Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika apoccalipsa

apoccalipsa

#1073633 Napisano: 24.09.2007 02:31:56 w Allegro.pl - bez linków
mąż chcial podac wartosc listu to pani w okienku powiedziala ze absolutnie NIE poniewaz to nie byl list wartosciowy

poza tym ta 50krotnosc to niezupelnie tak ze liczy sie 50 x koszt przesylki Oddaja koszt przesylki + 50 razy ponad cos tam Dokladnie nie pamietam ale dostalam 115 zl a za przesylke dalam 5 zl

Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1073589 Napisano: 24.09.2007 02:01:37 w Allegro.pl - bez linków
jeszcze moze dojsc ,ale mozliwe ze zaginela Musisz poczekac jeszcze kilka dni bo to za szybko na reklamacje moim zdaniem Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1073585 Napisano: 24.09.2007 02:00:57 w Allegro.pl - bez linków
kamil17 napisał(a):

ale mysliscie ze to mozliwe zeby paczka do wawy szłą tydzien??

ja mialam przypadki ze 10 dni emotka dlatego staram sie priorytetem wysylac Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1073583 Napisano: 24.09.2007 02:00:20 w Allegro.pl - bez linków
kamil17 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

kamil17 napisał(a):

słuchajcie, mam problem (pierwszy na allegro), otóz tydzien temu wysłałem facetowi do warszawy ,mp3 z allegro i do tej pory jej nie dostał emotka ????, on juz do mnie dzowni i sie piekli, powiedzcie mi teraz jak wygląda sprawa jesli on jej nadal nie dostanie , to mam składac reklamacje na poczcie???i o ddac mu od razu te pieniadze???, pytam bo nigdy nie miałęm takiej sytuacji emotka , kurde czesc osoób (moze wszystkie), juz dostałą paczki z tego dnia co wysyłałem a on nie!!, chyba ze mnie kłamie,ale ma same pozytywy!

doradźcie mi

a jak dokladnie wyslales? tzn polecony, priorytet itp?

nie zwykła polecona paczka

to moze isc dlugo Czasem tak jest Wiele zalezy od miejscowosci To daleko od ciebie???
Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1073581 Napisano: 24.09.2007 01:59:36 w Allegro.pl - bez linków
reklamacje mozna zlozyc szybciej, nie po 30 dniach Tak mysle bo niedawno skladalam po dziesieciu dniach
pieniedzy nie zwrocilam
czekalismy na wyjasnienie reklamacji 30 dni
dostalam kasę z poczty
wplacilam osobie na konto

obie strony zadowolone choc trwalo to w sumie 1,5 miesiaca ( poczta przesluzyla tryb reklamacyjny do miesiaca emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1073573 Napisano: 24.09.2007 01:56:53 w Allegro.pl - bez linków
kamil17 napisał(a):

słuchajcie, mam problem (pierwszy na allegro), otóz tydzien temu wysłałem facetowi do warszawy ,mp3 z allegro i do tej pory jej nie dostał emotka ????, on juz do mnie dzowni i sie piekli, powiedzcie mi teraz jak wygląda sprawa jesli on jej nadal nie dostanie , to mam składac reklamacje na poczcie???i o ddac mu od razu te pieniadze???, pytam bo nigdy nie miałęm takiej sytuacji emotka , kurde czesc osoób (moze wszystkie), juz dostałą paczki z tego dnia co wysyłałem a on nie!!, chyba ze mnie kłamie,ale ma same pozytywy!

doradźcie mi

a jak dokladnie wyslales? tzn polecony, priorytet itp?
Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1069841 Napisano: 22.09.2007 12:30:55 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

Z tym że za przeklinanie obrażanie aby była większa liczba karniaków to muszę pomyśleć, bo po części to macie rację, bo karniak za napisanie nie w tym topie nie jest równy karniakowi za obrażanie kogoś, ale to jak napisałem pomyślę emotka czy nie zwiększyć limitu karniaków i za przeklinanie i itp nie dawać np 3 naraz...

dokladnie to miałam na mysli
i taka ostra kara = 3 karniaki na raz to jest ostra kara, zwlaszcza jesli sie ma juz 2 =
ostraszylaby moze tych ktorzy obrażają itp Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1069828 Napisano: 22.09.2007 12:25:07 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

chochliczka napisał(a):

A i jeszcze widze ze niektorzy czepiaja sie Adraiana.Ja powiem tak,z jakakolwiek sprawa bym do Niego nie napisala,zawsze reakcja jest szybka i w porzadku emotka

o chociaż jedna co mnie jeszcze lubi emotka emotka

Mam nadzieję że tego karniaka mi wybaczysz emotka

ja też Cię lubię emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1069825 Napisano: 22.09.2007 12:24:08 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
chochliczka napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

a moze faktycznie zrobic tak ze za mniejsze przewinienia jeden karniak, ale za ewidentne oszustwa, przekleństwa, wyzwiska itp dwa? lub nawet trzy?

Ale zauwazcie ze to tylko zwiekszy robote adminow.Ja uwazam,ze obecne zasady sa w porzadku, dzieki nim jakos nasze forum wyglada i jest w miare porzadeczek emotka

ale fakt ze to troche niesprawiedliwe ze za lekkie przewinienie i ciezsze jest identyczna kara emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1069636 Napisano: 22.09.2007 09:33:48 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
a moze faktycznie zrobic tak ze za mniejsze przewinienia jeden karniak, ale za ewidentne oszustwa, przekleństwa, wyzwiska itp dwa? lub nawet trzy? Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1067909 Napisano: 21.09.2007 11:23:10 w Allegro.pl - bez linków
spin napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

spin napisał(a):

Ja problemów nie bede mial bo ja to kupowalem w dobrej wierze. Windos byl oryginalnie zapakowany i mial naklejke itd. Plyte CD z zakupionym Windowsem musialem dac jako dowod w sprawie i na 90% dostane ja spowrotem - choc w to watpie emotka

no to choc tyle dobrze ze rozumieja ze nie miales o niczym pojęcia
emotka

jak i 1300 innych osob ktore u niego kupowalo oprogramowanie

niezle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1067896 Napisano: 21.09.2007 11:14:12 w Allegro.pl - bez linków
spin napisał(a):

Ja problemów nie bede mial bo ja to kupowalem w dobrej wierze. Windos byl oryginalnie zapakowany i mial naklejke itd. Plyte CD z zakupionym Windowsem musialem dac jako dowod w sprawie i na 90% dostane ja spowrotem - choc w to watpie emotka

no to choc tyle dobrze ze rozumieja ze nie miales o niczym pojęcia
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1067889 Napisano: 21.09.2007 11:09:10 w Allegro.pl - bez linków
eh trzeba bardzo uwazac a czasem i to jest za mało... Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1067875 Napisano: 21.09.2007 11:04:29 w Allegro.pl - bez linków
spin napisał(a):

Uwazajcie co kupijecie na Allegro, bo ja kupilem w kwietniu Windowsa XP na aukcji a dzis mialem wizyte Policji w domu, bo sie okazalo ze koles kopiowal to nielegalnie i sprzedawal na Allegro.

no i co? bedziesz miał problemy?

wspolczuje... Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1067873 Napisano: 21.09.2007 11:03:55 w Allegro.pl - bez linków
melisa napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

wysylam wszystko priorytetem, bo wlasnie klienci sa niecierpliwi a ja tez wole miec szybko sfinalizowana transakcje emotka

Tak tylko, że to jest narzucanie klientowi swojej że tak powiem woli. Ja mam dwa koszty wysyłek (ekonomiczna i priorytetowa). Jak ktoś chce szybko, to sam sobie ustala czy chce priorytet. Poza tym, na kilku aukcjach spotykałam się z takimi dopiskami: wysyłam priorytetem, bo ekonomiczne giną, nie ma opcji przesyłek ekonomicznych. Dziwne to trochę, bo to tak jakbyś szła zapłacić rachunek i firma telekomunikacyjna żądała wpłacania należności w określonym banku, opłata za ekspres itp. Wszystkie przelewy za rachunki wykonuję jak najtańszym kosztem. Nieraz wpływają po terminie 2-3 dni (nawet do tygodnia) i jakoś specjalnie nic się z tego powodu nie działo... a że ludzie są niecierpliwi, no cóż, nawet priorytetem niektórym też będzie za wolno. Takie charaktery.

mysle ze nie narzucam bo czesto mnie pytaja czy moga nie priorytetem i sie zgadzam oczywiscie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1066939 Napisano: 20.09.2007 07:52:38 w Żegnamy zmarłych
[*] 0

apoccalipsa

#1066630 Napisano: 20.09.2007 05:44:08 w Allegro.pl - bez linków
maltulenka napisał(a):

zunior88 napisał(a):

legion23 napisał(a):

pewnie chodzi o http://www.ups.co...tent/pl/pl/index.jsx
ludzie mylą te nazwy, UPC to tv kablowa emotka

Właśnie, tylko że mam gorszy problem bo rower mam już zapakowany w paczkę i przekracza on dopuszczalny wymiar w UPS. w DHL musiał bym zapłacić około 100zł za wysyłke, a rozmiar jest większy jedynie o 20cm. może jest jeszcze jakiś inny dobry kurier??

Ja swoją jedyną przesyłkę wysłaną firmą kurierska powierzyłam Pocztexsowi emotka
Nie wiem jak wyglądają ich ceny w porównaniu z konkurencja, ale nie było jakoś tak drogo drogo, kurier był punktualny i przesyłka wysłana jednego dnia o 14.30 była u odbiorcy na drugim końcu Polski następnego o 9.00 rano emotka

ja akurat porownywalam bo mialam do wyslania dwie wazne paczki spore i pocztex kosztowal o wiele drozej
Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1066071 Napisano: 20.09.2007 01:28:15 w Allegro.pl - bez linków
zunior88 napisał(a):

legion23 napisał(a):

Właśnie, tylko że mam gorszy problem bo rower mam już zapakowany w paczkę i przekracza on dopuszczalny wymiar w UPS. w DHL musiał bym zapłacić około 100zł za wysyłke, a rozmiar jest większy jedynie o 20cm. może jest jeszcze jakiś inny dobry kurier??

servisco? opek? poczta polska pocztex? nie mam pojęcia...
Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1066055 Napisano: 20.09.2007 01:22:40 w Allegro.pl - bez linków
legion23 napisał(a):

emotka emotka emotka tak, pewnie! pomylilam sie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1065975 Napisano: 20.09.2007 12:52:33 w Allegro.pl - bez linków
zunior88 napisał(a):

Chce sprzedać rower i nie wiem jakim kurierem go wysłać?? Najlepiej by było jakby oni sami przyjechali po paczke bo jest bardzo duża. Jakiego kuriera polecacie??

kiedys wysylalam UPC i mi przyjechali do domu Kulturka była emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0