Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#7244108 Napisano: 02.03.2025 20:00:00 w winiary
Może ktoś pomoże głosować na szkołę w Wapnie.
Obecnie na 23 miejscu. Jest to mała miejscowość,
której przydałoby się wsparcie, proszę emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#7244026 Napisano: 02.03.2025 00:32:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
200 do Empiku z Kinder.emotka Jak długo czeka się na maila ? Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#7243568 Napisano: 27.02.2025 20:32:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
  1. Na 0/190 wysłanych zgłoszeń z Winiar- koniec gry emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7241857 Napisano: 20.02.2025 10:06:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Styczeń 0 wygranych,luty tylko 50 do Pyszne.pl i na tym koniecemotka
Wczoraj wieczorem 11 różnych zgłoszeń-same pudła.
Dziś 4 i też pudła ech...
Wątku, a może tak przychylnie popatrzył na to i coś zdziałał w tym kierunku, proszę emotka Wyświetl w wątku >>
1 DAIKOKU 0

tereniagno

#7240761 Napisano: 15.02.2025 15:06:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
wiolka252 napisał(a):

Wielkie NIC  emotka emotka

Tak samo u mnie WIELKIE NICOemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7239952 Napisano: 10.02.2025 18:05:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No, zamiast Piniaty przychodzą maile : Ostatni tydzień KINDER Karnawału – nie przegap swojej szansy! 🎉⏳Same pudłaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7239026 Napisano: 05.02.2025 16:47:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
W końcu rozpoczęłam rok emotka 50zł na pyszne.pl emotka
Mała rzecz, a cieszyemotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#7238837 Napisano: 04.02.2025 19:07:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Cały czas czekam za wygraną emotka
Wątku zadziałaj,proszę,bo do tego czasu lipa 0 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7238402 Napisano: 02.02.2025 13:13:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Styczeń zakończony 0, luty dziś rozpoczęty też 0 emotka
Mam nadzieję, że luty będzie hojniejszy i sypnie w końcu jakąś nagrodą emotka Wyświetl w wątku >>
1 Diana02 0

tereniagno

#7237537 Napisano: 27.01.2025 20:13:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Następna porażka 0/4 wysłane- Piniata, Pawełki już nawet nie wiem ile wysłane,
chyba z 20 zgłoszeń i też nic emotka Prawie koniec miesiąca i nadal nic emotka emotka
Wątku, może w końcu zadziałasz  i sypniesz jakąś nagrodą na koniec miesiąca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7237264 Napisano: 26.01.2025 20:47:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie wierzę,dziś 26 styczeń,a wszystko omija mnie bokiem i nic nie wygrałamemotka
Jak długo będzie to trwało, bo tracę jakąkolwiek nadzieję na  wygranie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7236119 Napisano: 20.01.2025 14:17:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Diana02 napisał(a):

Chyba tylko ja wciąż nie rozpoczęłam roku emotka emotka

No i ja też nie rozpoczęłam, więc nie jesteś sama emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7236115 Napisano: 20.01.2025 14:05:34 w WC - rozmowy o wszystkim
donia7 napisał(a):

tereniagno niech córka i zięć mają nauczkę i psa już nigdy nie spuszczają emotka My mamy rocznego Thai Ridgebacka. Jest to pupilek męża. I jakoś 2 miesiące temu, kiedy nie mieliśmy jeszcze bramy wjazdowej, to wysunął głowę z obroży (na smyczy był) i mi zwiał. Pobiegłam oczywiście za nim przerażona, w wyobraźni widząc rozpacz męża i zastanawiając się jaką kwotę będę musiała oferować komuś, kto go znajdzie z ogłoszenia. Ale mimo, że poleciał nie wiadomo gdzie, to za 10 min wrócił pod drzwi domu.

Zięć już powiedział, że nigdy nie pojedzie z nim do lasu.
A co ich podkusiło, że pojechali, to nie wiememotka
Jak wychodzą z nim z domu, to zawsze jest na smyczy, nigdy luzem emotka
Nasz też na obroży ma nr telefonu i imię. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7236007 Napisano: 19.01.2025 23:30:58 w WC - rozmowy o wszystkim
dwaburekoty napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Dziś przeżyłam horror.Córka pojechała z zięciem do lasu.Zabrali ze sobą 2,5 letniego Haskiego, żeby wybiegał się.
Nie zauważyli jak oddalił się, zapewne puścił się za jakimś zwierzakiem.Córka dzwoni do mnie z płaczem, że Paguś zaginął.
Szukali go w lesie przeszło 40 minut, mgła, że nic nie widać.Objechali las wzdłuż i w szerz.Po drodze pytali ludzi, czy nie spotkali.
Gwizdali gwizdkiem, bo na to reagował, wołali i cisza.Ktoś widział nad jeziorem 4 km od lasu i to z drugiej strony jeziora,
to jakieś 8 km od nich.Zięć pojechał, a Paguś szczekał przeraźliwie( Paguś nigdy nie szczeka)-dawał znać gdzie jest i gdzie mają go szukać. Gdy do niego dotarł, to śmierdział bagnem, cały brudny.Wyglądał jak dzik emotka . Dodam, że bardzo zadbany pies,członek rodziny.Był bardzo przestraszony i wyczerpany.Myślę, że jakiś zwierzaczek uciekał przed nim w bagno,a ten leciał za nim na oślep bez pohamowania.Jak wzięli go do auta, to zaraz zasnął.W połowie drogi obudził się i obserwował, czy aby napewno jadą do domu.
Oczywiście tapicerka w aucie cała do wyprania, brudna i śmierdząca. Wrócili do domu zaraz do kąpania,suszenie i czesanie.Najadł się i cały czas śpi, tylko przechodzi z miejsca na miejsce cały czas przy córce.Nie wiem co go pikło, że poleciał za zwierzakiem.On nigdy nie oddalał się daleko od córki.Zawsze oglądał się i kontrolował gdzie jest córka.Zięć powiedział,  że już do lasu nigdy z nim nie pojedzie.Więcej jak miesiąc nie byli z nim w lesie i taki numer odwalił.Zawsze idą w stronę wsi, żeby wybiegał się w polu lub 2x wokół jeziora.No podniósł mi dziś solidnie adrenalinę ten nasz Paguś, ma czipa, ale nie był uaktualniony. Na obroży też ma nr telefonu  w razie co. Dobrze,że znalazł się i jest bezpieczny.To tyle na dziś emotka

Psa w lesie nie wolno spuszczać ze smyczy!!! Za to mandat grozi. To, że "rodzinny piesek Paguś", nie oznacza, że się nerwach na kogoś nie rzuci. Zresztą okolice Gniezna są naszpikowane wilkami. Mieszkam 20km od Gniezna i bardzo często pojawiają się informacje o wilkach. Pod Pobiedziskami ostatnio wilki zaatakowały psa na posesji na oczach właścicieli - pies nie przeżył. Mamy Berneńczyka - 60kg psa, zrezygnowałam ze spacerów z nim po swoich polach przy lesie, gdy ostatnio wracał z podkulonym ogonem do domu z prędkością światła (miałam ręce do krwi poprzecierane od smyczy). Nie wiem, co go wystraszyło, ale rozmawiałam z kolegą myśliwym, który takie zachowanie ocenił na obecność watahy wilków. Teraz chodzimy po sadzie, który mamy tuż przy domie. 
Bardzo lekkomyślne zachowanie.

To nie są okolice Gniezna.Oni tu nie mieszkają. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7235991 Napisano: 19.01.2025 20:53:44 w WC - rozmowy o wszystkim
Dziś przeżyłam horror.Córka pojechała z zięciem do lasu.Zabrali ze sobą 2,5 letniego Haskiego, żeby wybiegał się.
Nie zauważyli jak oddalił się, zapewne puścił się za jakimś zwierzakiem.Córka dzwoni do mnie z płaczem, że Paguś zaginął.
Szukali go w lesie przeszło 40 minut, mgła, że nic nie widać.Objechali las wzdłuż i w szerz.Po drodze pytali ludzi, czy nie spotkali.
Gwizdali gwizdkiem, bo na to reagował, wołali i cisza.Ktoś widział nad jeziorem 4 km od lasu i to z drugiej strony jeziora,
to jakieś 8 km od nich.Zięć pojechał, a Paguś szczekał przeraźliwie( Paguś nigdy nie szczeka)-dawał znać gdzie jest i gdzie mają go szukać. Gdy do niego dotarł, to śmierdział bagnem, cały brudny.Wyglądał jak dzik emotka . Dodam, że bardzo zadbany pies,członek rodziny.Był bardzo przestraszony i wyczerpany.Myślę, że jakiś zwierzaczek uciekał przed nim w bagno,a ten leciał za nim na oślep bez pohamowania.Jak wzięli go do auta, to zaraz zasnął.W połowie drogi obudził się i obserwował, czy aby napewno jadą do domu.
Oczywiście tapicerka w aucie cała do wyprania, brudna i śmierdząca. Wrócili do domu zaraz do kąpania,suszenie i czesanie.Najadł się i cały czas śpi, tylko przechodzi z miejsca na miejsce cały czas przy córce.Nie wiem co go pikło, że poleciał za zwierzakiem.On nigdy nie oddalał się daleko od córki.Zawsze oglądał się i kontrolował gdzie jest córka.Zięć powiedział,  że już do lasu nigdy z nim nie pojedzie.Więcej jak miesiąc nie byli z nim w lesie i taki numer odwalił.Zawsze idą w stronę wsi, żeby wybiegał się w polu lub 2x wokół jeziora.No podniósł mi dziś solidnie adrenalinę ten nasz Paguś, ma czipa, ale nie był uaktualniony. Na obroży też ma nr telefonu  w razie co. Dobrze,że znalazł się i jest bezpieczny.To tyle na dziś emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#7235981 Napisano: 19.01.2025 20:13:03 w Opisy z paragonów
atyde25 napisał(a):

O jej mój ulubiony temat te cudne Pawełki.
Cudem się dopchałam w sobotę do regału w Biedrze i mam je.
Opis z Biedry stan na 18.01.25
BatPawełek45g cena łączna 2 sztuk 5,18 zł.

W Dino promocja, przy zakupie 2 po 2,29
Paragon dobrze opisanyemotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#7235977 Napisano: 19.01.2025 19:32:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nadal porażka za porażką emotka
Już wstyd mi tu wpisywać się codziennie lub co drugi.
Tylko koperta zapełnia się, ale bez żadnego rezultatu emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7235976 Napisano: 19.01.2025 19:27:07 w Pomocy!!!!
ananaska napisał(a):

Hej, czy ktoś miał taką sytuację, że wysłał list Pocztą Polską (polecony priorytet), a ten list zaginął? Bo ja właśnie przerabiam tą sytuację. Wysłałam paragon i protokół do Smolara. Wartość nagrody 3200 zł. List wysłany we wtorek, a w aplikacji do śledzenia przesyłek, cały czas jest informacje: "w transporcie" emotka Wydaje mi się, że coś za długo trwa transport (350 km)...

Napisz do Smolara maila z zapytaniem czy dotarł list .Zeskanuj i załącz dowód wysyłki z datą,
z jakiego konkursu wygrana i Twoimi danymi lub zadzwoń do Smolara i zapytaj czy doszła przesyłka. Wyświetl w wątku >>
1 ananaska 0

tereniagno

#7235918 Napisano: 18.01.2025 22:09:54 w Wkurza mnie...
@gnieszk@ napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Wczoraj wkurzyłam się na naszą służbę zdrowia.
Chciałam zarejestrować się na tomografię.Czekałam na telefonie w kolejce 3 godziny po to,
żeby pani w rejestracji powiedziała mi,
że mają termin na CITO, na drugą połowę listopadaemotka
Poleciła mi, żebym zadzwoniła na inną ulicę, bo słyszała, że tam mają terminy na czerwiec-lipiec.
Podała mi nr tel.,więc dziś zadzwoniłam, czekając 40 minut w kolejce.
W rejestracji pani na ,,dzień dobry'' zapytała czy mierzę sobie codziennie puls,
powiedziałam, że nie.Kazała mi codziennie mierzyć i zadzwonić w poniedziałek, to ustalą termin badania.
Nawet nie zapytała o kod, na który jest wpisane CITO.
No kurna, to One ważniejsze od lekarzyemotka Skoro jest CITO, to chyba jest jak najprędzejemotka
Do czego to dochodziemotka

Przyznaję, że nie korzystałam, ale tu niby można sprawdzić terminy oczekiwania. Na pewno warto przynajmniej spróbować i wtedy ewentualnie tam dzwonić
Informator o Terminach Leczenia Index

Ok. dziękuje, przez specjalistę kardiologa mam wyszczególnione szpitale,
w których mam zrobić i tak muszę dojechać 50 km do miasta. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7235838 Napisano: 18.01.2025 01:21:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jestem już całkowicie załamanaemotka
Dziś już 18 styczeń, a u mnie nadal pustoemotka
Wątku, może w końcu zlitujesz się i chociaż mała nagrodę podarujesz?
Avanti dobiło mnie na całej linii emotka
Ani loterie, ani hasłowe.Chyba jestem już wypalona i czas na odpoczynek od konkursówemotka Wyświetl w wątku >>
0 0