Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rano w topie teraz był link do konka na fecbooku-czas na plażowanie.Rano było ok i można było wejśc w aplikację a teraz nagle nie można.Też tak macie? Wyświetl w wątku >>
tusiek
Postów 697
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja
tusiek
Postów 697
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zresztą poglądy poglądami ale każdy ma prawo do bycia kim chce
jeśli ktoś tego nie akceptuje to ma takie prawo ale nie ma prawa ingerowac tym w innych a ten avatar jest obraźliwy i mówi jedynie o małym poziomie inteligecji owego forumowicza Wyświetl w wątku >>
tusiek
Postów 697
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie-ten avatar jest do usunięcia Wyświetl w wątku >>
tusiek
Postów 697
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przywiózł DPD Wyświetl w wątku >>
tusiek
Postów 697
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tusiek
Postów 697
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tusiek
Postów 697
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tusiek
Postów 697
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-zestaw próbek J&J
-próbka Dry Nites Wyświetl w wątku >>
tusiek
Postów 697
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wygrałąm kiedyś zestaw Nivea i chodziłam 6 razy żeby odebrac nagrodę i ciągle słyszałam że nie dotarła.Zadzwoniłam na centrale i powiedzieli ze wysłana była.W końcu wkurzyłam się poszłam do Rossmana ,opieprzyłam kogo trzeba i mogłam sama sobie wybrac prosto z półki za tą samą kwotę produkty Nivea.Trzeba walczyc o swoje bo może się zdarzyc że wyjdzie się na tym nawet lepiej. Wyświetl w wątku >>
tusiek
Postów 697
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w domyśle kurier mega przystojny(DPD) Wyświetl w wątku >>
tusiek
Postów 697
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ach...marzenia
tusiek
Postów 697
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tusiek
Postów 697
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a to cham.U mnie mąż nie rusza wogóle nieswoich rzeczy.Zresztą jakim prawem a zeby już komuś dac to tym bardziej przegięcie.Zmasakruj mu jego ulubioną rzecz .Raz na zawsze się nauczy.
tusiek
Postów 697
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tusiek
Postów 697
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i u mnie
tusiek