Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#3172835 Napisano: 05.03.2010 10:45:39 w Wkurza mnie...
Poza tym Knorrem wkurza mnie też brak wyników konkursów. Jaja sobie robią. Wyników z Odlotu na we-dwoje.pl nie ma od stycznia emotka inne konki też już ładnych kilka dni wiszą i nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3172817 Napisano: 05.03.2010 10:39:13 w Wkurza mnie...
sambolera napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

sambolera napisał(a):

merynosek napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Ja tu wchodzę, żeby poczytać co Was tak wkurza, a te o bananach na Podkarpaciu gadają. I weź się człowieku nie wkurzaj emotka
W temacie- wkurza mnie sklepik Knorr emotka

Mnie też wkurza Knorr!
Zastanawiam się czy jest sens jeszcze wysyłać te pkt... Bo jak ie będzie nagród to co przepadną mi te pkt? emotka

mysle ze warto nadal zbierac...kiedys nie bylo sklepiku a wybieralo sie talerze chyba w Relayu a potem punkty przydaly sie do sklepiku...moze wkrotce znow Knorr cos wymysli

Więc obstawiasz, żeby nie wysyłać, a czekać?

przypuszczam tylko ze moze byc tak jak napisalam-ja przetrzymalam punkty bo nie zdazylam odebrac talerzy w Relayu i jak otwarto sklepik to szybko mialam na komplet talerzy

a teraz? kto wie?

Sama nie wiem właśnie co robić emotka Szkoda punkty przeznaczyć na puszki na makaron. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3172781 Napisano: 05.03.2010 10:28:06 w Wkurza mnie...
sambolera napisał(a):

merynosek napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Ja tu wchodzę, żeby poczytać co Was tak wkurza, a te o bananach na Podkarpaciu gadają. I weź się człowieku nie wkurzaj emotka
W temacie- wkurza mnie sklepik Knorr emotka

Mnie też wkurza Knorr!
Zastanawiam się czy jest sens jeszcze wysyłać te pkt... Bo jak ie będzie nagród to co przepadną mi te pkt? emotka

mysle ze warto nadal zbierac...kiedys nie bylo sklepiku a wybieralo sie talerze chyba w Relayu a potem punkty przydaly sie do sklepiku...moze wkrotce znow Knorr cos wymysli

Więc obstawiasz, żeby nie wysyłać, a czekać?
Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3172721 Napisano: 05.03.2010 10:10:17 w Wkurza mnie...
W temacie- wkurza mnie sklepik Knorr emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3171320 Napisano: 05.03.2010 01:45:34 w Oddam za darmo
sroczka napisał(a):

Zapunktowani: LJHRWL3FAFM39R4P

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3169286 Napisano: 04.03.2010 06:04:31 w Połączenia nieodebrane
Coś dzwoni na stacjonarny i prosi o pilny kontakt:
022 57663376
albo
022 57663372

Czy też ktoś tak miał? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3168982 Napisano: 04.03.2010 03:42:13 w GFK
kubatbg napisał(a):

pytanie za 100 pkt gdzie wam przyhcodza te ankiety emotka na stronie gfk czy na @ odrazu ?? ja mam tam konto z 3 miesiace i tyl0ko 1 startowa ankieta i niccc

dzieki wielki za odpowiedz:)

Na @, czasem jest kilka w miesiącu, a czasem dłuuugo cisza. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3168974 Napisano: 04.03.2010 03:37:07 w GFK
127 punktów u męża. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3167877 Napisano: 04.03.2010 09:41:34 w Wkurza mnie...
sophie napisał(a):

Wkurza mnie ,że niektóre osoby zatajają fakt ,że posiadają dwuczłonowe nazwisko ,czyli nie piszą nazwiska po wyjściu za mąż i tym faktem oszukują i otrzymują dwie nagrody , na męza i na siebie.Nie powiem po nazwiskach ,ale chyba większośc wie o kogo chodzi.

Z dzisiejszych ostatnio dodanych wyników emotka
Ktoś mi powie dlaczego się tak dzieje /?

Ja nie widzę w tym jakiejś tragedii, sama mam dwa nazwiska, więc może dlatego emotka
Co do dzisiejszych wyników, to co prawda nie wiem kogo masz na myśli, bo nie interesuję się cudzymi nazwiskami i mało kogo z nazwiska kojarzę, ale zauważyłam, że wygrały też takie same nazwiska z tych samych miejscowości, więc nie wiem skąd pomysł, że tamte wygrały, bo podały jednoczłonowe, a nie dwu emotka Chyba, że mamy na myśli inne konkursy. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3167405 Napisano: 03.03.2010 11:56:46 w Wkurza mnie...
jutis napisał(a):

moniaainom napisał(a):

He he, ska ja to znam emotka Moja mieszka 1500 km ode mnie, ale nawet telepatycznie potrafi mi dorzucic do pieca emotka Najwieksza wojna u nas o parowki, bo ja nie chce dziecku dawac wiec wyrodna matka jestem emotka No i dlaczego moje roczne dziecko chodzi jeszcze z pampersem??!!

1500 km ?????? kobieto, na klęczkach do Częstochowy zasuwaj emotka

Co to, to tak, moja mieszka w odległości 15 km ode mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3167358 Napisano: 03.03.2010 10:43:08 w Wkurza mnie...
moniaainom napisał(a):

asiunia2 napisał(a):

a mnie kolejny raz wkurzyła teściowa, dlaczego trzeba takową mieć....

He he, ska ja to znam emotka Moja mieszka 1500 km ode mnie, ale nawet telepatycznie potrafi mi dorzucic do pieca emotka Najwieksza wojna u nas o parowki, bo ja nie chce dziecku dawac wiec wyrodna matka jestem emotka No i dlaczego moje roczne dziecko chodzi jeszcze z pampersem??!!

Roczne i ma wołać na nocnik? Heh, nie wiem, czy to wykonalne emotka Ale musisz się starać, robić wszystko co w Twojej mocy, żeby dziecko już bez pampersa chodziło emotka
Za to moje takie chude, słabo wygląda, blade- oczywiście wg mojej teściowej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3166645 Napisano: 03.03.2010 07:22:03 w skojarzenia
paragonik- wymianka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3165070 Napisano: 03.03.2010 11:17:25 w Rossmann
Niestety, kolejne pudło na rossnecie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3164776 Napisano: 03.03.2010 09:41:44 w Wkurza mnie...
agava napisał(a):

Doczytałam, umiem czytać ze zrozumieniem. Zwróciłam uwagę na Twoje niestety. Taki żal, bo mamusia obiecała ... Skoro chcesz wrócić do pracy, to na opiekunkę na pewno Cię stać. Za pracę ma się płacę prawda? Wkurza mnie po prostu traktowanie mam jako bezpłatne niańki! Owszem, niektóre babcie tego chcą, ale tylko niektóre. Fajnie jest zająć się ukochanymi wnukami raz na jakiś czas, ale mniej fajnie jest poświęcać swoje życie, by dzieci mogły się bawić/robić karierę/ odpocząć od swoich dzieci - pamiętajcie - babcia to nie robot!!!

A jednak nie doczytałaś emotka
Nie każdego jest stać na opiekunkę, bo nie każdy zarabia nie wiadomo ile. Co z tego, że skończyłam studia i chcę zacząć kolejne, jeśli i dla osób z wyższym wykształceniem jest praca za 1500 zł. A opiekunka życzy sobie 2000 zł. I gdzie tu kalkulacja. Widzę, że we wszystkich widzisz karierowiczów i niewiele chyba wiesz o polskich realiach. Nie każdy pracuje dla kariery. Wiesz, w dzisiejszych czasach trzeba mieć pieniądze, żeby żyć, w końcu powietrzem nie płacimy. Ale jak wiadomo- punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3164278 Napisano: 02.03.2010 11:41:42 w Wkurza mnie...
agava napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

yuliya25 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Skoro mowa o nauce, to wkurzam się na samą siebie, bo od października chciałabym zacząć nowy kierunek na studiach, a kompletnie nie wiem co! Nienawidzę bezczynności emotka

A ja się wkurzam, bo wiem jaki chcę kierunek zacząć, zaocznie, ale mama powiedziała że nie da w weekendy moją mysią się zajmować, bo musi odpocząć emotka z jednej strony ją rozumiem, ale z drugiej.... łamie się taki stereotyp o babciach co to zawsze wyręczą

Niestety znam to z doświadczenia. Moja mama też musi ciągle odpoczywać. Ma emeryturę, ale pracuje, ja niestety wrócić do pracy nie mogę, bo nie mam z kim dziecka zostawiać i tak w kółko. Babcia obiecywała, że będzie siedziała z małym, ale jak co do czego przyszło, to stwierdziła, że... niczego mi nie obiecywała.

A mnie wkurza takie podejście do rodziców emotka Nie jest obowiązkiem babci pilnować wnuków. To już nie te zdrowie i nie te chęci. Chcesz wrócić do pracy, czy na studia - wynajmij opiekunkę. I nie obwiniaj mamy, że przez nią nie możesz wrócić do pracy! Wciąż żyjemy stereotypami, że babcia musi siedzieć w domu, z wnukami, jeszcze obiadki dzieciom gotować, a te dzieci robią karierę. Wstydźcie się! Pozwólcie swoim mamom żyć tak, jak chcą, a nie obarczacie je małymi dziećmi, czy im to się podoba, czy nie!

agava proponuję doczytać uważnie, a później pisać emotka - moja mama obiecała, że będzie opiekowała się moim dzieckiem, sama z siebie, o nic jej nie prosiłam, więc przygotowałam się, że będę mogła wrócić do pracy, skoro się zaoferowała. Na opiekunkę po pierwsze mnie nie stać, a po drugie nie ufam obcym.
Co do studiów, to osobiście nie martwię się, bo będę studiowała w weekendy, a wtedy mój mąż jest w domu, więc synek ma z kim zostać. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3164268 Napisano: 02.03.2010 11:27:07 w Wkurza mnie...
yuliya25 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Skoro mowa o nauce, to wkurzam się na samą siebie, bo od października chciałabym zacząć nowy kierunek na studiach, a kompletnie nie wiem co! Nienawidzę bezczynności emotka

A ja się wkurzam, bo wiem jaki chcę kierunek zacząć, zaocznie, ale mama powiedziała że nie da w weekendy moją mysią się zajmować, bo musi odpocząć emotka z jednej strony ją rozumiem, ale z drugiej.... łamie się taki stereotyp o babciach co to zawsze wyręczą

Niestety znam to z doświadczenia. Moja mama też musi ciągle odpoczywać. Ma emeryturę, ale pracuje, ja niestety wrócić do pracy nie mogę, bo nie mam z kim dziecka zostawiać i tak w kółko. Babcia obiecywała, że będzie siedziała z małym, ale jak co do czego przyszło, to stwierdziła, że... niczego mi nie obiecywała. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3164200 Napisano: 02.03.2010 10:41:24 w Wkurza mnie...
polec napisał(a):

Z tym wychowaniem to się zgadzam i nie twierdze, że jest zły. Ale jakl foach strzeli to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera. Do tego stwierdzam, że już chyba poraw ymienić go na lepszy model.
A w temacie wkurza mnie oprócz j.w
- to że żarówka mi się spaliła w lampce pod którą się ucze, mam w domu 3 inne które kupiłam z myślą o tej lapce i każda ma zły gwint!!!
- ze nie ma mojego serialu w necie, choć chciałam się odmóżczyć i obejrzeć jutrzejszy odcinek
- i że musze sie uczyć na egzamin, a mi sie nie chce emotka

Tyle emotka . opd razu jakoś mi lepiej

Skoro mowa o nauce, to wkurzam się na samą siebie, bo od października chciałabym zacząć nowy kierunek na studiach, a kompletnie nie wiem co! Nienawidzę bezczynności emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3164032 Napisano: 02.03.2010 09:18:03 w Wkurza mnie...
kala405 napisał(a):

avatea napisał(a):

polec napisał(a):

gocha26 napisał(a):

cytrynkowa napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie mój mąż. Ja nie ma się do czego przyczepić, to czepia się czegokolwiek. emotka

nie martw się, nie jesteś sama, mój ma to samo emotka

oooooooo wlasnie się z moim pochamrałam nie na żarty emotka

ach ci faceci...
nic tylko lać i patrzeć czy żyją emotka

taa ja już z moim regularną wojne tocze od tygodnia. Wrrr!!

z facetami tak zawsze... źle bez nich a nimi...

oprócz tego wkurza mnie brak weny i wygranych.. masakra!

to ja przez dwa dni ze swoim miałam wojne i nieprzespane przez to noce emotka
Na dodatek na drogowskaxniku nie potrafia docenic moich wypocin a takie niektóre beznadziejne powybierali emotka

Ja wczoraj nawet rzuciłam w mojego pilotem od cyfrowego polsatu. Niestety nie trafiłam, a pilot się rozwalił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3163343 Napisano: 02.03.2010 04:57:59 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie mój mąż. Ja nie ma się do czego przyczepić, to czepia się czegokolwiek. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3162682 Napisano: 02.03.2010 01:00:56 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bulionetki dotarły nogami listonosza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0