Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika apoccalipsa

apoccalipsa

#1303705 Napisano: 16.01.2008 06:05:52 w BRE Bank (mBank)

apoccalipsa

#1261308 Napisano: 30.12.2007 10:07:11 w Żegnamy zmarłych
[*] 0

apoccalipsa

#1256951 Napisano: 28.12.2007 08:00:14 w Żegnamy zmarłych
[*] 0

apoccalipsa

#1241257 Napisano: 16.12.2007 02:25:31 w NaSza GaLeRiA
inspektorbanan napisał(a):

a kto chce zobaczyc banana??
http://img127.ima...27/5170/bananjq0.jpg
hehe:) emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1179047 Napisano: 15.11.2007 10:21:59 w Allegro.pl - bez linków
E-bay kompletnie mi sie nie podoba Robilam parę podejsc i jakos nie moge sie przekonac. Allegro ma wiele wad lecz jest czytelne, ma wielu uzytkownikow i zwyczajnie je lubię Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1176189 Napisano: 14.11.2007 07:02:46 w Pomocy!!!!
Serwer poczty portalu Gazeta.pl dostępny jest także przez programy pocztowe np.: MS Outlook, Netscape Messenger, Pegasus Mail, The Bat! czy Eudora.

Aby czytać i wysyłać pocztę, korzystając z programu pocztowego, musisz znać adresy serwerów umożliwiających odbieranie i wysyłanie wiadomości.

Adresy serwerów:
Serwer poczty przychodzącej: pop3.poczta.gazeta.pl
Serwer poczty wychodzącej: smtp.poczta.gazeta.pl

Dane te należy wpisać wraz z Twoim loginem i hasłem w odpowiednie pola w ustawieniach Twojego programu pocztowego. Jeśli chcesz odbierać pocztę obiema drogami (przez WWW i program pocztowy), pamiętaj, aby w ustawieniach Twojego programu zaznaczyć opcję Zostaw pocztę na serwerze - jeśli tego nie zrobisz, po ściągnięciu listów przez program pocztowy nie będzie ich już można przeczytać przez WWW.

Autentyfikacja przy wysyłaniu poczty.
Serwer SMTP wymaga autentyfikacji (uwierzytelnienia) przy wysyłaniu poczty. Taką opcję należy zaznaczyć w ustawieniach programu pocztowego dotyczących serwera SMTP, czyli poczty wychodzącej.

MS Outlook zobacz: konfiguracja programu.
Wejdź w menu Narzędzia/Konta/Właściwości/Serwery. Zaznacz Serwer wymaga uwierzytelnienia i kliknij Ustawienia. Należy tam zaznaczyć opcję Użyj tych samych ustawień co mój serwer poczty przychodzącej.

Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1158306 Napisano: 06.11.2007 01:21:29 w Żegnamy zmarłych

apoccalipsa

#1153699 Napisano: 04.11.2007 12:18:18 w Allegro.pl - bez linków
ostatnio allegro chodzi jakby chciało a nie mogło, ciągle mają awarie...
juz mi to dziala na nerwy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1153226 Napisano: 04.11.2007 08:48:16 w NaSza GaLeRiA
same ładne buźki emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1147797 Napisano: 01.11.2007 06:14:09 w Żegnamy zmarłych
Dla moich zmarłych bliskich i dla Ciebie Gosiu ...
(*)(*)(*) Wyświetl w wątku >>
[*] 0

apoccalipsa

#1147526 Napisano: 01.11.2007 03:23:56 w dzis mam urodzinki
emi6 napisał(a):

Dziękuję misiulko emotka

Zapraszam wszystkich konkursowiczów na emotka i emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1131908 Napisano: 24.10.2007 03:09:31 w Allegro.pl - bez linków
kamil17 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

kamil17 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

kamil napisz i wyjasnij ze to allegro namieszalo bo pewnie tak bylo jak napisalam wyzej

dzieki,wlasnie napisałem do nich emotka , ale co oni to będą mogli teraz uniewaznic???i zwróca mi prowizje sprzedazy !

u mnie po prostu ta aukcja dobiegla dzis konca ponownie i juz Ale u Ciebie dziwnie sie stało i powinni Ci oddac prowizję i pomoc wyjasnic sprawe z tą osobą ktora kupila

dobiegła końca, i nikt nic nie kupił, a umnie kupili!

kupil facet ,zakonczyla sie aukcja, potem raptem znow doba do zakonczenia i tak ta oferta do konca zostala A u Ciebie ktos kupil i tu tkwi problem
Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1131810 Napisano: 24.10.2007 02:07:17 w Allegro.pl - bez linków
kamil17 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

kamil napisz i wyjasnij ze to allegro namieszalo bo pewnie tak bylo jak napisalam wyzej

dzieki,wlasnie napisałem do nich emotka , ale co oni to będą mogli teraz uniewaznic???i zwróca mi prowizje sprzedazy !

u mnie po prostu ta aukcja dobiegla dzis konca ponownie i juz Ale u Ciebie dziwnie sie stało i powinni Ci oddac prowizję i pomoc wyjasnic sprawe z tą osobą ktora kupila Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1131799 Napisano: 24.10.2007 01:55:20 w Allegro.pl - bez linków
spin napisał(a):

skorpik26 napisał(a):

a ja mam taki problem, nie miałam swojego konta na alegro i kozystałam z konta siostry , załozyłam w koncu swoje konto (inne dane, inny komputer, inny adres zamieszkania) a wczoraj zablokowali konto moje i mojej siostry za to ze mamy kilka kont emotka i co z tym fantem zrobic? napisałam do nich ale narazie cisza... emotka

moze inny powod jest, ja mam konto i siotra ma konto i bez problemów

jaki powód podali w mailu

raczej na bank inny powod jest Naprzyklad jedna drugiej podbijałyscie ceny ( ostatnio mam szczescie do takich sztucznie podbijanych cen na aukcjach) i ktos was podkapowal
Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1131796 Napisano: 24.10.2007 01:53:42 w Allegro.pl - bez linków
kamil napisz i wyjasnij ze to allegro namieszalo bo pewnie tak bylo jak napisalam wyzej Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1131793 Napisano: 24.10.2007 01:52:04 w Allegro.pl - bez linków
kamil17 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

kamil17 napisał(a):

znowu mam problem:
wystaiwłem 2 zestawy kosmetyków, 1 z nich ktoś kupił, i potem zakończyłem aukcję , a teraz sie okazało ze przed chwilą znowu ktos kupił ten zestaw emotka emotka ciekawe jakim cudem ,jak ja juz go nie mam emotka emotka i teraz pewnie dostane negatywa emotka emotka ,zupełnie tego nie rozumiem emotka musze do tej osoby napisać

daj linka do tej aukcji Zobaczę co sie stało

PW><, jestem w 100% pewny że zakończyłęm tą aukcje wczoraj, bo nawet jak wszedłem, potem jako potencjalny klinet, to ta aukcja była ,ale napisane było że ńczoana i nie dalo sie wcisnac kup teraz ,ani nic, wiec nie wiem jak ta baba to dzisiaj kupiła emotka emotka

wczoraj tez tak mialam ze aukcja byla zakonczona ale nie przeszla do ,,sprzedanych i raptem wyszlo ze trwa jeszcze dobę. To przez tą awarię poprzedłuzali aukcje
Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1131728 Napisano: 24.10.2007 01:19:54 w Allegro.pl - bez linków
kamil17 napisał(a):

znowu mam problem:
wystaiwłem 2 zestawy kosmetyków, 1 z nich ktoś kupił, i potem zakończyłem aukcję , a teraz sie okazało ze przed chwilą znowu ktos kupił ten zestaw emotka emotka ciekawe jakim cudem ,jak ja juz go nie mam emotka emotka i teraz pewnie dostane negatywa emotka emotka ,zupełnie tego nie rozumiem emotka musze do tej osoby napisać

daj linka do tej aukcji Zobaczę co sie stało
Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1130306 Napisano: 23.10.2007 05:31:21 w Allegro.pl - bez linków
rafi323raf napisał(a):

Mam pytanie, ktoś chce u mnie kupić plytę, spytal się czy moze przy odbiorze zapłacić, powiedzialem ze nie wysyłam za pobraniem, to się spytała czy moze przesłać przekazem pocztowym. Co to znaczy, jak to się dzieje, i w ogóle co mam zrobić?:)

Przysle Ci kasę do domu przekazem Moim zdaniem mozesz sie smialo zgodzic bo dosc szybko idzie ( niedawno sama placilam bo ktos sobie tak zyczył) Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1128196 Napisano: 22.10.2007 05:48:57 w Allegro.pl - bez linków
daytona2004 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

Możecie się zalogowac na Allegro? Mnie po wpisaniu hasła i wciśnięciu zaloguj z powrotem przenosi na strone główną:/

mam to samo

u mnie tez to samo

maja przedłużyc aukcje o 24 h z tego powodu emotka

oby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1128059 Napisano: 22.10.2007 04:54:40 w Allegro.pl - bez linków
aneti napisał(a):

melisa napisał(a):

aneti napisał(a):

mam problem z allegro:
Kupiłam jakąś maszynkę do robienia ciastek, ale pomijając cały jej badziew jest ona pomalowana srebrolem. Nie wiem co za idiota wpadł na taki pomysł.
Sprzedawca wciska mi kit że to aluminium i wszystko jest OK. Jak załatwić tę sprawę żeby odzyskać kasę? Pisać do Allegro?

Będzie ciężko. Próbuj załatwić sprawę przez e-mail, przez telefon odradzam, nerwy człowieka ponoszą i można zacząć cenzura emotka Coś wiem na ten temat. Przede wszystkim musisz zacząć od sprzedawcy, jeśli tylko rozpakowałaś towar a nie używałam powiedz, że robisz zwrot i prosisz o zwrot pieniędzy. Czasem Sprzedawca zwróci za koszt odesłania (baaaardzo rzadko) a czasem trzeba samemu zapłacić za przesyłkę no i tu wchodzi kalkulacja czy opłaca się ją odsyłać. Grzecznie poproś, o niewystawianie komentarzy jeśli zależy ci na czystym koncie. Jeśli nie to po załatwieniu całej sprawy możesz wystawić neutral jeśli sprawa gładko pójdzie albo negatyw. Allegro kasy ci nie odda, jeżeli nie było to w programie ochrony kupujących (powyżej 500zł). Możesz napisać do allegro, że Sprzedawca oszukuje w opisach, ponieważ przedmioty, które sprzedaje na pewno nie są wykonane z metalu.

Ja się nadziałam kilka miesięcy temu na obudowie telefonicznej, produkowanej w Chinach, farba zeszła przy potarciu palcem, a rysowała się od położenia na biurku. Totalny badziew, ale że kosztował 5zł plus koszt wysyłki to odpuściłam.

Z allegro są takie problemy techniczne, że szkoda słów, nie można się zalogować, nie można nic kupić ani sprzedać. Ten serwis po prostu nie daje rady.

Dodzwoniłam się do babki i zwracam towar (mam nadzieję że odda kasę!)
Ale co za idiotyzm... Żebym mogła używać tej maszynki powinnam: nawiercić otowory w stopie metalu, nawiercić otwory w uchwytach drewnianych, obciąć główki metalowych szpilek, nagwintować je i zanitować... I kobieta mi zarzuca, że w aukcji jest napisane, że maszynkę trzeba zmontować emotka Ale nie pisała, że w zakładzie ślusarskim emotka
Ale się wkurzyłam, szkoda gadać...

emotka emotka emotka niezle trafilas! wspolczuję! Wyświetl w wątku >>
0 0