Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
szarri
Postów 186
Data rejestracji 15.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poszukuję odpowiedzi na pytanie - czy jak konsultują się telefonicznie z poważniejszymi nagrodami na rossnecie (nie do odbioru w drogerii) to dzwonią z zastrzeżonego? i kiedy? w dniu wyników czy po dojściu do nich paragonu? Wyświetl w wątku >>
szarri
Postów 186
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja kupiłam jeden, zgodnie z regulaminem.
Wyświetl w wątku >>
szarri
Postów 186
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skąd wiesz :>
Wyświetl w wątku >>
szarri
Postów 186
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szarri
Postów 186
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szarri
Postów 186
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już wiem - vouchery na botoks Wyświetl w wątku >>
szarri
Postów 186
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szarri
Postów 186
Punkty karne 0
Konkursy dodane
proszę o propozycje na PW, jej wartość podana w regulaminie to trochę ponad 1000zł. Wyświetl w wątku >>
szarri
Postów 186
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie, nie wypełniałam - czyli to nie to Wyświetl w wątku >>
szarri
Postów 186
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale na jaki temat? czy coś nowego? niby jestem w streetcomie, ale dotąd nigdy nic mnie z ich strony dobrego nie spotkało
a ja nie odebrałam, bo męczą mnie z jakimiś darmowymi lekcjami angielskiego itd... Wyświetl w wątku >>
szarri
Postów 186
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szarri
Postów 186
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i ciekawe, czy moja mama dostała... Wyświetl w wątku >>
szarri
Postów 186
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i co, nadal nic? Wyświetl w wątku >>
szarri
Postów 186
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podłączam się do pytania, bo także czekam - nikt nic nie wie? Wyświetl w wątku >>
szarri
Postów 186
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szarri
Postów 186
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z nestle: jak masz wycieczkę to oryginał, na bilet może być skan, przynajmniej tak pisali na swoim profilu na facebooku, zanim go skasowali... Wyświetl w wątku >>
szarri
Postów 186
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szarri
Postów 186
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki ) wycieczka jest trzydniowa, dwa noclegi - piszę, bo już więcej płatków nie kupię na pewno )). Wyświetl w wątku >>
szarri
Postów 186
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki wielkie
zaraz się spróbuję dowiedzieć... napisałam na profilu na facebooku, ale pewnie jednodniowa, tzn. bez noclegu. tym niemniej strasznie się cieszę Wyświetl w wątku >>
szarri
Postów 186
Punkty karne 0
Konkursy dodane