Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
tereniagno
Postów 5079
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bez problemu zaraz przyszła zwrotka Wyświetl w wątku >>
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale każdy chciał by mieć wolne i nie iść do pracy,tylko odpocząć.To jest szeroki temat,więc po co ta dyskusja Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I u mnie nic po wyczerpującym dniu Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pytam,ponieważ przyszła nagroda z 4 produktami,a w krzyżówce jest 5 produktów.Czy ktoś dostał taki sam zestaw jak ja? Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zestaw kosmetyków LIRENE z Rossnet z krzyżówki kwietniowej Skarba.4 kosmetyki,w gazetce 5-brak żelu pod prysznic. Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na marginesie, pamiętam tutaj na Forum czasy sprzed kilku laty, kiedy ludzie informacją o tym kiedy słać smsa, żeby mieć szansę na wygraną dzielili się tutaj na Forum, bezinteresowanie. Dziś sytuacja się zmieniła - byc może za sprawą rosnącego bezrobocia [/quote
Też nie mogę ugrać z Kamisa grilla.
Masz rację,ale są jeszcze osoby ,które pomagają bezinteresownie,chociaż nie zawsze.Kiedyś prosiłam osobę o mała podpowiedź,to napisała mi ,że patentu się nie zdradza.Uważam,że po to jest nasze forum,żeby drugiemu pomóc,a nie zazdrościć!
Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Puszczam dalej,pyt.2-wędzonki Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z czego ten kod? Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba jeszcze nie Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tak mam od początku konkursu Zostały przyprawy i musztardy,a grilla jak nie widać,tak nie widać Za ten towar i sms kupiła bym już tego grilla Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czytaj ze zrozumieniem Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do córki dzwonili 2 razy 27.04-przypadkowo odrzuciła i teraz 7.05 -odebrała ,wygrana torba adidasa.Dziś kurier przywiózł. Wyświetl w wątku >>
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5079
Punkty karne 0
Konkursy dodane