Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#3041554 Napisano: 21.01.2010 10:26:43 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

sss199 napisał(a):

Bez urazy, ale dziwni z was ludzie.
Żeby prywatne brudy wywlekać na publicznym forum,
żalić się obcym ludziom jak to jest komuś źle w życiu. Ja rozumiem pogadać o takich sprawach ze znajomymi, ale nie rzucać takie informacje obcym ludziom. Bo kogo to obchodzi, że komuś tam coś się nie udaję , jak człowieka nie zna, a na dodatek ma własne problemy, którymi na pewno nie będzie dzielił się z obcymi ludźmi.

Wkurza mnie, że ciągle nie ma wyników konkursów, które pokończyły się w grudniu.

hm... słuchaj skoro sama wychowuje dziecko to raczej nie ma czasu na imprezy, wychodzenie do klubów czy do znajomych na kawcie żeby poplapować - mając dziecko świat wygląda trochę inaczej - i zadziwi Cie to - właśnie ludzie którzy chcą się wygadać najchętniej robią to wśród obcych ( np psychoanalityk, psychiatra, terapeuta itd) hm.. i właśnie takie wygadanie daje najlepsze rezultaty - skłania do przemyśleń ??
fakt - któremu nikt nie zaprzeczy zrobiła to pod wpływem bardzo złych emocji i wyszło jak wyszło

w temacie wkurza mnie że za każdym razem jak toczy się jakaś dyskusja znajdzie się ktoś kto wypala teksty na temat prywatności - a co ubyło komuś że się tu wyżalił ?? przecież nie podpisała się imieniem, nazwiskiem i adresem emotka

Zgadzam się w 100 % z tym, że znajdzie się ktoś, kto wypala takie teksty. To wkurzające. Jeśli kogoś razi w oczy to, że ktoś chce się wygadać to lepiej, żeby nie komentował tego, że wyciąga swoje brudy. To sprawa indywidualna tej osoby i tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3041512 Napisano: 21.01.2010 10:17:58 w Wkurza mnie...
A z tego całego wkurzania się zachciało mi się nawet śmiać z twardej wody, którą w domciu ma avatea emotka emotka

ale i tak wkurza mnie mróz za oknem i to, że w weekend ma być - 19 stopni Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3041315 Napisano: 21.01.2010 09:40:21 w Wkurza mnie...
polec nikt nie mówił, że będzie łatwo. Sama mam małego łobuza i czasem dość bycia matką, ale wybrałam taka drogę i nie mam z niej odwrotu. Czasem trzeba nabrać trochę dystansu do wszystkiego. Może faktycznie mając czas do 31 stycznia powinnaś zrobić sobie BANA na komputer i wziąć się ostro do roboty. Dom brudem nie zarośnie, jeśli nie będziesz latała co chwilę ze ścierką i sprzątała. A konkursy nie zając... nie uciekną.

P. S. Kochana nie 'bachor', a 'bardzo żywe dziecko', to tak w oczy nie razi i nie będzie powodów do czepiania się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3039976 Napisano: 21.01.2010 03:37:10 w TESCO konkursy
grancias napisał(a):

Mnie zamurowalo jak dostalem tego smsa emotka Zapomnialem o tym konkursie emotka

Ja czekałam od rana z telefonem przy du***, ale jak przeczytałam pytanie, to musiałam się zastanowić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3039927 Napisano: 21.01.2010 03:23:56 w TESCO konkursy
joasia4786 napisał(a):

Reni napisał(a):

joasia4786 napisał(a):

mama robiąc zakupy w tesco zapytała o ten kupon co niby mają dać przy zakupach powyżej 25zł i kobity powiedziały, że pierwsze słyszą emotka

ten kupon to po prostu ulotka z reklamą konkursu emotka

dzięki za info:)przed chwilą sms z pytaniem z tesco... heh...

miałam i ja emotka ale refleks nie ten emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3039755 Napisano: 21.01.2010 02:30:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
renia577 napisał(a):

beata82roksana82 napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

lolo napisał(a):

cz do kogoś jeszcze nie dotarła nagroda z Mlekołaków?

ja rowniez czekam na bajki

i ja czekam

ja też czekam

i ja czekam i szwagierka też Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3039710 Napisano: 21.01.2010 02:16:12 w TESCO konkursy
sildunia napisał(a):

a ja sie ciut zadziwiam, bo jak był konkurs eko to wydaje mi sie, ze jedna z odpowiedzi wsrod zwyciezcow jest moja, no prawie dalabym sobie reke uciac. natomiast nie dostalam zadnego zawiadomienia na zadna ze skrzynek...

Niestety, czytając kilka, może kilkanaście stron wstecz zobaczyłabyś, że nie Ty jedna zauważyłaś swoją pracę wśród nagrodzonych...

Nie mogę doczekać się wyników konkursu z Sewillą, ciekawe kto wygra tym razem. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3039075 Napisano: 21.01.2010 11:43:46 w GFK
alaalex40 napisał(a):

maja szczescie bo u mnie tez dzis ankieta ;] i wreszcie udalo mi sie cala przejsc';]

do mnie przyjdzie za kilka dni, a jak już ją wypełnię, to okaże się, że już zebrali wystarczającą liczbę respondentów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3039038 Napisano: 21.01.2010 11:31:55 w GFK
Mąż miał ankietę o napojach i nie załapał się- tylko 10 punktów emotka czy ktoś może zdradzić jaką tam powinno zaznaczyć się firmę. Będę wdzięczna za PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3039014 Napisano: 21.01.2010 11:26:50 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że mi e- konki zamulają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3038737 Napisano: 21.01.2010 10:25:05 w Wkurza mnie...
kamisiek napisał(a):

wkurza mnie...
wielki konek oriflame na pomadki.
wygrałam ja, bratowa, kolezanka i co z tego?
nie mogę zamówić u konsultantki bo nie chcą jej przyjąć zamówienia bo....konkurs juz się zakończył.
na nic tłumaczenia, ze był @ ze wybrałam kolor, mam kod i nr weryfikacyjny.
wściekła zadzwoniłam do biura w w-wie i zobaczą co da się zrobić. konkurs-koszmar...

a ja mam tak, że po wpisaniu danych do logowania po kod nie zgadzają się one... wkurzające jest to Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3037970 Napisano: 20.01.2010 10:17:00 w TESCO konkursy
endzi1984 napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

toudikot napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

grancias napisał(a):

Dzisiaj kończy się konkurs NOWOROCZNE POSTANOWIENIA. Jest 335 podstron z postanowieniami ... Już widzę, jak szybko będą wyniki emotka

a w regulaminie pisze ze konkurs trwa do 6 lutego emotka

faktycznie

a ja myślalam ze do dzisiaj
emotka emotka

na stronie tesco tam gdzie jest spis aktualnych konkursow pisze ze do 20 stycznia, a moze chodzi ze do 6 lutego maja powaidomic o wygranej!

Nie emotka

1.    Konkurs ma na celu przyznanie nagród tym spośród wszystkich Uczestników Konkursu, którzy w okresie od 22 grudnia 2009 roku do 6 lutego 2010 roku., najlepiej, w ocenie Wykonawcy, wykonali zadanie konkursowe, polegające na przesłaniu za pomocą formularza umieszczonego na stronie internetowej, tekstu, będącego podaniem swojego (Uczestnika Konkursu) postanowienia noworocznego.

A zwycięzców wyłonią w czasie 14 dni od zakończenia konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3037931 Napisano: 20.01.2010 10:03:56 w TESCO konkursy
grancias napisał(a):

Ehhh ... czyzby przedluzyli? Glowe dalbym sobie uciac, ze konkurs mial sie zakonczyc 20 stycznia ;/

Niestety TESCO nie pierwszy raz robi taki numerek emotka

P.S. Błagam o jedno- nie popędzajmy ich z wyborem zwycięzców. Ja już nie chcę losowania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3037874 Napisano: 20.01.2010 09:46:26 w TESCO konkursy
toudikot napisał(a):

asiasia napisał(a):

grancias napisał(a):

Dzisiaj kończy się konkurs NOWOROCZNE POSTANOWIENIA. Jest 335 podstron z postanowieniami ... Już widzę, jak szybko będą wyniki emotka

to nie są wszystkie emotka , pisałam do nich dlaczego nie ma mojej odpowiedzi w galerii to dostałam odpowiedź że tylko część umieszczają, dla inspiracji... emotka

łooooo, no to niezle. chyba sbie odpuszcze ten konkurs emotka

łoooo ciekawe, czy będą losowali emotka emotka emotka i do kiedy ten konkurs w końcu będzie trwał... stwierdzą, że wielu chętnych jest, więc przedłużą jeszcze o miesiąc... Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3037543 Napisano: 20.01.2010 08:50:16 w GFK
mama2006 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Ja jak zwykle nie mam ankiety, wtedy kiedy brakuje mi niewiele punktów do wypatrzonej nagrody.

i ja, na początku miałam ankietę co 2 dni ale gdy mam 400 pkt to zaczęła się susza.Wszyscy tak macie?

Ja mam ponad 500 punktów i cisza. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3037501 Napisano: 20.01.2010 08:42:47 w GFK
Ja jak zwykle nie mam ankiety, wtedy kiedy brakuje mi niewiele punktów do wypatrzonej nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3036240 Napisano: 20.01.2010 02:15:33 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Na Allegro znalazłam to, czego szukałam, w opisie aukcji: Jęśli cena licytacji będzie niska nie sprzedaje.
Wkurza mnie takie pisanie bez sensu. Zamiast określić cenę minimalną, to taki tekst emotka emotka

to licytuj. zgodnie z regulaminem, jeśli ktoś nie określa ceny minimalnej, to musi sprzedać za wylicytowaną kwotę. W ten sposób ktoś kupił auto za 1 zł i sprawa skończyła się w sądzie, bo nie chciał sprzedać.

I mam później o taką jedną komodę walczyć w sądzie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3036200 Napisano: 20.01.2010 02:05:19 w Wkurza mnie...
Na Allegro znalazłam to, czego szukałam, w opisie aukcji: Jęśli cena licytacji będzie niska nie sprzedaje.
Wkurza mnie takie pisanie bez sensu. Zamiast określić cenę minimalną, to taki tekst emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3035584 Napisano: 20.01.2010 10:48:07 w Wkurza mnie...
emanuela24 właśnie MIX, mam dwa telefony, w poprzednim tak nie było emotka czytałam umowę, a ten głupi punkt przeoczyłam, doładowałam drugi raz emotka emotka emotka emotka

emanuela24 napisał(a):

to sobie kup - a wtedy wygrasz kilka kompletów - ja zawsze tak mam emotka emotka emotka emotka

w temacie wkurza mnie że już od rana mam humor zrąbany emotka

Domyślam się, że tak będzie, bo już to przerabiałam z iPodami... nie mogłam wygrać, kupiłam, a tu nagle wpadły dwa kolejne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3035331 Napisano: 20.01.2010 09:30:52 w Wkurza mnie...
Wkurzam się, ale tylko troszkę, że nie mogę wygrać garnków( w żadnym konkursie) emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0