Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#3227182 Napisano: 22.03.2010 10:31:50 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie Oetker, już spadłam na 41 miejsce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3226739 Napisano: 22.03.2010 09:02:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dianoya z ProgRock, cud, że w całości, bo zapakowana tylko w kopertę i tekturkę. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3225569 Napisano: 22.03.2010 03:41:25 w Allegro.pl - bez linków
Ostatnie godziny emotka może ktoś znajdzie coś dla siebie.

http://www.allegr...ions.php?uid=4045374 Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3224735 Napisano: 22.03.2010 11:48:43 w Wkurza mnie...
merynosek napisał(a):

sophie napisał(a):

kotek11 napisał(a):

a mnie wkurzaja niektore osoby, ktore graja chyba nawet na psy, koty i zdechle rybki w akwarium.. a potem jeszcze sie chwala na forum ile to razy wygrali albo ile gwarantowanych zgarneli...

ludzi, Pan Bóg kazał sie dzielic .... emotka

No właśnie emotka emotka emotka

Ja nawet ani jednego Matrixa nie mam emotka emotka

I ja się pod tym podpisuję...
Zamówiłam 1 Matrix i nawet tego nie dostałam...

Ja też nie mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3224588 Napisano: 22.03.2010 11:17:21 w GFK
U męża ankieta przyszła 3 minuty temu, wypełnił z 10 pytań i dziękujemy, ale liczba respondentów... bla bla bla.
jaja sobie robią, czy co? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3216409 Napisano: 19.03.2010 02:45:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
stokrotka60 napisał(a):

lizzie napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

avatea napisał(a):

moniaainom napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Porównajcie więc sobie wyniki

http://www.zdroweoczy.com.pl/

w zakładce rozwiązanie

z tym:

http://www.wiadom..._caly_rok_17111.html

a wlasnie mialam napisac, ze najladniejsza fotka... wow!

ta fotka jest:Dzień Babci już 21 stycznia. Fot. Paweł Relikowski Słowo Polskie Gazeta Wrocławska Zdjęcie 2 z 2

przecież za takie coś ktoś może mieć poważnie problemy... totalna bezmyślność.

ale ludzie mają tupet ...

Napiszę do nich, bo to totalne przegięcie... emotka
Druga fotka moja, kipię szczęściem emotka

o ile pamietam sama plagiatowalas zdjecia do konkursow Kasia moje ciasto i usuwano ciebie z tychze konkursow emotka emotka emotka a teraz piszesz ze ludzie maja tupet jak sama bylas tupeciara emotka

U nas na forum są takie osoby, to fakt. I nie widzą w tym niczego złego. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3215986 Napisano: 19.03.2010 01:09:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
aloevera napisał(a):

aloevera napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Znając życie Organizatorzy i tak nie usuną zdjęcia, nawet jeśli dostaną kilka maili.

może jak dostana kilkanaście to usuną, nienawidzę oszustw emotka

a jak nie to damy znać do tego Relikowskiego
emotka

swoją drogą facet 48 lat i takie głupoty w głowie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3215889 Napisano: 19.03.2010 12:53:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
Znając życie Organizatorzy i tak nie usuną zdjęcia, nawet jeśli dostaną kilka maili. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3215725 Napisano: 19.03.2010 12:14:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
isiulka napisał(a):

beata28 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Pozdrawiam laureata     III miejsca
Pana Zbigniewa Czyżewskiego z Wodzisławia Śląskiego, naturalnie autor zdjęcia Paweł Relikowski z pewnością się z Panem skontaktuje w najbliższych dniach w celu ustalenia honorarium za skorzystanie z jego autorstwa

Byc może panowie pójdą na kompromis i razem wybiorą się do SPA emotka

Nie pójdą emotka

Skąd wiesz? Może już się dogadali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3215250 Napisano: 19.03.2010 10:24:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
Porównajcie więc sobie wyniki

w zakładce rozwiązanie

z tym:

http://www.wiadom..._caly_rok_17111.html

Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3213877 Napisano: 18.03.2010 08:24:08 w GFK
zuzia160 napisał(a):

masza napisał(a):

tv 2 --51 pktow

mam i ja

Mam i ja i mąż emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3212708 Napisano: 18.03.2010 02:15:02 w Wkurza mnie...
beniocek napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

a mnie wkurza a raczej zasmuca fakt że streetcom ostatnio mnie nie lubi, tyle teraz kampanii było i na żadną się nie załapałam, a najbardziej mi szkoda ostatniej tzn. lego. mam 2 małe smyki i bardzo by się przydały takowe emotka

o to tak samo jak ja troche zaluje ze odeslalam im ten wniosek bo od tamtego momentu zadnej kampani nie mam. a znam takie osoby ktore bez tego maja wiecej. emotka emotka emotka

u mnie też nic emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3211551 Napisano: 18.03.2010 08:32:17 w HBO
taaga20 napisał(a):

czy ktoś ma jakiś kontakt do HBO na jaki odpisują ?

Ja napisałam do nich przez KONTAKT na stronie HBO i odpisali. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3208427 Napisano: 17.03.2010 10:56:02 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie 123konurs emotka Od pierwszego marca nie dodają punktów za jedno trafienie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3206255 Napisano: 16.03.2010 07:01:01 w Wkurza mnie...
regusia napisał(a):

A mnie szlag trafia,że agencja Opcom Eskadra wszystkich ignoruje,ma tam gdzie słońce nie dochodzi i nie odpowiada od rana!! emotka emotka emotka

Zgadzam się, też mnie wkurzają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3204734 Napisano: 16.03.2010 09:39:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
Opcom wysłał(a) Ci wiadomość.

--------------------
Temat: konkurs tchibo

Drogie Konkursowiczki, Drodzy Konkursowicze,

W związku z ogromem wątpliwości, jakie macie pod kątem uczciwości konkursu Tchibo Exclusive Plantacja chcielibyśmy usystematyzować dyskusję i zaprosić Was do specjalnej grupy na Facebooku.

Tam wysłuchamy Waszych racji i spróbujemy znaleźć rozwiązanie, dzięki któremu wszyscy będziemy pewni, że konkurs jest uczciwy.

Bardzo liczymy na Waszą pomoc.

Pracujemy również nad rozwiązaniami, które jeszcze mocniej uszczelnią system. Najprawdopodobniej zdecydujemy się na konieczność podawania maila w czasie głosowania.

Konkurs potrwa jeszcze długo, więc będziecie miały i mieli okazję by wygrać.

http://www.facebo...php?gid=370556903195

Pomożecie?

Ha ha ha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3202935 Napisano: 15.03.2010 05:07:19 w Wkurza mnie...
regusia napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Nie warto, pokazali już co potrafią, więc można się było spodziewać takich wyników.

TO PO cholere pisali tyle o weryfikacji oszustów emotka emotka emotka

Tak samo pisali w przypadku tamtego konkursu... Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3202862 Napisano: 15.03.2010 04:42:04 w Wkurza mnie...
moniaainom napisał(a):

Wkurza mnie, ze nadal nie ma wynikow z konkursu o babci na onecie. Troche mnie to dziwi, bo onet raczej nie miewal takich wpadek. Pisac do nich tez raczej nie ma sensu, bo pewnie juz wiele osob pisalo. A moze po prostu sponsor nawalil i nie moga od niego wyciagnac tych nagrod? Nie mam lepszych pomyslow.
Poza tym jakis zastoj konkursowy maja, bo nic nowego sie nie pojawia.

Onet nie miał? Zobacz na wyniki z emalii na onecie. Miały być 21 stycznia. Pisałam kilkakrotnie, dopiero po ostrym mailu babka napisała, że zwycięzcy już dawno zostali poinformowali, a wyników brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3202738 Napisano: 15.03.2010 03:58:22 w Wkurza mnie...
Nie warto, pokazali już co potrafią, więc można się było spodziewać takich wyników. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3202489 Napisano: 15.03.2010 02:37:22 w Wkurza mnie...
hittmanka napisał(a):

A mnie wq.... kurier z siódemki. Kupiłam plecak na Allegro, zapłaciłam za kuriera żeby bylo szybciej niż pocztą. W czwartek dostałam maila z siódemki z nr nadawczym... w piątek rano wyszłam na zakupy , wróciłam i czekam jak ta ciemna blondynka na tego kuriera, wchodzę na stronkę sprawdzam co z moją paczką a tam że awizowano więc dalej czekam bo awizo ani nr tel. nie zostawił więc pomyślałam, że jeszcze raz przyjedzie (przecież ludzie rano pracują) pod wieczór znowu sprawdzam stronkę a tam, że zwrócono do magazynu emotka to już mnie ruszyło i naskrobałam maila żeby przed przyjazdem zadzwonil bo znowu może mnie nie być. Dostałam maila zwrotnego w bardzo miłym tonie że oczywiście, że klienci najważniejsi i takie tam bzdety i nr tel do kuriera... wchodzę na ich stronkę i przesyłkę wydano z magazynu więc czekam jak jeszce bardziej ciemna blondynka... o 13 zadzwonilam a pan kurier mi mówi, że on się wcale do mnie nie wybiera bo przecież był w piątek rano emotka no jak się wnerwiłam... burak nie dość że awizo i telefonu nie zostawił to jeszce pretensje do mnie miał, że chcę żeby paczkę mi przywiózł emotka z łaski oznajmił że będzie około 14 i tyle go widziałam... nasmaruję taką skargę że mu w pięty pójdzie emotka emotka

Też miałam takie przejścia z Siódemką, z tym, że ja byłam cały czas w domu i ciągle pod telefonem, a paczka była awizowana dwukrotnie, nie wiem jakim cudem emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0