. To wkurzające. Jeśli kogoś razi w oczy to, że ktoś chce się wygadać to lepiej, żeby nie komentował tego, że wyciąga swoje brudy. To sprawa indywidualna tej osoby i tyle. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale i tak wkurza mnie mróz za oknem i to, że w weekend ma być - 19 stopni Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
P. S. Kochana nie 'bachor', a 'bardzo żywe dziecko', to tak w oczy nie razi i nie będzie powodów do czepiania się Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja czekałam od rana z telefonem przy du***, ale jak przeczytałam pytanie, to musiałam się zastanowić Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miałam i ja ale refleks nie ten Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja czekam i szwagierka też Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety, czytając kilka, może kilkanaście stron wstecz zobaczyłabyś, że nie Ty jedna zauważyłaś swoją pracę wśród nagrodzonych...
Nie mogę doczekać się wyników konkursu z Sewillą, ciekawe kto wygra tym razem. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie przyjdzie za kilka dni, a jak już ją wypełnię, to okaże się, że już zebrali wystarczającą liczbę respondentów Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja mam tak, że po wpisaniu danych do logowania po kod nie zgadzają się one... wkurzające jest to Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie
1. Konkurs ma na celu przyznanie nagród tym spośród wszystkich Uczestników Konkursu, którzy w okresie od 22 grudnia 2009 roku do 6 lutego 2010 roku., najlepiej, w ocenie Wykonawcy, wykonali zadanie konkursowe, polegające na przesłaniu za pomocą formularza umieszczonego na stronie internetowej, tekstu, będącego podaniem swojego (Uczestnika Konkursu) postanowienia noworocznego.
A zwycięzców wyłonią w czasie 14 dni od zakończenia konkursu. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety TESCO nie pierwszy raz robi taki numerek
P.S. Błagam o jedno- nie popędzajmy ich z wyborem zwycięzców. Ja już nie chcę losowania Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
łoooo ciekawe, czy będą losowali i do kiedy ten konkurs w końcu będzie trwał... stwierdzą, że wielu chętnych jest, więc przedłużą jeszcze o miesiąc... Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam ponad 500 punktów i cisza. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I mam później o taką jedną komodę walczyć w sądzie? Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie takie pisanie bez sensu. Zamiast określić cenę minimalną, to taki tekst Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Domyślam się, że tak będzie, bo już to przerabiałam z iPodami... nie mogłam wygrać, kupiłam, a tu nagle wpadły dwa kolejne Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane