Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zaczytana-pola
Postów 11325
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sama nie wiem właśnie co robić Szkoda punkty przeznaczyć na puszki na makaron. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Więc obstawiasz, żeby nie wysyłać, a czekać?
Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W temacie- wkurza mnie sklepik Knorr Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
022 57663376
albo
022 57663372
Czy też ktoś tak miał? Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na @, czasem jest kilka w miesiącu, a czasem dłuuugo cisza. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie widzę w tym jakiejś tragedii, sama mam dwa nazwiska, więc może dlatego
Co do dzisiejszych wyników, to co prawda nie wiem kogo masz na myśli, bo nie interesuję się cudzymi nazwiskami i mało kogo z nazwiska kojarzę, ale zauważyłam, że wygrały też takie same nazwiska z tych samych miejscowości, więc nie wiem skąd pomysł, że tamte wygrały, bo podały jednoczłonowe, a nie dwu Chyba, że mamy na myśli inne konkursy. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co to, to tak, moja mieszka w odległości 15 km ode mnie Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Roczne i ma wołać na nocnik? Heh, nie wiem, czy to wykonalne Ale musisz się starać, robić wszystko co w Twojej mocy, żeby dziecko już bez pampersa chodziło
Za to moje takie chude, słabo wygląda, blade- oczywiście wg mojej teściowej Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jednak nie doczytałaś
Nie każdego jest stać na opiekunkę, bo nie każdy zarabia nie wiadomo ile. Co z tego, że skończyłam studia i chcę zacząć kolejne, jeśli i dla osób z wyższym wykształceniem jest praca za 1500 zł. A opiekunka życzy sobie 2000 zł. I gdzie tu kalkulacja. Widzę, że we wszystkich widzisz karierowiczów i niewiele chyba wiesz o polskich realiach. Nie każdy pracuje dla kariery. Wiesz, w dzisiejszych czasach trzeba mieć pieniądze, żeby żyć, w końcu powietrzem nie płacimy. Ale jak wiadomo- punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agava proponuję doczytać uważnie, a później pisać - moja mama obiecała, że będzie opiekowała się moim dzieckiem, sama z siebie, o nic jej nie prosiłam, więc przygotowałam się, że będę mogła wrócić do pracy, skoro się zaoferowała. Na opiekunkę po pierwsze mnie nie stać, a po drugie nie ufam obcym.
Co do studiów, to osobiście nie martwię się, bo będę studiowała w weekendy, a wtedy mój mąż jest w domu, więc synek ma z kim zostać. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety znam to z doświadczenia. Moja mama też musi ciągle odpoczywać. Ma emeryturę, ale pracuje, ja niestety wrócić do pracy nie mogę, bo nie mam z kim dziecka zostawiać i tak w kółko. Babcia obiecywała, że będzie siedziała z małym, ale jak co do czego przyszło, to stwierdziła, że... niczego mi nie obiecywała. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skoro mowa o nauce, to wkurzam się na samą siebie, bo od października chciałabym zacząć nowy kierunek na studiach, a kompletnie nie wiem co! Nienawidzę bezczynności Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wczoraj nawet rzuciłam w mojego pilotem od cyfrowego polsatu. Niestety nie trafiłam, a pilot się rozwalił Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11325
Punkty karne 0
Konkursy dodane