Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
tereniagno
Postów 5079
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
566540729 to jest Graf Biedronki z rezerwy Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z biedronki dzwonili z numeru,a nie ze zastrzeżonego Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też dziś się wkurzyłam,wysłałam 7 sms w ciągu pół godziny i co? wielkie nic wsciekly:Zapas do grillowania tylko został -musztardy i przyprawy Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli masz na paragonie zakup 2 produktów i wysłałaś 1 opakowanie od sera pleśniowego,to mogą to uznać,ponieważ zależy im na sprzedaży serów pleśniowych,a drugi był dowolny.Doślij drugie opakowanie z wyjaśnieniem.Nic na tym nie tracisz Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem,czy jestem taka tempa,czy trzeba mieć szczęście,bo u mnie ani rymowanki,ani proza nie wygrała i jest mi nadal smutno Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie zwracałam nigdy na to uwagi,co prawda nie kupuję fajek Do olus15 zadzwoniła dziś pani z rowerkiem,może i do mnie jeszcze zadzwoni Żeby na 5 sms nic nie wygrać Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy gdzieś jest zaznaczone,co można kupić za bony,a czego nie? Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Heh,nie jesteście sami Nigdy nie gram bez swoich paragonów i wkurza mnie,gdy ktoś wygra,a potem ich szuka.rozumiem,że zdarzają się wypadki losowe:ktoś zgubił,wyblakł,wysłał na inny konkurs itp. Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tez nie a chciałam zrobić dziś prezent urodzinowy mojej Córci Na 5 sms 0 wygranych Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie już nawet marudzenie nie pomaga Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie nikt nie zadzwonił,a cały czas czekam Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie zdążyli jeszcze wyjechać Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też tak uważam,nigdy im nie udowodnisz,że to Ty,nawet gdyby była zbieżność nazwisk z danej miejscowości.Znam dużo takich samych imion i nazwisk z mojego osiedla.Musisz mieć dowód na to,że to Twoje Wyświetl w wątku >>