Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika apoccalipsa

apoccalipsa

#858636 Napisano: 27.06.2007 01:30:43 w Allegro.pl - bez linków
kamil17 napisał(a):

ale słuchajcie jak ja mam wykorzystywac koperrt z konkursów skoro , one są całe wyobklejane pieczątkami i jakimis naklejkami polecony itp. mam to zrywac?? i takie obtargane dawac??? przyz gienia mnie z poczty wypieprz.....

ja zaklejam tasma gruba Zakrywam co brzydkie a jednoczesnie zabezpieczam przesylke Czesto tak robie i dotad nikt nie narzekal emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#858620 Napisano: 27.06.2007 01:26:03 w Allegro.pl - bez linków
androm napisał(a):

Appo, a co chodzi z próbkami,że nie wolno??

wolno tylko nie wolno supersprzedawcy a wlasnie rozpatrywali moja kandydature bo spelnilam warunki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#858603 Napisano: 27.06.2007 01:19:10 w Allegro.pl - bez linków
no wlasnie, jestes poczatkujacy ale z czasem bedziesz mial wieksze wyczucie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#858599 Napisano: 27.06.2007 01:18:09 w STOPIEŃ ZAANGAŻOWANIA
klawisz napisał(a):

Troche zle sie umieścić w tej skali.jeśli zależy mi bardzo na nagrodzie to mocno sie angażuje.często sprawdzam.Ale jeśli jest nagroda która może sie przyda to
a.... zagramy co tam.
Pewnie czwarty punkt tej skali.

Jesli gra toczy sie o 12 milionów jak w tą sobotę to inwestuje nie więcej niż 4 zł.
Albo o jakiś samochód to jeden góra 2 smsy.
Granie w totka za 30zł albo 50zł to dla mnie głupota.

No właśnie a ile inwestujecie w totka w czasie duuuzej kumulacji emotka emotka emotka

mnie kumulacje wogole nie ruszaja bo przeciesz szansa a wygranie jest taka sama jak bez kumulacji czyli praktycznie zerowa ( oczywiscie mowie o ,,6,, ) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#858559 Napisano: 27.06.2007 01:04:34 w Allegro.pl - bez linków
a mi allegro nie dało ,,supersprzedawcy choc mi sie nalezy bo na jednej aukcji mam probki wystawione a nie wiedzialam ze nie moge miec jako supersprzedawca emotka Mało tego ze nie dali mi tytułu choc mi sie nalezy to jeszcze 3 miesieczna kare czyli rozpatrza dopiero ponownie za trzy miesiace emotka emotka emotka normalnie swietni są emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#858377 Napisano: 27.06.2007 12:00:07 w STOPIEŃ ZAANGAŻOWANIA
Apo napisał(a):

szczerze mówiąc dla mnie brakuje skali. Jestem około 7 ,w porywach do 8. emotka crazy gracz

tak bylo 3 lata temu emotka Ale ten czas leci! emotka Dzis nic sie nie zmienilo a wiec to jest prawdziwa milosc do konkow emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#855684 Napisano: 26.06.2007 09:39:33 w Allegro.pl - bez linków
kamil17 napisał(a):

pomoze mi ktos z tym??
słuchajcie , u mnie na allegro ,można tylko kupowac i jest płatnośc z góy tzn. przelew na konto i dopiero wsyyłka, a dzisiaj jakas babka mi zadał pytanie:

Czy istnieje możliwość wysyłki po przedpłacie na koszt nadawcy?

ale nie bardzo je rozumiem o co jej chodzi???, ona chce za pobraniem czy jak??? wiecie moze??

tzn nie wiem o co jej chodzi z kosztem nadawcy... Czyli ze masz przesylke pokryc?
napisz zeby rozwinęła swoją wypowiedz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#855681 Napisano: 26.06.2007 09:38:44 w Allegro.pl - bez linków
kamil17 napisał(a):

zależy jakie chcesz konto, bo jak student to opłata miesieczna jest 0zł, a jak nie jestes uczniem to opłata w ING 6zł/mies

to u nas taniej chyba emotka

a co do tej babki to chyba ma na mysli wlasnie to ze najpierw wplaci kase a potem wyslesz jej towar czyli ok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#855633 Napisano: 26.06.2007 09:23:37 w Allegro.pl - bez linków
kamil17 napisał(a):

seta napisał(a):

No tak nie potrafię się zdecydowac;p w mBanku chyba nie zrobie bo najblizszy automat mam 40min drogi a z ING kolo 10minutek. Chyba sie zdecyduję na ING, jestem teraz na ich stronie i narazie ogladam;p zanim sie kapnę jak w peelni zalozyc konto, zeby nie miec tych calych oplat to troche minie;p

Ja polecam rwniey ING, bardyo mae oplaty

bardzo małe, czyli jakie dokładnie? ja mam inteligo ale w nim kilka kont w ramach jednego rachunku i płacę coś koło 5 zl na miesiac Chyba nie duzo? Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#854708 Napisano: 25.06.2007 05:49:36 w Zbieramy kasę!
499,50 + reszta Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#850557 Napisano: 23.06.2007 10:45:02 w Allegro.pl - bez linków
melisa napisał(a):

książek w ogóle nie opłaca się kupować w księgarniach. Ceny z kosmosu. Najlepiej na allegro albo w sklepach internetowych jak mają jakąś obniżkę. 4 lata należałam do klubu Świata Książki. Obecnie to jedno z najdroższych wydawnictw na rynku. Chwalę sobie KKKK (Próśzyński i S-ka). Przesyłka kurierem kosztuje u nich 6,90 a PP 8,10 emotka Książki mają nawet po 1zł. Zawsze dodają jakiś gratisik np. zakładki do książek, które ciągle gubię itp. Teraz można zbierać punkty do wymiany na fajne nagrody. W Świecie Książki przez 4 lata nie uzbierałam nawet na długopis zamawiając regularnie raz na kwartał emotka
Dobra dosyć tej reklamy i antyreklamy. Hobbyści i tak wiedzą o co chodzi emotka

W nawiązaniu do tematu życzliwych - konkurencja nie śpi, czuwa i donosi.

nowiutkie ksiazki pachnace ksiegarnią i wprost do domu a z praktyki wiem ze za podrecznikami latalam przez cale wakacje Do trzeciej klasy podstawowki syn potrzebuje 19 ksiazek W pierwszej klasie bylo jeszcze wiecej Wiec niezle sie nalatalam emotka no i przeciez mam jeszcze gimnazjaliste w domu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#849428 Napisano: 22.06.2007 03:01:16 w Allegro.pl - bez linków
rudyrodzyn napisał(a):

ziolko napisał(a):

kamil17 napisał(a):

ale jestem wściekły emotka emotka wystawiłem wczoraj na aukcji cztery filmy DVD z Focusa, i mi usuneli dzisiaj bo mowia ze to niezgodne z regulaminem emotka , a jak ostatnio mialem 10 filmów cały tydzien to sie nikt nie czepiał, a przeciez na allegro sprzedają mnóstwo takich filmów !!!! z gazet:(

mi pare razy wywalali aukcje z tego powodu ze gazet nie mialam do filmow A raz nawet zyczliwy do mnie napisal Cały poemat nabazgral na temat jak to prawo łamię

bo może miałeś filmy bez gazet.. a jeśli film był z gazetą to musisz sprzedać go z gazetą.. jeśli bez to piszesz, że to film bez gazety...

też kiedyś miałam usuniętą aukcję z tego powodu

Allegro tym się nie zajmuje, o ile nie znajdzie się ktoś Zyczliwy, wtedy muszą zareagować

emotka emotka

emotka emotka emotka ze mu sie chcialo ... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#849407 Napisano: 22.06.2007 02:25:08 w Allegro.pl - bez linków
kupilam na allegro ksiazki dla syna na nowy rok szkolny i nie dosc ze taniej niz w ksiegarnii to jeszcze dostalam duzo gratisow - przyborow szkolnych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#845776 Napisano: 20.06.2007 04:28:15 w Allegro.pl - bez linków
kamil17 napisał(a):

bxl napisał(a):

melisa napisał(a):

Ciekawe czy jeszcze przyjdzie moda na zegarki, w końcu był nawrót koturnów, dzwonów itp. rzeczy z epoki dzieci-kwiatów może i zegarki wrócą do łask.

Moda na zegarki jest caly czas emotka ale na prawdziwe zegarki po kilkaset zl na nie jakies zabawki po 20 zl emotka Sam kolekcjonuje zegarki i takich chinskich zabaweg nigdy bym nie kupil.

apoccalispa emotka danteri też odemnie miał nic nie kupowac bo twierdził że mam lewe komentarze a już kupił odemnie 3 rzeczy i nakupowac sie nie moze emotka emotka emotka to się tylko tak mówi

dobre emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#845688 Napisano: 20.06.2007 03:26:09 w Allegro.pl - bez linków
androm napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

a ja jednak wylicytowałam te buty dla syna. Przypomne ze najpierw facet wycofal oferty przed koncem aukcji bo byly za niskie a nie bylo ceny minimalnej. Za drugim razem podstawil osobe ktora podbijala sztucznie cene Skapowalam sie bo ta osoba miala tylko jeden komentarz i to od niego emotka Wiec przestalam licytowac i czekalam W ostatniej minucie wycofal jej oferte i wygralam Niesmak byl spory i strach jakie te buty beda Ale dzis przyszly i nowiutkie Jestem bardzo zadowolona emotka

taki mały krętacz
dobrze,że masz go już z głowy

dokladnie Najsmieszniejsze ze przyznal sie do wszystkiego z wdziękiem emotka emotka pierwszy raz sie z takim czyms spotkalam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#845686 Napisano: 20.06.2007 03:25:12 w Allegro.pl - bez linków
kamil17 napisał(a):

a słuchajcie powiedzcie mi............ emotka :) (nie tu już nie będzie następnego pytania, wszystko zajarzyłem, interes mi się kręci, babki na poczcie cenzura miłe i wogóle wielkie dzieki za nauke dla was emotka apoccalispa ,ziolko,melisa emotka :) emotka emotka emotka emotka emotka

oj, nie dziękuj tak! w polu odrobisz emotka emotka powodzenia! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#845671 Napisano: 20.06.2007 03:16:34 w Allegro.pl - bez linków
0 0

apoccalipsa

#845661 Napisano: 20.06.2007 03:11:31 w Allegro.pl - bez linków
wysokieszpilee napisał(a):

jeżeli kupujesz zegarek to wczesniej mi piszesz na gg który chcesz! ja Jeszcze wysylam dodatkowe zjecia jeżeli ktoś sobie życzy!

no tak ,rozumiem, ale z niczego to nie wynika Powinnas to napisac zeby kupujacy wiedzieli ze musza do Ciebie napisac najpierw emotka

tanie, fakt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#845647 Napisano: 20.06.2007 03:05:55 w Allegro.pl - bez linków
niektore fajne są emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#845646 Napisano: 20.06.2007 03:05:30 w Allegro.pl - bez linków
tzn rozne zegarki o roznych wzorach pokazywane sa w ramac jednej aukcji i dlatego nie wiem ktory kupie klikajac ,,kup teraz Moim zdaniem moga byc na jednej ale jesli roznia sie jedynie kolorami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0