Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika notta

notta

#7236128 Napisano: 20.01.2025 14:50:33 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

Martini Avanti wszystko poszło ?

wyniki masz na www Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

notta

notta

#7236087 Napisano: 20.01.2025 12:38:28 w Zapowiedzi konkursów
https://zubr.pl/dwa-szybkie/ edycja 2025 Promocja trwa od 20.01.2025 do 31.07.2025 r. Wydawanie nagród trwa do 31.08.2025 r. Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7235814 Napisano: 17.01.2025 21:30:16 w WC - rozmowy o wszystkim
PPPet-er napisał(a):

notta napisał(a):

od nowego roku pozmieniali coś na hebe? widzę zapis "DARMOWA DOSTAWA DO SKLEPU OD 15 ZŁ DLA WSZYSTKICH", wcześniej darmowa dostawa była nawet do paczkomatu, coś się zmieniło, czy kwotę zakupów należy zwiększyć?

dzięki, VIPa mam więc taniej będzie emotka Wyświetl w wątku >>
1 PPPet-er 0

notta

#7235812 Napisano: 17.01.2025 21:12:59 w WC - rozmowy o wszystkim
od nowego roku pozmieniali coś na hebe? widzę zapis "DARMOWA DOSTAWA DO SKLEPU OD 15 ZŁ DLA WSZYSTKICH", wcześniej darmowa dostawa była nawet do paczkomatu, coś się zmieniło, czy kwotę zakupów należy zwiększyć? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7235559 Napisano: 17.01.2025 08:59:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
TY mroźny styczniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7235153 Napisano: 15.01.2025 14:03:06 w Zapowiedzi konkursów
https://www.smolar.pl/loteria-cermotor
1) Zrób zakupy za min. 800 zł w jednym z oddziałów CerMotor lub na www.cermotor.com.pl/sklep
2) Zarejestruj zakup na stronie: https://loteriacermotor.pl za każde wydane 800 zł otrzymasz 1 os, przy jednym zgłoszeniu maksymalnie 10, a losy za zakupy na www.cermotor.com.pl/sklep podwoimy.
Do wygrania:
40x 500 zł na karcie paliwowej, 20x 1000 zł na karcie przedpłaconej, a w finale samochód osobowy Toyota Yaris Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7235131 Napisano: 15.01.2025 13:12:03 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Jednorazowy kod do wykorzystania na dowolny seans w jakości 2D do kin sieciowych HELIOS, MultiKino, Cinema City oraz kin studyjnych i lokalnych.
Możliwość realizacji eMultiBilet Premium do 31.01.2025 r. wymienię na jakieś aktualne paragony Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7235108 Napisano: 15.01.2025 12:20:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
isiulka napisał(a):

Ale nudy dzisiaj 🥱🥱 skrzynka milczy, gdzie moje główne nagrody ?

a moje? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

notta

notta

notta

#7234964 Napisano: 14.01.2025 20:18:26 w Zapowiedzi konkursów
https://www.media...na-mecz-lub-koszulke kup TV, Wygraj jeden z 3 pakietów na wyjazd na mecz FC Barcelony dla 2 osób lub jedną z 50 koszulek. Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7234963 Napisano: 14.01.2025 20:17:35 w Zapowiedzi konkursów

notta

#7234551 Napisano: 13.01.2025 15:42:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kubuś i Bref... emotka
Moje wielkie pewniaki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7234371 Napisano: 12.01.2025 20:06:55 w Wkurza mnie...
tormenta77 napisał(a):

mima napisał(a):

tormenta77 napisał(a):

Z tymi lekarzami to tak jest...
Mnie kiedyś opie.... lekarka na SOR bo przyjechałam z dwulatka z wysoką tem i bólem brzucha. Ile ja się nasłuchałam przytyków o matkach - wariatkach. W nosie miała moje zapewnienia, że znam moje dziecko i to nie jest zwykły ból brzucha, tylko coś się dzieje niedobrego.
Zleciła córce z wielką łaską badanie krwi. Po wynikach od razu byłyśmy na oddziale. CRP powyżej 150. Leczenie dożylne antybiotykiem w szpitalu...
Żeby nie było jest wielu super fachowców ale przez takich konowałów wszyscy tracą.
Ja z ospa trafiłam do szpitala bo mi lekarz pierwszego kontaktu nie chciał wypisać leku. Jak trafiłam do zakaźnego to ile ja się od tamtejszych lekarzy nasłuchałam, że lekarze pierwszego kontaktu się nie kształcą i nie potrafią leczyć chorób dziecięcych u dorosłych.
I tak się kręci...

A ja mam fantastyczną lekarkę rodzinną. To ona wygrzebała mnie z niedoczynności tarczycy, endokrynolog nie dał rady. Żaden kardiolog nie mógł ustawić mi ciśnienia, moja Pani dr dała radę. Mogę wyliczać w niskonczonosc. Ale faktem jest,że mocno angażuje w swoją pracę i ciągle na jakieś wykłady jeździ.

Teraz też mam świetnego lekarza rodzinnego. Zupełnie inna jakość!

moim zdaniem.. trwa burza w necie o myśliwych, że mają przechodzić testy, uwalono ten temat myślę, że powinni tak jak kierowcy zawodowi systematycznie pezechodzą testy. Też mi się wydaje, że lekarzy też powinno się wysyłać na testy sprawdzające ich aktualny stan wiedzy. Ja miałam ostatnio w ciąży problem z trądzikiem. Hormony i te sprawy. Wybrałam się do specjalisty z 20-letnim stażem.. który mówi do mnie, że mam pokazać piersi (se myślę co jest?!). Mówię do niego, że trądzik to ja mam na twarzy, to mi wykład dał, że źle go zrozumiałam, bo mam się wyprostować, bo mam problem z kręgami, a nie z trądzikiem.. I na trądzik nie pomoże dermatolog, tylko neurolog. Dodam, że nawet nie podszedł, nie obejrzał, tylko dziwne komentarze rzucał... Dlatego moim zdaniem takich specjalistów trzeba weryfikować..  

Druga sytuacja wizyta na patologii ciąży — szpital renomowany w Poznaniu. Widziałam co mnie czeka, prześledziłam sobie informacje na temat wirusa, który mnie męczył i wiedziałam, z czym jadę i jakie będą dalsze kroki po otrzymaniu wyników. Wyniki były spoko, wiec wiedziałam, że tylko formalność i wychodzę. Lekarz patrzy na moje wyniki i już zaczyna pisać dalsze badania, antybiotyki i zalecenia. Trzy razy musiałam powtarzać, że moje wyniki są bardzo dobre, aż wreszcie zerknął i stwierdził, że faktycznie, bo źle spojrzał. To dwie historie z ostatnich 6 miesięcy.. Gdybym nie sprawdziła tego wcześniej to ciekawe, na jakim etapie by się pokapowali, że nic mi nie jest.. na karcie z wypisem dostałam informację o tym, że przyjęli mnie i leczyli na zapalenie pęcherza.. Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7234300 Napisano: 12.01.2025 08:47:47 w Wkurza mnie...
domenicasun napisał(a):

visserarthur napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Decyzja ubezpieczyciela sprawcy. Samochód 1,5 miesiąca stoi unieruchomiony i dostałam info, że nie mogę doprowadzić go do stanu sprzed szkody, no bo lokalny mechanik dał wycenę samej robocizny, która owszem, musi być zrobiona, ale części wymieniać nie trzeba. Mój salon twierdzi inaczej. Podpowiedzcie gdzie uderzyć, rzecznik praw konsumenta? Do radcy prawnego, żeby wystosować jakieś odwołanie od decyzji? Jeżdżenie autem zastępczym tyle czasu spoko, ale żeby jeszcze i kosztem za nie mnie nie obarczyli do tego albo żeby to nie musiało pójść z mojego ubezpieczenia, no bo z jakiej racji... emotka

Spróbuj u Rzecznika Finansowego.

W każdym Urzędzie Miasta mieści się Biuro Miejskiego Rzecznika Konsumentów. Udzielają bezpłatnych porad. Na odpowiedź i pomoc Rzecznika Finansowego czekałam kilka miesięcy. Niestety długi czas oczekiwania to norma.

Nie we wszystkich. U mnie rzecznik jest w starostwie powiatowym i byle pierdołami nie chce się zajmować.. W urzedach są bezpłatni radcy prawni więc może tam warto uderzyć Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7234207 Napisano: 11.01.2025 13:41:44 w Konkursy firm tytoniowych
luimig napisał(a):

Jest teraz jakis konkurs na Winstony? Trzeba mieć paragon czy kody z paczek?

kody Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#7234128 Napisano: 10.01.2025 18:58:08 w Zapowiedzi konkursów
Weź udział w promocji i wygraj wyjazd na JBL Snow Party w Val Thorens! https://search.app/VDXMbiUrttSpCvx97 Wyświetl w wątku >>

notta

#7233970 Napisano: 10.01.2025 09:16:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudzixon napisał(a):

Mam pytanie do bardziej doświadczonych forumowiczów. Kiedy mogą pojawić się wyniki na stronie Smolar- jeśli wczoraj odbyło się wyłonienie zwycięzców?

Nie ma reguły Wyświetl w wątku >>
1 rudzixon 0