Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#3093353 Napisano: 08.02.2010 09:15:28 w Winiary
Gratuluję dzisiejszym zwycięzcom emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3093143 Napisano: 08.02.2010 07:39:36 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dotarły:
- nawigacja z Cyfrowego Polsatu- kurier TNT
- iPod i książki z pychotki- kurier( nie wiem jaki)
- kosmetyki ze znamto.pl- listonosz list polecony
- koszulka z Polsatu do męża- kurier
- próbki DAX- listonosz list zwykły
- doładowanie 5 PLN z zapunktowani.pl wygrane w piątek przyszło na @ Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3090839 Napisano: 07.02.2010 10:55:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
arta napisał(a):

a pamietasz te pytania moze?

nie wiem, czy nie zrobie z siebie idiotki, jak napisze do nich a sie okaze ze nie gralam emotka

Niestety nie pamiętam dokładnie emotka
coś z deportacja chyba, poza tym: opisz wymarzone zaręczyny. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3090831 Napisano: 07.02.2010 10:45:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
arta napisał(a):

NARZECZONY MIMO WOLI
? pojawilo sie moje imie i nazwisko, ale miejscowosc inna... i teraz nie wiem, czy to zwykly zbieg okolicznosci, czy moze jednak bralam w tym udzial (bo wydaje mi sie, ze nie)...
KURDE

Odpowiedz na trzy proste pytania dotyczące filmu Narzeczony mimo woli i opisz swoje wymarzone zaręczyny.

konkurs- 3 pytania i opisz miejsce zaręczyn, czy coś takiego... Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3090796 Napisano: 07.02.2010 10:28:56 w Pomocy!!!!
arta napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

spin napisał(a):

jesli jest to plik jpg a nie psd to kliknij na niego prawym przyciskiem myszy i daj otworz za pomoca>podglad obrazkow i faksow...

a jesli chcesz zeby Ci wszystkie jpg zawsze sie otwieraly w tym podgladzie to daj otworz za pomoca>wybierz program>podglad obrazkow i faksow... i na dole jest pole do zaznzaczenia ptaszka zawsze uzywaj... to daj tam ptaszka

jesli to jest plik psd to bedzie Ci sie w photoshopie otwierac

Niestety tak już próbowałam i mam komunikat: Podgląd niedostępny.

kliknij prawym, wlasciwosci i jakie masz rozszerzenie?

Już wszystko wiem. Spin naprowadził mnie skutecznie na mój błąd. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3090781 Napisano: 07.02.2010 10:14:51 w Pomocy!!!!
spin napisał(a):

jesli jest to plik jpg a nie psd to kliknij na niego prawym przyciskiem myszy i daj otworz za pomoca>podglad obrazkow i faksow...

a jesli chcesz zeby Ci wszystkie jpg zawsze sie otwieraly w tym podgladzie to daj otworz za pomoca>wybierz program>podglad obrazkow i faksow... i na dole jest pole do zaznzaczenia ptaszka zawsze uzywaj... to daj tam ptaszka

jesli to jest plik psd to bedzie Ci sie w photoshopie otwierac

Niestety tak już próbowałam i mam komunikat: Podgląd niedostępny. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3090770 Napisano: 07.02.2010 10:05:21 w Pomocy!!!!
spin napisał(a):

melcia8 napisał(a):

Czy wiecie jak zmienić format zdjęcia z JPEG na RGB??? emotka

jpg to format pliku a rgb to paleta kolorow. kazde zdjecie robione np. aparatem lub pobrane ze strony www ma palete rgb i jej zmieniac nie musisz. napisz moze co kombinujesz emotka

Podpinam się. Zdobiłam zdjęcie i przerobiłam je w Photoshopie, tzn. zmieniłam tło. Ale potrzebuję, żeby to zdjęcie otwierało się normalnie, jako podgląd obrazów i faksów, a nie za pomocą Photoshopa. Jak mogę to zmienić? ( dodam, że to nie na potrzeby konkursowe, żeby nie było emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3090683 Napisano: 07.02.2010 09:39:13 w Winiary
mieszenko napisał(a):

ja bym chciał telewizorek bardzo :d

Też chciałabym telewizorek, ale na to losowanie zgłoszeń nie wysyłałam emotka
wysłałam za to skromne 3 zgłoszenia na kolejne losowanie. Wiem, że mało, ale czasem wystarczy jedno, żeby wygrać. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3090651 Napisano: 07.02.2010 09:18:27 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Nie podoba mi się to, że jak odpisuję innemu użytkownikowi na PW, w tym przypadku awi pokazuje mi się komunikat: - send_to is too short
, chociaż wszystko jest OK. Wnioskuje więc, że odpowiedź nie została wysłana... Jakiś błąd, czy coś takiego się wkrada... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3090638 Napisano: 07.02.2010 09:13:31 w Wkurza mnie...
marcinek1985 napisał(a):

ja chce wiedzieć co się innym nie podoba więc czemu mam nie sobie przeczytać ale wchodząc do wątku Coś wam się nie podoba? Piszcie! ludzie piszą co ich wkurza emotka jakbym chciał sobie poczytać co kogo wkurza to wchodze do wątku wkurza mnie i dlatego sądze, że na forum powinien być jakiś porządek emotka

Wyobraź sobie, że mi teraz raz się wątki pochrzaniły i napisałam o tym, co mnie wkurza w wątku Co Wam się... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3090616 Napisano: 07.02.2010 09:04:21 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie pisanie bez sensu, najeżdżanie na jedną konkretną osobę, pomimo, że wiele osób coś robi.
Wkurza mnie to, że oczy mi się same zamykają i to, że jutro muszę rano wstać. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3090265 Napisano: 07.02.2010 05:57:45 w Allegro.pl - bez linków
plocia napisał(a):

tarka napisał(a):

asiam napisał(a):

tarka napisał(a):

Hejka mam pytanie do sprzedajacych na allegro. czy odprowadzacie w jakis sposób podatek od sprzedanych rzeczy do skarbówki? Czy jak przekroczy jakąs kwotę, czy w ogóle?

Nie

i to tak prawnie jest?

skarbówka chce kontrolwać tych co często sprzedają - bo jeśli dużo sprzedajesz to powinieneś odporowadzać podatki od sprzedaży, no albo mieć działalność gospodarczą

A jak z tym jest w rzeczywistości?
Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3090239 Napisano: 07.02.2010 05:38:25 w Paragony
awi napisał(a):

Czy w konkursie kamill na rosnecie nie trzeba było podać nr paragonu? Chyba, że chodzi o inny konkurs o którym nie wiem?

Trzeba było podać. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3089911 Napisano: 07.02.2010 01:18:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
slavek napisał(a):

meeyka napisał(a):

aga1616 napisał(a):

misia89p napisał(a):

evja napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

js28 napisał(a):

wkurzają mnie konkursy na Netfan. Biorę udział we wszystkich konkursach od chyba 1,5 roku i jeszcze nic nie udało mi się trafić. Nie wierzę, że mam takiego pecha! Wygrał ktoś coś u nich?

Też gram, a raczej grałam, darowałam sobie netfan. Nigdy tam nic nie wygrałam.

U mnie podobnie, tylko gram tam dopiero od roku i nic...

i ja się przyłączam.. gram od 1,5 roku zawsze mam dobre odp i jeszze nie wygrałam..niby to tylko płyta, no ale czasem są naprawdę fajne i chciałoby się wygrać

mi w tamtym roku udało sie wygrac na netfan

na netfanie nie wygralam jeszcze nigdy, ale widac za krotko gram emotka

gram praktycznie w kazdym konkursie Gildii i niiiic. tak samo z dlalejdis. Ktos tam w ogole wygrywa? emotka

ja wygrałem tam już parę razy emotka

i nawet obyło się bez łapówki emotka

Na dlalejdis wygrałam dwa razy w grudniu
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3089745 Napisano: 07.02.2010 11:41:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
js28 napisał(a):

wkurzają mnie konkursy na Netfan. Biorę udział we wszystkich konkursach od chyba 1,5 roku i jeszcze nic nie udało mi się trafić. Nie wierzę, że mam takiego pecha! Wygrał ktoś coś u nich?

Też gram, a raczej grałam, darowałam sobie netfan. Nigdy tam nic nie wygrałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3089705 Napisano: 07.02.2010 11:22:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
czarnygreg napisał(a):

Dobrze Ci się kojarzy, Czart to również konkurs Tigera w Tesco.
Wzięłam udział bo mam ochotę na bony, napisałam tak głupie hasło, ze jak wygram bon to nie przyznam się które moje, na usprawiedliwienie dodam, że chciałam się dopasować do gustów agencji.

Może i Maroko Ci wpadnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3089687 Napisano: 07.02.2010 11:16:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalka napisał(a):

bethan napisał(a):

kalka napisał(a):

madzion napisał(a):

Przepraszam Was za wprowadzenie w błąd. Wyniki będą rzeczywiście 18ego - tym razem inaczej niż z pomarańczami zweryfikują paragony dopiero po ogłoszeniu wyników na stronie. Dokonałam nadinterpretcji regulaminu - sorrki! Pisałam do agencji Czart,która jest organizatorem konka i stąd wiem teraz na pewno.

Czart? Przecież ten konk organizuje dla Tesco i rozwiązuje go agencja ADV z Wrocławia emotka

Nie wiem, jak Maroko, ale pomarańcze na pewno ADV z Wrocławia.

emotka O tak! Na pewno!

Czart kojarzy mi się z jakimś konkursem i to dość nieprzyjemnie... EKOnkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3089169 Napisano: 06.02.2010 09:35:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
madzion napisał(a):

Przepraszam Was za wprowadzenie w błąd. Wyniki będą rzeczywiście 18ego - tym razem inaczej niż z pomarańczami zweryfikują paragony dopiero po ogłoszeniu wyników na stronie. Dokonałam nadinterpretcji regulaminu - sorrki! Pisałam do agencji Czart,która jest organizatorem konka i stąd wiem teraz na pewno.

U, kupa czasu jeszcze.
Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3088933 Napisano: 06.02.2010 06:39:54 w PODZIĘKOWANIA
marcinek1985 napisał(a):

dziękuję użytkowniczce delfinka101 za bezinteresowne podarowanie mi kodów z zapunktowanych emotka za dobre serduszko emotka emotka emotka

Przyłączam się raz jeszcze, delfinka101 emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3088895 Napisano: 06.02.2010 06:19:36 w Oddam za darmo
delfinka101 napisał(a):

Kody z zapunktowanych dla chętnych.Pierwsze 10 osób otrzyma po..po tyle ile otrzyma:)

emotka dziękuję Wyświetl w wątku >>
0 0