Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika apoccalipsa

apoccalipsa

#1694715 Napisano: 19.07.2008 03:49:20 w dzis mam urodzinki
swibek napisał(a):

elusiaw napisał(a):

To może na dobry początek - najgorętsze życzenia dla wszystkich dzisiaj świętujących - od nowicjuszki.. emotka

dziękuję.. emotka witaj wśród nas!! i torcik dla Ciebie emotka no i kielonek emotka chyba, ze wolisz soczek.. emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1694658 Napisano: 19.07.2008 03:08:41 w Allegro.pl - bez linków
melisa napisał(a):

Padłam ze śmiechu. emotka

Kilka dni temu przyuważyłam na allegro fajny telefonik. Sprzedawca z miasta nieopodal, więc zaklikałam na gg po więcej informacji, m.in. pytałam o okres trzymania baterii. Sprzedawca uprzejmie odpowiedział, że nie wie i musi sprawdzić, naładuje i odezwie się jak bateria się wyczerpie. Dodałam aukcję do obserwowanych a w międzyczasie już ktoś zalicytował. Odpalam dzisiaj allegro, a tam aukcja zakończona przez sprzedawcę, oferta allegrowicza wycofana, powód:

Telefon zaginął podczas gdy testowałem dlugość działania na baterii na prośbe jednego z allegrowiczów.

Prośba była moja, ale jak telefon może zaginąć podczas testowania działania baterii. Matrix czy co? emotka emotka emotka emotka

dobre
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1694464 Napisano: 19.07.2008 01:06:57 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
Nie spotkalam jeszcze dziennikarza ktory by nie nagrywal wywiadu a od 10 lat pracuje w prasie... Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1694452 Napisano: 19.07.2008 01:03:10 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
zeida napisał(a):

a ja kiedyś wypowiadałam się dla Głosu Wielkopolskiego - przeinaczyli tak moją wypowiedź, że w życiu bym nie poznała, że to moje słowa !
I tak Wprost artukuł napisze, i tak napisze co chce.

to się często zdarza
musi być ciekawie a ze czasem nie jest to ubarwiają zeby tekst poszedl do druku bo za kazdy tekst mają placone emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1694436 Napisano: 19.07.2008 12:53:23 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
wprost napisał(a):

Jak forumowicz maa zauważył prosiłem o niepodawanie mojego maila na forum, co nie znaczy że unikam kontaktu z osobami. Ciekawe jak zachowałby się na moim miejscu. Wyraźnie zaznaczyłem, że jeśli ktoś ma coś ciekawego do napisanie - niech zapyta o mój adres p. Pionasa. A wtedy można mi pisać ile się chce.

Nie wiem kto z Państwa by się ucieszył gdybym powiedział na początku, że nagrywam rozmowę, ciekawe ile osób ucieszyło by się gdybym tego nie powiedział, a po rozmowie jakoś to wyszło... emotka Nagrywanie rozmów może się źle kojarzyć i wydaje mi się, że jeśli już się z czegoś takiego korzysta - to powinno być to super uzasadnione. Np. prowadzisz jakieś śledztwo i chcesz mieć dowody rozmów z kimś, czy coś podobnego. Nie jest to chyba jednak miejsce na dyskusję o etyce dziennikarskiej i o tym co nam wolno a czego nie.

maa napisał(a):

Panie Dziennikarzu jeszcze jedno ten wątek powstał po to żeby przedyskutować ten artykuł zatem wytyczna o nie pisaniu tutaj o tym czy ktos jest za napisaniem artykulu czy nie jest troche nie na miejscu.

To nie była wytyczna, tylko prośba. Nikomu nie mogę zakazać pisania czego chce. Po drugie bardzo się cieszę, że Państwo dyskutujecie nad artykułem, wymieniacie się uwagami co do podatków od nagród itd, że podsuwacie mi pewne sugestie. Powtórzę, że powstanie artykułu nie zależy od indywidualnych, czy masowych sprzeciwów, ale od zainteresowania poszczególnych osób.

Proszę o zrozumienie emotka

Pozdrawiam

Bartosz Pawłowski
WPROST

miałam w życiu sytuację, ze dziennikarka przeprowadzała ze mną wywiad, nagrywała go oczywiście , a gdy zeszlysmy na prywatne tematy kazalam jej wylączyc dyktafon. I tak wydrukowala to co jej powiedzialam prywatnie poza wywiadem ...
emotka Miałam przez to duże problemy. Odtąd nie ufam dziennikarzom i odmowilam juz kilku wywiadow ( to jest nie zwiazane z konkami) Także bądźcie ostrożni bo różnie bywa emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1692781 Napisano: 18.07.2008 10:38:01 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
brodziatko napisał(a):

emotka

1) to oczywiscie nieprawda
2) Za darmo to mozna w gebule na miescie dostac emotka Wygrana w rozumieniu pdof stanowi przychod zwolniony badz nie z pod. doch. jesli jest wiece przychod to jest i wartosc i zysk badz strata na jego sprzedazy.

zapraszam na privanotta do dalszej dyskusji emotka nie meczmy innych emotka

Brodziu ,to Ty siebie nie męcz emotka Szkoda czasu
0 0

apoccalipsa

#1688687 Napisano: 16.07.2008 04:47:52 w Nasza Dominisia.. [*] - relacje
.............) \...........
............( , )..........
........._ `|'__.........
..........( \\_ )........
...........)/(/( \|...,'...
...........() )()|| -'....
...........| () ||........
...........|.....||........
...........|.....().........
...........|.....|..........
...........|.....|..........
...........|_____|..........
.......(_____________)......

Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1688679 Napisano: 16.07.2008 04:43:40 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
malenka89 napisał(a):

wprost napisał(a):

Witam serdecznie,

przepraszam wszystkich Państwa za brak odpowiedzi, musiałem jednak zakończyć wszystkie inne wcześniejsze zadania. Nie przeczytałem jeszcze wszystkich 14 stron postów, zrobię to dziś w domu. Jutro rano odpowiem osobom, które napisały mi maile.

Wyjaśniam kilka faktów, które rzuciły mi się w oczy przy zapisywaniu treści postów na komputer.
Nie mam jeszcze maila w domenie wprost.pl, gdyż niedawno zacząłem tam praktyki - maila otrzymuje się dopiero po pewnym czasie. Jeśli jednak sprawa wymaga uwierzytelnienia, mój szef przyzna mi tego maila w najbliższym czasie. Z resztą część z Państwa namierzyła mnie na stronie wprost.
Uprzedzam to co ktoś napisał - za napisanie artykułu otrzymuje się we wprost pieniądze. Tak jak za sprzedaż jajek na targu, za prowadzenie autobusu, czy za zamieszczanie reklam na portalach internetowych. Za każdą uczciwą pracę otrzymuje się pieniądze - małe bo małe, ale zawsze emotka . Ja wymyśliłem temat, mój szef go klepnął, teraz szukam osób które opowiedzą mi swoje historie. Sprawa jest prosta. Jeśli ktoś widzi w tym tanią sensację - niech tak myśli - to sprawa indywidualna. Jeśli ktoś chce się czymś pochwalić - zapraszam do współpracy emotka Proszę o cierpliwość, jutro zaczynam przygotowania artykułu pełną parą.

Pozdrawiam

Bartosz Pawłowski
WPROST

Zastanawiam się czy to napisał Pan Bartosz, czy ktoś poprostu się pod niego podszywa.
Ja napisałam w mailu wszystko, co chciałam i wiem, że trafi on w odpowiednie ręce.

Myślę, że to on emotka

Ciekawa jestem ile płacą u nich za artykuł. To zawodowa ciekawość emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1688387 Napisano: 16.07.2008 01:27:32 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
normafia napisał(a):

Jestem przeciwna wszelkim artykułom.Gram od 6 lat.
Jeszcze 3 lata temu b.łatwo wpadało kilka samochodów
rocznie.Teraz z uwagi na coraz większą liczbę chętnych jest coraz trudniej, bo przy zapchanych serwerach każdy konkurs zamienia się w loterię. Pewien pan z Białej Podlaskiej chwalił się wygranymi w Pulsie Biznesu i mam wrażenie, że dla większości organizatorów stał się persona non grata. Zetka jest wręcz na niego uczulona. Urząd Skarbowy i tak ma dane o naszych wygranych, gdyż odprowadzany jest podatek dochodowy, więc tu się nic nie ukryje.

kilka samochodów rocznie? cholera, a mi tylko jeden wpadł emotka emotka

moze i są takie osoby ktore tyle wygrywaly ale nie znam takiej emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1687937 Napisano: 16.07.2008 10:02:25 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
spin napisał(a):

apoccalipsa moze lepiej nie bo we wprost jeszcze inny artykul sie ukaze niz ten docelowy

0 0

apoccalipsa

#1687929 Napisano: 16.07.2008 10:00:43 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
jutis napisał(a):

spin napisał(a):

Justis a Ty myslisz ze skad Pionas ma ten zielonkawy samochod ktory prezentuje na nk? tylko z dochodow z prowadzenia e-k emotka

to jeszcze nic, takie zielonkawe samochody to dał też mi i mel z okazji czwartych urodzin stronki emotka

nawet się nie pochwaliłyście emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1687922 Napisano: 16.07.2008 09:59:55 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
gocha26 napisał(a):

spin napisał(a):

Justis a Ty myslisz ze skad Pionas ma ten zielonkawy samochod ktory prezentuje na nk? tylko z dochodow z prowadzenia e-k emotka

Ja myślę ze go wygrał...

emotka emotka emotka
no to się temat zaczął emotka

Pionas musisz chyba oświadczenie majątkowe złożyć emotka emotka emotka ( żart oczywiście ) Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1687889 Napisano: 16.07.2008 09:49:37 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
brodziatko napisał(a):

jutis napisał(a):

no żebym musiała sie takich rewelacji na forum dowiadywać emotka
pionas wstydź się emotka

;) uproszczenie emotka Po prostu chodzi mi oto ze Pionas ambitny jest emotka i slusznie!

to że chce jak najwiecej userów i reklamę w WPROST to naturalne i wcale mnie nie dziwi emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1687872 Napisano: 16.07.2008 09:45:08 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
jutis napisał(a):

brodziatko napisał(a):

nie dziwie sie tez Pionasowi , ze chcialby aby adres stronki wywylony byl w tytule, bo to najlepsza reklama, a przeciez z tego zyje.

no żebym musiała sie takich rewelacji na forum dowiadywać emotka
pionas wstydź się emotka

0 0

apoccalipsa

#1687862 Napisano: 16.07.2008 09:44:02 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
aneczkar10 napisał(a):

brodziatko napisał(a):

troszke mnie bawi naiwnosc ludzka. Myslicie ze Pan z Wprostu chcialby napisac o drugim dnie grajacyh w konki O waszych troskach i zmartwieniach, klopotach z poczta? emotka ) hehe. Ja na jego miejscu szukalbym hardcorow - czyli garajacyh calymi dniami, wyciagajacymi kupe kase z tego, jezdzacymi co tydzien na majorke z wygranych. Jak gosc jest inteligentny, to zauwazy ze niektorzy masowo spylaja na allegro wygrane. Nie zeby to bylo jakos grozne, bo jak ktos ma leb na karku i sie wysyil nieco to moze to robic w pelni legalnie i spi spokojnie, ale jesli ktos w zapatrzeniu spyla wszystko bez pomyslunku to po takim artykule szansa na zapytanie US wieksza emotka

nie dziwie sie tez Pionasowi , ze chcialby aby adres stronki wywylony byl w tytule, bo to najlepsza reklama, a przeciez z tego zyje. My niestety mamy inne potrzeby emotka Radosnym , ktorym bez roznicy czy w konku gra 1500 czy 3500 osob zycze takiego optymizmu do konca zycia emotka

A co do opinni ludzi spoza branzy konkowej: wiekszosc mysli ze spada to z nieba, albo zesmy darmozjady. Jesli uwazacie ze artykul osobach ktore miesiecznie wyciagaja z konkow pare tysiecy sprawi, ze ludzie zaczna Was postrzegac jako hobbystow lub ciezko pracujacych to zycze powodzenia emotka No chyba ze Pan redaktor napisze o przecientmy uzytkowniku, ktory wysyla , wysyla i wygra raz na tydzien plyte. To przeciez takie ciekawe.... ;D
pozdrawiam

mam podobne zdanie emotka

ja też
0 0

apoccalipsa

#1687747 Napisano: 16.07.2008 08:51:54 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
slawop napisał(a):

Po roku udziału w konkursach, mogę powiedzieć że należy to traktować jako rozrywkę, chociaż wciągająca ale czy można z tego wyżyć? Chyba nie, ja raczej nie. Co do wzrostu konkurencji to może bedzie to chwilowe. Ja osobiście podałem link do strony kilku znajomym i wymiękli po kilku dniach, bo nic nie wygrywali. Ale czy od razu musi pojawić się artykuł w gazecie to chyba nie jest dobry pomysł, takie jest moje zdanie ....

mysle ze mozna z konków życ ale potrzeba na to dużo czasu, sprytu, samozaparcia i inteligencji
emotka ( ja z tego nie żyję - zaznaczam emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1687621 Napisano: 16.07.2008 08:04:03 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
brodziatko napisał(a):

gdybym bym ze skarbowki, to bym sie tez podal za dziennikarza piszacego artykul emotka

w tym problem ze jak ktos naprawdę zyje z nagród to nie jest na tyle głupi zeby opowiadac o tym w WPROST emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1687501 Napisano: 16.07.2008 07:22:46 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
slavek napisał(a):

albo przybędzie chwilowo, potem zapał opadnie i będzie jak dawniej, z resztą jestem tu ponad 2 lata i widzę, że jedni przychodzą, inni odchodzą

a ja jestem od września 2004 ( przedtem na innym nicku) Fakt, jedni przychodzą drudzy odchodzą, ale o wiele więcej teraz tu ludzi niż wtedy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1687478 Napisano: 16.07.2008 07:15:45 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
pionas napisał(a):

Konkursy były, są i będą i założę się że przybędzie nowych userów, sami zresztą już to odczuwacie, reklama jest tylko przyśpieszeniem tego procesu tak jak było w przypadku naszej klasy...

Nie codziennie dostaje się szansę na bycie w artykule emotka Pomoc przy tworzeniu to nowe doświadczenie, może to być pewnego rodzaju zabawa/wyzwania czy też pamiątka emotka

ja akurat mam codziennie tę szansę Podobnie jak Anava jestem z branży emotka

Ale faktycznie może ktoś się skusi emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#1686587 Napisano: 15.07.2008 05:57:40 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
visserarthur napisał(a):

ile placi wprost za wystep w artykule? emotka

Zero złotych plus vat emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0