Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika patysiaczek

patysiaczek

#3078601 Napisano: 02.02.2010 05:21:27 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
pereka napisał(a):

Ksiązka z gandalfa emotka

Do mnie też...zaraz zaczynam czytanie emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

patysiaczek

#3062969 Napisano: 28.01.2010 02:33:46 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
arta napisał(a):

koszulka HBO z pierwszej edycji emotka

I u mnie to samo- w rozmiarze L Wyświetl w wątku >>
0 0

patysiaczek

#3056457 Napisano: 26.01.2010 04:10:41 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
mike napisał(a):

Hehe, czyli jednak zdecydowana większość bruliony. Sprawa prosta, wysłali z trzy, cztery książki, reszta notatniki czy co tam i konkurs załatwiony.

Zastanawia mnie tylko jedna rzecz: opłaca się im nadawać przesyłki za spore pieniądze, skoro ten zeszycik jest praktycznie nic nie warty?

A, zgodzę się - na konsolę nawet nie ma co liczyć. Trza by było odliczyć podatek, sprawdzić czy osoba jest pełnoletnia, jak nie jest to dodatkowe komplikacje - i po co im one? Wyślą brulion, po sprawie... emotka

A u mnie przed chwilą kurier zostawił płytkę Kultu Hurra... jakoś nie do końca jestem uradowana..ale zawsze to nie brulion emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

patysiaczek

#3056456 Napisano: 26.01.2010 04:09:34 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
mike napisał(a):

Hehe, czyli jednak zdecydowana większość bruliony. Sprawa prosta, wysłali z trzy, cztery książki, reszta notatniki czy co tam i konkurs załatwiony.

Zastanawia mnie tylko jedna rzecz: opłaca się im nadawać przesyłki za spore pieniądze, skoro ten zeszycik jest praktycznie nic nie warty?

A, zgodzę się - na konsolę nawet nie ma co liczyć. Trza by było odliczyć podatek, sprawdzić czy osoba jest pełnoletnia, jak nie jest to dodatkowe komplikacje - i po co im one? Wyślą brulion, po sprawie... emotka

A u mnie przed chwilą kurier zostawił płytkę Kultu Hurra... jakoś nie do końca jestem uradowana..ale zawsze to nie brulion emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0